Dolar Ne Olur ?
-
ulan gaza geldim 350 dolar aldim denemek icin 1000 tl falan aldigim gibi alis fiyati 52 den 37 ye dustu bende sans olsa zaten
-
BosphorusPasha bunu yazdı
ulan gaza geldim 350 dolar aldim denemek icin 1000 tl falan aldigim gibi alis fiyati 52 den 37 ye dustu bende sans olsa zaten
o paraya hemen ihtiyacın yoksa bekle . doların yükselmmemek gibi bi şansı kalmadı gibi bişey. Bu gün yarın r3co osurdu die 30krs firar. az sabır.
-
beyler yardirin dolar dusuyor ben aldim diyr cabuk olun2.92 oldu :D
-
BosphorusPasha bunu yazdı
beyler yardirin dolar dusuyor ben aldim diyr cabuk olun2.92 oldu :D
2,96 nın üstünde şuan :D hadi yine iyisiniz :D
-
Euro alın şu an 3,30
-
beyler ne diyosunuz 15.30 da ne çıkar sizce ? dolarda kalmalı mı , 15.30 dan önce çıkmalı mı ?
-
FOXXLY bunu yazdı
beyler ne diyosunuz 15.30 da ne çıkar sizce ? dolarda kalmalı mı , 15.30 dan önce çıkmalı mı ?
bence 3,05 e gelir dayanır ..ama merkez bankası anında çöker gırtlağına .
baksana babacanı bile bezdirdi adaylık başvurusu yapmıcakmış diolar.
şu yorum çok hoşuma gitti
17 dakika önce
Hikayeler anlatmayın insanlara Küresel yeni bir para çıkmadan en iyisi dolardır,dünya ticaretinin %70 i dolardır.Kimse artık doları ucuza mal edemiycek hikaye bu ta ki Fedin tekrar 0 faize geri dönüşüne ya da ülkeler ticarette kendi paralarını kullanana kadar. -
samaccc bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
bence 3,05 e gelir dayanır ..ama merkez bankası anında çöker gırtlağına .
baksana babacanı bile bezdirdi adaylık başvurusu yapmıcakmış diolar.
şu yorum çok hoşuma gitti
17 dakika önce
Hikayeler anlatmayın insanlara Küresel yeni bir para çıkmadan en iyisi dolardır,dünya ticaretinin %70 i dolardır.Kimse artık doları ucuza mal edemiycek hikaye bu ta ki Fedin tekrar 0 faize geri dönüşüne ya da ülkeler ticarette kendi paralarını kullanana kadar.tmm da bugün için ne yapmak lazım beklemeli mi öğleden önce çıkmalı mı :/ hazır çıkmışken satıp tekrar düşmesini mi beklemeli. 98 den çıkıp geçen gün kü gibi 90 91 92 leri beklemeli mi :/
-
FOXXLY bunu yazdısamaccc bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
merkez bankası cumaya gitti . piyasa allaha emanet . şu anda alış yapılırsa pazartesi kar edilebilir gibi geliyor.
bu işte yorumları okuyup kendin hareket etmelisin .suçu brilerine atmak para kaybetmene neden olacaktır.
burdakiler yüksekten uçar ama yorumları takip için kullanılabilir
-
hacılar kenarda dolarınız varsa unutun ama 1000 dolarda 2 ay once alsanız 220 tl kar yapardınız ,varsa paranız şöyle yatırım yapacağınız 80,000-10,000 tl gibi size tavsiye vereyim şu anda giresunda fındıklar tüccarlar 11.5tl den fındık alıyor ,senenin sonunda fındık 20tl'yi görür aynısı geçen senede oldu dolar ne kadar artarsa fındıkta artar ahanda yazdım buraya biz şu an yapıyoruz