folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Dinleneyemen Telefon Yaptım

Dinleneyemen Telefon Yaptım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

En iyisi şifreli konuşmak, kesin çözüm :|

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

alberto bunu yazdı:
    -----------------------------

aselsan Muhendizleri aptal değiller ama onlar sıradan vatandaş değillerdir.  onlarda senı dınlemek ıcın DEVLETE calısan kısılerdır. sen once teelfon mantıgını ogren olaylar nasıl gerceklesıyor sonra tas at. her telefonun bır adresı vardır. senın kullandıgın bılgısayarın adresı oldugu gıbı. IP. telefonların adresi ise imei dir. bu imei değişince adres değişiyor ve bu nenele her acılıp kapanmasında yeni bir imei numarası ile kendini devreye sokuyor. bunu ise dinlemeye takan istihbarat ancak ya kafayı yer ya da caresizliğinden olayı kapatır.

'''''''''''''''''''''''''''''''''

olaya temkinli yaklaşıyorum.gms üzerine pek fazla bilgim yok alanımda değil ama az ufak tefek bişiler biliyorum ve bildiklerim doğrultusunda yorum yapacağım.

gsm sistemi ile pc sistemi birbirinden farklı bunu unut bi kere

ım olayında sunu söyleyebilirim eğer ım numarasını saniyede 1000den fazla değiştirebiliyorsan ( ki bunu konuşma esnasında yapabiliyormusun yoksa öncesinde sadece bir kereliğine mi yapıyorsun buda önemli.çünki gsmde aram yaptığında ım numaraları felanda digital data olarak işleniyor diye biliyorum ben yani merkeze baz istasyonları vasıtasıyla gönderiliyor.yani iş kolay bir iş değil.cep telefonunu dinlemek te öle basit bir iş değil cep telefonunu piyasadaki o trojen yazılımlar olmadan dinlemek için baz istasyonunuzun olması lasım..ve bu başlı başına bir istasyon değildir askeriyenin aldığı sistemler vardı araştırın.

en mantıklı çözüm kendi telefonunuzu yapmaktan geçiyor :D biraz iricene olur ama nette telit gsm modüller var onlardan alıp bide içine arm7 işlemci çakacaksınız olay bitti :D bu modüllerin micrafon girişlerine özel bir devre yapacaksın sesi sen şifreleyerek basacaksın karşı tarafta çözerek alıcak :D

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

usta mantığın yanlış, dinleme yapılırken:

1- gsm şirketinden belirtilen kişinin imei no takibi istenir.

2- sen hattını her değiştirdiğin telin imeisi anında gönderilir,

3-dinleme eski ve yeni imeide devam eder...

yani işe yaramaz.

sesi tele bağlı yazılımla şifrelemekte büyük ölçüde yaramaz çünkü mikrofondan direk veri çekilebilir.

ÇÖZÜM:

mikrofonu ses işleyip şifreleyen mikrofonlu bir cihazla değiştirmek ve aynı işlemi hoparlörde tekrarlamaktır...

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

git hava al harbiden. Herşeyi geçtim. IMEI numarası kayıtlı degilse zaten Türkiye'de telefonu kullanamazsın. Random imei ile telefon u nasıl kullanacaksın?

Encode ve Decode şart.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

program mantıklı ve doğru. yalnız bu programlama mantıgında tek zor olan TR için uygun baya bi clone imei bulmak. clone dan kastım da, bi zaman toplamışlardı eski telleri.. eskiyi getir ustune para al moduyla.. 3310 5110 vs.. burdaki amaç, bu imei nolarını

sisteme girip olmadığını devre dışı kaldığını göstermekti. (gerçi bi sürü dışarıdan giren tele fake imei ile kendileri kullandı telefoncular :D:D )

yani programlamanın içinde, her taktığında direk sorgusuz çalışıcak kayıt altındaki imei nosu gerekicek.. 

sattığın her bi programa en az 50 tane bu atılmış tellerin imei sini bulup ekletmiş olman lazım.

bide programlamayı hangi sistem uygulamalari için yaptın. symbian android WM bada vs.. (java olmaz) bu da önemli..  yani sen aynı tel modelindemi çalıştın yoksa her modele uygun yazılımın war mı ?

adam kendi teline göre destek alabilecekmi senden ?

konuyu toplarsak, hiçbişe bilmeden bilgisizce sallıyan arkadaşlar için ek bilgi yazıcam.

bu iş illegal bi yapılanma içerir. o yüzden bilinen türde aselsan tubitak filan argesi yüksek kurumlar bu işleri yapsada , sen ben duymayız :)

amaç zaten kanundan kaçmak olduğu için, işin bu kısmıda legal sayılmıo aslında :D

son olarak ben boş konularla dolu başlıklar görmektense , olur yada olmaz (ki olur)  böyle beyin jimnastiği yapıcağımız konuları görmeyi daha çok seviorum.

kolay gelsin..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

1.si o kadar çok geçerli ama kullanılamayan imei temin etmen bana biraz zor göründü

2.si telefonu her kapatıp açtığında ime değişiyor diyelim, Eğer telefonun takipteyse aynı hattan farklı bi imei ile de arama yapsan anında o imei gerekli yere gönderilir ve dinleme başlar. yani imei değiştirmen hiçbir işe yaramaz, her aramada hattını da değiştirmen lazım,

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

eger ceptelefonun bataryasini cikarirsan dinleyemezler sen hattida cikar :d neyse bu dedigin olay bolge dinlemesindede etkili oluyormu :)

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    anlamadığım bir kaç şey var
    telefonla ilgili
    biraz işe yaramaz gibi geliyor sanki
    neden şöyle
    telefon nosunu biliyorsan gsm şebekesine hangi imeiden bağlı olduğunu bilebilirsin (sanırım)
    aynısı imei biliyorsan hangi tel no olduğunuda bilebilirsin (sanırım)
    senin aynı anda bu iki bilgiyide gizlemen gerek (sanırım)
    2 bilgi değiştirmek yerine tek bilgi(ses) değiştirmek daha iyi olmazmı
    bir puzzle ın üstüne kapatatıp taşımak yerine
    puzzle ı parçalayıp taşımak ve birleştirmek daha iyi değilmi

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Telefonu dinlemek/yerini tespit etmek için IMEI'ye gerek yok. Yeterki hattınızı taktığınız telefon baz istasyonundan işlem yapsın. Çevrede yeterince baz istasyonu varsa ebenizi bile bulurlar

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

gsm şirketi izleme yaparken ekranda telefon no sabit kalır ama imei no sürekli değişir. ama yinede dinlemeye engel olmaz. :)üstelik imei atıldıktan sonra telefon bir süre kapalı kalıyor ...

telefonlar kapalı olunca bile ortam dinlemesine sebep olabiliyorlar..

ses çıkış/giriş aygıtı kriptolanarak karşı tarafa giderse ve oradada kriptoyu çözecek bir sistem varsa daha sağlıklı bir yol olur bence 

bir modem gibi modulator demodulator bir sistem lazım.. bunun için telefon mimarisi çok önemli.. ses dijital kayıt yaptıktan sonra karşı tarafa gidene kadar analog bir yayın izler.. karşı teelfona ulaşınca dijital ortama dönüşür..

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
Toplam Hit: 16683 Toplam Mesaj: 94