Dershaneler Kapatılmalı Mı ? (Siyasete Girmeden)
-
drexler bunu yazdıtorf bunu yazdı
kapatılsın internette her türlü döküman kaynak var birte test kitabı alır çalışırsın dersane neymiş
benm kulustur telden de yazılmıyo ama senın ıcın zzorluyorum =) fen lısesı okumus turkıyede ılk bes bın ıcerısınde olmus yanı anlayacagın buradakı bır cok kısıye gore egıtım karıyerı yuksek olan bır kısı olarak cıdden bu yorumuna anca bı sktr demek ıstıyorum =)fen lisesinde okuyup , ilk 5000 olduğun için sktr deme hakkın varsa , dershaneye gitmeden ilk 500 girenlerin de sana sktr deme hakkımı doğuyor, beyler ağzınızı bozmadan tartışamıyorsanız hiç tartışmayın daha iyi ,
renegadealien bunu yazdı
Eğitim sistemini değiştirmeden,
Sınav sistemini değiştirmeden,
Öğretmen kalitesini arttırmadan,
Dershane kaldırmak kadar gereksiz ve gerzekce bir tutum olamaz.
yazmıştı ,
Eğitim sistemi ve sınav sistemi değiştiriliyor , ara sınavlar öğretmenlerin performansını da ölçecek , başarısız öğretmenler de ders çalışmaya , daha iyi öğretmeye çalışacaklar, yavaş yavaş öğretmenlerin de kali,tesi artacak ,
tabi bunlar artsa dahi Dershaneler yine de kapatılmazsa yine de veliler çocuklarını dershaneye göndermeye devam ederler , bakın çok basit olarak düşünün , özel okullarda ki öğrencilerin çoğu dershaneye de gittiğine göre , demek ki sorun sadece Devlet okullarında ki eğitimin , öğretmenlerin kalitesinde değil , Üniversite sınavı oldukça , veliler ne okullarda ne kadar iyi eğitim verilirse verilsin , bu yarışta fazladan puan alabilmek için çocuklarını dershaneye göndereceklerdir.
http://www.sondakika.com/haber-bogazici-universitesi-ni-kazanan-vahide-ye-2955196/
Altınyayla Lisesi'nden yeni mezun olan ve 2011 LYS'de Sivas il birincisi ve Türkiye 449'uncusu olarak Boğaziçi Üniversitesi'ne yerleşen Vahide Erdoğan'ı tebrik eden Kaymakam Öztürk, yaptığı açıklamada, "Altınyayla şartları ve imkanlarıyla hiç dershaneye gitmeden, Altınyayla Lisesi Kız Yurdunda kalarak, Altınyayla Lisemizin imkanları ile ve Halk Eğitim Merkezimizin katkıları ile açılan etüt merkezinin vermiş olduğu hizmetlerle bu başarının kazanılmış olması, önemi kadar ilçemizdeki eğitim kalitesinin de ne düzeyde olduğunu göstermiştir" dedi .
http://www.haberler.com/dershaneye-gitmeden-500-tam-puan-aldi-5355282-haberi/
Bursa'nın İznik ilçesinde, 2011 yılında dershaneye gitmeden SBS'de 500 tam puan elde eden Selahattin Mert Akel, aile desteğiyle dershaneye gitmeden başarı elde edilebileceğini ispatladığını söyledi.
-
herseyden önce sistem düzeltilsin sonra kapatılsın düşüncesindeyim " ecek acak "lara karnı yok bu milletin
-
Okullar özelleştirilsin snra kaliteyi görün en iyi dershane hocaları bilir bunun böyle olacağını. Bakın bakalım kalite artıyormu artmıyormu
-
valla ben anlayamadığım konuları dershanede 2.kez rahat anlayabliyorum ama diğer bir yandan zalumuslar hep dershane çıkışı aksiyon peşinde...
-
mataramasuko bunu yazdı
dershanelerde eğitim falan vermiyorlar, düzenli test çözdürüyolar. sınav sistemi değişse de gerek kalmasa keşke
bu sistem sürdükçe dersanelerin kapatılmasını bende doğru bulmuyorum çünkü sistem hızlı test çözmeyi gerektiriyo
-
kapatılsın internette her türlü döküman kaynak var birte test kitabı alır çalışırsın dersane neymiş
benm kulustur telden de yazılmıyo ama senın ıcın zzorluyorum =) fen lısesı okumus turkıyede ılk bes bın ıcerısınde olmus yanı anlayacagın buradakı bır cok kısıye gore egıtım karıyerı yuksek olan bır kısı olarak cıdden bu yorumuna anca bı sktr demek ıstıyorum =)ilk 1200e giren, eğitim kariyeri senden yüksek olan biri olarak cidden bu yorumuna anca bi hassiktir diyorum ==)
not: ilk bine giren arkadaşlar cidden bu yorumuma bi hassiktir diyebilirler, alınmam
-
HeYeT bunu yazdı
Okullar özelleştirilsin snra kaliteyi görün en iyi dershane hocaları bilir bunun böyle olacağını. Bakın bakalım kalite artıyormu artmıyormu
parası olanmı okusun.
-
benm kulustur telden de yazılmıyo ama senın ıcın zzorluyorum =) fen lısesı okumus turkıyede ılk bes bın ıcerısınde olmus yanı anlayacagın buradakı bır cok kısıye gore egıtım karıyerı yuksek olan bır kısı olarak cıdden bu yorumuna anca bı sktr demek ıstıyorum =)namazlamı yoksa ana-baba parasıylamı girdin ilk beş bine ?
torf tarafından 03/Ara/13 00:26 tarihinde düzenlenmiştir
başka türlü okuturlar mı adamı dersanede?
eşrefpaşa atilla mahallesine gelde kim kime siktir çeker görelim velet seni -
Yurt problemlerini çözmek istiyorsan yurt yaparsın.
Sınavı kaldırmak istiyorsan yeteri kadar okul yaparsın, öğrenciler okul notuna göre yerleştirilir. Sınav olmayacağı için dershanelere talep azalır ve talep azaldığında arz da giderek düşer minimal noktada bırakılır.
bunlar o kadar pahalı işler değil. 700.000 suriyeliyi barındırmış hazmetmiş ülke kendi öğrencisinin yurdunu okulunu mu yapamayacak komik olmayın.
RETRET tarafından 03/Ara/13 00:28 tarihinde düzenlenmiştir -
(2 aralık 2013) yeni açıklama geldi
http://www.youtube.com/watch?v=-udITLoWYtA
muaythaist tarafından 03/Ara/13 01:08 tarihinde düzenlenmiştir