Dershaneler Kapatılmalı Mı ? (Siyasete Girmeden)
-
renegadealien bunu yazdı
Eğitim sistemini değiştirmeden,
Sınav sistemini değiştirmeden,
Öğretmen kalitesini arttırmadan,
Dershane kaldırmak kadar gereksiz ve gerzekce bir tutum olamaz.
Çok doğru, kısaca çözüm budur, zaten ilk 3 madde gerçekleşdiğinde dersaneye gerek kalmaz.
-
Dersaneler kapatılmalı, üstelik açık durduğu senelerde yaptıkları kar faiziyle tahsil edilmeli.
-
mektepli bunu yazdı
Dersaneler kapatılmalı, üstelik açık durduğu senelerde yaptıkları kar faiziyle tahsil edilmeli.
entry-nick uyumsuzlugu :)
-
mataramasuko bunu yazdımektepli bunu yazdı
gayet uyumlu, ben mektepliyim dersaneli değil. fason eğitim kurumlarıyla işimiz olmaz. milleti sömürmekten başka işleri yoktur bunların. hatta yargılanmaları gerekiyor derhal.
-
mektepli bunu yazdımataramasuko bunu yazdımektepli bunu ya
gayet uyumlu, ben mektepliyim dersaneli değil. fason eğitim kurumlarıyla işimiz olmaz. milleti sömürmekten başka işleri yoktur bunların. hatta yargılanmaları gerekiyor derhal.yo
yok ondan demedim nickin mektepli yaptigin yorumu en cahil adam bile yapmaz o acidan uyumsuz
-
dershaneler kapatılması mı siyasete girmeden ne demek lan ahahahahahaha
abi 6 sayfa neyi tartıştınız siyasete girmeden cok merak ettim
-
dersane yerine özel okul olacak diye biliyorum
bu durumda sadece adı değişiyo :) gidenlerin bi miktar paralarını devlet vercekmiş diye biliyorum
açarlar bi 100-200 özel okul nasıl olsa devlet destekli burlara giden sayısı artar paranın amk lar
-
okuyacak olan adam her türlü okur orası ayrı ama o yaştaki ergenlerin birazda yönlendirilmeye ihtiyacı var buda şu anki eğitim sisteminin sikikliğinden dolayı yarış atına dönüşmüş durumda maalesef. bende dahil kaç kişi öğrenci olduk amk yerinde devlet okuallarının potansiyeli belli herkese bok atmak istemiyorum ama herkeside öğretmen yapmamaları lazım amk bazıları çok zikkodan hoca oluyor birde şu var yeni sisteme biz yabancıyız artık nede olsa eşşek kadar adam olduk ama laçka ettikleri şey her zaman nedense sağlıkla eğitim kurumları oldu, abi puana göre insanlar yerleştiriliyor bir tek yeteneğe göre alım yapan ünivler GSF gibi direk SANAT a yatkın insanlar :D mesela bir çok liselinin hayali bedenci olmak hem bide özentilik eklenince bunun üstğne var gel çık işin içinden birde burdan sayın yetkililere söylüyorum spora o kadar düşkünüz ki SPOR BURSU diye bir kavram yok ülkede :|
dershaneleride boka çektiler artık yarı yarıya kapatılsın kapatılmasın çıkarda başbakanın açıklamasıda çok saçma öğretmenlerle ilgili amk sen daha hali hazırdakileri atayamıyorsun onları nasıl alıcan ki ?
hea kolej gibi yaparlar büyük ihtimal ondan sonrası allah kerim :) bundan sonra TR de parası olan yaşar düzenine devam hacı eski türk filmlerindeki gibi insanlara böyle lanse edildi alın sonuç iyi meslek iyi para hayaller yapılmak istenenler paçavra :|
-
o_0

-
Allura bunu yazdı
dershaneler kapatılması mı siyasete girmeden ne demek lan ahahahahahaha
abi 6 sayfa neyi tartıştınız siyasete girmeden cok merak ettim
hayır 7 sayfa oldu hala zumsuk islama saldırmadı ben onu bekliyorum heyecanla ama yok ya hala yok halbuki dershane-->cemaat-->feto-->din-->islam diye bi yol izleyip saldırır diye bekledim ama neyse pusudayım bekliyorum :D
@ONEMINUTE
ya sana ne diyim ben ya o resim ne lan :D