folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Deniz Gezmiş ( Mükemmel Bir Klip ) Yeni..

Deniz Gezmiş ( Mükemmel Bir Klip ) Yeni..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    yaw a.q. sizi secerek mi yolluolar roadmaster + aggiomusun nesin,son gunlerde en cok hit hep siyasi konularda,sanki siyasi ar-ge sitesi ha tbt,birileri kutuplari belirlemek icin bisiler yapio dusuncesindeyim artik.yok devrimmis yok kürtmüs amk dunuz lan sitenin.

hız emniyettir...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hackermemo
    yalandunya, tabi bizim ölen askerler önemli değil, ben gidip şerefsizleri asalım deyince mi önemli oluyo? ayrıca bu bi nevi ssavaştır hatta Allah yolunda savaş bile diyebiliriz hatta o şerefsizleri öldürsek sevap kazanırız.. sonuçta dinimize ve ülkemize düşman onlar.. yaşamaları bizim için daha kötü!

hatta Kuran da da vardı bi ayet Allah yolunda savaşın diye.. gerçi benimki tam öyle değil ama benim ölmesini istediğim insanların hepsi İslama da düşman kişiler..
    Türkiye Cumhuriyeti Anayasası "Türkiye Cumhuriyetinde sadece Türk ırkı vardır " Temeliyle hazırlanmışsa ben o anayasayı kabul etmem ,isyan ederim.Benim dilim düğünüm Bayramım Halk kahramanlarım Kültürüm yaşanmaya yasaklanmışsa ben o anayasayı kabul etmem.
    Türkiye Cumhuriyewtine karşı PKK değil Kürtler isyan etmiştir bügün.Kimse "biz pekaka ya karşıyız kürtlere demesin.
    Ama Osmanlı dönemindeki atalarınız,Çanakkale'de savaşan atalarınızın kemikleri sızlıyor derseniz; ben de kendisine kardeş gözüyle bakıp her kanunda dilini kültürünü gözöüne alıp isyanı kelimesinin dahi ortaya çıkmasını söz konusu kılmayan Osmanlı da bu gün Kürtleri canından bezdiren Türkiye Cumhuriyetnden utanç duyuyordur.B u da böyle biline!

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    hala komünizmmi kaldı la?

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    watan millet sakarya yine buraya toplanmış eğer ki hala Deniz gezmişlerin davasını anlıyamamışsanız kendinizden şüphe etmenizi öneririm birde bakıyorumki tüm arkadaşlar eleştiriyor eleştiride bulunmadan önce fikirleri anlayın da sonra gelin burada vatan millet sakarya edebiyatı yapın

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    Türkiye Cumhuriyeti Anayasası "Türkiye Cumhuriyetinde sadece Türk ırkı vardır " Temeliyle hazırlanmışsa ben o anayasayı kabul etmem ,isyan ederim.Benim dilim düğünüm Bayramım Halk kahramanlarım Kültürüm yaşanmaya yasaklanmışsa ben o anayasayı kabul etmem.
    Türkiye Cumhuriyewtine karşı PKK değil Kürtler isyan etmiştir bügün.Kimse "biz pekaka ya karşıyız kürtlere demesin.
    Ama Osmanlı dönemindeki atalarınız,Çanakkale"de savaşan atalarınızın kemikleri sızlıyor derseniz; ben de kendisine kardeş gözüyle bakıp her kanunda dilini kültürünü gözöüne alıp isyanı kelimesinin dahi ortaya çıkmasını söz konusu kılmayan Osmanlı da bu gün Kürtleri canından bezdiren Türkiye Cumhuriyetnden utanç duyuyordur.B u da böyle biline!

----------------------------------------------------------------

bu ülkeyi Türkler kurdu! Kurtuluş savaşında Türkler can verdi! Bu ülkenin kurucusu da AtaTÜRK tür! o yüzden bu ülkede başka kimse ne hak ne özgürlük beklemesin.. bu devlet çok uluslu bir devlet değil! Atatürk bu devleti Türkler için kurtardı. gelip de şerefsizler otlansın diye değil ! ayrıca Atatürkün tüm sözlerinde sadece Türk ten bahseder başka ırklara yer yoktur.. ya herkes itaat edecek, ya da defolup gidecek.. Türkiyelilik değil sadece TÜRKlük var !!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    +5 0000000 faşist diye ayrım yaptığınız yüce zihniyete sahip kardeşlerime...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    +Lanet hala TCyi kabul edememis soytarılara
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    klibi izleyemedim şu an için bi yorum yapamıyacam ama Deniz Gezmiş'e terörist demeyi nasıl başarıyorsunuz yada teröristin anlamı nedir onu söyleyin Deniz inde barındırdıgı özellikleri söyleyin bakalım neye dayanarak böyle konuşuyorsunuz bilelim

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    o TC yi kabul edememislerin bu vatandan yedikleri ve aldıkları nefesler birgün kendilerine sorulur.nankör itler.ulan herkes bi taraftan kırpmaya calsio be,haddinizi bilin.biz ki tarihte çağ açıp çağ kapamış,geniş coğrafyalara hükmetmiş kana sahip bir milletiz.kansız herifler,siz zaten bizle kardeş zaten olunmaz sizlerle de onu sktr et aynı havayı soluduunuza şükredin.

hız emniyettir...!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aggio
    aggio's avatar
    Erkek
    görüyorumki herkes baştan yazılanları okumadan sadece deniz gezmiş başlığını görüp hemen klavyeye hakaret etmek için sarılmış
    yazık gerçekten çok yazık abd nin oyununa geldiğinizin 35 sene sonra bile farkında deilsiniz..
    Deniz Gezmiş lafını duyduğunuzda onun adeta ölüsünden bile korkarcasına bu şekilde ağır hakaretler yağdırıyorsunuz bakın tekrardan söylüyorum deniz gezmişin kendi sesinden savunmasını upload ettim denizi eleştirenler bakalım onu dinledikten sorada eleştirisinde devam edebiliyormu ?
    unutmayınki anne ve baba larda bazen yanlış şeler düşünebilir ordan burdan duyduğunuza bütün içtenliğinizle körü körüne bir bağlılıkla hemencecik inanmak kolay olur biraz açın kitap karıştırın okuyun sorun soruşturun..

İmkansızsa yaparız Mucizeyse biraz zaman ALIR!!!
Toplam Hit: 8080 Toplam Mesaj: 72