Deniz Gezmiş ( Mükemmel Bir Klip ) Yeni..
-
bu arada compü abi msn ye gelsene bana döküman neyin atacaadın :)
-
lycra her konuda böle bilmeden bişiler sallamak zorundamısın deniz gezmiş le kürtleri nasıl bir bütün olarak görebilirsin deniz gezmiş herhangi bir kürt devleti için deil tc için can verdi ayrıca kendisi kürt de deildir erzurumun eskilerindendir hatta deniz gezmişe yakıştırma yapmadan önce denizin sülalesinden 16 kişinin kurtuluş savaşında sehit düştüüğünüde bilin ok..
size deniz gezmişin mahkemedeki sözlü savunmasını upload ediorum az biraz bişiler örenin
saygılar -
paylaşım için sağol
-
Hackermemo:
hacılar benim kafamı kurcalayan bi soru var, sağcılar milliyetçi, solcular da milliyetçi, niye bu kavga? bence en güzel rejim ırkçı komünizmdir.. yani ülkede sıkı yönetim olcak bütün hainler temizlencek bi tek Türklere ayrıcalık tanıncak.. herşey devletin elinde olcak.. kiliseler kapatılcak bi tek camiler kalcak :) anca o zaman düzelir bu memleket.. mason locaları kapatılıp hepsi idam edilcek, kürtüdür pkk lısıdır tinercisidir hepsi asılcak.. başka türlü düzelmez..
Lanet olsun senin düşüncene.
bari cami deme;bir insan öldürmüşsün insanlık öldürmüşssün farketmez diyen islam senin gibileri bizden değil diye nitelendirir.
-
he aggio sen biliosun. youtube de arat orada yazior ne oldugu. indymedia da sahiplenmiş.. ben bişe demiorum sen başbakan mı seçiosun taksim de cumhurbaşkanı mı seçiosan napıosan yap.. indymedia da sonuçta..
-
yalandunya, tabi bizim ölen askerler önemli değil, ben gidip şerefsizleri asalım deyince mi önemli oluyo? ayrıca bu bi nevi ssavaştır hatta Allah yolunda savaş bile diyebiliriz hatta o şerefsizleri öldürsek sevap kazanırız.. sonuçta dinimize ve ülkemize düşman onlar.. yaşamaları bizim için daha kötü!
hatta Kuran da da vardı bi ayet Allah yolunda savaşın diye.. gerçi benimki tam öyle değil ama benim ölmesini istediğim insanların hepsi İslama da düşman kişiler.. -
mevzu indymediamdır nedir her neyse
deniz gezmiş gibi vatansever birini kullanmaya çalışmasından ibarettir. -
beyler geçmişi bilmem ama son zamanlarda solcuların içine çok kürt girdi, kürtler işgal etti bile diyebilirim.. doğu perinçek bile devrimciyim diyosa bişey demioym..
-
anlamaz onlar antioksidan boşver anlatma
-
he oksit anlamaz onlar.. sen anlatma :D
Toplam Hit: 8074 Toplam Mesaj: 72