Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
BlackApple forum folder Tacizci sapığı bulmam lazım Merhaba hocalar

bir tacizci ibne, kız arkadaşımıza whatsapptan cinsel organ fotosunu atıp erotik içeirkli şeyler yazdı. Numarasını nerden bulduda yazdı bilmiyoruz. Whatssap yazılanları +18 içerikten ve forumda bayanlar olduğundan eklemiyorum.
addafixten baktığımda "jilet hüseyin" olarak gözüküyor.
bu konuda yardım ederseniz minettar olurum gün gelir benimde size iyiliğim dokunur.
numara bu 05079622145
 ismi "hasan hüseyin selçik" sanırım
bulundu. teşekkürler 31/Mar/16 22:07
selo-g forum folder Abd ve İsrail'in Vatandaşlarına Türkiye Uyarısı Evet mürid(e)ler dün ve bugün dikkatimi çekti. Az öncede ekşide gördüm. Açıkçası şaşırdım dün israil bugünde amerika türkiyeyi terk etmeleri konusunda tavsiyede bulunuyor. Aslında israil'in ki tavsiye fakat amerikanın ki emir niteliğinde diyorlar. Ben şahsen büyük şeyler bekliyorum patlamanın ötesinde bilmiyorum inşallah olmaz. Ayrıca dikkat etmişsinizdir ne zaman malum kişi ülkede olmuyor bu ülkede büyük olaylar yaşanıyor. Patlamaydı, kayyım atamaları vs. E biliyorsunuz malum kişi amerikaya gitti. Sizler ne düşünürsünüz hocalar ?
http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/03/160328_israil_isid_uyari
http://www.dha.com.tr/abd-3-ildeki-personelin-ailelerinin-turkiyeden-ayrilmasini-istedi_1180913.html
http://www.haber7.com/amerika/haber/1869452-abd-emir-verdi-turkiyeden-ayrilin
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/506631/ABD_den_incirlik_teki_askerlerin_ailelerine__Turkiye_yi_terk_edin.html

Edit: Az önce ekşide bir yazardan tahmin geldi bana mantıklı geldi sizde inceleyin istedim.

https://eksisozluk.com/entry/59596235
http://www.tahribat.com/forum/gundem--guncel-durum-hk-217109 devam edelim 30/Mar/16 01:16
Rmk forum folder Uykunuz piç olduğunda dinlediğiniz şarkılar konuları uygun bölümlere açalım 30/Mar/16 00:57
RimPalace forum folder Ritalin & Concerta Hk. Arkadaşlar ygsden istediğim puanı aldım lysdende puanımı alıp istediğim bölümü okumak istiyorum fakat okulda dikkatim hemen dağılıyor dersleri dinlemiyorum sebebi hocalara anlatamıyo yemin ediyorum :)
Neyse bu iki hapı biraz araştırdımda bilenler bilir sağlam hapmış.En azından alıpta bir denemek istiyorum bakalım dikkatimi toplayabilecek mi diye okulda 
fakat Kırmızı Reçeteyle satılıyor :(
Malum kırmızı reçeteyi sadece psikiyatriler veriyor tanıdığım da hiç yok
Başka bir yerden temin etme şansımız varmıdır sizce ?
Gizli sebebi yorumlar illegal olabilir :)
artik ilaç önerisi konuları açmayalım. 29/Mar/16 23:48
enesshn18 forum folder Konu silinebilir  Gerek kalmadi İşi bitince konu silinebilir yazıp konunun içine etmiş... 29/Mar/16 22:13
helyum_pasha forum folder FBI'n Apple Sifresini Kırması Selamlar,
Böyle bir haber okudum http://www.acunn.com/haber/fbi-applesiz-da-sifreyi-kirdi-896831-haber aklıma ilk gelen bu herifler (fbı) abd menşeyli işletim sistemi kullanan bütün devletlerin bilgilerine rahatlıkla ulaşabilir diye düşündüm senaryoya göre bizim devlet dairelerinde windows işletim sistemi kullandığımıza göre devletin "çok gizli belge" diye bir şeyi söz konusu değil bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? yoksa paranoya mı bunlar? :)
Konuyu haber linki var reklam olmasın diye gizledim.
Ana sayfada çıkmadı. 29/Mar/16 22:11
DanqerLine forum folder 35 lik rakidan kaç double Sevgilimle oturduk rakı içiyoduk kaç double kaç kadeh içtik saymadik 35lik rakıdan kaç double çıkıyor :) saçma soru sorma joker hakkımı kullanıyorum :)) bos siseye su doldurup, tekrar ölebilirsiniz. bos konu 28/Mar/16 20:59
HoLyCat forum folder An unexpected error occurred. Merhaba arkadaşlar, 
Centos kurulu olan linux vps uzerine cpanel ve plesk panel kurmama rağmen siteyi aktif edemedim. 
Site,  forum sistemi xenforo. 
Eski yerden yedekleri aldim,  yeni vps e taşıdım. 
An unexpected error occurred. Please try again later. 
Db ismi ve şifre doğru olmasına ragmen yukaridaki hatayi alıyorum. 
Yedeklerimi localhost da calistirdigimda hata almiyorum. 
Ama vps e kurmak istedigimde hata alıyorum. 
Bu konuda yardımcı olacak arkadaş çıkarsa sevinirim. 
Kendi isteği. 25/Mar/16 10:30
TheAvenqer forum folder YGS açıklandı Evet hocalar beklediğimiz YGS açıkladı durumlar nelerdir. tek konu devam 25/Mar/16 10:27
keskinlikursat forum folder Süperonline DNS Adresleri Tüm Türkiye de GÖÇTÜ Erişim Yoq Süperonline DNS Adresleri Tüm Türkiye de  GÇÖTÜ  Erşim Yoq
erşim saglanamayan dnsler
213.74.0.1
213.74.1.1

dnsleri değiştirince erişim saglanabiliyor

Konuları uygun bölümlere açalım. 25/Mar/16 10:16
Spyware__007 forum folder Hi level 48uhl950 smart tv Arkadaşlar cihaz için bana detaylı bilgi verebilecek var mı 1800 liraya bu cihaz alınır mı?
Cihaz bu
konuları uygun bölümlere açalım 24/Mar/16 19:16
sunyy2003 forum folder r11 davetiye (ihtiyac) Elinde olan ucretli yada ücretsiz varsa pm alabilirmiyim yasak 24/Mar/16 14:30
GodKlaus forum folder Bayan Bir Arkadaşa Verilecek/Yapılacak Hediye [Beyin Fırtınası] Hocalar merhaba yine ben ve yine garip abuk subuk bir istekle buralardayım :) Zaten düzgün bişey için gelsem şaşıcam :D 
Şaka maka benim 2 senedir hoşlandığım ve mal gibi açılamadığım ve çok çok değer verdiğim bir arkadaşım var.20 yaşındayız ikimizde :D
Şimdi ben aramı iyi tutmak için döktürüyorum 3 4 gündür. 1001 çeşit çizim şiir çiçekli böcekli süslü cümleler filan :)
akşam konuşurken " Bugün canım çok sıkıldı okulda" dedi bende " baksaydın şaheserime moralin düzelirdi hemen " yazdım sonra oda " :( hiç gelmedi aklıma " dedi ve ben kalp krizi geçirdim ( Get_Rekt_You_Fookin'_Bitch ) Oldum
Neyse kendimce aldığım fikre göre bir başyapıt masterpiece şaheser çıkartmam lazım.
Elimden herbir bok geliyo maşallah :D Tornacılık,tahta oymacılığı,çizim,takı tasarımı ve aklıma gelmeyen birçok şey :D

Sonuç olarak öyle mana dolu bir eşya/hediye/şey yapmam lazım ki durup durup ona baksın. Baktıkça ben geleyim aklına :D
Çok bencilim sanırım. Aklıma 8x25cmlik kalasa onun adını kazımak geliyo şuanda :D Kenarlarını bi şekilde doldururum ama yeni fikirlere açığım herzamanki gibi :D
Konu size liseli işi gelebilir ama ciddi bir konu arkadaşlar Lütfen ciddi olalım ಠ_ಠ  yoksa ̿ ̿̿ ̿’̿’̵͇̿̿з=◣_◢=ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

edit : imla hatalarını düzelttim.
istek uzerine. under 24/Mar/16 09:05
TheAvenqer forum folder Batman V Superman Filminin Ön Gösterimi Terör Riskinden Dolayı İptal Edildi Normalde  kopyala yapistir yapcaktim fakat mobilde yapistir islemi yapilmiyor bu arada holy orayada el atsa iyi olur
Edit sagolsun bir hocamiz yaziyi ekledi linke gerek kalmadi
http://www.tahribat.com/forum/gundem--guncel-durum-hk-217109 burdan devam. 23/Mar/16 23:31
Pikacu forum folder YDS Belası Merhaba Ladies and gentlemen
Bildiğiniz gibi akademik kariyer için yabancı dil olmadan herhangi bir bok olunmuyor. Bende bir bok olmak için bu sınava hazırlanma sürecine girmiş bulunmaktayım. Şuanda kelime ezberlemeye ve gramer çalışmaya başladım.
Bunun dışında, etkin bir şekilde bu sınavın altından kalkmak için, nacizane tavsiyelere ihtiyacım var. Sizce bu konuda nasıl bir yol izlemem lazım? Her türlü görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum. 
Ales konusunda nasıl başarılı olduysam bu konuda da başarılı olmak istiyorum. 

http://www.tahribat.com/forum/yds-ye-hazirlanan-varmi-201103 23/Mar/16 23:29
DanqerLine forum folder Zigana Haber | Karadeniz Haber Karadeniz de yeni bir yayıncı kuruluş zigana haber yayın hayatına başlıyor.
Zigana haber doğu karadenizin yeni sesi olmaya hazırlanıyor.
Sağlam alt yapısı ve yenilikçi fikirleri ile karadenize yenilik kazandırmaya geliyor.
Trabzon , Samsun, Giresun, Ordu, Gümüşhane, Rize, Artvin Güncel Haberler
su konuya bak kac yillik uyesin bari sen boyle seyler yapma. 23/Mar/16 22:05
flybatwin forum folder domain karşılığı r10 davetiye gönderiyorum çok güzel bir domain ismi buldum başkası reglemeden almalıyım şuanda nakit olmadığı için domain karşılığı r10 davetiye gönderebilirim almak isteyen var mı yasakli konu 23/Mar/16 19:46
RETRET forum folder OEM Sikindirik Kasada IDRAC Kullanabilir miyiz? Bildiğiniz gibi Integrated Dell Remote Access Controller   denen sikimsonik güzel bir şey var Dell sunucularda. Bu zımbırtı vasıtasıyla Server kapalı olsa dahi uzaktan mıncıklama, sevişme, açma, kapama, yönetme yapabiliyoruz, taban olarak java kullanıyor. Şimdi benim soruma gelelim. Bu bokun usb veya haricen beslenen pci kartı var mıdır Dell sunucular haricinde sikindirik kasalarda kullanmak için? Varsa evdeki desktopa uygulayacağım, aradım bulamadım. Muadil şeyler de önerebilirsiniz, wake on lanlı şeyler genelde çalışmıyor böyle donanımlı yazılımlı karma paket çözümler daha iyi. bu nasil başlık 23/Mar/16 17:12
C10H15N forum folder r10 davetiyesi atabilecek arkadaşlar var mı? Arkadaşlar kendimi Webmaster konusunda geliştirmek istiyorum fakat bunla ilgili en büyük forumlaradan olan r10 davetiye ile üyelik alıyor. onlarca mail atmama rağmen geri dönüş yapmadılar gönüllü olarak davetiye verebilecek arkadaşlar var mı?  yok 23/Mar/16 00:40
DrKill forum folder Brüksel'de 1- 2- 3- 4 ayrı bombalı saldırı! Ölenlere üzülmüyorum dersem cidden yalan olur. Masum insanlardı. Ama oç brüksel hükümeti ve devletinin düştüğü zor hali içinde bir o kadar seviniyorum. Daha geçen gün PKK bayraklarının sallanmasına "düşünce özgürlüğü" diyen oç iki yüzlü bir zihniyete ne denir.
Ölenlerinde toprağı bol olsun.

Referans: http://odatv.com/brukselde-patlama-2203161200.html

İşte havalimanının içinden görüntüler:

İşte olay yerinden görüntüler:

Brüksel Havalimanı'nda patlama meydana geldi. İki ayrı patlama sesi duyulurken birinci patlamanın gişelerin önünde, ikinci patlamanın ise uçakların bulunduğu alanda olduğu öğrenildi. Havalimanındaki patlamada 20 kişinin hayatını kaybettiği ve 35 kişinin de yaralı olduğu açıklanırken metrodaki patlamada ise 14 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayın bir intihar saldırısı olduğu bildirildi.
Belçika medyasında yer alan haberlere göre, AB binalarına yakın Molenbeek semtindeki metro istasyonunda patlama olduğu belirtildi.
Reuters'in haberine göre, patlama öncesinde silah sesleri ve Arapça sloganlar duyuldu. Patlamanın nedenine ilişkin "terör saldırısı" açıklaması yapıldı. Havalimanı tahliye edilirken tüm uçuşlar iptal edildi.

Patlamanın ardından Brüksel seferini yapan THY uçağı Liege'e yönlendirildi.
THY İSTANBUL-BRÜKSEL ARASINDA BİLET SATIŞINI DURDURDU
Türk Hava Yolları, bombalama eylemlerinin ardından İstanbul-Brüksel arasında bilet satışını 24 Mart 2016 tarihine kadar kapattı. Bugün, yarın ve Perşembe günündeki seferler için THY İstanbul-Brüksel arasında rezervasyon ve bilet satışı kabul etmiyor. Halen THY'nin karşılıklı olarak Brüksel'e İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 4, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan da bir seferi bulunuyor.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Brüksel'de patlayan bombadan 4 gün önce 18 Mart'ta yaptığı konuşmada "Brüksel'de veya AB'nin herhangi bir şehrinde bu bombalarının patlamaması için hiçbir sebep yok" demişti. AKP'ye yakınlığıyla bilinen Star ve Yeni Şafak gazetelerinin de Brüksel'deki saldırı haberini "Belçika, geçtiğimiz hafta başkentinde kurulan PKK çadırına sahip çıkmasıyla tepki çekmişti." şeklindeki ifadelerle görmesi dikkat çekti.
İşte o görüntüler:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıldönümü dolayısıyla yaptığı konuşmada Brüksel'deki PKK çadırına tepki göstermiş ve şöyle konuşmuştu: "Pek çok devlet bu örgütler karşısında ilkeli bir tutum ortaya koyamıyor. Bunlar dürüst değil, bunlar samimi değil. Bunlar ikircikli davranıyorlar. Bugün bayrağı indirmiş, oradaki posterleri kaldırmışlar. Kime ne anlatıyorsunuz siz. Karşınızda aldatacağınız bir Türk milleti yok. Bunlar teröre teslim oldular. Brüksel'de veya AB'nin herhangi bir şehrinde bu bombalarının patlamaması için hiçbir sebep yok. Mayın tarlasında dans etmek gibidir bu. Ayağınızın ne zaman mayına basacağını bilemezsiniz ancak bunun kaçınılmaz bir son olduğu da bellidir. Koynunuzda yılan besliyorsunuz. Beslediğiniz o yılan her an sizi de sokabilir. Türkiye'de paylayan bombaların size bir şey ifade etmediği olabilir. Sizin şehirlerinde patladığında bizim ne hissettiğimizi anlayacaksınız, ancak çok geç olacak. Ülkenizde bir bombalı saldırı olduğunda, ve sizin bir milletvekiliniz taziyeye gittiğinde neler yapabileceğinizi çok iyi biliyorum. Akademisyen, STK temsilcisi sıfatı taşıyanların terör örgütüne destek verdiklerinde sizin tavrınızı da iyi kestirebiliriz."
İŞTE YENİ ŞAFAK VE STAR'IN BELÇİKA'DAKİ SALDIRI HABERİNİ GÖRMESİ
http://www.tahribat.com/forum/gundem--guncel-durum-hk-217109 22/Mar/16 15:13
do_som forum folder 400 Tl Geçmiyecek Analog Çelik Kordonlu Saat Tavsiyeleriniz merhaba ne alsam ne alsam diye düşünürken :D saat almaya karar verdim şu 350-400 arası güzel geldi bana bu tarz yanda dakkası yazan model arıyorum alisveris kurallarini okuyunuz, iguana bisiklet teknolojik olmayan urun kismi. ilk saat konunuz degil. 22/Mar/16 14:53
DrKill forum folder Brüksel'de 1- 2- 3- 4 ayrı bombalı saldırı Ölenlere üzülmüyorum dersem cidden yalan olur. Masum insanlardı. Ama oç brüksel hükümeti ve devletinin düştüğü zor hali içinde bir o kadar seviniyorum. Daha geçen gün PKK bayraklarının sallanmasına "düşünce özgürlüğü" diyen oç iki yüzlü bir zihniyete ne denir.
Ölenlerinde toprağı bol olsun.

Referans: http://odatv.com/brukselde-patlama-2203161200.html
İşte havalimanının içinden görüntüler:

İşte olay yerinden görüntüler:

Brüksel Havalimanı'nda patlama meydana geldi. İki ayrı patlama sesi duyulurken birinci patlamanın gişelerin önünde, ikinci patlamanın ise uçakların bulunduğu alanda olduğu öğrenildi. Havalimanındaki patlamada 20 kişinin hayatını kaybettiği ve 35 kişinin de yaralı olduğu açıklanırken metrodaki patlamada ise 14 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayın bir intihar saldırısı olduğu bildirildi.
Belçika medyasında yer alan haberlere göre, AB binalarına yakın Molenbeek semtindeki metro istasyonunda patlama olduğu belirtildi.
Reuters'in haberine göre, patlama öncesinde silah sesleri ve Arapça sloganlar duyuldu. Patlamanın nedenine ilişkin "terör saldırısı" açıklaması yapıldı. Havalimanı tahliye edilirken tüm uçuşlar iptal edildi.

Patlamanın ardından Brüksel seferini yapan THY uçağı Liege'e yönlendirildi.
THY İSTANBUL-BRÜKSEL ARASINDA BİLET SATIŞINI DURDURDU
Türk Hava Yolları, bombalama eylemlerinin ardından İstanbul-Brüksel arasında bilet satışını 24 Mart 2016 tarihine kadar kapattı. Bugün, yarın ve Perşembe günündeki seferler için THY İstanbul-Brüksel arasında rezervasyon ve bilet satışı kabul etmiyor. Halen THY'nin karşılıklı olarak Brüksel'e İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 4, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan da bir seferi bulunuyor.

maalesef hocam burdan devam: http://www.tahribat.com/forum/gundem--guncel-durum-hk-217109 22/Mar/16 14:50
noname forum folder Terör bitti de, artık devletler mi patlatıyor? Çok mu yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama, bugün avrupada olan ve geçtiğimiz günlerde istanbulda yaşanan intihar saldırılarından sonra istemsiz olarak bir fikir gelişti kafamda.Benim bildiğim, intihar saldırısında kişi kendini patlatırken, en azından 50-100 kişi götürmeye çalışır yanında ki bir işe yarasın. Tabi açıklanan ve gerçek rakamlar farklı olabilir ama, istanbuldakinde sanırım 10 kişiye yakın vefat olmuştu.
Bugün brükselde metro+havaalanında saldırı oldu deniliyor, havaalanını önce taramalıyla taramış sonra kendini patlatmış deniliyor, gelelim görelim ki havaalanından 11 kişi metrodan da 20 civarı vefat oluyor sanırım. Şöyle bir düşünüyorum, bu güne kadar gördüğüm tren ve metroları, ki brüksel de epey kalabalık bir şehir olsa gerek; metroya havaalanına yapılan bi saldırıda kafadan en az 100 kişinin etkilenmesi gerekmez mi?
Acaba diyorum, "problem yarat, muhtaç kıl, çöz" stratejisi zirve mi yapıyor şu sıralar..?
İyice bokunu çıkardılar.... Kim ne bok yiyor belli değil...
http://www.tahribat.com/forum/gundem--guncel-durum-hk-217109 22/Mar/16 13:54
wordros forum folder Avrupanın Gayri Resmi Başkenti Brüksel'de Patlamalar Belçikanın başkenti Sabah saatlerinde ilk başta Brüksel Havalimanında 2 patlama ile başlayan bombalı saldırılar akabinde AB Binalarının bulunduğu bölgenin yakınında yer alan Metro istasyonunda 3. Bir patlamayla kaos ortamına dönüştü. 11 ölü 30 yaralı diye duyuruluyor. http://www.tahribat.com/forum/gundem--guncel-durum-hk-217109 22/Mar/16 11:26
KaptaN forum folder Belçikada 2 patlama Havalimanında 2 patlama metroda 1 patlama olmuş
Rte 3-4 gün önce 
Eyy belçika bu bombaların sizin orada patlamaması imkansız 

Gibi yada buna benzer birşey söylenmiş
konuları uygun bölümlere açalım. 22/Mar/16 10:37
Toplam 4794 kayıt