folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dolar Ne Olur ?

Dolar Ne Olur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

beyler ben 3.0'dan almıştım çok üzülüyordum düştü diye ama yani iyi yanından bakalım bu dolar düşünce markete gittiğimizde aldığımız şeyler de düşüyor yani kayıp elbet var ama günlük hayatla en azından biraz kompanse ediliyor. Böyle böyle tatmin etmeye başladım kendimi yani. Başka türlü olacağı yok bende bu bahtsızlık oldukça seçimden sonra 2.0'a düşer.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı

beyler ben 3.0'dan almıştım çok üzülüyordum düştü diye ama yani iyi yanından bakalım bu dolar düşünce markete gittiğimizde aldığımız şeyler de düşüyor yani kayıp elbet var ama günlük hayatla en azından biraz kompanse ediliyor. Böyle böyle tatmin etmeye başladım kendimi yani. Başka türlü olacağı yok bende bu bahtsızlık oldukça seçimden sonra 2.0'a düşer.

Şimdi hocam uzun dönem trend de 2.7 nin altına inmemesi lazım. Zaten Şuan EUR un düşük olması gerekiyor. Fed in faiz arttırma kararı almaması için ise çinin büyümesinin 7 nin altına inmesi gerekiyor. 

Eur 1.10 bandında gidecek. Dolar seçimden sonra ki pazartesi her türlü zıplar. (ak parti tek parti çıkarsa düşer ama, bu durumda da dolara abanmak lazım) Şimdi panik olma. Şuan 2.9060. Fed kararı aralıkta gelebilir. Takip et. 3 ün üstüne çıktım mı sat. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

bence seçim sonrası dolar 3.10-3.15 arasını görebilir. bu civardan satış yapmak lazım. 2.85-2.90 arası da alım için uygun geliyor.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

galiba bugün önemli bi gün.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bugün 16:30da abd verileri gelecek. verilere göre aralıkta faiz arttırımı durumları az çok belli olacğaı için önemli. veriler iyi gelirse dolar çıkacak. 2.91 olur diyorlar. ama çok uzun sürmeyebilir. günlük alım satım yapanlar dışında şimdi alıp aralıktaki fed toplantısına kadar beklemekte fayda var. 

seçimden önce risk vardı, koalisyon çıkarsa dolar da çıkacaktı. ben böyle düşünüp dolar aldım. sonrası mağlum. riske değerdi. beklenmedik tek parti iktidarı 2.75i gördürdü. ola ki tek parti çıkacak diye tahmin etseydim doları satar ve 2.80in altına inince alım yapardım. çünkü illa geri tırmanacaktı. şimdi 3ler falan hayal gibi fakat belli bi seviyeye kadar geri tırmandı. 

geçen iki hafta ve aralıkın ortsına kadar gelecek verilerden dolayı (faiz arttırımı olması hariç) çıkışlar olacaktır ama genel olarak yerinde saymaya atta aşağı inmeye meyilli. demem o ki ya bir yıllık alın ya elinizdekilerden kurtulun.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Seçimden önce koalisyon olur yine parayı katlarız diye hepsini 2,9dan dolara yatırdık :)

Pazartesi sabah bi kalktım hüsran :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

akp herkezi şaşırttı mk

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

Dohol bitirdin bizi. 

Beyler dohol ne olur ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek
    samato bunu yazdı

Dohol bitirdin bizi. 

Beyler dohol ne olur ?

https://twitter.com/SonVesayet/status/662495789613121536

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    samato bunu yazdı

Dohol bitirdin bizi. 

Beyler dohol ne olur ?

Otomotiv ve ihracat sektörüne yönelmekte fayda var şu sıralar

Toplam Hit: 18875 Toplam Mesaj: 131
dolar