Deniz Gezmiş ( Mükemmel Bir Klip ) Yeni..
-
Simdi video ya gelelim bes para etmez...Deniz Gezmis Samsundan Ankaraya Tam Bagimsiz Turkiye İcin Mustafa Kemal Yuruyusu sirasinda en onde Elinde Turk Bayragi ile yer almistir...Deniz Gezmis SAvunmasinda Tam Bagimsiz Turkiyeye ve Kemalist Devrime Sahip Cikmistir...Fakat videoda en ufak bir Turk bayrakli eylemi yer almamis...Tek cumle Tam Bagimsiz Turkiye denmemis...Bagimsizlik mucadelesine onem verilmemis...68 in en buyuk eylemlerinden olan sag-sol yok boykot var eylemlerinden bahsedilmemis....Boyle video nun neresi guzel......Lycra aciklamis indymedia pkk yanlisidr diye burada takkiye yapildigi acikca ortada Deniz GEzmisin adini kullanarak pkk propagandasi yapiliyor...
Deniz Gezmis boyle 5dk video ile anlatilmaz...tek bir resim yeterdi onu anlatmaya ama videoda malesef bi bok yok :)...
Alin size Deniz Gezmis.(en onde elinde bayrak tasiyan)
http://img236.imageshack.us/img236/4658/denizbu0.jpg -
lycra bazı şeleri bilmeden konuşuyorsun deniz gezmiş ki 1 saat içinde taksim meydanında 10 bin insan ı arkasına takabilen bi insandı. tam anlamıyla bir Atatürkçü ve milliyetçi bir insandı yaşasaydı çok şeyyyyy deişirdi çokkk
hee bu arada benim yayın kuruluşundan felan haberim yok dedikleriniz doru olabilir -
hacılar benim kafamı kurcalayan bi soru var, sağcılar milliyetçi, solcular da milliyetçi, niye bu kavga? bence en güzel rejim ırkçı komünizmdir.. yani ülkede sıkı yönetim olcak bütün hainler temizlencek bi tek Türklere ayrıcalık tanıncak.. herşey devletin elinde olcak.. kiliseler kapatılcak bi tek camiler kalcak :) anca o zaman düzelir bu memleket.. mason locaları kapatılıp hepsi idam edilcek, kürtüdür pkk lısıdır tinercisidir hepsi asılcak.. başka türlü düzelmez..
-
hackermemo dedigin dogru sag sol ortak ideolojiler paylasilio ama ne yazikkki sag sol die ayrilioruz
-
kullandigin kelimelerin anlamlari konusunda bilgin olmadigini düsünüyorum,...
..."irkci kommunizm"...
-
he aggio sen biliosun gene.. Tüm kürtleri toplayıp başbakan bile seçmiştir taksimde
bu arada hackermemo sen mükemmelsin :D
ne güzel fikirlerin varmış. hangi yerlere takılıosun söle bende takılim :d -
Hacim gecmiste kavgalar edildi sagci-solcu ayrimi yapildi..bugun biz elimizden geldigi kadar bu ayrimi yapmamak zorundayiz...gecmistede yazdim..oldurulen ulkuculerde bu ulkenin iyiligi icin hayalleri ve dusunceleri vardi...oldurulen devrimcilerinde bu ulkenin yarinlari icin hayalleri vardi ortak noktalari bu ulkenin iyiligini istiyorlardi...bizler onlarin tecrubelerinden yararlanip sag-sol ikiligini dusmemeliyiz...konuyum sag-sol tartismasina cekmeyelim...
-
Lycra Deniz GEzmisi Kurt sovenisti gibi gostermen yanlis.
-
hacı teo bilgim var, farkındayım ikisinin belki de zıt anlamlı olduğunun ama ikisi birleşince bi işe yarıyo, başka türlü tek başına olmuyo..
compü tmm işte demek istediğim de ayrıma düşmeyelim o yüzden bence ne deniz gezmiş olsu ne türkeş olsun bu konular açılmasın eski defterler eskide kalsın..
lycra hacı sana gelince, :) ben bi yere takılmıyom yaw hayat tecrübesi :P -
Compu ++9
Ayrica video icinde goruslerim ayni tamamen propaganda yapilmis deniz abinin belgeseli 5 dakkaya sıgdırılacak bisey deildir..O tam bir ataturkcuydu
Toplam Hit: 8075 Toplam Mesaj: 72