folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Deniz Feneri Dosyası-900 Milyon Euro Toplanmış



Deniz Feneri Dosyası-900 Milyon Euro Toplanmış

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    belgeler cehapenin elinde klasörde bilmiyormusun hala ? demişki özal chp shp vatandaşı belleyenleri görmüyormusunuz? hepsi aynıdır gözümde cehape suç işlese oda aynıdır.

     


    Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2006
    Erkek
    twilight_flame bunu yazdı:
    -----------------------------
    fatihack sorularından birine şahsım adına cevap vereyim ergenekon davasında neden göremiyorsun biliyor musun? Hangi hukuk kanununda insanlar 1 yıl suçunu dahi bilmeden hapishanede yatar? Hangi hukuk ülkesinde adam kanser olduktan sonra son aşamaya gelince serbest bırakılır? Hangi hukuk ülkesinde işkence ile alınmış sorgular kanıt gösterilir? Hangi hukuk ülkesinde kişilik haklarına saldırı yapılmasına bu kadar izin verilir? Neden deniz fenerinde alınan gizlilik içinde yürütülecek kararı ergenekon davasında olmadı?

     

    Gelelim diğer konulara deniz feneri davasındaki tercümeyi kime yaptırıyorlar ilkokul 1. sınıf çocuğuna mı? Bu kadar sürede tercüme daha yeni bitiyor? Koskoca Türkiye Cumhuriyeti bir tercümeyi yapmaktan bu kadar mı aciz? Yoksa maksat tercüme işi zor iş ayağına mı yatılıyor? Madem tercüme o kadar zor ikili ilişkilerdeki tercümanlar niye aylar sonra tercümeyi tamamlamıyorlarda anında böyle diyor diyerek cevap veriyorlar yoksa onlar üstün zekalı veya uzaylı mı?

     

    Din konusuna gelince Elhamdülillah Müslüman'ım ama benim dinim ne siyaset amacıyla kullanılabilecek kadar değersiz nede bu tarz öküzlüklerde ona bok atıyorsunuz diyecek kadar küçük. Eğer sen diyorsan ki ben Müslümanım diyen herkes istediğini yapar hoşgörürüz o zaman hacı bizde başlayalım müslümanız diyerekte becermeye milleti.

     

    akpnin neler yaptığını göremiyorsan (ya da görmek istemiyorsan) sana sözüm yok ama şöyle birşey söyleyeyim. Tarafsız dediğin yayın organlarının içinde vakit gazetesi de var mı acaba? 8-9 yaşındaki çocuk bale yapıyor diye ne gözüyle bakıyorlar sübyancı ş******. Peki hüseyin üzmez denen şerefsizi bu senin tarafsız yayın yapan dinci gazetelerin koruduğunu biliyor musun? Senin ailenden birine veya kızına (Allah Korusun) Böyle birşey yapsa ne diceksin onu çok merak ediyorum.

     

    Deniz feneriyle ilgili yargılanma sürecini tam olarak takip edemiyoruz sebep ise mahkemenin verdiği gizlilik içinde yürütme kararıdır. Ben inanmıyorum ki ergenekon olayındaki gibi önem veriliyor bu olaya.

     

    Sen ister akpye ver oyunu ister ona ister buna ama şu kadarını söyleyeyim Bu zamana kadar Türkiye topraklarını satmaya bu kadar çalışan bir parti görmedim. Ha diyorsan ki benim için Türklük önemli değil ben sadece dinime bakarım gerisine karışmam o zaman rica ediyorum avatar resmini kaldır. Ha diyorsan ki Türklük önemli o zaman ülkeyi hangi hükümet en çok özelleştirmiş bak ve ona göre hareket et. 


    -----------------------------
    valla siz asker göreve diyorsunuz ya, asker kışlalara dönmemeli diyorsunuz ya.daha iyi bilirsiniz hangi hukuk kanununda insanların 1 yıl suçunu bilmeden hapishanelerde yatmasını.
    ehliyeti yanında olmayan adamlar bile darbe döneminde en az 1 sene duruşmaya çıkmayı bekliyordu.daha suçunu bilmeden içeri alınan yüzlerce insan içerde öldü.ne anlatıyorsun sen ? ergenekon davasında kim suçunu bilmiyormuş.herkes iddianname doğrultusunda içeri alınıyor.suçunu bilmemek gibi bir durum yok.deniz feneri derneği bir yardım kuruluşudur.ve dediğim gibi almanya'dakiyle arada bir tek isim benzerliği vardır.olayın köküne tabiki inilmelidir.ama insanların gözünde, bugüne kadar bir çok hayır işinde görev almış bir derneği kötü duruma düşüremezsin.gizlilik çok doğru bir karar almış.aynı şekilde ergenekon için alınmayan gizlilik kararıda çok isabetli olmuş.kimin darbe şakşakçısı, demokrasi düşmanı, hangi tv kanalının gazetenin derginin neye hizmet ettiğini gayet iyi gördük bu sayede.

    hüseyin üzmez'in Allah belasını versin.çoluk çocuğa sansür koyan, Atatürk'e dil uzatan zihniyetin de Allah belasını versin.

    Türkiye toprakların satan zamanında sattı.akp'ye sıra gelene kadar kimler geçti.ismet inönü'den başla, menderes'leri konuş, demirel denen herifi konuş.kimlerin sayesinde şu an yurtdışına bağlıyız onu konuşun.sanki bugüne kadar çok yüksek refah seviyesindeydik de akp geldi aşağı çekti milleti.ayrıca toprak falan da satıldığı yok.hatay'ı aldığımızdan beri sınırlarımız aynı : )

    not : avatarımla ilgili 992847287. gereksiz kişisin bu öneriyi yapan.Atatürk sizin tekelinizde değildir.sen işine bak.kimi istersem onu koyarım.kime hayranlık duymak istersem onun avatarını koyarım.boyundan uzun işlere karışma.

    gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2006
    Erkek
    diğer arkadaşlara burdan toplu olarak cevap yazalım.

    ergenekon davasından örnek veriyorsak, sizin objektif olmadığınızı göstermek için veriyoruzdur.ortada bir alakasızlık falan yok.ayrıca aramızda koskoca bir iddianameyi 30 dk içinde türkçeye çevirebilecek über kahramanlarda varmış.bundan duyduğum mutluluğu sizlere anlatamam.

    daha öncede söyledim.meydanlarda beraber cumhuriyet mitingine katıldığınız, akp'yi Atatürk'e şikayet etmek için anıtkabir'e yürüyen adamlardır bu ülkenin savcıları ve yargıçları.deniz feneri davasın da da bu insanlar görevde.ergenekon davasında da..akp'yi kapatma davasında da bu insanlar görevdeydi.ama ne hikmetse yargının bağımsızlığı sadece akp'yi kapatma davasında sizin için önemliydi.

    deniz feneri davasının dondurulduğu falan yok.ankara cumhuriyet başsavcılığında inceleniyor dosya.ve bugünlerde daha da hızlandırıldı.bülent arınç'ın açıklamalarını okumanız yeterli.zahid akman temmuz'da görevini bırakıyor.devam eden dava sürecinde kendisinin suçluluğu ortaya çıkarsa içeri girer cezasını çeker.ve derneğin gerçekten suçu varsa o da kapatılır.bu kadar basit.


    bana alakasız şeylerden bahsediyosun diyenler, gitmiş kendilerine çıkan kitap hediyesini, makyajlı türbanlı kızları, fethullah gülen cemaatini falan anlatmış : ) güleyim mi, ağlayayım mı bilemiyorum : ) ne alakası var şimdi yahu.bunu yapan adamın bazı iddialarda bulunmuşsun demeside komik.benim iddiada bulunduğum falan yok.ne varsa onu söylüyorum.siz daha okuduğunuzu anlamaktan acizsiniz.bana gereksiz şeylerle gelme bir daha.boşuna zamanımı çalma.bana ne türbanlı kızlardan, kitaptan, radyo 7'den falan filan.

    nasıl da güveniyorsunuz alman makamlarına işinize gelince : ) bir tane savunduğunuz adamı suçlu gösterseler, onlardan kötüsü olmaz.ordaki deniz feneri davasından hüküm giyenleri korumak için söylemiyorum bunu.onların ne mal olduğu zaten belli.sizin zihniyetiniz göstermek için söylüyorum.

    ayrıca vatan hainliğinin bir diğer tanımı da öncekileri göz ardı edip, geçmişe bakmayıp partizanlık yaparak işine gelmeyen partinin veya adamların vatan haini olduğunu iddia etmektir.kafanıza göre vatan haini tanımı yapıyorsunuz ya, bunuda yerseniz artık...

    gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Şubat/2006
    Erkek

    avatarın konusunda tavsiyemdi dikkatini sündürürüm. Sen boyundan büyük laf etme o nedenle. Atatürk bu ülkeyi sevip sayan herkesin tekelindedir. Bunu böyle bil. Eğer sen seviyorsan senin de tekelindedir ve ona laf söyletmezsin.

     

    Bu arada ben asker göreve dediğimi hatırlamıyorum bulup çıkarırsan minnettar olurum yoksa bu tür ithamları götünden uydurmamanı tavsiye ederim. 

    Deniz feneri olayının gizlilik kararı almasının en büyük nedeni senin tayyipçiğine kadar işin uzamasıdır başka bi b*ktan değil. Ergenekon olayında o kadar değerli insan içeri alındı ne kerametse içerde boş boş duruyorlar yargılama süreci tosba hızında devam ediyor nedense. Bir insan suçluluğu kanıtlanana kadar suçsuzdur ama bunu kafan basmıyor. Daha doğrusu işine gelmediği için basmamak istiyor. Deniz fenerinde suçsuzlar Almanya mahkemesi suçlular Türkiye de dediği halde ama ergenekondakiler darbeci kesinlikle kanıtlandı demi :) O zaman ben de bir b*kluk var çünkü haberlerde göremedim öyle bir yargı kararının olduğunu.

     

    Bu zamana kadar birçok kişi ülkeyi sattı ona katılıyorum ama en çok akp döneminde satıldı bunu inkar edemezsin heralde :) Ya da edersen kanıtlarla edersin ki bende bilmediğim birşeyi öğrenmiş olacağım için sevinirim.

     

    Deniz fenerinin hayır yaptığını söyledin hayır  yapıyorsa suçlu olamaz değil mi kendi ceplerini dolduramazlar Allah taş eder demi :) Bırak allasen.

     

    Ergenekona laf ediyorsun ama deniz fenerinin mahkeme kararı olmasına rağmen hala at gözlükleriyle isim benzerliği diyorsun zaten Almanya hakimleri de Türkiye'den bahsetmiyorlardı isim benzerliği başka Türkiye de var ve suçlular orada biz bilmiyoruz o ülkeyi kendimiz zannediyoruz değil mi?

     

    Bi karar ver isim benzerliğiyse Almanya yalan söylüyor Almanya tek dosya yolladık diyor akp 3 dosya geldi diyor. Almanya Türkçe yolladık diyor akp tercüme ediyoruz diyor bi karar verseler artık 

     

    Bu arada zahid akmanın temmuzda görev süresi doluyor ama rtük üyesi olmaya devam edebiliyor. Bu zamana kadar akpnin aklı neredeydi de şimdi zahid akman görev bırakıyor diyorsun? Bu kadar zaman ne halt ediyorlardı zahid akmana laf ettirmiyorlardı şimdi cengaver kesildiler acaba neden? Yoksa birşeyler oldu da artık suçsuz durumda mı gösterilicek ? 


    Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    dünya üzerindeki "bütün" ileri gelmiş hukukçular ergenekon davasındaki rezillikleri dile getirip yanlışlığı hakkında (işleniş açısından) hemfikirken senin, bu davadaki ilerleyiş biçimini (!) haklı bulmanda art niyet ararım açıkçası...

    herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Haziran/2007
    Erkek

    Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------
    dünya üzerindeki "bütün" ileri gelmiş hukukçular ergenekon davasındaki rezillikleri dile getirip yanlışlığı hakkında (işleniş açısından) hemfikirken senin, bu davadaki ilerleyiş biçimini (!) haklı bulmanda art niyet ararım açıkçası...
    -----------------------------

    evet herşey yanlış zaten ergenekon diye de bişi yok hayal ürünü bi örgüt içeri alınanların hepsi masum. iddianamede kafadan atılmış zaten. cumhurbaşkanı nın yargılanması doğru ama her ne kadar yaptığınız anayasa ya ters olsada anayasa da cumhurbaskanın sadece vatana ihanetten yargılanabileciği yassa bile yargılanır çünkü o akp li. eşitlik olmaması lazım, adalet olmaması lazım. işimize geldiğimiz gibi davranırız dimi.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    SucH bunu yazdı:
    -----------------------------

    Yeah bunu yazdı:
    -----------------------------
    dünya üzerindeki "bütün" ileri gelmiş hukukçular ergenekon davasındaki rezillikleri dile getirip yanlışlığı hakkında (işleniş açısından) hemfikirken senin, bu davadaki ilerleyiş biçimini (!) haklı bulmanda art niyet ararım açıkçası...
    -----------------------------

    evet herşey yanlış zaten ergenekon diye de bişi yok hayal ürünü bi örgüt içeri alınanların hepsi masum. iddianamede kafadan atılmış zaten. cumhurbaşkanı nın yargılanması doğru ama her ne kadar yaptığınız anayasa ya ters olsada anayasa da cumhurbaskanın sadece vatana ihanetten yargılanabileciği yassa bile yargılanır çünkü o akp li. eşitlik olmaması lazım, adalet olmaması lazım. işimize geldiğimiz gibi davranırız dimi.


    -----------------------------

    davanın ilerleyiş biçiminden ne anlıyorsun merak ediyorum, muhalefet olsun diye boş konuşmayın...


    herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Şubat/2006
    Erkek

    biz yargılanma biçimi diyoruz siz ne diyorsunuz çözebilmiş değilim :) 

     

    Birader bu ülkeye zararı dokunacak suçlu olabilecek herkes yargılansın ama eşit şartlarda yargılansın benim söylediğim olay bu. Ergenekondan yargılanmasınlar diyen yok ancak hukuk kurallarına uygun olarak yargılansınlar. Hukuk kurallarını hiçe sayarak adamlar 1 yıldır kafadan içeride yatıyor. Birisi kanserden öldü. İnsan hakları denen icat neden ergenekonda çalışmıyor diye soruyorum ben.

     

    Cumhurbaşkanı da yargılanır ve kendiside zaten yargılanmaktan çekinmiyorum diyor ki zaten suçu yoksa çekinmez bu kadar basit. Ama kim yargılanacaksa yargılansın hukuk kuralları işlesin. Birinde hukuk kuralları işlenip ergenekonda işlenmiyorsa ergenekonu savunurum. Tabiki savunduğum suçlu olup olmadıkları değil sadece insan haklarına uygun yargılanmaları gerektiği konusunda sonuna kadar savunurum. Şu anda insan haklarını savunmayanlar , Yarın birgün aynı olay yakınlarımızın başına gelebilir onlar böyle yapacakmış diyerek insan hakları olmayacaksa ileride sizede insan gibi davranılmasını talep edemezsiniz. 


    Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek

    fatihack bunu yazdı:
    -----------------------------
    diğer arkadaşlara burdan toplu olarak cevap yazalım.

    ergenekon davasından örnek veriyorsak, sizin objektif olmadığınızı göstermek için veriyoruzdur.ortada bir alakasızlık falan yok.ayrıca aramızda koskoca bir iddianameyi 30 dk içinde türkçeye çevirebilecek über kahramanlarda varmış.bundan duyduğum mutluluğu sizlere anlatamam.

    daha öncede söyledim.meydanlarda beraber cumhuriyet mitingine katıldığınız, akp'yi Atatürk'e şikayet etmek için anıtkabir'e yürüyen adamlardır bu ülkenin savcıları ve yargıçları.deniz feneri davasın da da bu insanlar görevde.ergenekon davasında da..akp'yi kapatma davasında da bu insanlar görevdeydi.ama ne hikmetse yargının bağımsızlığı sadece akp'yi kapatma davasında sizin için önemliydi.

    deniz feneri davasının dondurulduğu falan yok.ankara cumhuriyet başsavcılığında inceleniyor dosya.ve bugünlerde daha da hızlandırıldı.bülent arınç'ın açıklamalarını okumanız yeterli.zahid akman temmuz'da görevini bırakıyor.devam eden dava sürecinde kendisinin suçluluğu ortaya çıkarsa içeri girer cezasını çeker.ve derneğin gerçekten suçu varsa o da kapatılır.bu kadar basit.


    bana alakasız şeylerden bahsediyosun diyenler, gitmiş kendilerine çıkan kitap hediyesini, makyajlı türbanlı kızları, fethullah gülen cemaatini falan anlatmış : ) güleyim mi, ağlayayım mı bilemiyorum : ) ne alakası var şimdi yahu.bunu yapan adamın bazı iddialarda bulunmuşsun demeside komik.benim iddiada bulunduğum falan yok.ne varsa onu söylüyorum.siz daha okuduğunuzu anlamaktan acizsiniz.bana gereksiz şeylerle gelme bir daha.boşuna zamanımı çalma.bana ne türbanlı kızlardan, kitaptan, radyo 7'den falan filan.

    nasıl da güveniyorsunuz alman makamlarına işinize gelince : ) bir tane savunduğunuz adamı suçlu gösterseler, onlardan kötüsü olmaz.ordaki deniz feneri davasından hüküm giyenleri korumak için söylemiyorum bunu.onların ne mal olduğu zaten belli.sizin zihniyetiniz göstermek için söylüyorum.

    ayrıca vatan hainliğinin bir diğer tanımı da öncekileri göz ardı edip, geçmişe bakmayıp partizanlık yaparak işine gelmeyen partinin veya adamların vatan haini olduğunu iddia etmektir.kafanıza göre vatan haini tanımı yapıyorsunuz ya, bunuda yerseniz artık...
    -----------------------------

    Arkadaşım neyi savunmaya çalışıyorsun sen onu bi izah et sen başta ?  Ne idükleri belli olan bi grubun avukatlığını '' Size iki yüzlülüğünüzü göstermek '' için yapıyorum diyip duruyorsun da, her konuda olduğu gibi bu konuyu da ana fikrinden uzaklaştırıyorsun. Arada sallıyorsun oraya bi tane sonra dönüyorsun savunma makamına. 300 satır yazıda, boş laflarla milletin kafasını bulandır 1 satırı şahit göster bunca insana, biz de yiyelim.

    Yok her iki kişiden birinin oyuyla gelmiş AKP yi halkın iradesi saymıyormuşuz. Ee burda konuşanlar İsviçre halkının temsilcilerimi ? Madem halkın iradesine karşı bu derecede duyarlısın, bunlara da kulak asman gerekmez mi ? Sen nasıl ki bu kadar insanı üstü kapalı bi şekilde riyakarlıkla suçluyorsan, o kudreti kendinde görüyorsan onlarında seni bu yönde suçlamaya hakkı yok mu ?

    Alakasız şeylerden bahsediyorsunuz diyorsun. Senin yazdıkların çok mu alakalı Türkiye ye giren 900 milyon euro nun rotası ile ? Bu Türkiye ye uçan 900 milyon euronun kimlere nasıl gittiği hakkında kafa yormak senin vazifen değil madem gelip bu konuya neden insanları kışkırtıyorsun ? Madem sana ne'' türbanlı kızlardan, kitaptan, radyo 7'den falan filan. '' Hadi ne duruyorsun al voltanı, kendinle çelişme.

    Daha birçok söylenecek söz var ama sana bu kadar ayar yeter. Gelip avukatlık yapıp daha önceki yazılarımı okumadınız diyip insanları aşşağılamak vs... Yekünün bundan ibaret !


    Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    "Elhamdürüllah Müslümanım.

    Enterasan bir müslüman grubudur...

    dinine önem vermeyen ama sorulduğunda elhamdürüllah müslümanım derler göğüslerini gere gere... ama doğrusunu yani elhamdülillah'ı sonunda ki dülilahı bilmekten telefuz etmekten bile acizdirler. gerek aile yaşamından olsun gerekse özenti yaşamın vermiş olduğu bir eksiklikten olsa gerek dediğim durumdur.

    ama rus edebiyat yazarının bir eserindeki bir kelime öbeğini sorsan virgülünü bile atlamadan hemen size söylerler... bu tür insanlara diyecek laf yok...

    ha adam rus edebiyatını bilmesin mi lan? diyenler içinde tabiki bilsin bebeğim ama yanında onun için temel olan dinine ait kelimeleri sözleride düzgün ezberlersin...

    misal; yer yüzünde hiç bir hristiyan yoktur ki dua bitiminde söyledikleri amen kelimesi yerine amordesin?

    yaaa işte aradaki fark bu kadar..."

     

    Fatihhack bunlar için kendini fazla üzme arkadaşım. 

     


    Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
Toplam Hit: 11561 Toplam Mesaj: 95