Deniz Gezmiş ( Mükemmel Bir Klip ) Yeni..
-
he aq abdnin piyonuyuz
tayyibi sevioruz
yasasın israil kahrolsun lübnan
yaşasın amerikan emperyalizmi
yaşasın komunizm
kahrolsun taocular yaşasın tikkyler
-
Deniz Gezmisi terorist ilan edenin ben vatanseverliginden suphe ederim.
-
compu
+22332
canım seni seviorum (f)
cwde bile bulamazsn böle çiçee :D -
Adamlar sağdan soldan duydukları laflarla burda deniz gezmişe pkk lı diolar.A.q hala kurtulus savasında sadece tükler öldü dio adama bak ya ulan orda lazı çerkezi herkes öldü lan hiçmi kafanız basmıo a.q....Video bok gibi 5 dk ya mı sığdırdınız deniz gezmişi?Deniz gezmişin hayatını anlatan hoşçakal yarın isimli filmi izlemenizi tavsiye ederim burada pkk lı diye kötüleyen arkadaslar özellikle size...Görün bakalım nasıl oluomus milliyetçilik.Türkiyede türk olmayanlar dışında herkesi asıp keserek katlederekmi yoksa son nefesine kadar "Tam bağımsız Türkiye,demokratik üniversite,yaşasın tük kürt kardesligi,kahrolsun amerikan emperyalizmi,yaşasın işçiler"diyerek bağırıp canını feda ederekmi?Deniz gezmiş ve yoldasları orada canlarını feda ettiler kim için?gelecek için özgürlük için yeni nesil için! burda Deniz gezmiş gibi bir Devrim neferine terörist diyerek kötüleyenlerden söylediklerimi anlamalarını beklemiyorum.anlayan zaten anlar..Burada milliyetçiyim diye geçinen elemanlarada sözüm siz Deniz gezmiş hakkında konusmayın çünkü hiç bişi bilmiosunuz..Konustukçada iyice batıosunuz...
-
aggio olay zaten deniz gezmiş diil onun goruntulerinin upload edilmis siteyle ilgili basladi bu bir,kimse okumuyo ve yargiliyo diosun aptal herif sen okumuyosun yazilari bu iki,3.sü de bu aralar nasil bi topic acilirsa acilsin odak direkt türk kürt olayına kayıyo ve canımı sıkıyo,siyaset konusunda daha ilgili bi mod olursa daha ii olur dusuncesindeyim adminerden ricam bu.konu gerci paylasim downloadda ama olsun.
-
mavibere beyinsizce konuşup benim canımı sıkma bu topiği ben açtım böle bi hit almasınıda beklemiodum yazılan her msjı da tek tek okudum emin olki senin gibi yobazların msj larını okurken salaklığınıza acıyarak gülüyordum
ayrıca sölediiğim gibi yayın kuruluşunun neci olduuğunu gerçekten bilmiorum ayrıca bu forumda yazdığım siyasi yazılar göz önünde bulundurulursa benim ne kadar Atatürkçü olduğum anlaşılır -
aggio kufur etmedigine gore neden banlandi benim gibi lycra gibi onun bunun gibi kufursuz sekilde tartismaya devam ediyordu ?
-
bana pm den küfür etti
-
tahminimce sen lycra ailenden arkadaşlarından yada basit arkadaş ortamından duyduklarınla konuşuyorsun karşımda.indymedyanın ne alakası olabilirki deniz gezmişle onlar yayınlamışlardır ama deniz gezmişin hic bir alakası yoktur.bir arkadaşın dediği gibi devrimleri Atatürk yaptı ama düzenlenmesi gerek.iyice batırılması değil.
Lycra ban isteğini dile getirmişsin.ozaman bende senin ilk verdiğin cevaptan dolayı banını isteyebilirm.işte siz boylesiniz düşünce özgürlüğü diye bir kavramdan haberiniz yok.
her neyse uğraşmaya bile deymezsin -
lycra olm sakat adamsin :)
neyse yanlis yapmis hak etmistir.
Toplam Hit: 7573 Toplam Mesaj: 72