folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Dinleneyemen Telefon Yaptım

Dinleneyemen Telefon Yaptım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Kardeş bu Program Mı Satiyor Musun..

Telefon Dinleme Olayi Hat ile ilgilidir Mecburen Adam Konuşacak Ama Düşünün Adam Hatsiz Telefonda 112 Yi Arıyor Dalga Geçiyor Küfür Ediyor Adamı Şak Diye Buluyorlar Nasil Buluyorlar Sizce Tabiki imei Üzerinden GPS Sistemi ile Telefonunuz Olsun Hat Olmasın Navigasyon Cihaziları Gibi Siz Bulunursunuz GPS Sistemi ile Sitede Vardi Edge ile Amerika Turk Yunan Savaşını Engelledi Diye Aynı Sistem ..Telefonda Sim Olmasa Da Dinlenir imei Araçtır Buna ip Numarasi Gibi ..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:
    -----------------------------

Senden onu parayla alıcak zihniyeti ..... :)

sen vermezsin ama buna binlerce dolar dokecek insanlar var.

ben bos beles insanim isteyen dinlesin ne para verecegim diyorsun ama,

milyon dolarlik ihalelere giren insanlar var

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

peki ya karşı taraftaki konuştuğu telefonlarda dinlenmeye alınırsa ne olur.

yada değişen her imei den sonra imei kayıdı olmuyormu ? yani yeni imei kayıt bilgileri hiç bir yerde gözükmüyormu ?

ayrıca bir ara imei numaraları tüm telefonlarda kaydedilmişti.millet 5 lira para verip imei nolarını kaydettirmişti.

hatta imei kayıdı yapmayan numaralar kapatılmıstı.

şimdi imei değişince o numarayı kullanabilcezmi.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kimse zaten atlamadi bana sat bana sat diye

adam boyle birsey yaptim diyor, bizde olurmu olmaz mi onu tartisiyoruz.

zaten adam isteyen varsa ozel mesaj atsin diyor satin alin demiyor.

nedir bu muhalefet duygusu ile hareket anlamis degilim.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

syklops bunu yazdı:

dinlenmedigimizi nasıl anlıyacagız

Bu Mürit çok tehlikeli

Beleş wireless kahramanı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

alberto bunu yazdı:

sen hadı kumda gülle oyna arkadasım.

sen konusmadan once olaylara vakıf ol. sonra gel konus.

Sevgili albert anşştayn;  2. el çalıntı bir telefonun imei numarası olmak üzere her haltını değiştirdikleri halde neden polis kullanıcı kişiyi anında enseleyebiliyor ? bişeyi iddaa etmeden önce gözlerini açman gerek. Bırak bu işleri, söylediklerimin aksini açıklaman gerekirken mahalle ağzıyla laga luga yapma. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Diyelim ki yaptığın olay doğru ve çalışıyor.

Telefon her kapanıp açılışında imei yeniliyosa bu imei logaritması neye göre çalışıyo yada imei leri bi db denmi alıyor ?

Şunu düşün her telefon açıp kapamada imei çakışması olursa ne halt yicek kullanıcı ??

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

MaviEkran bunu yazdı:
    GSM networkunde kullanicinin kimlik bilgisi IMEI temel alinarak degil, abone numarasi kullanilarak tutulur. imei sadece ektsra bilgi olarak saklanir. yani ayni sim kartla 80 kere imei de degissen kim oldugun anlasilir. Nasil bi fantazi dunyasindasiniz arkadaslar, bir sistemi hacklemeye baslamadan once bi oturun bakin nasil calisir. ayrica Hash'den datayi geri getirmeyi teklif eden arkadasi da tebrik ediyorum. cevapların cogu bir teknoloji forumunda soylenemeyecek kadar sacma ve komik.

yani dinleme sadece telefon numarasi bazinda mi yapiliyor ?

ben dinleme konusunda bilgi sahibi olmadigim icin soruyorum. bu dinleme sistemi tam olarak nasil calisiyor peki ?

Yasal Dinleme (LI - Lawful Interception)'dan bahsediyorsak, numara bazlı veya IMEI bazlı yapılabilir. AMA telefon numarası müşterinin şebekede tanınmasında temel alınan unsurdur. Dinlenecek kişinin sadece IMEI'si varsa, IMEI'nin hangi numara tarafından kullandığı bulunarak o numara dinlenir. Bu durumda telefon numaran aynı kaldığı sürece, IMEI'ni ne kadar değiştirirsen değiştir, SAP gibi meydanda duruyorsun demektir. IMEI ile birlikte, telefon hattını da değiştirirsen farklı bir kimliğe bürünmüş olursun ki, bu zaten en kolay yöntemdir. Yeni bir telefon ve yeni hat almak her kanun kaçağının yapacağı ilk iştir, ikinci iş de telefonla görüştüğün herkesin aynı şeyi yapmasıdır.

Yasal dinleme değil de, "Man in the middle" saldırısından veya havayı dinlemeden (GSM kritolamasında kullanılan A5 algoritmasının açıkları malumdur) bahsediyorsak, dinleyecek kişi senin zaten nerede olduğunu biliyordur. Saldırgan kurbanı kendi kurduğu sahte baz istasyonuna çekerek görüşmeleri kayda alır. Bu durumda da IMEI'ni ne kadar değişirsen değiş adam zaten tüm baz istasyonunu dinliyor ve senin numaranı biliyor kaçış yok.

Dinlemeyi önlemek için atılacak en mantıklı adım, görüşmeyi adam gibi bir kripto ile yapmaktır. Kriptolu çalışan cep telefonları mevcuttur. IMEI değiştirmek, bir IRC kanalında IP'ni değiştirmeden Nickname değişerek saklanmaya çalışmaktan farksızdır.

Blue Screen of Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

dinlenmek diyince milyonlarca kişiyi dinleyip bunu kaydetmek mümkün mü ? bana göre mantıken ya konusurken kullanılan kelimelere göre tespit yapılıyordur ya da kara listedekiler dinleniyordur.

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

merhabalar dinlenemeyen bir telefon programı gelistirdim. ilgisini cekenler ozel mesaj atabilirler.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Konuyu yeni görüyorum üzerinde uğraşmışsın yapmışsın dostum ancak imei numarası ile dinleme dinleme işinin sadece % 20-30 luk kısmını kapsar söylediğin gibi sadece imei numarası üzerinden dinleme yapılmaz burada belki eksik bir bilgin var veya yanlış yönlendirme yapıyorsun. Yaptığın program bu işi yapıyorsa belirli ölçüde güvenli bir telefon demektir bu dinlenemeyen telefon değil. Dinlenememesi için bir tane kesin ve net yol vardır o metot bile yakından dinlemelerden etkili değildir (yani odaya bir verici konmuşsa).

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 16684 Toplam Mesaj: 94