folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Deniz Feneri Dosyası-900 Milyon Euro Toplanmış

Deniz Feneri Dosyası-900 Milyon Euro Toplanmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    boş derken ne anladın bilemiyorum. tabi demagoji benim alanıma girmedigi için sen daha iyi bilirsin.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    neyse geç bunları da, cevap veremiyorsun demiştin.bende göster demiştim.nerde cevap veremediğim nokta ? bileyim de ona göre cevaplayayım.aradan kaçsın istemem.yok mu yoksa ? : )

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bunları görünce , neden biz allah deyip kitap deyip milletin ebesine atlamıyoz onu merak ettim aslında , enayimiyiz neyiz halaaa bu milletin uyanmasını umuyoruz. soran eden olursa da sus lan zındık , allahın hikmetini mi soruyon tosla bakalım bin $ deyip geçmek varken. istediğin orospuluğu yap , türban taktıktan sonra dert değil mesela bu millet için . allah kitap adına becerilmekten haz alıyolar resmen  , şindi çıkıp tecavüzcülerine değilde  bunu ortaya çıkaranlara saldırırlar kesin.

müstahak mk , bizde koyalım anasını satayım allaaan enayisimiyiz ?

fatihhack in anlattıklarından şunu anladımki yeterli oy toplayabilen eve gelip karınızı bile siker, hatta size de girişebilir milli iradedir deyip sesini çıkarmıycan. demokrasiye saygılı olmak lazım , iki kişiden birinin oy verdiği parti hata yapacak değil dimi. hukuka saygılılar ne de olsa onlar hukuk olmuş asarlarda keserlerde ,heç boşuna konuşuonuz 

yarın gidip akp e kayıt oluyom , "bende koyacam haa"  bide bu zındıklar koskoca başbakan hazreti tayyip a.s.ve selamet hakkında konuşuyorlar utanmadan ya ortada bişi yok alan memnun veren memnun münafık ergenekoncular ötüp duruyo işte , durmak yok yola devam mü'min kardeşlerim 

herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    bişi anlamanı beklemiyorz zaten, yapan yapmış çoktan

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 11562 Toplam Mesaj: 95