folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Deniz Gezmiş ( Mükemmel Bir Klip ) Yeni..

Deniz Gezmiş ( Mükemmel Bir Klip ) Yeni..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    he aq abdnin piyonuyuz
    tayyibi sevioruz
    yasasın israil kahrolsun lübnan
    yaşasın amerikan emperyalizmi
    yaşasın komunizm
    kahrolsun taocular yaşasın tikkyler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Deniz Gezmisi terorist ilan edenin ben vatanseverliginden suphe ederim.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    compu
    +22332

canım seni seviorum (f)
    cwde bile bulamazsn böle çiçee :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Adamlar sağdan soldan duydukları laflarla burda deniz gezmişe pkk lı diolar.A.q hala kurtulus savasında sadece tükler öldü dio adama bak ya ulan orda lazı çerkezi herkes öldü lan hiçmi kafanız basmıo a.q....Video bok gibi 5 dk ya mı sığdırdınız deniz gezmişi?Deniz gezmişin hayatını anlatan hoşçakal yarın isimli filmi izlemenizi tavsiye ederim burada pkk lı diye kötüleyen arkadaslar özellikle size...Görün bakalım nasıl oluomus milliyetçilik.Türkiyede türk olmayanlar dışında herkesi asıp keserek katlederekmi yoksa son nefesine kadar "Tam bağımsız Türkiye,demokratik üniversite,yaşasın tük kürt kardesligi,kahrolsun amerikan emperyalizmi,yaşasın işçiler"diyerek bağırıp canını feda ederekmi?Deniz gezmiş ve yoldasları orada canlarını feda ettiler kim için?gelecek için özgürlük için yeni nesil için! burda Deniz gezmiş gibi bir Devrim neferine terörist diyerek kötüleyenlerden söylediklerimi anlamalarını beklemiyorum.anlayan zaten anlar..Burada milliyetçiyim diye geçinen elemanlarada sözüm siz Deniz gezmiş hakkında konusmayın çünkü hiç bişi bilmiosunuz..Konustukçada iyice batıosunuz...

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    aggio olay zaten deniz gezmiş diil onun goruntulerinin upload edilmis siteyle ilgili basladi bu bir,kimse okumuyo ve yargiliyo diosun aptal herif sen okumuyosun yazilari bu iki,3.sü de bu aralar nasil bi topic acilirsa acilsin odak direkt türk kürt olayına kayıyo ve canımı sıkıyo,siyaset konusunda daha ilgili bi mod olursa daha ii olur dusuncesindeyim adminerden ricam bu.konu gerci paylasim downloadda ama olsun.

hız emniyettir...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aggio
    aggio's avatar
    Erkek
    mavibere beyinsizce konuşup benim canımı sıkma bu topiği ben açtım böle bi hit almasınıda beklemiodum yazılan her msjı da tek tek okudum emin olki senin gibi yobazların msj larını okurken salaklığınıza acıyarak gülüyordum
    ayrıca sölediiğim gibi yayın kuruluşunun neci olduuğunu gerçekten bilmiorum ayrıca bu forumda yazdığım siyasi yazılar göz önünde bulundurulursa benim ne kadar Atatürkçü olduğum anlaşılır

İmkansızsa yaparız Mucizeyse biraz zaman ALIR!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    aggio kufur etmedigine gore neden banlandi benim gibi lycra gibi onun bunun gibi kufursuz sekilde tartismaya devam ediyordu ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    bana pm den küfür etti
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoadMaster
    RoadMaster's avatar
    Erkek
    tahminimce sen lycra ailenden arkadaşlarından yada basit arkadaş ortamından duyduklarınla konuşuyorsun karşımda.indymedyanın ne alakası olabilirki deniz gezmişle onlar yayınlamışlardır ama deniz gezmişin hic bir alakası yoktur.bir arkadaşın dediği gibi devrimleri Atatürk yaptı ama düzenlenmesi gerek.iyice batırılması değil.

Lycra ban isteğini dile getirmişsin.ozaman bende senin ilk verdiğin cevaptan dolayı banını isteyebilirm.işte siz boylesiniz düşünce özgürlüğü diye bir kavramdan haberiniz yok.

her neyse uğraşmaya bile deymezsin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    lycra olm sakat adamsin :)

neyse yanlis yapmis hak etmistir.

Toplam Hit: 7573 Toplam Mesaj: 72