Deniz Feneri Dosyası-900 Milyon Euro Toplanmış
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------evet.. neymiş efendim akp nin bu dava ile ilgisi yokmuş ? peki sorayım sana fatihack madem yok ta Alman hakim asıl suçluların türkiyede olduğunu biliyoruz diyor ?
dava açılalı 1.5-2 yıl geçti türkiyede hala bi kıpırtı yok. dosya geldi 4 aydır bekliyor tercüme için... yahu ben 0 almanca bilgisiyle bana verseler taş çatlasın 1 ayda sözlüğe baka baka hem tercüme eder hem almanca öğrenirim. bilen birisine verseler 48 saat içerisinde tercüme edeceğinden adım gibi eminim. bu kadar lakait bir soruşturma işte.
peki bide ergenekona bakalım? sabahın 6 sında profesörlerin, emekli askerlerin, yazarların kapısına dayanıp yaka paça atmasını biliyorlar ? bu özverinin 100/1 ini deniz feneri için yaptılarmı ?
Zait akman kimdir ? recep tayyip erdoğan'ın okul arkadaşı. hoyta hoyta geziyor las vegası hollandayı şurayı burayı, bide Almanya'ya gidiversin ? çok mu zor ? bakalım geri dönebilecekmi ?

nerden geliyor bu samimiyet ? sol taraftaki mehmet gürhan adamı deliğe tıktılar tek cersede.. bizimkiler aradan 2 yıl geçti nerdeyse daha en ufak bir kıpırtı yok. şimdiye delil mi kalır sanık mı şüphelimi hepsi topuklamış deliller karartılmıştır olay sümen altı edilmiştir. bu kadar basit. bu olayı görememek için kör olmak lazım. ama bide merak ediyorum acaba kanal 7 tarafsız bir haber yayın organı olmuş olsaydı başbakanın hısım akrabası olmamış olsaydı hala yayın yapabiliyor olabilecekmiydi ? vergi rekortmeni olmuş bi medya patronuna 1 katrilyon ceza kesen, cem uzanın mallarına anında el koyan bir başbakan bu kadar yolsuzluğu belgelerle ispatlanmış bir medya organına neden müsama gösteriyor ? hiç düşündünmü ?
sonra geliyorlar biz müslümanız biz şöyleyiz biz böyleyiz. ya adama gülerler bumudur müslümanlık ? mehmetçik vakfına tanınmayan imtiyazlar bu sahtekarlara tanınmadımı ? vergiden muaf tutulmadımı ?
-----------------------------
bu resimden de anlıyoruz ki, başbakan'la resim çekinmek hiç bir şekilde, hiç bir insana artı kazandırmaz.
başbakan'la yanyana resmi olmasına rağmen adamı şu an içeri tıktılar.başbakan'da çıkıp korumadı sonuçta.
bu size herşeyi anlatıyordur umarım.
koskoca türkiye cumhuriyeti başbakanından bahsediyoruz.benim lisedeki okul müdürümün de kendisiyle resmi vardı.ne var bunda şimdi ? başbakan birisiyle hatıra fotoğrafı çektirirken gbt bilgisine mi bakılacak ?
bi saçmalamayın lütfen ya.elle tutulur şeyler sunun şuraya.
-
valla bigün evlenirsem kimse benim karıma bişey yapamaz da, sen benim anlattıklarımdan onu anladıysan size başarılar dilerim.
doğru dürüst oy toplayamayıp milletin anasını yinede belleyenler var : ) siz kafanızı böyle şeylere yormayın...
rüyalarınıza giriyor akp.bundan eminim.. -
"bu resimden de anlıyoruz ki, başbakan'la resim çekinmek hiç bir şekilde, hiç bir insana artı kazandırmaz.
başbakan'la yanyana resmi olmasına rağmen adamı şu an içeri tıktılar.başbakan'da çıkıp korumadı sonuçta.
bu size herşeyi anlatıyordur umarım.
koskoca türkiye cumhuriyeti başbakanından bahsediyoruz.benim lisedeki okul müdürümün de kendisiyle resmi vardı.ne var bunda şimdi ? başbakan birisiyle hatıra fotoğrafı çektirirken gbt bilgisine mi bakılacak ?
bi saçmalamayın lütfen ya.elle tutulur şeyler sunun şuraya."----------------------------------
başbakan istesede koruyamazdı. başbakanın borusu sadece türkiyede öter. nato genel sekreterliği olayında en net şekilde görüldüğü gibi. kalkıp bide angela merkere çıkarın bu suçluyu bu benim arkadaşım eşim dostum hısmım diyecek hali yok heralde ? hadi amerikada olsa bi ihtimal, gerçi bushda gitti obamanında pek takacağını sanmam neyse..
sen benim söylediklerimin hiç birine doğru düzgün cevap vermemişsin,ben sana medya kuruluşlarından örnekler verdim, niçin akp kanal 7 yi kolluyor diyorum ? bu olayı ört bas etmeye çalışıyor diyorum, ergenekon davasında gösterilen azmin 100 de 1 i bu dava için harcanmadı diyorum, diyorum ki deniz feneri ile akp arasında güçlü bir bağ var diyorum sen konuyu başka yere çekiyorsun.. lafı anlamak istediğin gibi anlıyorsun belki anlamak istemiyorsun belkide anlıyacak kapasite yoktur. gelip burada hırsızların savunuculuğunu yapmak hoşuna gidiyorsa devam et hırsızları kollayanda hırsız gibidir. bunuda unutma
-
diyecek bişey bulamıyorum artık.
-
ya şunu facebook değilde başkaşekilde buraya yansıtsanda herkes görse olmaz mı
-
fatihack bunu yazdı:
içinde islamiyet, din, iman olan şeylere karşı nasıl da hırçınsınız böyle.hiç araştırayım yok.bulmuşsunuz ordan burdan iki saçmalık, insanların tüm zamanlarını harcayıp yaptığı iyi şeyleri hemen yok sayıyorsunuz.
deniz feneri mevzusu belgelerle kanıtlanmıştır.
bugün nasıl çarşı grubuyla alakası olmamasına rağmen insanlar kendi kendine çarşı denizli, çarşı berlin vs.vs. gruplar kurup polar vs. yaptırıyorsa, deniz feneri'nin durumu da buna benzer.alakasız bir örnek gibi görünse de gayet alakalıdır.
türkiye'de ki gerçek deniz feneri zaten almanya'dakinden yardım almadım diye birşey demiyorki.nasıl ki kendi imkanlarıyla kurulmuş olan diğer ülkedeki derneklerden yardım aldılarsa, almanya deniz feneri'nden de 5-6 milyon euro'ya yakın para alınmış.bunların hepsi belgelerle sabit.
türkan saylan okuttuğu öğrencilerin seceresini nerden bilsin ??? diye soranlar, deniz feneri'nin almanya'daki derneğin gerçek yüzünü nerden bilebileceğini bana söyleyebilirler mi acaba ?
bırakın bu boş muhabbeti.okumanıza çalışmanıza bakın.sabah kalkıp akşama kadar kafanızı böyle şeylerle yormayın.
bide boş boş sloganlarınız yokmu.3.sınıfvari...Allahım diyorum kimler kimleri eleştiriyor.gerçi klavuzu tuncay özkan olanın...
böyle konuların bir kaç baş mimarı var.gözleri var görmezler diyen eleman.senin bu site için ne kadar gereksiz olduğunu hepimiz biliyoruz.hele senin kalkıp böyle şeyler hakkında yorum yapman çok komik olmuş.sen git geyik bölümüne dinle imanla insanların değerleriyle dalga geçsene.
neyse daha fazla konuşmayayım.
-----------------------------içinde islamiyet, din, iman olan şeylere karşı degiliz. bunları kullanarak cıkar sağlayanlara,güzel dinimizi sömürenlere karşıyız...ayrıca verdigin örneklerde harbiden alakasız. türkan saylanın okuttugu ögrenci sayısı 30 bin?? kaç tane deniz feneri dernegi varki böyle bir şeye benzetebiliyorsun?
-
xz
birşey anlamamı beklemiyorsun değerli ellerini klavye ye vurmak suretiyle yorup da, boşu boşuna bana cevaben birşeyler yazma.efor kaybetmeyesin diye söylüyorum.
Lathedarkman
o adam başbakan için sizin iddia ettiğiniz kadar değerli olsaydı görürdün ne oluyordu.alman savcılar bu adam için Türkiye'den bilgi istedi ve gereken bilgi gönderildi.biraz takip edin gazete dergi falan.en azından o bilgiler gönderilmezdi.neyse bu zaten çok da önemli birşey değil.bir resim yüzünden adamları kanka ilan etme çabanız olduğu için üzerine durdum.
senin söylediğin birşey yok.mesnetsiz iddialardan ibaret.ben türkiye'de ki deniz feneriyle, almanya'da ki deniz feneri'nin bağlantısı olduğunu zaten söyledim size.bunu yine uzun uzadıya anlatmayacağım.çünkü anlamamakta ısrarcısın.ama son kez söyleyeyim deniz feneri yurtdışındaki her dernekten bağış parası aldığı gibi, bu dernekten de almıştır.
ayrıca dava konuları izafidir.Türkiye'de hiç bir şekilde bir yasadışılığı olmayan derneği, Almanya'da adını taklit ederek ve bunu Türkiye'ye cuzi bir bağış parası yollayarak pekiştirme yoluna giden bir dernek için neden töhmet altında bırakayım ? bir kere bunu vatandaş istemiyor.bir tek sizin gibiler var işte meydanlarda deniz feneri falan diye gezinen.sizin de demokratik hakkınız zaten.saygı duymak lazım.
dediğim gibi dava konusu izafidir.görecelidir.akp'ye kapatma davasına gösterdiğiniz yoğun ilgiyi ve önemi, orada yargıya verdiğiniz desteği, maalesef ergenekon davasında göremiyoruz.bu da izafidir.umarım anlatabilmişimdir ? iki dakka objektif olabilseniz, şu ikilikten bir kurtulabilseniz neler olacak da.zor ama yapması..
kaygusuz
milletin 7 sülalesini belleyenleri, demirelleri, özalları, chp-shp koalisyonundaki rezillikleri bu kadar konuşuyor musunuz ? eleştiriyor musunuz ? çok merak ediyorum.ben hiç görmedim de şahsen.
bazı iddialarda bulunmuşsun.bana göre bu iddiaların saçmalıktır.onun için peşinen geçiyorum.ama şunu da sormadan edemeyeceğim.bu kadar gizli(!) bilgilere siz nerden ulaşıyorsunuz yahu ? bir acaip tarikat mısınız siz ? amerika'yla kapalı kapılar ardında konuşulanlar(!) nasıl sizin elinize geçiyor.mossad ajanı gibi adamlarsınız vesselam.
ayrıca deniz feneri yasağı falan da yok.her akşam bir çok tv'de eleştirildiğini bizzat izledim.art, başkent universitesinin tv'si btv ve daha bir çok kanal.millet mevzuyu önemsemiyor.siz zorla önemsetmeye çalışıyorsunuz : ) bırakın bu işleri.
devlet yargıyı kendi çıkarları için kullanıyor evet.hükümet dicektin sanırım.hükümette salaktı kendine kapattırma davası açtırdı.gerçekten çok çıkarı var.ayrıca bu ülkenin hakimleri yargıçları falan, bu cumhuriyet mitinglerinde beraber yürüdüğünüz adamlar.demokratik haktır.saygı duyarım.ama beraber yürüdüğün adama işine gelmeyince nasıl da laf atıyorsun onuda görüyoruz burda.
olivetti
örnekler alakasız falan değil.anlayabilmek zor da değil.ama nasıl olduysa sen anlayamamışsın.neyse herkesde anlama kapasitesi olmasını beklemiyoruz.
deniz feneri'nin zaten şubesi yok.ama dünyada bir çok dernek var.
çarşı'nın da şubesi yok.ama bir çok beşiktaş adı altında oluşmuş gruplar var.bazen çarşı adı altında, bazen asya kartalları bazen bilmem ne vs.vs. almanya'dakinin adının deniz feneri olduğu gibi.
anlayabilmen için bir daha yazdım bunu.daha fazla bunlarla gelmezsen sevinirim.artık anlayabilmen dileklerimle sevgili yazarkasa. -
fatihack bunu yazdı:
xz
birşey anlamamı beklemiyorsun değerli ellerini klavye ye vurmak suretiyle yorup da, boşu boşuna bana cevaben birşeyler yazma.efor kaybetmeyesin diye söylüyorum.
Lathedarkman
o adam başbakan için sizin iddia ettiğiniz kadar değerli olsaydı görürdün ne oluyordu.alman savcılar bu adam için Türkiye'den bilgi istedi ve gereken bilgi gönderildi.biraz takip edin gazete dergi falan.en azından o bilgiler gönderilmezdi.neyse bu zaten çok da önemli birşey değil.bir resim yüzünden adamları kanka ilan etme çabanız olduğu için üzerine durdum.
senin söylediğin birşey yok.mesnetsiz iddialardan ibaret.ben türkiye'de ki deniz feneriyle, almanya'da ki deniz feneri'nin bağlantısı olduğunu zaten söyledim size.bunu yine uzun uzadıya anlatmayacağım.çünkü anlamamakta ısrarcısın.ama son kez söyleyeyim deniz feneri yurtdışındaki her dernekten bağış parası aldığı gibi, bu dernekten de almıştır.
ayrıca dava konuları izafidir.Türkiye'de hiç bir şekilde bir yasadışılığı olmayan derneği, Almanya'da adını taklit ederek ve bunu Türkiye'ye cuzi bir bağış parası yollayarak pekiştirme yoluna giden bir dernek için neden töhmet altında bırakayım ? bir kere bunu vatandaş istemiyor.bir tek sizin gibiler var işte meydanlarda deniz feneri falan diye gezinen.sizin de demokratik hakkınız zaten.saygı duymak lazım.
dediğim gibi dava konusu izafidir.görecelidir.akp'ye kapatma davasına gösterdiğiniz yoğun ilgiyi ve önemi, orada yargıya verdiğiniz desteği, maalesef ergenekon davasında göremiyoruz.bu da izafidir.umarım anlatabilmişimdir ? iki dakka objektif olabilseniz, şu ikilikten bir kurtulabilseniz neler olacak da.zor ama yapması..
kaygusuz
milletin 7 sülalesini belleyenleri, demirelleri, özalları, chp-shp koalisyonundaki rezillikleri bu kadar konuşuyor musunuz ? eleştiriyor musunuz ? çok merak ediyorum.ben hiç görmedim de şahsen.
bazı iddialarda bulunmuşsun.bana göre bu iddiaların saçmalıktır.onun için peşinen geçiyorum.ama şunu da sormadan edemeyeceğim.bu kadar gizli(!) bilgilere siz nerden ulaşıyorsunuz yahu ? bir acaip tarikat mısınız siz ? amerika'yla kapalı kapılar ardında konuşulanlar(!) nasıl sizin elinize geçiyor.mossad ajanı gibi adamlarsınız vesselam.
ayrıca deniz feneri yasağı falan da yok.her akşam bir çok tv'de eleştirildiğini bizzat izledim.art, başkent universitesinin tv'si btv ve daha bir çok kanal.millet mevzuyu önemsemiyor.siz zorla önemsetmeye çalışıyorsunuz : ) bırakın bu işleri.
devlet yargıyı kendi çıkarları için kullanıyor evet.hükümet dicektin sanırım.hükümette salaktı kendine kapattırma davası açtırdı.gerçekten çok çıkarı var.ayrıca bu ülkenin hakimleri yargıçları falan, bu cumhuriyet mitinglerinde beraber yürüdüğünüz adamlar.demokratik haktır.saygı duyarım.ama beraber yürüdüğün adama işine gelmeyince nasıl da laf atıyorsun onuda görüyoruz burda.
olivetti
örnekler alakasız falan değil.anlayabilmek zor da değil.ama nasıl olduysa sen anlayamamışsın.neyse herkesde anlama kapasitesi olmasını beklemiyoruz.
deniz feneri'nin zaten şubesi yok.ama dünyada bir çok dernek var.
çarşı'nın da şubesi yok.ama bir çok beşiktaş adı altında oluşmuş gruplar var.bazen çarşı adı altında, bazen asya kartalları bazen bilmem ne vs.vs. almanya'dakinin adının deniz feneri olduğu gibi.
anlayabilmen için bir daha yazdım bunu.daha fazla bunlarla gelmezsen sevinirim.artık anlayabilmen dileklerimle sevgili yazarkasa.-----------------------------
fatihack sorularından birine şahsım adına cevap vereyim ergenekon davasında neden göremiyorsun biliyor musun? Hangi hukuk kanununda insanlar 1 yıl suçunu dahi bilmeden hapishanede yatar? Hangi hukuk ülkesinde adam kanser olduktan sonra son aşamaya gelince serbest bırakılır? Hangi hukuk ülkesinde işkence ile alınmış sorgular kanıt gösterilir? Hangi hukuk ülkesinde kişilik haklarına saldırı yapılmasına bu kadar izin verilir? Neden deniz fenerinde alınan gizlilik içinde yürütülecek kararı ergenekon davasında olmadı?
Gelelim diğer konulara deniz feneri davasındaki tercümeyi kime yaptırıyorlar ilkokul 1. sınıf çocuğuna mı? Bu kadar sürede tercüme daha yeni bitiyor? Koskoca Türkiye Cumhuriyeti bir tercümeyi yapmaktan bu kadar mı aciz? Yoksa maksat tercüme işi zor iş ayağına mı yatılıyor? Madem tercüme o kadar zor ikili ilişkilerdeki tercümanlar niye aylar sonra tercümeyi tamamlamıyorlarda anında böyle diyor diyerek cevap veriyorlar yoksa onlar üstün zekalı veya uzaylı mı?
Din konusuna gelince Elhamdülillah Müslüman'ım ama benim dinim ne siyaset amacıyla kullanılabilecek kadar değersiz nede bu tarz öküzlüklerde ona bok atıyorsunuz diyecek kadar küçük. Eğer sen diyorsan ki ben Müslümanım diyen herkes istediğini yapar hoşgörürüz o zaman hacı bizde başlayalım müslümanız diyerekte becermeye milleti.
akpnin neler yaptığını göremiyorsan (ya da görmek istemiyorsan) sana sözüm yok ama şöyle birşey söyleyeyim. Tarafsız dediğin yayın organlarının içinde vakit gazetesi de var mı acaba? 8-9 yaşındaki çocuk bale yapıyor diye ne gözüyle bakıyorlar sübyancı ş******. Peki hüseyin üzmez denen şerefsizi bu senin tarafsız yayın yapan dinci gazetelerin koruduğunu biliyor musun? Senin ailenden birine veya kızına (Allah Korusun) Böyle birşey yapsa ne diceksin onu çok merak ediyorum.
Deniz feneriyle ilgili yargılanma sürecini tam olarak takip edemiyoruz sebep ise mahkemenin verdiği gizlilik içinde yürütme kararıdır. Ben inanmıyorum ki ergenekon olayındaki gibi önem veriliyor bu olaya.
Sen ister akpye ver oyunu ister ona ister buna ama şu kadarını söyleyeyim Bu zamana kadar Türkiye topraklarını satmaya bu kadar çalışan bir parti görmedim. Ha diyorsan ki benim için Türklük önemli değil ben sadece dinime bakarım gerisine karışmam o zaman rica ediyorum avatar resmini kaldır. Ha diyorsan ki Türklük önemli o zaman ülkeyi hangi hükümet en çok özelleştirmiş bak ve ona göre hareket et.
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------ikisinde ki hukuk aynı mı ??
tamamen rezillik, iddianame yokken içeriye al milleti, hala iddianamede adı olmayıpta içeride bekleyen insanlar, telefon dinlemeler, hasta insanların evlerine dalmalar, gözaltlarındaki ölümler !...
aynı mı ?
-
fatihack---
dam üstünde saksagan vur beline kazmayi..
millet sana soru soruyor,sende alakasiz örnekler vererek,vay efendim sunu arastirdinizmi,yok efendim ergenekonu sordunuzmu felan filan diyorsun.
mademki konusasin var,ozaman sorulanlara cevap yaz.
abuk subuk örneklere neden ihtiyac duyuyorsun ki?
Almanyadan gönderilen,almanca yaziyi bana versinler cok fazla degil,30 dakika icerisinde Türkce olarak iade edeyim.
bilakis Almanyadan,gönderilmis olan yazinin yeminli tercümanlar vasitasiyla Türkiyeye Türkce olarak gönderildigine kesinlikle inaniyorum ! nedenmi?
bundan 8 ay önce disko'da cikan bir kavga yüzünden mahkemeye cagrildim ve evime gelen yazi,hem Almanca hemde Türkceydi.
Türkiyeye gönderilen yazininda sadece Almanca olabilecegine kesinlikle inanmam. beni mahkemeye cagirmak icin bile tercüme edilmis halini gönderdiler!
4 aydir hala deniz feneri dosyasina bakacaklar,peah...
bu deniz feneri dosyasi Türkiyede acilmayacak,nedenmi?
RTE cetesi herzamanki gibi yine isbasinda da oyüzden !
yi beni ricep,öp beni ricep :||