Dinleneyemen Telefon Yaptım
-
meraba arkadaslar.oncelikle telefon dınleme yada takıp konusunda sızlerı bılgılendıreyım.
1.telefon dınleme sıstemı ımeı uzerınden yapılır
2.telefon takıp sıstemı ve yer belırmle sıstemıde aynı ımeı uzerınden yapılır
bu kesın ve nettır
ornegın sızın bır telefonunuz var bunu dınlemek ıcın once ılgılı gsm sırketınden gonderılen telefon numarasına aıt ımeı numarası ıstenır
ve dınlenmeye yada takıbe baslanır.sız telefonunuzun ımeı lını her degıstırmenızde bu ıslem tekrar gerceklesır yanı dınlenmesı ve takıbı zor olan bır uygulama
ayrıca albertonun bahsettıgı telefon bu ıslemı gerecklestırıyor telefonu her kapatıp actıgınızda telefonun ımeı nosu degısıyor.
3.bu arada arkadasların bazıları sormuslar pekı ımeı kayıt olması gerekmezmı yada daha onceden kullanılmısmı dıye
mck kayıtlarına gıren bır ımeı nosunun kayıtsız olarak kapanması 20 gundur yanı kapanma soz konus degıl
4.bu telefonun ıcerısıne 40 mılyon degısık ımeı atılmaktadır her kapatıp acmada dıger ımeı sılınır ve yenısı kullanılır
5.bu telefon modelını su anda amerıkada ve avrupada kullananlar var fıatı ıse 3800 euro
6.krıptolu telefonu dınlemek zor degıl ama konusmaları cozmek cok kolay tabı sıstemı bılen bırısı ıcın soyluyorum ama bu telefonu dınlemek yada takıp etmek mumkun degıl.
-
Hocam telefon yarı güvenli durumda. Ben diyorum ki fazla değil 20-30 bin tl lik bir yatırımla mekanize bir dinleme istasyonu kurarsın 1 km2 lik alanıda dinlersin ilgini çeken her konuşmayada girere onların imei numaralarınıda bulursun. Dinlemeler resmi olarakta sadece imei üzerinden yapılmıyor malesef söylediğiniz gibi..
-
arkadaşım bunu türkiyede ilk yapan biziz patentide bizim elimizde www.dinlenemeyentelefon.com gir bak web sitemize