Deniz Gezmiş ( Mükemmel Bir Klip ) Yeni..
-
Tahribat.Com - Kökten DEVRİMCİ RADİKAL HACK GRUBU
bizim sahte milliyetçilik ayaklarına vericek sözümüz yok.Lycra ve çevrendekiler gerekirse s.tirn gidin forumlardan.O adamlar olmasaydı senin saolsun elemanların ülkeyi 100lerce kez satmışlardı ki satıyorlar
Tek Yol Devrim !
Ayrıca Deniz Gezmiş'in PKK ile ne alakası var.Ben kökten solcu bir gencim ama PKKyı asla desteklemedim ve benim icin herkezin dini kendinedir.
PKK SOLCU DEĞİL SOLCULUĞUN ŞEREFSİZLERİNDENDİR AYNI SİZİN ÜLKÜ OCAKLARINIZ GİBİ
TEK YOL DEVRİM -
söz verdiiğim gibi deniz gezmişin mahkemedeki sözlü savunması:
http://rapidshare.de/files/28395898/track1.mp3.html
dinleyinde yutsever görün milliyetçi görün.. -
devrim yapmak icin yanlis ülkedesiniz. türkiye'de devrim 80 yil'dan fazla bir süre önce oldu. oda'nu gazi mustafa kemal pasamiz gerceklestirdi. anayasamiz bellidir. sadece icerde temizlik yapmaya gerek vadir. -
bu temizlik Atatürkçüler tarafından gerçekleştirilecektir temizlenecek olanlar ise kendini biliyo
-
roadmaster orada devrimci yazıyor diye sen burayı solun bir sitesi mi sandın ki böylesine bir gafla bu siteyi bölebiliyorsun!
Şimdi dediğin gibi asıl s.ktirolup gidecek olan sensin. Ben burda siyaset yapmadım ki g.tünden ülkü ocaklarını çıkarıp buraya koydun!
deniz gezmiş isimli şahsiyetin yayınını yapan pkk yanlısı bir web sitesi. İnsan ol ya da öyle gözükmeye çalış 2 dklığına ve tekrar oku. -
savunmayı dinle lycra bilgiye ihtiyacın var senin
-
beylerrr bu forumun hiçbir siyasi işi oyktur ne dini nede siyasi işi yoktur... haberiniz olsun
-
he aggio bi ertan bir de sen herşeyi bilerek dünyaya gelmişsiniz.
Roadmaster +BAN
Bu site belli bir zümrenin yeri değil. Bu siteyi siyasi oyunlarına alet ediyor. Ayrıca cahilliğini de ortaya çıkarıyor. radikalin anlamını da araştır gel. -
sizin milliyetçiliğinizi yiyim ulan lafa gelince 10 yaşındaki bebelerde milliyetçi lafta herkez milliyetçi icraat icraaat!!
-
kelvin
+31+31+31
Toplam Hit: 8083 Toplam Mesaj: 72