Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
ProBilisim forum folder Madonna: Herkese Blow Job Yapacağım! Madonna: Clinton’a oy verirseniz…

Başkanlık seçimlerine 3 haftadan kısa bir süre kala ABD'de işler çığırından çıkmaya başladı. Dünyaca ünlü yıldız Madonna seçimlerde Demokratik Parti'nin adayı Hillary Clinton'a oy vermesi için insanlara ilginç bir vaatte bulundu.

 

Madonna, komedyen Amy Shumer’ın New York’taki Madison Square Garden’da yapacağı gösteri öncesi sahneye çıktı.
Madonna sahneden kalabalık izleyici topluluğuna seslenerek, şaka yollu şu sözleri söyledi: “Bu dahi komedyeni sahneye davet etmeden önce söylemek istediğim bir şey var: Hillary Clinton’a oy verirseniz, size oral seks yaparım… Ve bunda iyiyim” dedi.
Bununla da yetinmeyen Madonna nasıl oral seks yapacağının detaylarını da paylaştı.
Madonna’nın yaptığı konuşmanın videosu izleyiciler tarafından sosyal medyaya yüklenince büyük gürültü koptu.
Daha sonra sahneye gelen komedyenle Madonna birbirlerine sarıldılar ve ünlü yıldız sahneden ayrıldı.
Bu, Madonna’nın seks ve politikayı ilk kez birlikte kullanması değil. 28 Eylül’de Instagram’da çıplak bir fotoğrafını paylaşan Madonna yine Hillary Clinton için oy istedi. Ancak ünlü şarkıcı bu paylaşımını daha sonra sildi.
Video: http://player.sozcu.com.tr/?pid=1&guid=exTrSsW9hzyB&autoplay=false&mouseover=false


 
kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/madonnadan-ilginc-teklif-clintona-oy-verirseniz-hepinize-oral-seks-yapacagim-40253617
konu acmadan bunun tahribatta isi var mi diye bi dusunun 21/Eki/16 11:38
XmV forum folder manu - fener maçını nereden izleyebiliriz arkadaşlar. link paylaşabilir misiniz. her maç için ayrı kutu mu alacağız arkadaşlar. 
 
illegalite içerdii için gizliyorum. 
yasak ve gecmis olsun 21/Eki/16 11:37
msttr forum folder Turcell tarife önerisinde bulunabilecek muridler turkcell şuanki tarifem:Akıllı Kamu 1GB Yıllık Abonelik Kampanyası

Aylık/Yıllık paket ücreti 40 TL / 35 TL
Yurt içi her yöne arama 600 DK
Yurt içi her yöne SMS 100 SMS
Cepten internet 1 GB

35 tl civarında yukardakinden daha iyi faturalı hat tarifesi önerebilecek arkadaşlar var mı? (geçen yıl bu tarifeye geçtim. müşteri hizmetlerinede artık güvenmyorum.. size danışmak daha uygun geldi...)
Konu yeri hatali olarak genelde ve konuyu cesit cesit random font, renk, buyuklukte acmak yasak. Iki yasakla ugurluyoruz. Konuyu duzelterek dogru kategoriye yeniden acabilirsiniz. 21/Eki/16 08:35
SeRDaR forum folder Rozasea(Gül hastalığı) hakkında bilgisi olan? Rozasea halk arasında gül hastalğı hakkında bilgisi olan varmı dostlar https://tr.wikipedia.org/wiki/Rozaseayaklaşık 2 sene önce kaşımın kenarında kabarıklı şeklinde kızarma meydana geldi motosiklet kullanıyorum kask kızarttı sandım sonra iki yanağımdada epey belirginleşti bu kızarıklık doktora gittim bir tanesi soğuktan olabilir vs gibi bir şey dediistanbulda ki ermeni hastanesine gittim rozasea dedi doktor yüzü canavara dönüşmüş insan fotoğrafları göstererek ilerki evresi bu diye çok güzel moral verdi  sağolsun tedavisi yokmu dedim yok malesef dedi sağolsun  2 tane krem yazdı biri roza biri de kızarıklık giderici krem stres sebebp oluyormuşdoktora kremleri göstererek tedavisi yoksa bunlar ne işe yarıyor dedim peki en azından belki büüyümeyi durdurur dedi 2 senedir aynı bölgede var zaten pek büyümedikremler hiçbir şeye yaramadı yazın sıcakta kızarıklık çok belli oluyor  kışında çok soğukta kızarıklık belli oluyor ve bazen soyulabiliyor sıcak ortamda kızarıklık artıyor normalde pembe yanaklı gibi duruyorum hep orada kaldı yüzümde anlıyacağınız Dermovate adlı kremi kullanınca kızarıklık azalıyor iyi geliyor gibi duruyor ama kremin rengi de o kızarıklığı kapatıyor gibime geliyor benim emin olamadımbir kaç sitede de bu kremin iyi geldiğini yazmışlar ama sanırırm kurtuluş yok bu kızarıklıktan bir de kızarıklık olan yerler soyulabiliyor bazen  lazer tedavisi varmış heralde yüzdeki kızarıklığı sebep olan damarları öldürüyorlar ama %80 geçiriyormuş ama sordum lazer merkezi sadece muayeneye en az 200 tl ücret istiyor  lazere 5-6 bin bayılırız gibime geldi bilen eden arkadaşlara sorum bir çözümü varmı bu zımbırtının kızarıklıktan nasıl kuturlurum lazer tedavisi hakkında bilgisi varmı  aramızdaki doktorlara özellikleKonuyu googlede ararken  karşılaşıp siteye üye olamadığı için bana cevap veremeyen arkadaşlarda  serdar@tahribat.com a mail atarsa çok sevinirim.  saglikla ilgili tavsiye isteyen konu acmak, ilac tavsiyesi istemek ya da ilac tavsiyesinde bulunmak yasaktir. doktor onerileri dahilinde kalmanizi rica ederiz. 21/Eki/16 08:31
Esquire forum folder windows 7 32 bit istek? arkadaşlar windows 7 32 bit lazım elinde olan paylaşır mı?
tek dvd olanı olursa güzel olur bazı sitelerde 30 gb gibi paylaşımlar var. bunu istemiyorum.
istediğim windows 32 bit prof.
Forumda elli tane konu var. Arama sisteminin kullanalım. 20/Eki/16 17:05
HeyQirs forum folder Araç beyin ems merhaba aracım motor kırdı bununla birlikte eski projeyı sonlandırıp sıfırdan yenı bir projeye basladık ve sonlarına geldık ama takıldıgımz tek nokta beyin :D aramızda illa beyin ems hakkında bılgısı olan vardır ne kullanmamı onerırsınız ? spark ems kullanmayı dusunuyorum. onerısı olan var mıdır ? sıfırdan turbolamalı bır proje oldugu ıcın ems onemlı bnm ıcın
 
not:gayri resmi forum dısına cıkmaması iyi olur.
eski uyelerin hatali olarak genele acilmis konularini silme uygulamamiz vardir 19/Eki/16 19:40
siyahbereli forum folder Aöf nin yayınladığı duyuru. Beyler Açık öğretim sistemi 4 yanlış 1 doğruyu götürme sistemine geçmiş. işin gücün arasında ders çalışıp sınava girip zaten zorlanıyoruz. oldumu bu şimdi. birde bu sene mıçtılar zaten Online eğitim sistemlerini bi türlü yetiştiremediler.
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının yazısı gereği, 2016-2017 Öğretim Yılından itibaren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde, sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde çoktan seçmeli beş seçenekli test tipi sorularda, dört yanlış cevabın bir doğru cevabı eksiltmesi, Anadolu Üniversitesi Senatosunun 04/10/2016 tarihli ve 7/8 sayılı kararıyla kabul edilmiştir.
aöf kanusu başlığını naltına yazacağım kirlilk olmasın 19/Eki/16 10:13
DanqerLine forum folder Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz 43.Bölüm HD Tek Parça https://www.youtube.com/watch?v=L7CW8Cztl-4
 
under sildi. 19/Eki/16 09:54
scarletbeard forum folder Profesyonel Bülten Yazısı yazabilecek var mı ? Sadece yaptımız işi en iyi şekilde dile getirecek profesyonel olarak yazabilecek birisi var mı ? Ücret Kendisi ile görüşülecektir.
 
eski uyelerin hatali olarak genele acilan konularini silme uygulamamiz vardir. 18/Eki/16 19:49
cemnet forum folder Etkili Saç Bakım Nasıl Yapılır hocalar selam saçlarım tam dökülme öncesi güçsüz zayıf gözükmekte. Bugüne kadar saçma sapan çok denemem oldu ama gidişat hala aynı. 
genetik olması ayrı bir boyut onu tartışmıyorum bile hiç. ama dışardan yapılacak en etkili bakımlar nedir sizin bizzat yaşadığınız tecrübe varsa alayım. 
hocam konunun siteyle hakikaten hic alakasi yok 18/Eki/16 10:06
nurk forum folder Excel Yardım | XLS Birleştirme selam herkese,
internette biraz araştırmama rağmen macbook kullanıcılarına yönelik herhangi bir kaynak bulamadım. mac kullandıgım icin maalesef modul tarafında da sıkıntı oluyor. (netteki tüm kaynaklar windows icin :( ) 
neyse konumuz su. elimde 350-400 tane .xls var ve bunları tek bi xls de toplamak istemekteyim.
her xls de 15-20 satırlık veri var. 
konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilcek var mıdır?
ya da Parallels Desktop kurup macbook a office yükleyip öyle yapıcam.
isteyen olursa dosyayı özelden atabilirim, örnek olarak en azından 2-3 excel.
tesekkurler
tayga ile cozduk. 17/Eki/16 23:32
mkyb forum folder Birleşmiş Milletler: 100 Bin Iraklı Türkiye'ye Sığınabilir http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/323995/birlesmis-milletler-100-bin-irakli-turkiyeye-siginabilir
Musul operasyonu gece yarısı Irak Başbakanı Haydar el İbadi'nin emriyle başladı. Operasyonun başlamasının ardından sabah saatlerinde peşmerge Musul'un çevresindeki köyleri ele geçirmeye başladı. Birleşmiş Milletler'den de operasyona dair açıklamalar geldi. BM Mülteciler Yüksek Komiserliği'nden yapılan açıklama ise Türkiye'de tedirginlik yarattı.
---------
Evet beyler Suriyeli'ye doyduk sırada Iraklılar var. 90 yılında Turgut Özal bir güzel doldurdu içeri Iraklıları. Şimdi de Doğuda terör bitmiyor. Niye bitmiyor acaba ?
http://www.tahribat.com/forum/gundem--guncel-durum-hk-217109 17/Eki/16 19:05
burakbet forum folder Silinebilir edit del 16/Eki/16 19:09
mt93 forum folder Bu Başlık Silinsin İki kere aynı konu açılmış bu başlık silinebilir
 
duble 16/Eki/16 18:34
SENAR1ST forum folder Paypal ödeme yapmam lazım yardımcı olabilecek mürid? Merhaba arkadaşlar paypal bildiğiniz gibi Türkiye'den ödeme yapmaya kapandı. Benimde 70TL'lik bir alışveriş yapmam lazım TBT'den yurtdışında olan arkadaş varsa ve yardımcı olmak isterse komisyonunu veririm (100TL steam parası, CS:GO Skin veya nakit olarak ödeme yapabilirim veya GTA 5 verebilirim). siz odemeyi yapin/ben size parayi gondereyim tarzi konular yasaktir 16/Eki/16 18:09
do_som forum folder Eczaci olan varmi acil Selam dostlar acil bi ilac sorucam recetelimi diye nobetci eczaneye gidiom o yuzden cvp gelince modlar siler 
Ilac benadryl surup rica ediom silmeyin bi ton yolu bosuna gitmiyeyim
cevap gelince modlar siler diye bir mantik olabilir mi? 16/Eki/16 17:10
nukeshore forum folder Isim Soyisimden adres bulma? Isim soyisimden adres veya telefon bulmam gerekiyor. 118 servislerini denedim. Bunu yapabilecek arkadaslar var mi aramizda. Elinde data olan veya baska bi sekilde yardim edebilecek. Iki gundur uskudardayim ve konu cok acil. Cidden cok acil. Ozelden yazarak yada buradan yazarak yardimlarinizi bekliyorum. yasak 16/Eki/16 16:47
banneduser forum folder DELL GAMING 7559 - Fiyat/Performans ? Hacular uzun zamandır laptop arayışındayım. En son bu laptop gözüme çarptı. Sizce nasıldır? Kullanan bilen bunu alsan daha iyi diyebileceğiniz birşey varmı?
http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-gaming-7559-i7-6700hq-128ssd1tb-4gb-gtx960m-fhd-b70d128w81c-P88413658?cid=800202&utm_source=rtg_rtbhouse&utm_medium=cpc&utm_campaign=rtb_genel
Daha öncesinde kararlaştırdığım laptop Monster ın abra a5 v6.2 si;
http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=480938&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR#.WALFZI-LTIU
Aradaki farklar;
Monster vs Dell
GTX 950m vs GTX 960m (İkiside GDDR5 4 gb) (GTX950m test sonuçlarına netten bakıyorum ama hep gddr3 için veya 2 gb olan için sonuçlar mevcut.)
Freedos vs Windows 10 Home
8 GB RAM 2133 Mhz DDR3L SODIMM vs 8 GB RAM 1600 Mhz DDR3L 2DIMM
250 GB M2 Sata SSD vs 128 M2 Sata SSD + 1 TB HDD (Bende eski bilgisayardan kalan 128 gb ssd var. HDD portu için.)
İkiside çift fan. Birbiriyle bağlantılı hava kanalları.
Fiyatlar: Monster 3014,64 TL 
             Dell 3499,99 TL
****ekstra: SODIMM ve 2DIMM farkı nedir?
 
çift konu 16/Eki/16 07:54
mkyb forum folder iPhone Siri Erkek Sesi Geldi Genel > Erişebilirlik > Konuşma > Sesler > Türkçe
Bayan Siri'ye Dublaj Yapanı Merak Ediyorsanız :
https://www.youtube.com/watch?v=uFo-EHh3PDw
yanlış olmuş 15/Eki/16 17:20
pompaci forum folder deprem gece ve sabaha karsı manisada bi dünya deprem oldu keza az bi zaman önce benimde hiisettiğim karadenizde 5 lik bi deprem daha oldu noluyo la gene
http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst9.asp
her depreme bir konu acarsak yasadik 15/Eki/16 12:06
TheAvenqer forum folder Bu ilaçları daha önce kullanan var mı NOT : ILAC TAVSIYESI ISTEMIYORUM SADECE BU ILACILARI DAHA ONCE KULLANIP YAN ETKISINI GOREN VAR MI VARSA YAN ETKI OLARAK NELER GORULDU
Prozac 20 mg. 24 kapsül
Karbalex retard 300 mg 50 tb
 
Not 2 : konu gizlilikten cikarilacaksa silinsin lutfen
sağlık konusu riskli hocam doktora gitmek daha iyi. 13/Eki/16 20:34
uz-i forum folder izmirpetekbakimi.com petek temizligi İzmirde veya yakin cevrede oturan kombi petek temizliği ihtiyaci olan arkadaslar ihtiyaci olan varsa uygun fiyata arkadasim ihtiyacinizi yapabilir eski uyelerin hatali olarak genele acilmis konularini silme uygulamamiz vardir. 13/Eki/16 12:13
eXeLanS forum folder galaxsy s3 mini (gt-I8190) yurtdışından gelen bu telefona imei sıkıntısı yüzünden kapandı, ne yaptıysam ne denediysem bir türlü imei atamadım..imei numarası gözüküyor fakat arama yapınca ağda kayıtlı değil demekte...Kodlarla falan olmuyor lütfen bu konuda bilgisi olanlar bir el atsın..  2002 üyesi gerksiz gizleme 12/Eki/16 17:44
LinkinMeTiN forum folder 2.el howerboard  
1saat anca bindim. hewesimi aldim satiyorum. 6600mah samsung batarya. çin isi degil.hizli gidenlerden
450 TL
 
0554 66 777 00
Satmak istediginiz urunun adini dogru yazarak, fotograf, garanti, tam marka model vb. satis yapmak icin sart olan unsurlari belirterek konuyu yeniden acabilirsiniz. 12/Eki/16 16:46
Sammy forum folder Gençlerbirliği-Galatasaray 15 Ekim Bilet Satışı Selam arkadaşlar, maça gitmek isteyen varsa biletim boşa çıktı. Normal ücret 75 ancak ben 60 TL'ye veriyorum. Kombinem var ancak şehir dışında olacağımdan gidemiyorum. Bilet maratondan, koltuk no vs. yok. Konu genele acilmis. Ama alisverise acilsa da orasi "elektronik urunlerin satisi" icin var olan bir kategori. 12/Eki/16 09:10
Toplam 4580 kayıt