folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Deniz Feneri Dosyası-900 Milyon Euro Toplanmış

Deniz Feneri Dosyası-900 Milyon Euro Toplanmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Haddini bilmezsen seninlede akraba olurum.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    andidit bunu yazdı:
    -----------------------------

olalım, ver bacını.?

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

SucH bunu yazdı:
    Yeah bunu yazdı:
    SucH bunu yazdı:

Yeah bunu yazdı:
    dünya üzerindeki "bütün" ileri gelmiş hukukçular ergenekon davasındaki rezillikleri dile getirip yanlışlığı hakkında (işleniş açısından) hemfikirken senin, bu davadaki ilerleyiş biçimini (!) haklı bulmanda art niyet ararım açıkçası...

evet herşey yanlış zaten ergenekon diye de bişi yok hayal ürünü bi örgüt içeri alınanların hepsi masum. iddianamede kafadan atılmış zaten. cumhurbaşkanı nın yargılanması doğru ama her ne kadar yaptığınız anayasa ya ters olsada anayasa da cumhurbaskanın sadece vatana ihanetten yargılanabileciği yassa bile yargılanır çünkü o akp li. eşitlik olmaması lazım, adalet olmaması lazım. işimize geldiğimiz gibi davranırız dimi.

davanın ilerleyiş biçiminden ne anlıyorsun merak ediyorum, muhalefet olsun diye boş konuşmayın...

rezilliklere örnek alabilirmiyiz ?

şu ilk mesajdan sonra terslenen ve toparlamaya çalışanlara bitiyorum =))

hoca sana başka sözüm yok, şimdilik konuyu geçtim de yukarıda senin bir rezilliğin var, ee malum savunduğun şeyinde rezillik olmaması mümkün değil gibi duruyor sen bu hallerdeyken...

hadi selametle...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Şu halinle benim bacım bile senden daha erkektir. Konuyu kapat. Milletin tadını kaçırmayalım. seninle biz nasıl olsa bir gün görüşürüz. O zaman  bol bol vaktimiz olur.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    PyramiD bunu yazdı:
    andidit bunu yazdı:

olalım, ver bacını.?

terbiyesizlik yapma.hem adamın beyniyle ilgili aklın sıra espriler yapıyorsun -gayet ucuz- hem adam sana senin ayarında cevap verince terbiyesizliğine ivme kazandırıp adamın bacısını falan karıştırıyorsun mevzuya.

ufacık beynin normal sınırlarda tartışmayı beceremiyorsa, buralara birşeyler yazmak zorunda değilsin.terbiyesizliğin lüzumu yok.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    sen niye atlıyorsun adam konuyu kapatalım diye yazmış ?

Merhabaaaaa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    yanına kar mı kalacak adamın bacısıyla ilgili münasebetsiz lafın ? konuyu kapatalım dedi diye, bi özür dileme hissi de mi yok içinde ?
    neyse cidden kapansın.iğrenç bir mevzu çünkü.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:
    yanına kar mı kalacak adamın bacısıyla ilgili münasebetsiz lafın ? konuyu kapatalım dedi diye, bi özür dileme hissi de mi yok içinde ?
    neyse cidden kapansın.iğrenç bir mevzu çünkü.

Haddini bilmezsen seninlede akraba olurum. adam bunu yazıyosa cevabını alır sen her mevzuya atlama.

Merhabaaaaa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    sen adamın beyniyle ilgili terbiyesiz ithamlarda bulunursan, aynı seviyede direkt kendine yönelik cevap alırsın.ama sen terbiyesizlikte sınır tanımadığın için direkt seni hedef alan bir lafı adamın bacısına çevirdin.

sanki durup dururken yazdı sana.neyse Allah ıslah etsin diyorum.

not : neye cevap verip vermeyeceğimi sana sormam.boyundan büyük mevzulara karışma delikanlı.

şimdi dışarı çıkıyorum bişey varsa gelince cevap veririm.eyv.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:

neyi savunduğum belli senin diğer arkadaşlara nazaran bir artın yok, aksine çok daha değersizsin onun için yeniden görüşlerimi bildirmeyeceğim bu konuda.önceki postlarıma bakabilirsin.senin için yeniden yazacak değilim.

2 kişiden biri oy atıyorsa ve sen o kişiye saygı duymuyorsan, riyakarlıkla da suçlanırsın, yeri gelir kimse de sana kulak falan asmaz.benim kendimde kudret falan gördüğüm yok.heryerde söylediğim gibi yine söylüyorum, oyumu il genel meclisi, belediye başkanlığı, il belediye başkanlığı ve milletvekili seçimlerinin hepsinde mhp'ye verdim.ama chp'ye oy verenlere saygım ne kadar yüksekse, akp'ye oy verenlerede saygım o derece yüksek.zaten bir dahaki seçimde, akp bir yanlışa imza atmazsa oyum onlaradır.insanlar kaderini kendileri belirler.bir seçim yapılmış ve adam akp'ye vermiş.bir seçim daha yapılmış yine akp'ye vermiş.bir daha yapılmış yine akp.bunun siniri ve hıncını saçma sapan konuşmalarınızla çıkarmaya çalışıyorsunuz.bırakın artık bu işleri.akp ülkeyi bölmüş.pasta mı bu yahu ? ne bölmesi.ömründe iktidar yüzü görmemiş ve şükürler olsun ki göremeyecek bir akımın peşinden gitmeye devam edin siz.

bir kere burada bir yanlışı düzelteyim.aklın sıra ayar verdini falan zannediyorsun ya.öyle bişey yok.bundan emin ol.eleştirdiğim tavrınızdan bir kesit sunmuşsun.aynı tas aynı hamamsın yani.benide herkes gayet güzel eleştirebilir.işte gördüğün gibi sen eleştiriyorsun.demekki ben eleştirebilirliği kabul ediyorum.kendinle çeliştiğin bir noktada burası.

voltanı al falan.bu nedir ya ?böyle sokak ağızıyla da konuşma bana.senin gibileri çok gördüm bu sitede.daha dün sahte holy olan adam gelmiş bana voltanı al diyor : ) ne demekse artık. işinize gelmeyince böyle tabi.ergenekon davasına sövüp, akp'yi sabah akşam kötüleyip, ona oy veren insanları cahil köylü modunda yazsaydım benden iyisi olmazdı : )

kimse size hiç kimseyi kötüleyemezsiniz, eleştiremezsiniz demiyor.zaten buna hakkım da yok.ama yaparsan bende kendimce cevabımı veririm.çok fazla cevap alınca da böyle sinirlenir direkt volta al falan tarzı kelimeler kullanırsınız : ) volta almak ne demek bilemiyorum ama çok iyi bişeyse sen al.işine yarar.

Arkadaşım yazdıklarının aynısını tekrarlamışsın. Kendi kendini mi klonluyosun napıyosun anlam veremiyorum bu hareketlere. Önceki postlar, önceki postlar... Geç bunları. Hani bi sen kimsin tarzı aristokrat tavırlar... Yapma bana bunu nolur :)

Hangi partiye oy verdiğini sormadım ki beni zerre kadar ilgilendirmiyor bu konular.Ayrıca oy verdiğin parti seni aklayacak diye düşünüyorsan '' Malın kalitesi belli'' gibi bi yeşilçam efekti vermem lazım sana, ama vermiyorum vazgeçtim... Ben burda insanlara nasıl davrandığını, nelerden bahsettiğini ve nasıl yanlışlar yaptığını anlaman için yazmıştım o yazıyı ama sen gene aynı düzlemde ilerlemeye devam. Madem öyle bak ben de aynı frekanstan devam ediyorum ayarlara.

Benim bir başkasının verdiği oya sinirlenip sana çattığımı da nerden çıkarıyosun bakalım ? Niyet okuma konusunda master mı yaptın ? Var mı benim öyle bi beyanım varsa kanıtla, yoksa o sözünü aynen oradan karala. 

Daha dün Holy olmam yazdıklarımda beni haksız durumamı düşürüyor aklınca ? Veya sen öyle mi zannediyorsun ? Yazık sana. Cidden yazık... En azından daha aklı başında cevaplar beklerdim senden. Sen ki Holy olmamış adamsın dimi ... Ayrıca cahil köylü derken ? Köylü olsaydın başımın tacı olurdun da cahil olunca böyle dilime pelesenk oluyorsun, elden gelen bişey yok.

Bu arada ayarı alamamışsın. Senin gibi bi '' Anten '' nasıl olur da frekansı tutturamaz alayamadım doğrusu demek geliyor içimden ama maalesef onu da demicem. Sonra şikayet eder banlatırsın, hiç gelemem. Yok yok, aslında rahat rahat yazabilirim. Nasıl olsa Aristokratik terimler ansiklopedinizde bu terim yoktur. Yok ben öğrenmek istiyorum diyorsan ; Ankaralı Turgut '' Anten ''  dinlemeni tavsiye ediyorum. Şarkı sana yazılmış resmen.

Son olarak bizde kimseyi kötülemiyoruz arkadaşım. G*te g*t diyoruz zorunamı gitti ? Ayrıca bana iki tane aklı başında cevap ver. Şu yazdıklarını da bi ara gözden geçir. Dalga geçmeyeyim dedim ama tutamadım kendimi :(

Sorry Kuzum. 

Bu arada @ Andidit

Arkadaş sana gereken ayarı vermiş. Güneşli günler dilerim.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
Toplam Hit: 11551 Toplam Mesaj: 95