folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dershaneler Kapatılmalı Mı ? (Siyasete Girmeden)

Dershaneler Kapatılmalı Mı ? (Siyasete Girmeden)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    drexler bunu yazdı
    torf bunu yazdı

kapatılsın internette her türlü döküman kaynak var birte test kitabı alır çalışırsın dersane neymiş

benm kulustur telden de yazılmıyo ama senın ıcın zzorluyorum =) fen lısesı okumus turkıyede ılk bes bın ıcerısınde olmus yanı anlayacagın buradakı bır cok kısıye gore egıtım karıyerı yuksek olan bır kısı olarak cıdden bu yorumuna anca bı sktr demek ıstıyorum =)

fen lisesinde okuyup , ilk 5000 olduğun için sktr deme hakkın varsa , dershaneye gitmeden   ilk 500   girenlerin de sana  sktr  deme hakkımı doğuyor, beyler  ağzınızı bozmadan tartışamıyorsanız  hiç tartışmayın daha iyi ,

renegadealien bunu yazdı

Eğitim sistemini değiştirmeden,

Sınav sistemini değiştirmeden,

Öğretmen kalitesini arttırmadan,

Dershane kaldırmak kadar gereksiz ve gerzekce bir tutum olamaz.

yazmıştı ,

Eğitim sistemi ve sınav sistemi değiştiriliyor , ara sınavlar öğretmenlerin performansını da ölçecek ,  başarısız öğretmenler  de ders çalışmaya , daha iyi öğretmeye çalışacaklar,  yavaş yavaş öğretmenlerin de kali,tesi artacak ,

tabi bunlar artsa dahi  Dershaneler yine de kapatılmazsa  yine de veliler çocuklarını dershaneye  göndermeye devam ederler , bakın çok basit olarak düşünün , özel okullarda ki öğrencilerin çoğu dershaneye de gittiğine göre , demek ki sorun sadece Devlet okullarında ki eğitimin , öğretmenlerin kalitesinde değil , Üniversite sınavı oldukça , veliler ne okullarda ne kadar iyi eğitim verilirse verilsin , bu yarışta fazladan puan alabilmek için çocuklarını dershaneye göndereceklerdir.

http://www.sondakika.com/haber-bogazici-universitesi-ni-kazanan-vahide-ye-2955196/

Altınyayla Lisesi'nden yeni mezun olan ve 2011 LYS'de Sivas il birincisi ve Türkiye 449'uncusu olarak Boğaziçi Üniversitesi'ne yerleşen Vahide Erdoğan'ı tebrik eden Kaymakam Öztürk, yaptığı açıklamada, "Altınyayla şartları ve imkanlarıyla hiç dershaneye gitmeden, Altınyayla Lisesi Kız Yurdunda kalarak, Altınyayla Lisemizin imkanları ile ve Halk Eğitim Merkezimizin katkıları ile açılan etüt merkezinin vermiş olduğu hizmetlerle bu başarının kazanılmış olması, önemi kadar ilçemizdeki eğitim kalitesinin de ne düzeyde olduğunu göstermiştir" dedi .

http://www.haberler.com/dershaneye-gitmeden-500-tam-puan-aldi-5355282-haberi/

Bursa'nın İznik ilçesinde, 2011 yılında dershaneye gitmeden SBS'de 500 tam puan elde eden Selahattin Mert Akel, aile desteğiyle dershaneye gitmeden başarı elde edilebileceğini ispatladığını söyledi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

herseyden önce sistem düzeltilsin sonra kapatılsın düşüncesindeyim " ecek acak "lara karnı yok bu milletin 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Okullar özelleştirilsin snra kaliteyi görün en iyi dershane hocaları bilir bunun böyle olacağını.  Bakın bakalım kalite artıyormu artmıyormu

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

valla ben anlayamadığım konuları dershanede 2.kez rahat anlayabliyorum ama diğer bir yandan zalumuslar hep dershane çıkışı aksiyon peşinde...

Converse giyen uzaylı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Incanus
    Incanus's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

dershanelerde eğitim falan vermiyorlar, düzenli test çözdürüyolar. sınav sistemi değişse de gerek kalmasa keşke

bu sistem sürdükçe dersanelerin kapatılmasını bende doğru bulmuyorum çünkü sistem hızlı test çözmeyi gerektiriyo 

Selam ver, alacaklı çık.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    drexler bunu yazdı
    torf bunu yazdı

kapatılsın internette her türlü döküman kaynak var birte test kitabı alır çalışırsın dersane neymiş

benm kulustur telden de yazılmıyo ama senın ıcın zzorluyorum =) fen lısesı okumus turkıyede ılk bes bın ıcerısınde olmus yanı anlayacagın buradakı bır cok kısıye gore egıtım karıyerı yuksek olan bır kısı olarak cıdden bu yorumuna anca bı sktr demek ıstıyorum =)

ilk 1200e giren, eğitim kariyeri senden yüksek olan biri olarak cidden bu yorumuna anca bi hassiktir diyorum ==)

not: ilk bine giren arkadaşlar cidden bu yorumuma bi hassiktir diyebilirler, alınmam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

Okullar özelleştirilsin snra kaliteyi görün en iyi dershane hocaları bilir bunun böyle olacağını.  Bakın bakalım kalite artıyormu artmıyormu

parası olanmı okusun.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek
    drexler bunu yazdı
    torf bunu yazdı

namazlamı yoksa ana-baba parasıylamı girdin ilk beş bine ?
    başka türlü okuturlar mı adamı dersanede?
    eşrefpaşa atilla mahallesine gelde kim kime siktir çeker görelim velet seni

torf tarafından 03/Ara/13 00:26 tarihinde düzenlenmiştir

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Yurt problemlerini çözmek istiyorsan yurt yaparsın.

Sınavı kaldırmak istiyorsan yeteri kadar okul yaparsın, öğrenciler okul notuna göre yerleştirilir. Sınav olmayacağı için dershanelere talep azalır ve talep azaldığında arz da giderek düşer minimal noktada bırakılır.

bunlar o kadar pahalı işler değil. 700.000 suriyeliyi barındırmış hazmetmiş ülke kendi öğrencisinin yurdunu okulunu mu yapamayacak komik olmayın.

RETRET tarafından 03/Ara/13 00:28 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

(2 aralık 2013) yeni açıklama geldi

http://www.youtube.com/watch?v=-udITLoWYtA

muaythaist tarafından 03/Ara/13 01:08 tarihinde düzenlenmiştir

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
Toplam Hit: 10190 Toplam Mesaj: 94