Dolar Ne Olur ?
-
beyler ben 3.0'dan almıştım çok üzülüyordum düştü diye ama yani iyi yanından bakalım bu dolar düşünce markete gittiğimizde aldığımız şeyler de düşüyor yani kayıp elbet var ama günlük hayatla en azından biraz kompanse ediliyor. Böyle böyle tatmin etmeye başladım kendimi yani. Başka türlü olacağı yok bende bu bahtsızlık oldukça seçimden sonra 2.0'a düşer.
-
XpertVision bunu yazdı
beyler ben 3.0'dan almıştım çok üzülüyordum düştü diye ama yani iyi yanından bakalım bu dolar düşünce markete gittiğimizde aldığımız şeyler de düşüyor yani kayıp elbet var ama günlük hayatla en azından biraz kompanse ediliyor. Böyle böyle tatmin etmeye başladım kendimi yani. Başka türlü olacağı yok bende bu bahtsızlık oldukça seçimden sonra 2.0'a düşer.
Şimdi hocam uzun dönem trend de 2.7 nin altına inmemesi lazım. Zaten Şuan EUR un düşük olması gerekiyor. Fed in faiz arttırma kararı almaması için ise çinin büyümesinin 7 nin altına inmesi gerekiyor.
Eur 1.10 bandında gidecek. Dolar seçimden sonra ki pazartesi her türlü zıplar. (ak parti tek parti çıkarsa düşer ama, bu durumda da dolara abanmak lazım) Şimdi panik olma. Şuan 2.9060. Fed kararı aralıkta gelebilir. Takip et. 3 ün üstüne çıktım mı sat.
-
bence seçim sonrası dolar 3.10-3.15 arasını görebilir. bu civardan satış yapmak lazım. 2.85-2.90 arası da alım için uygun geliyor.
-
galiba bugün önemli bi gün.
-
bugün 16:30da abd verileri gelecek. verilere göre aralıkta faiz arttırımı durumları az çok belli olacğaı için önemli. veriler iyi gelirse dolar çıkacak. 2.91 olur diyorlar. ama çok uzun sürmeyebilir. günlük alım satım yapanlar dışında şimdi alıp aralıktaki fed toplantısına kadar beklemekte fayda var.
seçimden önce risk vardı, koalisyon çıkarsa dolar da çıkacaktı. ben böyle düşünüp dolar aldım. sonrası mağlum. riske değerdi. beklenmedik tek parti iktidarı 2.75i gördürdü. ola ki tek parti çıkacak diye tahmin etseydim doları satar ve 2.80in altına inince alım yapardım. çünkü illa geri tırmanacaktı. şimdi 3ler falan hayal gibi fakat belli bi seviyeye kadar geri tırmandı.
geçen iki hafta ve aralıkın ortsına kadar gelecek verilerden dolayı (faiz arttırımı olması hariç) çıkışlar olacaktır ama genel olarak yerinde saymaya atta aşağı inmeye meyilli. demem o ki ya bir yıllık alın ya elinizdekilerden kurtulun.
-
Seçimden önce koalisyon olur yine parayı katlarız diye hepsini 2,9dan dolara yatırdık :)
Pazartesi sabah bi kalktım hüsran :(
-
akp herkezi şaşırttı mk
-
Dohol bitirdin bizi.
Beyler dohol ne olur ?
-
samato bunu yazdı
Dohol bitirdin bizi.
Beyler dohol ne olur ?
https://twitter.com/SonVesayet/status/662495789613121536
-