Silinen konular

Konusu silinen mağdur Konu İçerik Bilgi Tarih
mclaren forum folder Recover My Files v4.6.6.830 Professional Silent kurulum  crack otomatik kuruluyor......
sifre: tahribat.com
http://rapidshare.com/files/413173370/Recover.My.Files.4.6.6.830.Pro.rar.html
Google Kızmış 20/Haz/15 00:58
Cicoo forum folder Recover My Files V4.6.6(884) Lisans Lazım hacılar elinde Recover My Files V4.6.6(884) license key olan varsa paylaşabilirmi. Bi arkadasın leptopuna format atalım derken getti herşey :D

Çok acele lazım çok aradım bulanadım elinde olan yada bulabilen var mı ?
tolker forum folder Recover my files***** Arkadaşlar biliyorum konuyu ilgili başlığın altında açamadım.Bunun için özür diliyorum.Sorunuma gelince,sitedeki bu programla ilgili bütün yorumları okudum ve verilen linklere baktım.Çoğu link kırık sağlam olanlarında serial numarası göçmüş.Aranızdan bir hayırsever sağlam olarak programın tam sürümünü verebilir mi ? Bitirme tezimi sildim tekrar yazabilecek kadar zamanım yok.  Google Kızmış 20/Haz/15 00:58
Foxxxxxx forum folder RecoverMyFiles kurtarılan verileri kayıt sorunu arkadaşlar RecoverMyFiles 2 tb hdd yanlışlıkla sildigim verileri kurtarmayı denedim 600 gb yakın bir veri kurtarmış gözüküyor yalnız ben bu kurtarılmış verileri kaydet dedigim zaman hata mesajı ile karşılaşıyorum
sorun neden kaynaklanıyor acaba yardımcı olabilirmisiniz

KaptaN forum folder Recover My Files v3.98 Build 5024 Recover My Files v3.98 Build 5024silinen dosyalarınızı kurtarmak içinDeleted or Lost Files? Valuable Data Lost?Recover Deleted or Lost Files Quickly and Easily!Recover My Files data recovery software will quickly and easily recover deleted files emptied from the Windows Recycle Bin, or lost due to the format or corruption of a hard drive, virus or trojan infection, unexpected system shutdown or software failure.* Recover deleted files even if emptied from the Recycle Bin* Recover formatted hard drives, even if you have reinstalled Windows!* Recover your files after a hard disk crash* Get back files after a partitioning error* Recover documents, photos, video music & email.* Recover from hard drive, camera card, USB, Zip, floppy disk or other mediaHome:http://www.recovermyfiles.com/Download: 6.4 MB (APP + FIX)http://rapidshare.de/files/28858081/Recover_My_Files_v3.98.rar.htmlPassword:www.devilived.com Google Kızmış 20/Haz/15 00:58
myblackworldweb forum folder İnternet Hızını 20 Kat Arttıracak Yeni Bir Tarayıcı Geliyor Google, Apple, Microsoft ve Mozilla, mevcut internet hızını 20 kat arttıracak dünyanın en hızlı internet tarayıcısını birlikte geliştirme kararı aldı.
Şu anda kullanılan Chrome, Safari, Edge ve Firefox tarayıcıları JavaScript’i kullanıyor. JavaScript çok güçlü bir dile sahip olsa da kullanıcıların istediği mükemmel hıza erişilmesini sağlayamıyor. Bytecode isminde yeni bir temel oluşturacak olan Google, Apple, Microsoft ve Mozilla, şu anda JavaScript kullanan tüm tarayıcılardan çok daha üst seviyede bir yeniliğe imza atacak.

Bu dört büyük şirketin en iyi geliştiricileri bir araya gelerek WebAssembly’le birlikte farklı bir Bytecode geliştirerek internet hızının günümüze oranla 20 kat daha hızlı olması için çalışacaklar. Taşınabilir kod olarak bilinen Bytecode, bir yorumlayıcı tarafından çalıştırılmasının yanı sıra makine diline de derlenebiliyor. Yazılım tarafından desteklenen komutlar, alışılmış donanım komutlarına benzemezler. Bu dört büyük şirketin oluşturacağı Bytecode, üzerinde yapılacak geliştirmeler sayesinde standart web uygulamalarını çok daha hızlı bir şekilde çalıştıracak. 
WebAssembly şu an yapım aşamasında olduğu için geliştiriciler şimdilik wasm’yi Mozilla’nın yayın desteğe sahip asm.js’sine dönüştüren bir script sunmayı amaçlıyorlar. Şimdilik çıkış süresi belli olmayan projenin en kısa sürede sonuçlandırılması hedefleniyor.

kategori anasayfada görükmüyor 19/Haz/15 23:41
Pikacu forum folder Ortalarda Görünmeyen Herifler Arkadaşlar uzun süre siteye giremedim. Sonra tekrar aktif olmaya başladım ama bir şey dikkatimi çekti. 
Bazı bildiğim arkadaşları burada göremiyorum. Acaba kendileri kullanıcı adlarını mı değiştirdiler?
Örneğin Konpicyüs vardı. Adamın nicki bile çıkmıyor. Yine Sakarya'dan bir arkadaş vardı, bir ara evine 30lu yaşlarda bir bayanı attığından bahsetmişti, niçki Smirrof olmalı. Adam ortada yok. Yine aynı şekilde Zumsuk filan vardı, o da görünmüyor. Adı aklıma gelmeyen bir kaç arkadaş daha var. 
Yine sencer filan vardı.
Hele bir ses verin.
- 19/Haz/15 12:17
ergingur forum folder Interbase XE7 serial veya crack Beyler bana interbase xe7 serial veya crack lazm. Nette çok baktım ama adam akıllı bişey bulamadım. Elinde olan var mı?
Konu gizli.
istek üzerine 18/Haz/15 11:45
Roark forum folder Saat konusu vol3 Tahribat ailesi merhabalar bugün bir saat gördüm cok hosuma gitti fakat marka model bilmiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim. 
http://i.hizliresim.com/QA5oNj.jpg
Adamin ellerin de ki bicak ve araba plaka daha cok dikkat cekebilir lakin ben adamin kolunda ki saati almak istedim adama dedim bu konuda yardimci olamam dedi markayi sordum soyleyemem dedi man kafali :) 

Sizden ricam bir kere ne oldugunu bulmustuk bunda da ysrdimci olursaniz cok sevinirim
yeter ama 18/Haz/15 10:41
Aress forum folder Anket Hazırladım Her ne olursa olsun hayat devam ediyor.
Sitedeki arkadaşlarımızın bir çoğu yeni telefon alımında kararsı bende anket hazırladım telefonların işletim sitemlerinden oluştu sonucu bende merak ediyorum.
katılmak isteyenler için; https://docs.google.com/forms/d/1t4kK9PnRj3n8CTRr77BU94_7h8Yr2Ilr_cp-tGjBT1w/viewform
Bakalım hangi sistem ortalığı dağtıyor. Hemde tahribat.com olarak aktivite yapmış oluruz.
http://www.tahribat.com/Modules/SurveyResults?ResultFor=117 18/Haz/15 10:34
exTreMe forum folder Oy a ihtiyacım var Arkadaşlar 3 gündür slogan yarışmasındayım konu açmıyacaktım ama son anda rakiplerin oyu fırladı gitti sizden başka yardım alabileceğim kimse yok. Lütfen bir el atın hocalar Facebook tan benim sloganıma oy verebilirmisiniz.. Fake hesap olabilir gizlilik ''Sadece Ben'' olarak işaretlenebilir farketmiyor Allah rızası için yapalım birşeyler alayım aleti. oylama yarın 18/06/2015 saat 16:00 da bitiyor. Bir yardım edin lütfen
Beğenilecek link
https://www.facebook.com/MINI.Danmark?sk=app_535751683143506&ref=ts&app_data={%22pc_image_id%22%3A%2238%22}

Resimdeki gibi STEM butonuna tıklayarak oy veriyoruz. tabi eriime izin vermeniz lazım sonrasında.
yasak 17/Haz/15 21:55
noxious_person forum folder recover my files arkadaşlar recover my files 4.9.2 acil key lazım Google Kızdı 17/Haz/15 20:41
APPaLLoSa forum folder Recover My Files Professional 4.6.6.830 + Crack Recovery
My Files, şu anda dünya üzerinde silinen dosyaları kurtarmakta
birçok programla karşılaştırılmış ve testlerde en üst sırada yer
almış başarılı bir programdır. Recover My Files; silinen belgeler,
Word, Excel, PowerPoint belgesini, resim ve grafik dosyalarını,
dijital kamera fotoğrafları, ZIP dosyaları, e-posta, müzik, video ve
diğer tüm dosya biçimlerini geri getirmenizi sağlayan üstün
özelliklere sahiptir.
Recover
My Files; Geri Dönüşüm Kutusu'ndan silinmiş dosyaları, formatlanmış
sürücülerdeki verileri ve hatta hiç kaydedilmemiş geçici sistem
klasörlerini bile geri getirebilir. Bu işlemi gerçekleştirebilmek
için uzman bir bilgisayar kullanıcısı olmaya da gerek yoktur. Program
4 temel adımda dosya kurtarma işlemini gerçekleştirecektir.Program
FAT12, FAT16, FAT32 ve NTFS dosya sistemlerinin yanında Jaz, Zip
sürücü, diğer çıkartılabilir medya ve dijital kameralardaki verileri
de tam olarak kurtarabilmektedir.

http://hotfile.com/dl/84426715/9bd31b5/Recover_My_Files_Professional_4.6.6.969.rar.html
Google Kızdı 17/Haz/15 20:40
akdenizlili3701 forum folder Recover My Files (silinen dosya kurtarma) Recover My Files ya dostlar elimde bu program var ama calısırken tekliyor. gorevini yapmıyor bu programın daha kullanıslı olanını soylerseniz memnun olurum. tskler Google kızdı 17/Haz/15 20:40
cache forum folder Geyiğe tecavüz eden ayı Az önce ekşide takılırken gördüm, sizlerle de paylaşmak istedim. 
Ayı kendini aşmış şap getirin :)
https://www.youtube.com/watch?v=JzwbOZKfrUQ

Sözlük sitelerinde gördüğün absürt videoları burada paylaşmak zorunda değilsin. 17/Haz/15 11:47
nereodi forum folder Fuub davetiye istek müridler fuub.net'e üye olmam gerekiyor elinde davetiye olan var mı ? davetiye istemek yasak 17/Haz/15 09:53
Ceoden forum folder Yumurtanın içi kırmızı Müritler murit abiler.. açız yumurta kırdık sarısının içinden kırmızı çıktı. Bozuk mudur yoksa başka birsey midir? Girişelim mi yoksa dökelim mi? Tereyağıma yazık olmasın ama ben açım ya sigortamda yok migdeyi bozup hastalanmaya niyetim yok.. var midir hizli bir cevap?
Tesekkurler
Konu yanlis yerdeyse affedin..
yumurtanin sarisi gitti konunun yarisi. under sildi 17/Haz/15 09:24
AMpul forum folder MSYS'ye soru gonderen muritlerin yetersiz olmasi Bence bu durum faydadan cok zarar getirmekte. Admin ve modlar haricinde, secilen belirli muritler disinda, kimsenin soru gonderememesi daha hayirli olacaktir.
Hatali soruda da yaptirim uygulanabilir. Ayrica bildigim kadariyla normal kullanicilar sorulari goremiyor, yani 15k soru birikmesinin bir anlami yok. Kaliteli 50-100 soru uzunca bir sure idare eder.
En son su macfag'i gorunce sinirlendim konuyu o yuzden aciyorum. 

önce araştır 16/Haz/15 16:49
samato forum folder backlink ihtiyacı beyler bayanlar otomotiv elektronik ile alakalı backlink ihtiyacım var elinde hali hazırda listesi olan varsa bi yollayabilirmi ?
Gov edu olursa tadından yenmez :))
konuyu uygun bölümlere acarsan tadindan yenmez. 16/Haz/15 10:21
furkiak forum folder modiodal tablet kullanan varmı merhaba hocalar modiodal tablet yada benzeri bir ilaç kullanan varmıdır yan etkileri nelerdir bileniniz varmı ? doktor tavsiyesi üzerine kullanmayacağım  yasak 16/Haz/15 09:49
leadertay forum folder yandex navigasyon ölümcül olabilecek hata geçen hafta alanya da tatildeydim. 2 yaşında ki oğlum biraz rahatsızlaştı ve özel hastane de çocuk doktoru olmaz (geç saat olduğundan) diye alanya devlet hastanesine götürmeye karar verdim. yandex navigasyon da beni aldı öyle dağ bayır tepelere götürdi ki inanamazsınız yerleri görmeden zaten bir baktım bir uçta son köy yaşlı bir amca namaza gidiyordu ona sordum yavrum sen burda ne arıyon diye dövecekti beni nerdeyse. bu olaydan sonra geri bildirim yaptım düzeltmeleri için ama bu akdar sorumsuzluk olmaz bir hastanenin yeri bu denli aptalca işaretlenmemeli ya ciddi bir sorunu olsaydı çocuğun ya zamandan dolayı birşey olsaydı. sonra ana caddeden saptığım yer olan  konaklıda bi polikliniğe götürdüm iğnesini yaptırdım. 45 km yol götürdü ve 45 km de geri getirtti bana yolu..  eskişehir konya antalya alanya da gideceğim hiç bir yerde beni şaşırtmayan apple ın kendi haritası oldu o panik halimle belki bulumaz falan diye düşünüp direk yandex e yazdım yazmaz olaydım yada foursquare dan yeri belirtip gideydim ama o şaşkınlıkla ne olduğunu görmüş oldum yandex in sizde görün istedim 

edit: geri dönüşleri hızlı olmuş düzeltmişler hemen ama artık benim için bitmiştirler.
hallediyoruz, nurk sildi 15/Haz/15 18:07
Renard forum folder PHP basit bir uygulama yapabilecek ? merhaba müridler ufak bir uygulamaya ihtiyacım var bir admin paneli olacak her satırda 2 kutucuk olacak birine isim soyisim yazıcam diğerine not yazıcam
toplamda 10 - 15 satır filan olacak, ordan eklediğim isim soyisim ve tarih aşağıdaki gibi ekranda görünecek. hepsi bu kadar yapabilecek arkadaş varsa minnettar kalırım
yanlışlıkla çift açılmış 15/Haz/15 14:21
Aress forum folder Böyle bir ilaç varmıdır? Bazen çok ani karar veriyorum sakinliğimi korumak istiyorum en son bi hışınla kolumdaki dövmeyi kazıdım sakinleştiren ama uyku hâli yapmayan ilaç varmıdır? Senin en iyi ilacın doktor ! 15/Haz/15 10:34
PLaXToR forum folder Davetiye Sayısı Merhabalar
Davetiye sayısının 10 iken tahribat v10 ile 1 e düşmesi sadece bana mı özel yoksa genel olarak 1 e mi düştü?
Saygılar
Bug Var Düzeltilecek 14/Haz/15 21:10
Dentist forum folder Fuat Avni'nin kim olduğunu bilseniz... Ne yapardınız? gereksiz 14/Haz/15 19:18
Toplam 4794 kayıt