folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Deniz Feneri Dosyası-900 Milyon Euro Toplanmış

Deniz Feneri Dosyası-900 Milyon Euro Toplanmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    gözleri vaaaaaaar görmezler
    kulakları vaaaaaar duymazlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

cahil çok miksen inandıramassın bu tipleri bu soyguna.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    hocam denizfenerini ak partimi yönetiyor :s ben olayı çözemedim çünki sçsan bokun lacivert çktı diye akp ye laf atan çokta
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam denizfenerini ak partimi yönetiyor :s ben olayı çözemedim çünki sçsan bokun lacivert çktı diye akp ye laf atan çokta

gündemden belgelerden ve kişilerden bi habersin gördüğüm kadarıyla, google yaz denizfeneri die bak bakalım neler çıkıyo(:

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    içinde islamiyet, din, iman olan şeylere karşı nasıl da hırçınsınız böyle.hiç araştırayım yok.bulmuşsunuz ordan burdan iki saçmalık, insanların tüm zamanlarını harcayıp yaptığı iyi şeyleri hemen yok sayıyorsunuz.

deniz feneri mevzusu belgelerle kanıtlanmıştır.

bugün nasıl çarşı grubuyla alakası olmamasına rağmen insanlar kendi kendine çarşı denizli, çarşı berlin vs.vs. gruplar kurup polar vs. yaptırıyorsa, deniz feneri'nin durumu da buna benzer.alakasız bir örnek gibi görünse de gayet alakalıdır.

türkiye'de ki gerçek deniz feneri zaten almanya'dakinden yardım almadım diye birşey demiyorki.nasıl ki kendi imkanlarıyla kurulmuş olan diğer ülkedeki derneklerden yardım aldılarsa, almanya deniz feneri'nden de 5-6 milyon euro'ya yakın para alınmış.bunların hepsi belgelerle sabit.

türkan saylan okuttuğu öğrencilerin seceresini nerden bilsin ??? diye soranlar, deniz feneri'nin almanya'daki derneğin gerçek yüzünü nerden bilebileceğini bana söyleyebilirler mi acaba ?

bırakın bu boş muhabbeti.okumanıza çalışmanıza bakın.sabah kalkıp akşama kadar kafanızı böyle şeylerle yormayın.

bide boş boş sloganlarınız yokmu.3.sınıfvari...Allahım diyorum kimler kimleri eleştiriyor.gerçi klavuzu tuncay özkan olanın...

böyle konuların bir kaç baş mimarı var.gözleri var görmezler diyen eleman.senin bu site için ne kadar gereksiz olduğunu hepimiz biliyoruz.hele senin kalkıp böyle şeyler hakkında yorum yapman çok komik olmuş.sen git geyik bölümüne dinle imanla insanların değerleriyle dalga geçsene.

neyse daha fazla konuşmayayım.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    peki ya kılavuzu tuncay güney olanlar...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    içinde islamiyet, din, iman olan şeylere karşı nasıl da hırçınsınız böyle.hiç araştırayım yok.bulmuşsunuz ordan burdan iki saçmalık, insanların tüm zamanlarını harcayıp yaptığı iyi şeyleri hemen yok sayıyorsunuz.

bugün nasıl çarşı grubuyla alakası olmamasına rağmen insanlar kendi kendine çarşı denizli, çarşı berlin vs.vs. gruplar kurup polar vs. yaptırıyorsa, deniz feneri'nin durumu da buna benzer.alakasız bir örnek gibi görünse de gayet alakalıdır.

türkiye'de ki gerçek deniz feneri zaten almanya'dakinden yardım almadım diye birşey demiyorki.nasıl ki kendi imkanlarıyla kurulmuş olan diğer ülkedeki derneklerden yardım aldılarsa, almanya deniz feneri'nden de 5-6 milyon euro'ya yakın para alınmış.bunların hepsi belgelerle sabit.

türkan saylan okuttuğu öğrencilerin seceresini nerden bilsin ??? diye soranlar, deniz feneri'nin almanya'daki derneğin gerçek yüzünü nerden bilebileceğini bana söyleyebilirler mi acaba ?

bırakın bu boş muhabbeti.okumanıza çalışmanıza bakın.sabah kalkıp akşama kadar kafanızı böyle şeylerle yormayın.

bide boş boş sloganlarınız yokmu.3.sınıfvari...Allahım diyorum kimler kimleri eleştiriyor.gerçi klavuzu tuncay özkan olanın...

böyle konuların bir kaç baş mimarı var.gözleri var görmezler diyen eleman.senin bu site için ne kadar gereksiz olduğunu hepimiz biliyoruz.hele senin kalkıp böyle şeyler hakkında yorum yapman çok komik olmuş.sen git geyik bölümüne dinle imanla insanların değerleriyle dalga geçsene.

Türkan Saylan'ı neden işin içine katıyorsun..

ayrıca deniz feneri davası bitmedi son olarak suçluların Türkiyede oldugunu düşünüyor alman mahkemesi..ve onun için 16 kişi ve 12 şirket göz önünde bulunduruluyor ve bu 16 kişinin parmak ve el izleri istenıyor..ayrıca neden deniz fenerine tanınmış yetkiler TSK Derneklerine tanınmıyor.ve ayrıca hükümet neden ciddiye almıyor bu konuyu hadi buyur..

edit: hea bu 12 şirketten birisi kanal 7 :) birde rtük başkanı bu işin içinde tabiki :) 

edit 2 : hea ayrıca exca ya çatmışsın sen önce git hükümete çat :) din iman diyip milletin anasını ağlatmamışsa ben ne diyim ki..Tutturmuşsunuz din iman gidiyorsunuz..Bende Elhamdürüllah müslümanım..Ama benim dinim siyaset içine girmez katılmaz..Siyaset e Alet edilmez..Millete rüşvet veripte oy toplanılmaz :) Herkez biliyor 200 250 ytl para verilip oy toplandıgını..

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    türkan saylan'ı mevzunun içine katan yok.Türkan saylan'ın ölümünden duyduğum üzüntüyü, insanlara ettiği yardımları zaten önceki topiclerde dile getirdim.burda verdiğim sadece sizin zihniyetinize bir örnekti.ona bakarsan bu çydd öğrencileri hakkında da halen davalar var.ne yapalım yani peşinen koca bir derneği suçlu duruma mı getirelim ? kusura bakmayın sizin yaptığınızı yapmayacağım.

deniz feneri'ne tanınan yetkilerin fazlalığı gibi birşey yok.yurtdışından tsk dernekleri, mesela mehmetçik vakfı nasıl yardım alabiliyorsa, deniz feneri'de alıyor.bu kadar basit.

hükümet'in ciddiye alması da gerekmiyor.ben bile ciddiye almıyorum koca hükümet niye ciddiye alsın.deniz feneri'nin türkiyede yaptıkları ortadadır.yargıda burdadır.birşey varsa çıkar ortaya illaki.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:

1. Önce avatarını değiştir,o büyük adamın değil avatarı; buluta düşen güneş ışığından olan silüetine bile layik değilsin.
    2.Burada kimse dini,dini bütün olanları,din vecibeleri eleştirmiyor,yermiyor-sen kendi kalıbından istediğin açıyla baktığın için istediğin gibi anlayıp-rutin saldırılarına geçiyorsun,yada yorumlarına diyelim.
    3.Kılavuzu Tuncay Özkan olan,senin gibilere inat İzmir'de - Çağlayan'da yüzbinlerce kişiyle yürüdü :)
    4.Burada sınıf farkı yoktur,kimse 1. yada 3. sınıf değildir.Şayet sana göre varsa,bence sen listenin sonunda bile değilsindir.
    5.Çarşı'dan örnek vermişsin.Çarşı bir taraftar topluluğudur.Çarşı hiçbir amaçla para toplamaz,bir ideolojiyi savunmaz,Atatürk haricinde yanlış olduğuna inandığı herşeye karşı çıkar-kendine bile.Hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin Beşiktaş'ı sever.Bahsi geçen bir yardım kurumudur,belgelerle ispatlanmış milyonlarca euroluk vurgun yapmıştır.Çarşı'nın bir vurgununu göster ona göre örnek ver,gidipde 'sadece isim benzerliği' muhabbetiyle birşeylerin üzerini örtmeye uğraşma burda. (Beşiktaşlı olarak özellikle bu örneğine uyuz oldum-biz kendi içimizdeki pislikleri bile temizlemişken,inadına yaparmış gibi örnek vermenden dolayı yazdım bu maddeyi.)
    6.Alman makamları oradaki Deniz Feneri'nin Türkiye'deki Deniz Feneriyle ilgili olduğunu kanıtlamıştır.Muhalefetin işi diyerek örtpas edemeyeceğiniz kadar tarafsız bir kurumun ispatıdır bu - mavaldangazel okuma kimseye :)
     ve son olarak;

7.Türkan Saylan'ın adını bu adamları savunmak için ağzına alma!O şerefsizler değilmiydi kadının son 15 gününde ona her türlü iftirafı atan,hasta yatağında evini arayan - bu işleride koftiden sebeplerle,bahanelerle yaptılar-kendilerinin bile inanmadığı bir 'Terör Örgütü' hikayesi operasyonuyla...
    Sırf kend piçliklerini sünger altı etmek için.

bunları görmeyecek kadar gözlerini kim sıkı sıkı bağladı,kim kulaklarını tıkadı yada beynini kim yıkadı ???

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    türkan saylan'ı mevzunun içine katan yok.Türkan saylan'ın ölümünden duyduğum üzüntüyü, insanlara ettiği yardımları zaten önceki topiclerde dile getirdim.burda verdiğim sadece sizin zihniyetinize bir örnekti.ona bakarsan bu çydd öğrencileri hakkında da halen davalar var.ne yapalım yani peşinen koca bir derneği suçlu duruma mı getirelim ? kusura bakmayın sizin yaptığınızı yapmayacağım.

deniz feneri'ne tanınan yetkilerin fazlalığı gibi birşey yok.yurtdışından tsk dernekleri, mesela mehmetçik vakfı nasıl yardım alabiliyorsa, deniz feneri'de alıyor.bu kadar basit.

hükümet'in ciddiye alması da gerekmiyor.ben bile ciddiye almıyorum koca hükümet niye ciddiye alsın.deniz feneri'nin türkiyede yaptıkları ortadadır.yargıda burdadır.birşey varsa çıkar ortaya illaki.

AKP Hükümeti döneminde yasa değişikliği ile ‘Dernek’ statüsü kazanan Deniz Feneri, yine AKP’nin 2008 yılında değiştirdiği yasalarla daha da geniş imkanlara kavuştu. Bu değiştirilen yasalar sayesinde ise Deniz Feneri Derneği, gıda, yakacak gibi ayni yardım dağıtırken, devlete ödemesi gereken ‘vergi mükellefi vergisi’nden tamamen muaf oluyordu. Böylece Deniz Feneri Derneği üzerinden yardım yapmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız daha az vergi ödeyerek daha çok yardım yapabilecekti.
    İşin ilginç yanı Deniz Feneri Derneği’ne tanınan bu ayrıcalığın başka hiçbir yardım kuruluşuna tanımamasıydı. Öyle ki Mehmetçik Vakfı dahi bir çok vakıf sadece nakit olarak yardım toplayabiliyor ve bu toplanan yardımların da sadece yüzde %5’i vergi indiriminden yararlanabiliyor.
    Kısacası AKP hükümeti değiştirdiği yasalarla Deniz Feneri isimli oluşumu (Danıştay tarafından 2 kez reddedilmesine rağmen) dernek statüsüne getiriyor, ardından yaptığı yasal değişikliklerle de yardım yapmak isteyen vatandaşları adeta Deniz Feneri Derneği’ne yönlendiriyordu.

Yapılan özel yasalar, destekler neticesinde bu noktaya getirilen Deniz Feneri Derneği’ne 2007 yılında TBMM tarafından ‘Üstün Hizmet Madalyası’ verilmesi ise ayrı bir inceleme konusudur.

bu alıntı..

ayrıca neden biz umursamaz davranalım ki..bizim almanya'daki kardeşlerimizin parasıda orda..900 milyon avro senin için bir şey olmayabilir ama o paraya bir ülke geçinir..ayrıca hiç bir din konusuna ve siyasi konuya uzun zamandır ciddi postlar atmıyordum ama dayanamadım..ayrımcılık yok kimsede geyiğe vurmaz konuları..hükümetin sergilediği tavır ortada ne sağcıyım ne solcu bunuda bildirim..taım tutar gibi de parti tutmam zatenb tuttugum bir parti de yok.ideolojik düşüncelerim ile akp sergilediği tavırlar çok ters adeta ilkokul mezunu dağdan inme adamlar diyebilrim..dün tv de görmeme rağmen cok etkilendiğim olay ise 18 genç di sanırım bir gemide okyanuısun ortasında kaldı adamlar ölcek ve bizim milletvekillerimizin hiç bir haberi yok bu da hükümetin vatandaşlarını iplemedği anlamına gelir benim için neyse konu dağılmasın :) 

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 11549 Toplam Mesaj: 95