Silinen konular
| Konusu silinen mağdur | Konu | İçerik | Bilgi | Tarih |
|---|---|---|---|---|
| NoToLeRaNcE |
|
Videoyu bi arkadasim facebook'ta paylasmış. Tüylerim diken diken oldu izlerken. Kalbi durduğu anlarda rengi resmen bembeyaz cocugun yani adımı atmış diğer tarafa, kalp masajı ile birlikte kalbi calismaya baslayip kendine geldikce rengi duzeliyo. Kefeni yırtmak sözü bu elemana uygun olur heralde. O ilk mudahaleyi yapanlarda sahil güvenlikçilermiş. Büyük şans zamanında gelip kurtarmaları. Herkesin bence ilk yardım tekniklerini ozellikle kalp masaji ve suni solunumu bilmesi gerekli. Bu konuda kursların arttirilmasi lazım. http://www.youtube.com/watch?v=82he70dGcbE http://www.sabah.com.tr/yasam/2015/07/06/18-yasindaki-genc-iste-boyle-kurtarildi-1436207887 |
her konuyu genele acmayalim... | 20/Tem/15 21:13 |
| cache |
|
Silinsin. bişey paylaşmaya gelmiyor |
bişey paylaşıyoruz hemen suistimal ediliyor | 20/Tem/15 20:01 |
| Tariqat_Sapiii |
|
Çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtiliyor. İlk gelen bilgilere göre ölü sayısı 10 kişinin üzerinde. Olay yerine ambulanslar sevk edildi. Yaralı sayısının 20'nin üzerinde olduğu belirtiliyor. <strong style="-webkit-font-smoothing: antialiased; outline: 0px; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: line; color: #444444; font-family: 'Gotham Narrow SSm', Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 15px; letter-spacing: 0.200000002980232px; line-height: 22.0499992370605px; : #ffffff;">Patlamaya parça tesirli bir bombanın sebep olduğu iddia ediliyor. İntihar saldırısı olduğu da iddialar arasında.Güvenlik güçleri ikinci bir patlama olma olasılığı nedeniyle geniş güvenlik önlemleri almış durumda. Kobani'ye geçmek için ilçeye giden Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) üyesi 300 genç Amara Kültür Merkezi'nde konaklıyordu. Patlamanın olduğu sırada basın açıklaması yapılıyordu. Açıklama için birçok ilden gelenler bulunuyordu. <strong style="-webkit-font-smoothing: antialiased; outline: 0px; margin: 15px 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: line; font-size: 16px;">PARÇA TESİRLİ BOMBA OLASILIĞI Patlamaya parça tesirli bombanın yol açtığı belirtiliyor ancak, saldırıya bir canlı bombanın yol açmış olduğu ihtimali de değerlendiriliyor. Saldırı sonrasında olay yerinde korkunç görüntüler ortaya çıktı. <strong style="-webkit-font-smoothing: antialiased; outline: 0px; margin: 15px 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: line; font-size: 16px;">GÖRGÜ TANIKLARI OLAYI ANLATTI: CESETLERİN ALTINDA KALDIK Yaşanan dehşeti bölgede bulunan görgü tanıkları anlattı. Görgü tanıklarından Garip Çelik şunları söyledi: "Basın açıklaması için gitmiştim. Gençler basın açıklaması yapacaktı. Hangi koşullarda Kobani'ye geçeceklerini anlatıyorlardı. Tam foto çekmeye çalışırken çok şiddetli bir patlama oldu. Cesetler her yere yayıldı. Cesetlerin altında kaldık o derece şiddetliydi.Patlama kitlenin tam ortasında meydana geldi. Patlama diyoruz ama patlamanın şekli belli değil, canlı bomba olabilir. Bu daha önce tasarlanmış. İntihar saldırısı olabilir, çözemedik. Gerçekten şok büyük bir kargaşa yaşandı. Kamera elimdeydi, insanlar şoka girdiler, sonra yaralılar taşınmaya başlandı. Ambulanslar çok geç geldi. Araçlar yaralıları almak istemedi, kargaşa çıktı. Polisler havaya ateş etti. İnsanlar ağlayarak geliyor. Sabah yolda kontrol yoktu ama sonra gelenler kontrol edildi alana gelirlerken. Planlanmış olabilir. Biz İstanbul’dan geldik. Dün yola çıkıp geldik.Amara Kültür Merkezi önünde basın açıklaması yapılıyordu. Patlama olurken kameram açıktı çekim yapıyordu, alttan üste doğru patlama oldu. Mantık olarak poşet içinde veya yerde olması mantıklı gelmiyor, canlı bomba ihtimali var. Kitlenin tam ortasında oldu. İstanbul’dan birlikte geldiğim arkadaşlarım hayatını kaybetti." Patlamanın yaşandığı <strong style="-webkit-font-smoothing: antialiased; outline: 0px; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: line;">Suruç Suriye sınırında yer alıyor <strong style="-webkit-font-smoothing: antialiased; outline: 0px; margin: 15px 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: line; font-size: 16px;">AMARA KÜLTÜR MERKEZİ Amara Kültür Merkezi, bölge halkının çeşitli kurslar aldığı ve yoğun olarak rağbet gören bir yer olarak biliniyor. Hem bölgede yaşayanlar, hem de kültür merkezine gelenler genellikle kültür merkezinin yanındaki çay bahçesinde oturuyor. |
sonra neden ban yedik diyorsunuz. | 20/Tem/15 18:26 |
| sancaks |
|
Arkadaşlar 9 aydır beslediğim köpeğim Duman bu sabah 6 civarı vefat etti.Bütün aşıları tam,eksiksiz ve aylık olarak veteriner kontrolünde olan köpek 4 gün içinde ne olduysa eridi gitti.4 gün önce iştahsızlık ve ishal ile ilk belirtilerini gösterdi.Hemen veterinere götürdüm gayet iyi,zıplıyor ,oynuyor yaramazlık yapıyordu anlayamadık ne olduğunu.Ertesi sabah kusmaya başladı o saatten bu sabaha kadar 5 serum,ağrı kesiciler,ateş düşürücüler,ilaçlar,20 e yakın iğne elimizden ne geliyorsa yaptık ama kurtaramadık.Eridikçe eridi sürekli kusuyordu 4 gün boyunca ağzına bir lokma koymadı sadece serumlarla gitti.Yanlız kalmasın diye işimden haftalık izin aldum ve 4 gün boyunca geceden sabaha kadar yanında durdum sürekli sevgi gösterdim dirençli olsun vazgeçmesin diye.bir türlü yemedi özel mamalar hazırladım şırıngayla besledim gerçi hepsini 1 saat sonra kusuyordu velhasıl ne yaptıysam olmadı kurtaramadım bu sabaha karşı nefes alışverişi çok zayıfladı kucağıma aldım sürekli bana bakıyordu ama elimden birşey gelmedi son defa derin bir nefes aldı havladı ve 5 saniye sonra nefes alışverişi durdu.yaşım 32 ama hiçbu kadar ağladığımı hatırlamıyorum meğer ne kadar çok bağlanmışım.öyle işte paylaşayım dedim moral bozuk evin hertarafında hatıraları var.. | Başın sagolsun.. site ile alakasız konu. | 20/Tem/15 18:22 |
| seadog |
|
Arkadaşlar bu adsense hesapta pin girilip girilmediğini nasıl öğreneceğiz. Bende bir hesap var pin girdim diye hatırlıyorum ama, tam emin olmak istiyorum. Birde bu hesabı satsak ne kadar eder. Saygılar Mürit seadog |
adsense satis takas kiralama yasak | 20/Tem/15 18:21 |
| mrtkx |
|
Selamunâleyküm dostlar, Elimdeki server problemleri alaklı olarak daha detaylı destek almak için R10'a üye olmam lazım. Elindeki davetiyelerden bir tane gönderebilirseniz çok memnun olurum. Bunun karşılığında eğer talep ederseniz ben de size 1 haftalık seedbox kullanım hakkı hediye edebilirim. Not: Konuyu açarken arama yaptım, önceki konular çok eskiydi. |
yasak | 20/Tem/15 18:20 |
| uykucuibo |
|
Adıyamanda pkk terör örgütü tarafından haince saldiri düzenlenmiştir 1 askerimiz şehit olmuştur ruhu şad olsun allah rahmet eylesin ölen türk askeri olunca hiç ses çıkartılmıyo unutulup gidiyo ama şu bilisinki biz hiç unutmıycaz allah şehidimizin ailesine sabir versin |
her haber icerigi buraya acmayalim | 20/Tem/15 18:19 |
| ProSky |
|
Hayırlı geceler mürid mürideler sabahtan beri bi numara annemin telefonunu arayıp rahatsız ediyor küfür vb gibi bu dallamaya nasıl bi ayar çekebiliriz acaba ? edit: bi de bu şerefsize dava açsak nasıl bi yol izlememiz lazım ? edit2 : numarayı kaldırdım |
Bu konuları yasaklamak lazım. | 20/Tem/15 18:01 |
| dead_march |
|
geçmişi asla hatırlamasını seçtiğim halde trayıcıyı kapatıp açıp bir siteye girince önceden açık olanoturumlar gene açık oluyor örneğin tahribata şuan giriş yapmadım tarayıcıyıaçtım tahribat.com yazdım önüme oturum açık bir şekilde geldi aynı şey facebook içinde geçerli | genele açılan konu | 20/Tem/15 16:55 |
| q3zqin |
|
s.a arkadaşlar rica etsem arena-tr.com davetiyesi olan gönderebilir mi? q3zqin320@gmail.com | davetiye istemek yasak | 20/Tem/15 12:58 |
| zasox |
|
Bir artist likle kurar dedim ama elime yüzüme bulastirdim napicam bilmiyomki siyah bi ekran çıktı initramfs internete yazdım çözüldü diye bi kaç konu gordum ama verdikleri kodlar isime yaramadı hala devam ediyor bilgili arkadaşlar şuraya bi baksın 2 3 dk ya resimleri aticam Konu iptal kapatıp açınca düzeldi :D |
sildim | 20/Tem/15 10:49 |
| moustache |
|
Satış konusunun merak edilen yorumlarına cevap atmak isteyenler yada farklı ,daha değişik, satışla alakasız olan bütün sorularınızı burda sorabilirsiniz.Bende zaten burada satmaktan vazgeçtim.Yada mod konuyuda silebilir.Ortam malı gibi kullanın konuyu. Edit: Tepkiden dolayı düzenlenmiştir.Kendi konum olduğu için değil herkesin satış konusunda aynı durumla karşılaşıyorum bu yüzden tepki gösterdim.Lütfen satış konularına boş,gereksiz yorumlar yapmayın. |
Konu bok olmuş | 19/Tem/15 22:32 |
| ran |
|
beyler alıp bir köşe kaldırdıysanız, bana gönderebilirisiniz , 15 TL öderim. Java SE 7 Java Herbelt Schildt Alfa Yayınları |
Konunun yeri burası değil, ticaret kısmı. "isteyi" değil "isteği". Kitabın adını yazarını linksiz bir şekilde düzgünce yazmak bu kadar zor olmamalı. | 19/Tem/15 14:42 |
| Andrei |
|
beyler havaalanındayım, su an kisisel verilerime erisimim yok, telefondayım, cok acil olarak bir sahsın aile - kimlik bilgilerine ulasmam lazım bir saat icerisinde en gec, mernis bok püsür bir sey kullanan varsa pm atabilir mi, karsılıgını ayarlarız | bu tür konular sıkıntı yaratiyor | 18/Tem/15 22:39 |
| TheBattal |
|
Selamlar müridler. Nette tanıştığım bir hatun kişi var. Skypedan görüştük bir süre, sonra bu hesabı kapatacağım, yeni hesabıma seni eklerim yazıp kayboldu gitti. Ama ben bu hatuna ulaşmak istiyorum. Malum elimde çok az veri var... Adı (nette farklı isim kullanmış olabilir tabi ama Skype adresiyle örtüşüyor gene de), okulu ve bölümü (yalan söylemediyse :( ) bir de eski Skype adresi... Oturduğu muhiti de yaklaşık olarak çıtlatmıştı. Farkındayım çok ümit yok ama burdan bi çıkar yol bulabileceğimizi düşünen, aklına bişeyler gelen bir mürid/müridemiz var mıdır acep? Not: adı pek bulunmayan bir isim ordan yırtarız belki biraz... Not 2: Tahribat müridesi çıkıp da benim bu diye mesaj atsa ne olur ya la :) |
bu tür konular sıkıntı cikarmaya basladi. | 18/Tem/15 21:17 |
| Tekkeli |
|
Arkadaşlar dershaneler kapanmıyor. Ben kendimi dershanelerin kapanmasına göre ayarlamıştım.Bu arada lisede 4. sınıfa geçtim. Sizce nasıl olur bu karar. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29542148.asp |
http://www.tahribat.com/forum/dershaneler-kapanmayacak-208861 | 18/Tem/15 13:32 |
| mkyb |
|
Nasıl ülkeyiz la biz elin Yunan'ı bile sike sarıyor bizi. http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=29580328 |
asılsız haber. | 18/Tem/15 13:31 |
| AMpul |
|
Selam Muritler, Uzun zamandir not aldigim bazi fikirler var, konu acmak istiyordum ama cok useniyordum. Ben de partlara bolup yavas yavas yazayim dedim. Not defterimde duracagina forumda dursun. Bu konu, yapay zekaya hic girmeden, zeka ve dunyadaki milletlerin mevcut zekasindan bahsediyor. Sonraki konular, baslikta bahsi gecen terimleri tek tek inceleyecek. Ne zaman acarim bilmiyorum, yarin da olabilir 6 ay sonra da, ama konulari link ile birbirine baglayacagim. Zeka Oncelikle belirteyim, bahsi gecen yapay zeka, akademik cevrelerde kullanildigi anlaminda degil, gercek ve biyolojik manadaki zekadir. Insan zekasinin cok otesinde bir yapay zekanin gelistirilecegine kesin olarak inaniyorum ve bu belki de bizim yasam suremiz icinde olacak. Zeka, dogaustu ya da fizik yasalariyla aciklanamayan bir kavram degildir. Duygularimiz, fikirlerimiz ve dahi her sey noronlarin elektrokimyasal etkilesiminin sonucudur. Oyleyse bunlari bilgisayar ortaminda taklit etmek pek tabii mumkundur. Peki bugune kadar neden basarilamadi? Birincisi beyin cok karmasik bir organ, bugun kalp islevi goren mekanik organlar hastalara naklediliyor, cunku kalp sadece bir pompa, ancak beyin 1.5 kg agirliginda, peynir kokulu, muhallebi kivaminda bir madde, bir bakista ne yaptigini anlamak kolay degil. Bunun yaninda, zekanin genetik oldugu ispatlanmis olmasina karsin, zeka geni diye tek bir gen yok, bircok genin zekaya etkisi oldugu biliniyor. Yani zekanin genetik altyapisi cozulmus degil, kaldi ki zekanin net bir tanimi bile yok. Su bir gercek ki yaraticilik, gelisimin ana kaynagidir. Kafadan iki tane 10 haneli sayiyi carpabilen insan degil, Fur elise'yi besteleyen insan dehadir. Kisisel gorusum soyle ki, Bach ya da Vermeer matematik ile ilgili olsalardi cok unlu matematikciler olurlardi, ayni sekilde Eurler muzige ya da resme ilgili olsaydi, mukemmel eserler ortaya koyardi. Cunku bu adamlar kendi alanlarinda son derece yaratici insanlar ve ben bunlarin beyinlerinin benzer sekilde isledigini dusunuyorum. Tabii bu kisisel bir gorus, her hangi bir bilimsel dayanagim yok. Ulkelere gore IQ ortalamalari Asagidaki resmi Richard Lynn'in Race Differences in Intelligence kitabindan aldim. Cogu ulke icin yerel testlerden faydalanilmis, Turkiye icin Çiğdem Kağıtçıbaşı'nin testleri temel alinmis. Yapilan testlerin tarihi 1972. Ancak ben su anda Turklerin ortalamasinin 90 dan fazla oldugunu dusunuyorum. Flynn effect dolayisiyla zaten bir miktar yukselecektir. Bunun yaninda kurtlerin IQ ortalamasi daha dusuk oldugu icin, onlarin ayrica hesaplanmasi neticesinde Turklerin IQ ortalamasinin 95 civari cikacagini dusunuyorum. Goruldugu uzere, en zeki milletler uzak asyalilar gibi gorunuyor. Halbuki bilimsel gelisimi saglayan batililardir. Uzak asyalilar bilimin uygulanmasinda (Teknoloji vb.) oldukca iyi olmalarina karsin, bilim uretmek konusunda cok zayiflar. Bunun bir nedeni bu milletlerin yaraticilik konusunda batililarin gerisinde olmasi, sadece bilim degil sanat konusunda da bu eksik acikca goruluyor. Asagida bolgelere gore nobel sayisi gosteriliyor, ancak belirteyim ki Sovyetler Birligi politik nedenlerle cogu kez nobel'den mahrum birakilmistir, Rusya'nin hakki gorunenden daha fazladir. Asyalilarin kotu skorunun asil nedeni, bu insanlarin "dahi" nufuslarinin az olmasi. Asagidaki bell curve e dikkatlice bakalim. Asyalilarin IQ ortalamasi 100 un uzerinde, ancak nufuslarinin neredeyse tamami 90-110 araliginda, yani bu insanlarin hem gerizekali nufusu, hem de dahi nufusu cok az. Nufusun tamamina yakini ayni zekada. White'a baktigimizda goruyoruz ki, can egrisi daha yayvan, yani bu milletlerde zeka daha genis araliklarda goruluyor, gerizekali nufusu fazla oldugu gibi, dahi nufusu da daha fazla oluyor. Tabii bilimsel gelisimi saglayan da bu dahi nufus, cogunluk degil. Ozel olarak deginilmesi gereken bir grup var, o da Askenaz yahudileri. Bunlar 103 IQ ile Avrupa'nin en zeki milleti, bence yukarida anlattigim sebeplerden dolayi, Asyalilari cikarirsak, dunyanin en zeki milleti. Gercekten de 19. Yuzyildan itibaren, en onemli bilimsel buluslar Askenaz yahudilerinden cikmistir. Amerikadaki yahudi nufusu, toplan nufusun %2-3 u. Buna ragmen ABD de, - En onemli 200 entellektuelin %50 sini - Nobel odulu kazananlarin %40 ini - En iyi universitelerdeki profesorlerin %20 sini - En cok gise yapan 50 filmin, yazar, yonetmen ya da yapimci olarak %59 unu - National medal of science kazananlarin %37 sini - Dunya satranc sampiyonlarinin %50 sini yahudiler olusturuyor. ABD'de atom bombasini yapanlar da, google, facebook'u yapanlar da hep yahudilerdir. Zekanin Evrimi Zekanin genetik oldugu bilindigine gore, gelisiminin evrim yoluyla olduguna suphe yoktur. Neden Afrika'da IQ 60-70 lerde surunurken Avrupa'da 100? Evrimin temel mantigini anladigimizda aslinda cevap basit. Evrim en zeki ya da en guclu canliyi yaratmak uzere islemez, en iyi survivor'u yaratmak uzere isler. Ortama ne kadar iyi uyum saglarsaniz ve hayatta kalirsaniz, genleriniz sonraki nesillere o kadar fazla gecer (Survival of the fittest). Afrika'da kabile hayati yasayan bir insan turu icin 60-70 uzeri IQ, hayatta kalmasi icin gerekli degildir. Ancak Kuzey Avrupa'da ozellikle son buzul cagi doneminde (yaklasik 13000 yil once), hayatta kalabilmek icin, cok daha fazla zeka gerekliydi. Vucuda uyan elbiseler dikebilenler, daha kurnaz avlanma yontemleri bulabilenler, cocuklarini daha iyi koruyabilenler, daha fazla hayatta kaldi, ve nesillerin zekasi da haliyle yukseldi. Ornegin hamam bocekleri, 350 milyon yildir neredeyse tamamen aynilar, karbonifer cagindan beri degismemisler, cunku hayatta kalmak konusunda cok basarililar. Hamam boceklerinden nefret ettigim icin haklarinda cok arastirma yaptim, mesela bu yaratiklar sizin varliginizi hissettiklerinde (kiclarindaki bir reseptor ile), sinyal daha beyne gitmeden ayaklara gidiyor ve hayvan kacmaya basliyor. Ilgilenenler icin: http://lancaster.unl.edu/pest/roach/cockroach%20manual.pdf Askenaz yahudileri ise ayri bir vaka, biraz daha yapay secilime benziyor, onu sonraki konulara birakiyorum. |
kendi isteği | 18/Tem/15 06:48 |
| BlackApple |
|
yeni bir @windowslive.com mail açmam lazım fakat sanırım artık açılmıyor eski windowslivelı mailim kapatılmış , microsofta desttekten bildirim dedim içinde özel karakter olduğu için yazdığım maili kabul etmiyor eski hesabın o yüzden formu gönderemiyorum var mıdır @windowslive açmanın yöntemi ya da eski hesabı kurtamanın yöntemi bütün ülkeleri kontrol ettim hiçbirinde açılmasına izin vermiyor |
yokmuş | 17/Tem/15 22:28 |
| patates |
|
aradığım hakkında hatırladıklarım şunlar. bir resim yada fotoğraf değil. muhtemelen bilgisayardan yapılan grafiklerdi çok çok çok detaylıydı heryerinden başka birşeyler fışkırıyordu ve her bakışımda yeni şeyler görebiliyordum http://www.ntsradio.co.uk/lucifer26062014/ bu sitedeki arka plan resmi ayarında birşeydi ? hatırlayan bilen vamrı |
her konuyu genele acmayalim | 17/Tem/15 21:49 |
| Renard |
|
Merhaba müridler ;tahribatı.com'u kendim ekledim direk abouttan çektim , alt kısma eklemek istediğiniz varsa yorum olarak atabilirsiniz :) http://tahribat.kurucusu.kim/tahribat-comu-kim-kurdu-837.html |
sitenin hakkında kısmından ulaşılan bilgiyi bize satıyor | 17/Tem/15 17:28 |
| Renard |
|
Merhaba ;müridler eski yeşilçam filmleri özellikle erotik arşivi olan mürid varmı ? piyasada olmayan filmler vs lazım | erotik? böyle konular acma hocam. | 17/Tem/15 17:18 |
| Renard |
|
Merhaba ;müridler eski yeşilçam filmleri özellikle erotik arşivi olan mürid varmı ? piyasada olmayan filmler vs lazım | multi konu | 17/Tem/15 17:17 |
| korkarabatak |
|
tc de en cok piyasası olan otomatik vitesli araçlara yönelik bilgi istiyorum. tabiki tc de en cok kullanılan olması için; en az yakan, parçası kolay bulunan filan bunlar zaten elzem. |
araba sitesi değiliz. | 14/Tem/15 16:19 |
| dead_march |
|
google translate e güvenemedim anlam kayması olabiliyor kelime ezberlemek için yapışkan not kağıdına yazıp ilgili nesnenin üstüne yapıştırıcam benim gibi tembelbiri için ideal bir öğrenme yöntemi perde stor perde cam pencere kulbu kapı kulbu kapı zemin parke parke zemin vestiyer askı askılık televizyon televizyon sehpası modem koltuk halı çamaşır makinası elektirik süpürgesi süpürge vileda(bunun türkçe adınıda bilmiom aslında paspas kovasımı başka bişimi bilen türkçesinide yazsın) vileda sopası duş kabini musluk fıskiye(yada fışkıye işte duş aldımız şey) klozet sifon havalandırma koridor çamaşır suyu bulaşık deterjanı(doğrumu yazım bilmiyorum pril işte) el sabunu deodorant diş fırçası diş macunu diş ipi traş köpüğü traş bıçağı traş kolanyası usb kablo kablo 3lüpriz priz fiş alışveriş fişi fatura garanti belgesi mabuz tuş(lambanın tuşu klavyenin tuşu çamaşır makinasının tuşu hepsi dahil) pantolon kazak havlu atlet külot çorap mont ceket kemer düğme(pantolon gömlek düğmesi) gömlek dezgah buzdolabı mutfak dolabı ayakkabı ayakkabılık ayakkabı kutusu televizyon kutusu keman keman çantası reçine yay(keman yayı) yay(normal yay) tükenmez kalem uçlu kalem uç valiz düz tabak çukur tabak kase leğen kap çatal bıçak kaşık çırpma teli bulaşıklık su bardağı kupa bardak tahta kaşık çekmece şarj cihazı ayna ütü ütü masası peçete peçetelik terlik sandalye bez temizlik bezi kombi doğalgaz peteği sayaç yatak yastık çarşaf yorgan battaniye baza fermuar çaydanlık ocak çakmak kibrit koşu bandı ampül lamba kalemlik(çocukların kullandığından değil masa kalemliği) kulaklık asansör merdiven boru doğalgaz borusu çamaşır deterjanı evet aklıma ne geldiyse yazdım arkadaşlar şimdiden teşekkürler |
google çeviri hizmetlerini kullanınız. | 14/Tem/15 16:19 |
| Toplam 4794 kayıt | ||||
- İlk
- Önceki
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8