Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
ehlikeyif forum folder TEB FAİZSİZ,ÜCRETSİZ 1000 TL HESABINIZDA, 6 taksitle geri ödeme fırsatıyla! Kampanyaya katılım için müşterilerin bankaya kayıtlı cep telefonlarıyla PARA yazıp boşluk bırakarak, kredi kartının son 6 hanesini 4616’ya kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir. (Örnek: PARA 123456) cepte Para işlemlerinde kampanya süresi boyunca faiz ve ücret alınmayacaktır. Kampanyadan sadece 1000 TL talep edilebilir. Müşterinin nakit avans limitinin yetersiz olması durumunda kullanılabilir limitine göre 900 TL, 800 TL, 700 TL, 600 TL, 500 TL, 400 TL, 300 TL, 200 TL veya 100 TL Cepte Para hesaba aktarılabilecektir. Kampanyada talep edilen 1000 TL, değerlendirme yapıldıktan sonra müşterilerin ana vadesiz hesaplarına aynı gün içinde aktarılacaktır. Kampanyada talep edilen 1000 tl’nin geri ödemesi, bir sonraki ekstre döneminden başlamak üzere 6 eşit taksitte ekstrelere yansıyacaktır. Farklı taksit seçeneği mümkün değildir. Kampanyadan gecikme veya blokede olmayan, kartı açık ve kullanılabilir nakit avans limiti Uygun TEB kredi kartı sahipleri yararlanabilir. Ek kartlar kampanyadan faydalanamaz.

Not: Cepteteb kredi kartı olanlar da faydalanabiliyor. 1000 tl lik telefon alacaklar için bulunmaz fırsat, faizsiz kesintisiz 6 taksitle ödüyorsunuz, işleminizi SANALKART ile de yapabiliyorsunuz dikkat edeceğiniz belirlediğiniz limitin yarısını veriyor, 1000 tl limit belirlediyseniz sanal karta 500 tl hesaba yatıyor.
Belki faydalanan olur diye konuyu açtım. Hayırlı günler herkese.
Başlık ve yanlış kategori Özgün içeriklere önem verelim. 13/Tem/15 10:21
ewildewil forum folder Telefon ekranları türkiyede neden uçuk? Sony z ultra c6833 lte telefonumun ekranı kırıldı.kasa ile ekranın birleştiği yerden çatlamış.garantiye gönderdim garanti dışı 550 tl fiyat.kendim söküp takabilirim bunu.
Türkiyede : http://www.sanalpazar.com/Sony-Xperia-Z-Ultra-Xl39h-C6802-Orjinal-Lcd-Ekran-Ve-Dokunma__isp39907958
internette : http://www.amazon.com/gp/product/B00SNFA3OM/ref=ox_sc_imb_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid=A1FPNAE3XIQGZK

internetten sipariş versem ne gibi bi sıkıntım olur? daha önce sipariş veren var mı bu siteden?
genele acilan ve gereksiz gizlilik 12/Tem/15 19:52
Aress forum folder Wordpress sorunu Theme forestten çektiğim wp teması var wp ye yüklerken hata alıyorum bunu yapmak istediğinizden eminmisiniz diyiyor neden dir? sRcN adlım müritle facebook konuşmamı kendisi ifşa etti 11/Tem/15 23:52
SeRDaR forum folder Belaya bulaşayım mı? Arkadaşlar akşam eve geç geldim otoparkta hiç yer yoktu sadece bir motor ile Arabanın ortasına çektim tek boş yer orasıydı dar da olsa motoru arabaya biraz mesafe bıraktım ki bu herif anlamaz düşürür motoru motorcu adam hani biraz zorlanır ama halden anlar dedim neyse sabah otoparka gittim motorcu çıkmış ama benim aynam da yamulmuş haldeydi büyük ihtimal bir daha çekmeyeyim diye o yaptı 
Şimdi size soruyorum ne yapıyım 
1- bende onun aynasını yamultayım.
2-gördüğümde efendi gibi konuşayım yaptığının yanlış olduğunu söyleyeyim
3-görüp direk tartışayım gerekirse kavga edeyim. 
Not: şahıs 1-2 kere muhabbet edip her gördüğümde otoparkta selamlaştığım adamdı. 
Kendi isteği 10/Tem/15 16:35
A_REX forum folder Alınık Ekşi sözlük hesabı Arkadaşlar hediye edecek olan varsada olur. kullanmadıgım hesap var diyen varsa 30-50 lira ateşlerim arkadaşlar.
canım sıkılıyor boştayım iyi geyik var orada ya :D 

yassak 10/Tem/15 15:34
Durqrimast forum folder R10 davetiyesi istek Merhaba, r10 davetiyesi arıyorum. Pm yada buradna bildiren arkadaşlara mail adresimi atarsam bana yardımcı olurlar ise çok sevinirim. :) www.sosyokultur.com olması gereken yere geldi de biraz yüksek fiyattan satışa çıkartıcam :D  yasak 09/Tem/15 23:20
yakupad forum folder MR.Robot 1. Sezon 3. Bölüm Altyazılı Çıktı  
http://yazilimfilmleri.com/mr-robot-1-sezon/3/
her bölüm için konu açmaya gerek yok eskilerden devaö 09/Tem/15 15:29
bilenyok forum folder Adsense hesaplariniz alinir beyler pini girilmis adsense hesaplariniz alinir.

detay: pm.
yasak 09/Tem/15 13:01
HeadBanger forum folder Nasılsınız arkadaşlar la olum çok doluyumda işte söze kelimeye kılıf gelmıyor.. umarım iyisinizdir..
hayat çok boktan ya iyice liseli triplerine girdim gibi. canı sıkılıyor insanın..
iyidir iyi 07/Tem/15 10:02
cache forum folder Bu doktora acil ulaşmam lazım Hocalar merhaba, ilaç kullanıyorum ve çok az sayıda kaldı. 3-4 gün yetecek kadar var şuan. Doktorumun tayini çıktığı için ulaşamıyorum. Eli kolu uzun abilerden rica etsem doktorun numarasına bi erişebilir miyiz ? 11818 aradım fakat nereli olduğunu bilmediğim için sonuç çıkmadı.
Daha önce konumda vardı zaten,
http://www.tahribat.com/forum/hangi-doktora-gitsem-ya-tayini-cikiyor-yada-ulasil-208490
Doktorun Adı: Satı Ülkü Çınar
En son Isparta Gülkent Devlet Hastanesinde çalışıyordu. Facebook'tan ulaşacaktım hesabını dondurmuş. Acilen iletişime geçmem lazım ilaca ara verirsem ciddi sıkıntılar çıkıcak bu sefer. 
Konuyu da gizledim, kadının adı google'da falan  indexlenir yanlış anlaşılmasın. 
edeceğiniz yardımın amk 07/Tem/15 05:11
yakupali forum folder internet sitem niçin geç yükleniyor  
www.yozgattacicekci.com ve www.yozgatcicekcilik.com.tr internet sitelerimi yerel işyerimin satışları için tasarladım
ama ilk sitem çoğu zaman geç açılıyor (çoğu zaman böyle yapıyor yani) sebebi ne olabilir 
sitede facebook linkleri yavaşlamaya yada kilitlenmeye sebep olabilirmi,
birde çiç..k sepeti gibi siteler bizden önce çıkarak bizim işimize mani oluyorlar,
sitelerin google açısından daha görünür olması için nasıl bir çalışma önerirsiniz.
bazi haber siteleri paralı haber yapıyorlar bunlara haber yaptırmam etkili olurmu.
tavsiyeniz nedir.
Spam Konu 06/Tem/15 21:11
angelofhope forum folder r10 Davetiyesi Olan Var Mıdır ? Yasak değil diye biliyorum ama...
elinde davetiye olan var mı ?
davetiye istemek yasak 06/Tem/15 20:21
nurulmac11 forum folder 10 liraya fethiyede tatil ? http://www.yakala.co/tatil/tatil-otelleri/fethiye-marmaris-otelleri/fethiye-yunus-hotelde-2-kisilik-tatil-2--firsati

bi yanlışlık mı var yoksa kaçırdığım bi nokta mı var ?
konu bi sıkıntı yoksa sınırlı sayıda olduğu için müritler faydalansın diye gizli.

*tükendi diyormuş almak isteyince :/
viral reklam 06/Tem/15 00:40
3Dxsolid forum folder müridler 65 TL kredi kartından çekim lazım Arkadaşlar kredi kartımla ilgili bir sorun olduğu için çekim yapamıyorum. Benim için bilet alabilecek mürid var mı ? Parayı ben kartına ptt atm sinden göndereceğim. Yalnız biraz acil çünkü bilet yarın için alınacak.. yasak 05/Tem/15 17:42
BlackApple forum folder lol 20rp cola kapağından çıktı fazla bir şey değil fakat eksik rpsi olan kullanabilir, sizden ricam eksik rpsi olan kullansın ve kullanan kullandığını haber versin

MX85PARL
geçerliliğiniyitirdi 05/Tem/15 15:23
rapidhacker550 forum folder Copa Americana Final Maçı Merhabalar bu maçın finalini izlemek istiyoruz.Ancak linkini bulamıyoruz elinde uzatmaları izlemek için link var mı ? p2p 05/Tem/15 12:15
DrKill forum folder Millet fakirlikten neler giyiyor beyler. Halinize şükredin Son zamanlarda etrafımda cidden çok fakir insan görüyorum. Genellikle bayanlar. Ne kadar çok fakir var lan ülkede. Suriyeli mültecilerden bile fakirler lan. Etrafınızda görüyorsunuzdur illaki. Yardım edin onlara.

Şunlara bakın:

Yırtık pantolon ney lan? Moda diye yırtık pantolon almak nedir. Adamlar defolu pantolonu satacam diye yalandan moda çıkarmış millette yutuyor.

Şimdi sorum şu: Moda kendini keriz yerine koymak mıdır?
Bir sorum daha var: Modayı talep mi oluşturur yoksa bizim özenti millet gibi arz mı oluşturur?
Aklınızdaki moda nedir beyler? Moda ne demek? Kim oluşturur? Kimler uyar? Ne zaman ortaya çıkmıştır? Mantıklı mıdır? Salaklık mıdır?

Ben bu şekil geyinirim bu bayan şu şekil geyinir özgürlüğü bidir. Kot pantolon ise defolu mal üreten üreticiden gelir ancak, lakin ki öyle değildir. Benim yorramam bu kadar. Hadi hayırlı işler.

geyik 04/Tem/15 11:49
cache forum folder Bu hatunun adı ne ? Beyler İsmail 2 klibini izlerken aklıma takıldı. 1:45'teki hatunun adı ne ?  Site açıldığında altta siteyi tanıtan kadınlar gibi bişey yapar diye iletişime geçeyim diyorum :D
Link şeklinde veriyorum, Niyetli olanlar varsa benim yüzümden günaha girmesin.
http://technotoday.com.tr/i/c/ismail-46040.jpg
salak salak konu açmayalım 04/Tem/15 10:32
Absolut forum folder Satilik Monster Abra A5 v1.1 / Takas Macbook Muridler macbook almayi kafaya takmis biri olarak cihazi elimden cikaricam. Uzun saatler cihazi yanimda tasimam gereken durumlar oluyor ve artik yuk olmaya basladi.
Cihaz resimde goruldugu uzere kirigi cikigi hic bir sorunu yoktur. Anakartdaki kroniik bir ariza varmis saolsun elemanlar komple degistirdiler. +1 yil daha garantisi vardir.
cihaz : http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V1-1.html#.VY0O8vntlBd

Cihaz nerdeyse 0 yuk altinda 1 yilini doldurdu hic oyun oynamadik desek yeridir. Kutulari anam saolsun bunlar lazim olmaz mantigi ile cope atmis cani saolsun
sogutucuyuda yaninda vericem bir isime yaramaz artik gaza gelip aldiydik :D 
Fiyat disariya 2000 cektigim icin  Tbtye 1900 e indirdim. 0 fiyati cihaz 2800 ve suan stocklarinda yok sanirim. Fiyat uygun die dusunuorum 800 lira indirim satilmazsada dursun emektarimiz olur :)
Istanbul ici gelip deneyim koklayip alabilir istanbul disi kargo aliciya ait havale akabinde kargolama islemi yapilacaktir.
Takas olarak garantili  macbook air 13 yeni serilerden ilk tercihim ustune gerekeni ekleriz. Macbook pro retina falanda olur 13'3 falan  
kendi istedi 04/Tem/15 08:04
Drone forum folder Mesaj Engellemek note 4 marka telefon kullanıyorum. ama kız arkadaşım sürekli telefonuma bakıyor bazen telefonuma bakarken eski kız arkadaşım mesaj atıyor yurtdışından.
ben belli numaradan gelen mesajları fitrelesin ve şifrelesin istiyorum. yada istediğim numaran mesaj gelirse sadece ben görebileyim. böyle bi uygulama varmı. yardımcı olurmusunuz ?
not: numaramı deiştirmek istiyorum
Forum aramasini kullanalim ve konulari uygun bolumlere acalim. 03/Tem/15 19:15
Tekkeli forum folder İdm'yi nasıl indrip tam sürüm yaparım. Merhaba arkadaşlar.
İdm yi indirdikten sonra bir süre kullandım ve kayıt hatası verdi bende yeniden yükleyip tamsürüp yapmak istiyorum.
Nasıl indirip sürekli tam sürüm yaparım.
Önceden tahribatta konular açılmış fakat ben çok bişeş anlayamadım.
Şimdiden teşekkürler.
Cift Konu 02/Tem/15 21:56
ArduouS forum folder Aşkından otobüs durağına çıktı! Milliyetin az önce verdiği habere acayip bi şekilde güldüm :D eleman kesin trollüyo beyler
Sevgilisi tarafından terk edilen, neden terk edildiğini bir türlü öğrenemeyen ve hayata küsen Doğukan Kaya, üzerinden hiç çıkarmadığı çöp poşetiyle 7 yıldır otobüs durağının tepesinde yaşıyor.

Sevgilisinin kendisini terk etmesi üzerine yaşadığı şehir İstanbul'u 2008 yılında terk eden ve İzmir'e gelen Doğukan Kaya, 7 yıldır otobüs durağının üstünde yaşıyor. Sevgilisinin kendisini neden terk ettiğini hiçbir zaman öğrenemeyen, hayata küsen ve üzerinde çöp poşeti ile yaşayan Kaya, Alsancak semtinde Montrö otobüs durağının üzerine yerleşti.
 Annesiyle babasının ayrı olduğu, ailesinin kendisini hiç arayıp sormadığını ve 7 yıldır durakta yaşadığını dile getiren Kaya, bir arkadaşının kıt kanaat yaptığı yardımla hayatını sürdürdüğünü söyledi.
http://www.milliyet.com.tr/askindan-otobus-duragina-cikti--gundem-2082209/
Video: http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/video-izle/Askindan-otobus-duragina-cikti--19XSguVKm5qI.html

ok 02/Tem/15 15:57
yakupad forum folder PHP FORM Yardım!! <?php
if (@$_POST["duzenle"])
{

$id=$_POST["id"];
$sorgu=mysql_query("select * from master where id='$id'");

$kayit=mysql_fetch_array($sorgu);
echo'
<form name="form1" method="post" action="anasayfa.php?sayfa=guncelle">
Site Adı:<input type="text" name="SiteAdi" value="'.$kayit["SiteAdi"].'"/><br/>
Kayıtlı E-Posta:<input type="text" name="KayitliEposta" value="'.$kayit["KayitliEposta"].'"/><br/>
Kullanıcı Adı:<input type="text" name="KullaniciAdi" value="'.$kayit["KullaniciAdi"].'"/><br/>
Şifre:<input type="text" name="Sifre" value="'.$kayit["Sifre"].'"/><br/>
Açıklama:<input type="text" name="Aciklama" value="'.$kayit["Aciklama"].'"/><br/>

<input type="hidden" name="id" value="'.$kayit["id"].'"/>
<input type="submit" name="gonder" value="Güncelle"/>
</form>';
}
else if (@$_POST["sil"])
{$id=$_POST["id"];
$sor=mysql_query("delete from master where id='$id'");

$sor=mysql_query("delete from master where id='$id'");
if ($sor){
"<h1 style=color:black >Kayıt silindi</h1>";
header("Refresh: 1; url=anasayfa.php?sayfa=sil");

}else{
"<h1 style=color:black >Kayıt silinemedi</h1>";
header("Refresh: 1; url=anasayfa.php?sayfa=sil");
}
}

else{

echo '<div class="panel panel-default">
<div class="panel-heading">
<center><h3>Kayıtları Listele</h3></center>
</div>

<div class="panel-body">
<div class="table-responsive">
<table class="table">
';
$sorgu=mysql_query("select * from master");

echo '
<thead>
<tr>
<th>#</th>
<th>Site Adı</th>
<th>Kayıtlı E-Posta</th>
<th>Kullanıcı Adı</th>
<th>Şifre</th>
<th>Açıklama</th>
<th>Duzenle</th>
<th>Sil</th>
</tr>
</thead>';
$sayac=1;
$i=1;

while($kayit=mysql_fetch_array($sorgu)){

echo '<form action="anasayfa.php?sayfa=duzenle" method="post" name="form1">';
echo '<form action="" method="post" name="form'.$sayac.'">';
echo '<tbody>';
echo '<tr class="info">';
echo '<td><b>'.$i.'</b></td>';
echo '<td>'.$kayit["SiteAdi"].'</td>';
echo '<td>'.$kayit["KayitliEposta"].'</td>';
echo '<td>'.$kayit["KullaniciAdi"].'</td>';
echo '<td class="gizli">'.$kayit["Sifre"].'</td>';
echo '<td>'.$kayit["Aciklama"].'</td>';
echo '<td><input type="submit" name="duzenle" value="Düzenle"/></td>';
echo '<td><input type="submit" name="sil" value="Evet"/></td>';
echo '<input type="hidden" name="id" value="'.$kayit["id"].'"/>';
echo '</tr>';
echo '</form>';
$sayac++;
$i++;
}

echo '</tbody>
</table>
</div>
<!-- /.table-responsive -->
</div>
<!-- /.panel-body -->
</div>';
}
?>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://netdna.bootstrapcdn.com/font-awesome/3.0.2/css/font-awesome.css" />
ARKADAŞLAR PHPYE YENİ BAŞLADIM YUKARDAKİ FORMDA 2 TANE
 echo '<form action="anasayfa.php?sayfa=duzenle" method="post" name="form1">'; 
echo '<form action="" method="post" name="form'.$sayac.'">';ACTİON VAR eğer sil e tıklanırsa bu echo '<form action="" method="post" name="form'.$sayac.'">';düzeNle denirse buna echo '<form action="anasayfa.php?sayfa=duzenle" method="post" name="form1">'; i post etmesini istiyorum bu kodları nasıl değiştirmeliyim ki yapayım karışık olmuş olabilir umarım isteğim anlaşılabilir Yardımlarınızı bekliyorum
kodlarını codepen tarzı sitelere atıp konu açabilirsin. konu çok karışık olmuş 01/Tem/15 23:10
DJ_Alper forum folder Meclis başkanı seçildi Siyaset ne garip şey:)
TBMM'de iki gün süren meclis başkanlığı yarışı sona erdi.
CHP'nin adayı Deniz Baykal ile son tura kalan ve başkanlık yarışını kazananİsmet Yılmaz oldu.
Oylamada AK Parti adayı İsmet Yılmaz 258, CHP adayı Deniz Baykal 182 oy aldı. Oylamada 78 oy geçersiz sayılırken, 29 oy da boş çıktı.
bkz: haber siteleri 01/Tem/15 19:17
KizilS forum folder Kiracıya çözüm  Selamlar herkese. 
Hocalar beni ve ailemi 1 yıldır rahatsız eden bir mevzu var. 

Şimdi bizim bi aile apartmanı var , ölen oldu kalan oldu başka yerde oturan var derken 2-3 daire boşta kalıyordu.
 Biz de kiraya veriyoruz bunları. 1 sene önce amcam serseri kılıkli bi kiracı getirdi. Yeter artık  dedik bu amcamin yediği boklar yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı. Ben yine de dedim malum topluluktan ev falan vermeyin pişman olursunuz. Dinleyen yok tabi.
 Ne halin varsa gör dedik. Bıraktık oturdu daireye. Ilk altı ay pek sıkıntı yoktu hayvan beslemesi a hariç.  Hoşgörülü bir aileyiz eyvallah dedik.
 Sonra bu eleman evde odun kırmaya balkona güvercinlik yapmaya başladı. 
Babam beni pek sallayan biri değildir hatta baba oğuldan çok aynı evde yaşayan ev ortağı gibiyiz.
Bana ilk defa geldi dedi oğlum sen haklıymışsın dedi , malum topluluğa su bile vermeyeceksin dedi. 
 Sonra bu eleman ses yapma falan dediğimizde bize diklenmeye başladı. Ben bıçağı kapıp gidip artık işi halledecektim bizi vurcakmis bir de böyle laflar etmeye çıktı. Ben giderken babam gördü arkamdan çok sert asıldı boynuma ben bayıldım o sıra , o iş orda kaldı.  
Adamı alıp götürdüler 2 ay hapiste yattı , torbaciymis.
Denetimli serbestlikle salmışlar. Hatta anım var gecenin 2'sinde 2 polis arabası durdu kapının önüne ben de o aralar pek yasal bi iş kovalamiyordum. Dedim kesin beni alacaklar laptoplari tableti usb leri hdd yi falan koydum bi çantaya ip bağladım , eğer bana geldilerse aşağı katin balkonuna atacağım.  Bizimkiler baktı kapıya bu elemanı soruyorlar denetimli serbestlik için. 
Kirayi falan kesti bu arada eleman ödemiyor.

Dava açtık kira vermediğine dair  , adam kira verdim diyor ki 6 aydir 5 kuruş vermedi. Açıkçası itiraz etti ve dava uzadı. 

Böyle bir olayla karşılaştınız mı? Yasal veya öbür türlü nasıl bir çözüm bulabiliriz?  

istek uzerine. under 30/Haz/15 20:18
Toplam 4794 kayıt