folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Deniz Feneri Dosyası-900 Milyon Euro Toplanmış

Deniz Feneri Dosyası-900 Milyon Euro Toplanmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı:
    -----------------------------
    1. Önce avatarını değiştir,o büyük adamın değil avatarı; buluta düşen güneş ışığından olan silüetine bile layik değilsin.
    2.Burada kimse dini,dini bütün olanları,din vecibeleri eleştirmiyor,yermiyor-sen kendi kalıbından istediğin açıyla baktığın için istediğin gibi anlayıp-rutin saldırılarına geçiyorsun,yada yorumlarına diyelim.
    3.Kılavuzu Tuncay Özkan olan,senin gibilere inat İzmir'de - Çağlayan'da yüzbinlerce kişiyle yürüdü :)
    4.Burada sınıf farkı yoktur,kimse 1. yada 3. sınıf değildir.Şayet sana göre varsa,bence sen listenin sonunda bile değilsindir.
    5.Çarşı'dan örnek vermişsin.Çarşı bir taraftar topluluğudur.Çarşı hiçbir amaçla para toplamaz,bir ideolojiyi savunmaz,Atatürk haricinde yanlış olduğuna inandığı herşeye karşı çıkar-kendine bile.Hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin Beşiktaş'ı sever.Bahsi geçen bir yardım kurumudur,belgelerle ispatlanmış milyonlarca euroluk vurgun yapmıştır.Çarşı'nın bir vurgununu göster ona göre örnek ver,gidipde 'sadece isim benzerliği' muhabbetiyle birşeylerin üzerini örtmeye uğraşma burda. (Beşiktaşlı olarak özellikle bu örneğine uyuz oldum-biz kendi içimizdeki pislikleri bile temizlemişken,inadına yaparmış gibi örnek vermenden dolayı yazdım bu maddeyi.)
    6.Alman makamları oradaki Deniz Feneri'nin Türkiye'deki Deniz Feneriyle ilgili olduğunu kanıtlamıştır.Muhalefetin işi diyerek örtpas edemeyeceğiniz kadar tarafsız bir kurumun ispatıdır bu - mavaldangazel okuma kimseye :)
     ve son olarak;

7.Türkan Saylan'ın adını bu adamları savunmak için ağzına alma!O şerefsizler değilmiydi kadının son 15 gününde ona her türlü iftirafı atan,hasta yatağında evini arayan - bu işleride koftiden sebeplerle,bahanelerle yaptılar-kendilerinin bile inanmadığı bir 'Terör Örgütü' hikayesi operasyonuyla...
    Sırf kend piçliklerini sünger altı etmek için.

bunları görmeyecek kadar gözlerini kim sıkı sıkı bağladı,kim kulaklarını tıkadı yada beynini kim yıkadı ???

1-avatarımı değiştirip değiştirmeyeceğimi sana sormam.kimin kime layık olduğunun karar merkezide sen değilsin.Atatürk sizin tekelinizde değildir.işine bak.boyundan büyük, üzerine vazife olmayan işlere bulaşma.
    2-içinde dini unsurların olduğu herşeye karşı saldırgansınız.objektif değilsiniz.
    3-siz yüzbin kişi toplayın akparti 1 hafta sonra miting yapsın 2 milyon kişi gelsin.bu kadar basit.70 milyonluk bir ülkede 100 bin kişi toplamanın övünülecek ne yanı var çok merak ediyorum.
    4-3.sınıfvari lafım direkt ilkokul 3.sınıfdan örnektir.onu bile anlama kapasiten yok.
    5-beşiktaş'ı ve çarşı'yı senden öğrenmem.emin ol bunları senden çok daha iyi biliyorumdur.oradaki örnek sadece isim hakkıyla ilgiliydi.onu da anlayamadın.
    6-alman makamları'nın birşey kanıtlamasına gerek yok.türkiye'de ki deniz feneri zaten söylüyor oradan yardım geldiğini.bir çok ülkedeki yardım kuruluşlarından geldiği gibi.
    7-kimin adını zikredeceğime sen karar veremezsin.istediğimi konuşurum.birlikte meydanlarda yürüdüğünüz yargıçlar, hakimler, savcılar bazı iddialarda bulunuyor.işinize gelmedi ya.onlar da satılmış değil mi ? daha dün beraber yürüyordunuz ? ne oldu ?

benim gözümü kimse bağlayamaz.kulaklarımı da kimse tıkayamaz.ama sizin her tarafınızı sansürlemişler haberiniz olsun.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:
    C_e_Z_a bunu yazdı:
    1. Önce avatarını değiştir,o büyük adamın değil avatarı; buluta düşen güneş ışığından olan silüetine bile layik değilsin.
    2.Burada kimse dini,dini bütün olanları,din vecibeleri eleştirmiyor,yermiyor-sen kendi kalıbından istediğin açıyla baktığın için istediğin gibi anlayıp-rutin saldırılarına geçiyorsun,yada yorumlarına diyelim.
    3.Kılavuzu Tuncay Özkan olan,senin gibilere inat İzmir'de - Çağlayan'da yüzbinlerce kişiyle yürüdü :)
    4.Burada sınıf farkı yoktur,kimse 1. yada 3. sınıf değildir.Şayet sana göre varsa,bence sen listenin sonunda bile değilsindir.
    5.Çarşı'dan örnek vermişsin.Çarşı bir taraftar topluluğudur.Çarşı hiçbir amaçla para toplamaz,bir ideolojiyi savunmaz,Atatürk haricinde yanlış olduğuna inandığı herşeye karşı çıkar-kendine bile.Hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin Beşiktaş'ı sever.Bahsi geçen bir yardım kurumudur,belgelerle ispatlanmış milyonlarca euroluk vurgun yapmıştır.Çarşı'nın bir vurgununu göster ona göre örnek ver,gidipde 'sadece isim benzerliği' muhabbetiyle birşeylerin üzerini örtmeye uğraşma burda. (Beşiktaşlı olarak özellikle bu örneğine uyuz oldum-biz kendi içimizdeki pislikleri bile temizlemişken,inadına yaparmış gibi örnek vermenden dolayı yazdım bu maddeyi.)
    6.Alman makamları oradaki Deniz Feneri'nin Türkiye'deki Deniz Feneriyle ilgili olduğunu kanıtlamıştır.Muhalefetin işi diyerek örtpas edemeyeceğiniz kadar tarafsız bir kurumun ispatıdır bu - mavaldangazel okuma kimseye :)
     ve son olarak;

7.Türkan Saylan'ın adını bu adamları savunmak için ağzına alma!O şerefsizler değilmiydi kadının son 15 gününde ona her türlü iftirafı atan,hasta yatağında evini arayan - bu işleride koftiden sebeplerle,bahanelerle yaptılar-kendilerinin bile inanmadığı bir 'Terör Örgütü' hikayesi operasyonuyla...
    Sırf kend piçliklerini sünger altı etmek için.

bunları görmeyecek kadar gözlerini kim sıkı sıkı bağladı,kim kulaklarını tıkadı yada beynini kim yıkadı ???

1-avatarımı değiştirip değiştirmeyeceğimi sana sormam.kimin kime layık olduğunun karar merkezide sen değilsin.Atatürk sizin tekelinizde değildir.işine bak.boyundan büyük, üzerine vazife olmayan işlere bulaşma.
    2-içinde dini unsurların olduğu herşeye karşı saldırgansınız.objektif değilsiniz.
    3-siz yüzbin kişi toplayın akparti 1 hafta sonra miting yapsın 2 milyon kişi gelsin.bu kadar basit.70 milyonluk bir ülkede 100 bin kişi toplamanın övünülecek ne yanı var çok merak ediyorum.
    4-3.sınıfvari lafım direkt ilkokul 3.sınıfdan örnektir.onu bile anlama kapasiten yok.
    5-beşiktaş'ı ve çarşı'yı senden öğrenmem.emin ol bunları senden çok daha iyi biliyorumdur.oradaki örnek sadece isim hakkıyla ilgiliydi.onu da anlayamadın.
    6-alman makamları'nın birşey kanıtlamasına gerek yok.türkiye'de ki deniz feneri zaten söylüyor oradan yardım geldiğini.bir çok ülkedeki yardım kuruluşlarından geldiği gibi.
    7-kimin adını zikredeceğime sen karar veremezsin.istediğimi konuşurum.birlikte meydanlarda yürüdüğünüz yargıçlar, hakimler, savcılar bazı iddialarda bulunuyor.işinize gelmedi ya.onlar da satılmış değil mi ? daha dün beraber yürüyordunuz ? ne oldu ?

benim gözümü kimse bağlayamaz.kulaklarımı da kimse tıkayamaz.ama sizin her tarafınızı sansürlemişler haberiniz olsun.

Canının bu kadar yandığını tahmin etmemiştim :) :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    valla benim canımın yandığı falan yok.gayet iyiyim.senin saçmalıklarına cevap verdim.sizin bayağı canınız yanmış ki, güne bu tarz 3-5 konu açarak başlıyorsunuz.akp'ye muhalif olucam diye tüm zamanlarınızı internet üzerinde harcıyorsunuz ona yanıyorum.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:

siz - biz olmuşuz...

o yürüyüşlere gidenler tuncay özkan için gitmiyor, bir çok kişi inandığı ideoloji uğruna gidiyor, peki şimdi soruyorum sana kemalizm yanlış bir düşünce mi yoksa oraya gidenlerin hepsi çakma şahıslar mı???

yoksa demek istediğin şey tuncay özkan vs tayyip miydi???

her türlü sidik yarışı olmuş ya neyse...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    : ) yahu sen 2 kişiden 1'inin oy verdiği partiyi yok saymaya çalışarak millet iradesine göz yumuyorsun, sonra da siz biz olmuşuz diyorsun.ötekileştiren bizzat sizsiniz zaten.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

insaf daha akp ye dil uzatmamıştım ama öngörüşlü biriymişsin =))

benim burada rahatsız olduğum tek şey akp nin açıkça bu derneği kayırmasıdır ki medya yasağı bile buna en basitinden bir kanıttır bana kalırsa...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:

insaf daha akp ye dil uzatmamıştım ama öngörüşlü biriymişsin =))

benim burada rahatsız olduğum tek şey akp nin açıkça bu derneği kayırmasıdır ki medya yasağı bile buna en basitinden bir kanıttır bana kalırsa...

AKP Hükümeti döneminde yasa değişikliği ile ‘Dernek’ statüsü kazanan Deniz Feneri, yine AKP’nin 2008 yılında değiştirdiği yasalarla daha da geniş imkanlara kavuştu. Bu değiştirilen yasalar sayesinde ise Deniz Feneri Derneği, gıda, yakacak gibi ayni yardım dağıtırken, devlete ödemesi gereken ‘vergi mükellefi vergisi’nden tamamen muaf oluyordu. Böylece Deniz Feneri Derneği üzerinden yardım yapmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız daha az vergi ödeyerek daha çok yardım yapabilecekti.
    İşin ilginç yanı Deniz Feneri Derneği’ne tanınan bu ayrıcalığın başka hiçbir yardım kuruluşuna tanımamasıydı. Öyle ki Mehmetçik Vakfı dahi bir çok vakıf sadece nakit olarak yardım toplayabiliyor ve bu toplanan yardımların da sadece yüzde %5’i vergi indiriminden yararlanabiliyor.
    Kısacası AKP hükümeti değiştirdiği yasalarla Deniz Feneri isimli oluşumu (Danıştay tarafından 2 kez reddedilmesine rağmen) dernek statüsüne getiriyor, ardından yaptığı yasal değişikliklerle de yardım yapmak isteyen vatandaşları adeta Deniz Feneri Derneği’ne yönlendiriyordu.

Yapılan özel yasalar, destekler neticesinde bu noktaya getirilen Deniz Feneri Derneği’ne 2007 yılında TBMM tarafından ‘Üstün Hizmet Madalyası’ verilmesi ise ayrı bir inceleme konusudur.

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    fatihhack arkadaşımız bizzat ak parti çıkarlarını gözetmek, ülkedeki iktidar yalakalığının her ine,kovuğa hatta dahada ileri her bedene,zihne bulaştığını göstermek,örnek olmak (esasen ibret olması) için buraya gönderilmiş bir arkadaşımızdır.

Lütfen denizfeneri ile ilgili yazılarınızda, onu kendinize örnek alınız ve her iki kişiden birinin oy verdiği partiye yalakalık yapınız-aksi takdirde devletle anlaşamayan belediyeler gibi sizinde işleriniz ankara'dan dönebilir :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

evet.. neymiş efendim akp nin bu dava ile ilgisi yokmuş ? peki sorayım sana fatihack madem yok ta Alman hakim asıl suçluların türkiyede olduğunu biliyoruz diyor ?

dava açılalı 1.5-2 yıl geçti türkiyede hala bi kıpırtı yok. dosya geldi 4 aydır bekliyor tercüme için... yahu ben 0 almanca bilgisiyle bana verseler taş çatlasın 1 ayda sözlüğe baka baka hem tercüme eder hem almanca öğrenirim. bilen birisine verseler 48 saat içerisinde tercüme edeceğinden adım gibi eminim. bu kadar lakait bir soruşturma işte.

peki bide ergenekona bakalım? sabahın 6 sında profesörlerin, emekli askerlerin, yazarların kapısına dayanıp yaka paça atmasını biliyorlar ? bu özverinin 100/1 ini deniz feneri için yaptılarmı ? 

Zait akman kimdir ? recep tayyip erdoğan'ın okul arkadaşı. hoyta hoyta geziyor las vegası hollandayı şurayı burayı, bide Almanya'ya gidiversin ? çok mu zor ? bakalım geri dönebilecekmi ? 

http://www.turksolu.com/204/foto/mehmet-gurhan.jpg

nerden geliyor bu samimiyet ? sol taraftaki mehmet gürhan adamı deliğe tıktılar tek cersede.. bizimkiler aradan 2 yıl geçti nerdeyse daha en ufak bir kıpırtı yok. şimdiye delil mi kalır sanık mı şüphelimi hepsi topuklamış deliller karartılmıştır olay sümen altı edilmiştir. bu kadar basit. bu olayı görememek için kör olmak lazım. ama bide merak ediyorum acaba kanal 7 tarafsız bir haber yayın organı olmuş olsaydı başbakanın hısım akrabası olmamış olsaydı hala yayın yapabiliyor olabilecekmiydi ? vergi rekortmeni olmuş bi medya patronuna 1 katrilyon ceza kesen, cem uzanın mallarına anında el koyan bir başbakan bu kadar yolsuzluğu belgelerle ispatlanmış bir medya organına neden müsama gösteriyor ? hiç düşündünmü ?

sonra geliyorlar biz müslümanız biz şöyleyiz biz böyleyiz. ya adama gülerler bumudur müslümanlık ? mehmetçik vakfına tanınmayan imtiyazlar bu sahtekarlara tanınmadımı ? vergiden muaf tutulmadımı ? 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı:
    fatihhack arkadaşımız bizzat ak parti çıkarlarını gözetmek, ülkedeki iktidar yalakalığının her ine,kovuğa hatta dahada ileri her bedene,zihne bulaştığını göstermek,örnek olmak (esasen ibret olması) için buraya gönderilmiş bir arkadaşımızdır.

Lütfen denizfeneri ile ilgili yazılarınızda, onu kendinize örnek alınız ve her iki kişiden birinin oy verdiği partiye yalakalık yapınız-aksi takdirde devletle anlaşamayan belediyeler gibi sizinde işleriniz ankara'dan dönebilir :)

valla ben oyumu mhp'ye verdim ama sizin gibi gereksiz insanları gördükçe keşke akp'ye verseydim de oyu biraz daha artsın diyorum.millet iradesini yok sayarsınız.24 saatlik gününüzün 20 saatini akp'ye ve millete sallamakla geçirirsiniz.
    beni kimse biryere göndermedi.siz kimlerin nerelere ne amaçla gönderildiğini iyi bilirsiniz.Atatürk ve vatanseverlik arkasına saklanıp kimlerin ne emeller gerçekleştirmeye çalıştığının farkındayız.
    şimdi yine konuyu ölü bir insana getirmeyeceğim ama sizin yalakalığını yaptığınız insanların nelere düşman olduğunuda biz iyi biriliriz.

arsenikli suyu içip içip chp yalakalığına devam ederek hala oyunu chp'ye atan sen ve senin gibilere selam ederim.sizin millete yalaka yaftası yapıştırmanızda çok komik olmuş.

Toplam Hit: 11550 Toplam Mesaj: 95