Dolar Ne Olur ?
-
iQsuz bunu yazdı
abi biri şu fedin faiz artılını anneye anlatır gibi anlatabilir mi?
Derecelendirme kuruluşları diye birşey var sanırım onla ilgili burada Ramazan kurtoğlu anlatıyor 44:27 başlıyor 2dk yer kısacası fed faizi artırırsa bizde artırmak zorundayız bi nevi artırırsakta yatırım azalıyor
https://m.youtube.com/watch?v=IAjsa_D2kGY
-
Uzun vade de 3,500 Beklentim var..
-
Fikri olan varmi hareketlenme 2 3 gundur devam ediyor . . Bu yukselisin ardindan dusus gelirmi . Yoksa devam edermi . Az bi nakitle kisa vade al sat firsati verirmi
-
-
Yarın Tarım Dışı İstihdam verilerini fiyatlıyor haftaya sakinleşir biraz salar ama veriler çok kuvvetli gelirse yukarı sçramalar şiddetli olabilir
-
öncelikle belirteyim kendi şahsi görüşlerim ; doların 3,100-3200 seviyelerini test edecegi kesin lakin , küresel faktörler ve de türkiyenin içinde bulundugu olumsuzluklar doların tahmin ettigim seviyelerinde üzerinde bir seyir izlemesi muhtemel.
not: benim şahsi görüşüm 3200 civarlarını maksimum test ettikten sonra merkez bankası mudahale etmek zorunda kalır.
-
Bu fiyattan alınmaz, 3.04ten aldım sonra al sat yapa yapa anca düze çıktım, faiz zararını vs amorti etmem için 3.07 olması lazım, daha sonra çıkıp petrol 30a falan düşerse biraz petrol alacağım
-
Yarınki TCMB'nin faiz arttrımı ne anlama geliyor? Anneye anlatır gibi anlatır mısınız?
Faiz arttırırsa dolar artar mı yada düşer mi? Neye göre belirleniyor?
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Yarınki TCMB'nin faiz arttrımı ne anlama geliyor? Anneye anlatır gibi anlatır mısınız?
Faiz artırmazlar .)
-
Tayga bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Faiz artırmazlar .)
Yada arttırmazsa ne olur işte :)