folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dershaneler Kapatılmalı Mı ? (Siyasete Girmeden)

Dershaneler Kapatılmalı Mı ? (Siyasete Girmeden)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tekuna
    tekuna's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Eğitim sistemini değiştirmeden,

Sınav sistemini değiştirmeden,

Öğretmen kalitesini arttırmadan,

Dershane kaldırmak kadar gereksiz ve gerzekce bir tutum olamaz.

Çok doğru, kısaca çözüm budur, zaten ilk 3 madde gerçekleşdiğinde dersaneye gerek kalmaz.

Türk Genci; Devrimlerin ve Cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Dersaneler kapatılmalı, üstelik açık durduğu senelerde yaptıkları kar faiziyle tahsil edilmeli. 

We can be more, we can be much more.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    mektepli bunu yazdı

Dersaneler kapatılmalı, üstelik açık durduğu senelerde yaptıkları kar faiziyle tahsil edilmeli. 

entry-nick uyumsuzlugu :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    mektepli bunu yazdı

gayet uyumlu, ben mektepliyim dersaneli değil. fason eğitim kurumlarıyla işimiz olmaz. milleti sömürmekten başka işleri yoktur bunların. hatta yargılanmaları gerekiyor derhal.

We can be more, we can be much more.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    mektepli bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı
    mektepli bunu ya

gayet uyumlu, ben mektepliyim dersaneli değil. fason eğitim kurumlarıyla işimiz olmaz. milleti sömürmekten başka işleri yoktur bunların. hatta yargılanmaları gerekiyor derhal.yo 

yok ondan demedim nickin mektepli yaptigin yorumu en cahil adam bile yapmaz o acidan uyumsuz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

dershaneler kapatılması mı siyasete girmeden ne demek lan ahahahahahaha

abi 6 sayfa neyi tartıştınız siyasete girmeden cok merak ettim

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

dersane yerine özel okul olacak diye biliyorum

bu durumda sadece adı değişiyo :)  gidenlerin bi miktar paralarını devlet vercekmiş diye biliyorum 

açarlar bi 100-200 özel okul nasıl olsa devlet destekli burlara giden sayısı artar paranın amk lar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

okuyacak olan adam her türlü okur orası ayrı ama o yaştaki ergenlerin birazda yönlendirilmeye ihtiyacı var buda şu anki eğitim sisteminin sikikliğinden dolayı yarış atına dönüşmüş durumda maalesef. bende dahil kaç kişi öğrenci olduk amk yerinde devlet okuallarının potansiyeli belli herkese bok atmak istemiyorum ama herkeside öğretmen yapmamaları lazım amk bazıları çok zikkodan hoca oluyor birde şu var yeni sisteme biz yabancıyız artık nede olsa eşşek kadar adam olduk ama laçka ettikleri şey her zaman nedense sağlıkla eğitim kurumları oldu, abi puana göre insanlar yerleştiriliyor bir tek yeteneğe göre alım yapan ünivler GSF gibi direk SANAT a yatkın insanlar :D mesela bir çok liselinin hayali bedenci olmak hem bide özentilik eklenince bunun üstğne var gel çık işin içinden birde burdan sayın yetkililere söylüyorum spora o kadar düşkünüz ki SPOR BURSU diye bir kavram yok ülkede :|

dershaneleride boka çektiler artık yarı yarıya kapatılsın kapatılmasın çıkarda başbakanın açıklamasıda çok saçma öğretmenlerle ilgili amk sen daha hali hazırdakileri atayamıyorsun onları nasıl alıcan ki ? 

hea kolej gibi yaparlar büyük ihtimal ondan sonrası allah kerim :) bundan sonra TR de parası olan yaşar düzenine devam hacı eski türk filmlerindeki gibi insanlara böyle lanse edildi alın sonuç iyi meslek iyi para hayaller yapılmak istenenler paçavra :|

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o_0

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Allura bunu yazdı

dershaneler kapatılması mı siyasete girmeden ne demek lan ahahahahahaha

abi 6 sayfa neyi tartıştınız siyasete girmeden cok merak ettim

hayır 7 sayfa oldu hala zumsuk islama saldırmadı ben onu bekliyorum heyecanla ama yok ya hala yok halbuki dershane-->cemaat-->feto-->din-->islam diye bi yol izleyip saldırır diye bekledim ama neyse pusudayım bekliyorum :D

@ONEMINUTE

ya sana ne diyim ben ya o resim ne lan :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 11674 Toplam Mesaj: 94