Dinleneyemen Telefon Yaptım
-
aga bi sey başardıysan tebrik ederim fakad
simdi söyle bi seyde var anlattıgın cok basit bi mantık ben tel mantıgından anlamadıgım için uzagım bu konuya ama normal telefoncular yada ne bileim o işle ugrasan adamlar bunu yapamayacak kadar salak değilki bea aga bu benim bile tak die aklıma geldi. saten pc ile aynı mantık bence yani daha önce yapılmıstır bence anlattıkların dogru olabilir fakad bunun bi seysi vardır bilmiorum ama tebrik edeirm ne dim. bana lazım değil:W
-
La adamlar camsız odada osursan duvardaki yankısından kaç desibellik hangi notadan basmış onu hesaplıyorlar, havadaki yankıları filitreliyorlarda dinliyorlar. İstedikten sonra telefon bile hikaye... Kendin demişsin hem imei hem telefon nodan dinleniyor diye. E imei değiştir sim değişmezse nasıl olacak o iş? Ayrıca referansın neler? Dinlenemediğini nasıl anladın?
Ayrıca başlıktan anladığım kadarıyle telefonu yemen demi yaptın? :)
-
Çok zor değil, performanslı basit bi algoritma ile sesi hashleyip karşı tarafta çözerek rahat rahat dinlenmeyen telefon yapabilirsin.. Ufak bi gecikme yaşanır o kadar.. ( Algoritman hızlı çalışırsa o bile olmaz ) Abartılacak birşey yok ortada :))
-
mantıgı bılen ve kafası calısan NMC ye tesekkur ederım fakat bu aynı zamanda imei ilede alakalıdır kı her tel ac kapamadan teelfon kendısıne yenı bır adres alıyor. bu nedenle bulunmak ımkansızlasıyor
NmC bunu yazdı:
-----------------------------Çok zor değil, performanslı basit bi algoritma ile sesi hashleyip karşı tarafta çözerek rahat rahat dinlenmeyen telefon yapabilirsin.. Ufak bi gecikme yaşanır o kadar.. ( Algoritman hızlı çalışırsa o bile olmaz ) Abartılacak birşey yok ortada :))
----------------------------- -
imei ha :) iyimis...
-
telefon dinlemenin başka bir mantığıda sahte baz istasyonu kaynağı oluşturmaktır
mesela adam getirir bilgisayarına sahte baz istasyonu işlevi yapan cihaz yerleştirir ve gsm bant aralığından yayın yapar .
çevredeki telefonlarda seni baz istasyonu gibi algılar ve senin üzerinden iletişime geçmeyi sağlar .
sende telefonu dinlersin .
bir ara kablosuz klavyeleri bile dinleyenler vardı sinyali çözüp keyboardı hooklamışlardı
-
Mesajlarıda şifreleyebiliyormusun ?
-
hocam mesaj sıstemıde konusma sıstemıde aynıdır. ben senın adresın belırsızlesıyor dıyorum bu nedenle senın dınleme olayın olmyor veya mesajların okunmuyor. cunku sana gelen postaların adresı degısmıstır.
bılgısayardan anlıyorsan olayı soyle ızah edeyım. hackerlar nedne hep baska ulkelerın ip lerını kullanırlar. neden bır yere saldırrıda bulunduklarında hep baska ulkeler uzerınde kendılerını gosterırler adres degısımı ıcındır. bulunan hackerlar degıldır hıcbırzaman. sadece hackerların kullandıkları aracı kısılerdır. para olaylarını cekmek ıcın ve parayı kendılerıne ulastırmaları ıcın. yoksa yakalanan hacker degıldır. yakalanan varsa o sadece ısım yapmak ısteyen dangalagın tekıdır.
karabudun bunu yazdı:
-----------------------------Mesajlarıda şifreleyebiliyormusun ?
----------------------------- -

-
hacı mevcut gsm şebekerlinden gayet kolaylıkla telefonların dinlenebildiğinden haberin yok herhalde yani öyle imei falan gerektiren bir durum yok dinlemek için
http://www.ensonhaber.com/Ic-Haber/245225/telefon-dinleme-yontemi.html