Deniz Gezmiş ( Mükemmel Bir Klip ) Yeni..
-
haddini bil,bilmiosan da işte bole bildirirler aggio topic sahibi banlandıına gore ve deniz gezmişe burda herhangi olumsuz bisi soylenmedii halde sadece upload edilen sitenin ideolojik yapısıyla baslayan ve kişiselleşen bu tartışmaya da nokta koyulmuş oldu.haddini bilecek herkes.
-
abicim kürtlerin çoğu solcu oldu.. yani devrimci dediğiniz olay mutasyona uğradı.. yeni nesil devrimciler t.c yi devirip kürdistan kurmak peşinde..
-
bazı şeylere karşı gelmeden muhalif olmadan biraz araştırın ne nedir die bizlerin malesef en kötü özelliğimiz biraz küt kafalı olaşımızdır bişeylere inandıkmı diğer konulara ihtiyaç duymayız ve sürekli karşı tarafa muhalif oluruz ama burdaki kimseden deniz gezmişi anlamasını bekleyemeyiz...
-
Roadmaster okumadığın tekrar ortada!
Söylediğin saçmalıklar için hep örnekler verdim! ana sayfada inymedia nın pkk sitesine olduğuna dair linkler verdim. Çok biliyorsun o yüzden bu laflarla kendinin ne seviyede olduğunu gösteriosun.
ben çıktım.. -
EE lycra sizin evde aksama ne yemek var upload et hacim aciktim :) (konu dagilsin tartisma uzamasin maksat :)
-
lycra seninde bi goruntunu koysunlar inymedia ya sende mi bolucu olucaksin
-
Bir Günlüğüne Editlendi
-
antioksidan haddini aşıyorsun 1. o 2 sene onceki bir olay 2.antikky rene yada martyn gelsin bakalim o andan eser varmi 3.
bilmedigin konularda isleme girme ok -
Hepinize kafa goz dalacam simdi..uzatmayin tartismayi daha fazla...
-
karıişırsa ne olur allah aşkına bi söle
Toplam Hit: 8077 Toplam Mesaj: 72