folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dolar Ne Olur ?

Dolar Ne Olur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ulan gaza geldim 350 dolar aldim denemek icin 1000 tl falan aldigim gibi alis fiyati 52 den 37 ye dustu bende sans olsa zaten 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

ulan gaza geldim 350 dolar aldim denemek icin 1000 tl falan aldigim gibi alis fiyati 52 den 37 ye dustu bende sans olsa zaten 

o paraya hemen ihtiyacın yoksa bekle . doların yükselmmemek gibi bi şansı kalmadı gibi bişey. Bu gün yarın r3co osurdu die 30krs firar.  az sabır.  

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

beyler yardirin dolar dusuyor ben aldim diyr cabuk olun2.92 oldu :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

beyler yardirin dolar dusuyor ben aldim diyr cabuk olun2.92 oldu :D

2,96 nın üstünde şuan :D hadi yine iyisiniz :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Euro alın şu an 3,30

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

beyler ne diyosunuz 15.30 da ne çıkar sizce ? dolarda kalmalı mı , 15.30 dan önce çıkmalı mı ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

beyler ne diyosunuz 15.30 da ne çıkar sizce ? dolarda kalmalı mı , 15.30 dan önce çıkmalı mı ?

bence 3,05 e gelir dayanır ..ama merkez bankası anında çöker gırtlağına . 

baksana babacanı bile bezdirdi adaylık başvurusu yapmıcakmış diolar. 

şu yorum çok hoşuma gitti 

17 dakika önce

Hikayeler anlatmayın insanlara Küresel yeni bir para çıkmadan en iyisi dolardır,dünya ticaretinin %70 i dolardır.Kimse artık doları ucuza mal edemiycek hikaye bu ta ki Fedin tekrar 0 faize geri dönüşüne ya da ülkeler ticarette kendi paralarını kullanana kadar.

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

bence 3,05 e gelir dayanır ..ama merkez bankası anında çöker gırtlağına . 

baksana babacanı bile bezdirdi adaylık başvurusu yapmıcakmış diolar. 

şu yorum çok hoşuma gitti 

17 dakika önce

Hikayeler anlatmayın insanlara Küresel yeni bir para çıkmadan en iyisi dolardır,dünya ticaretinin %70 i dolardır.Kimse artık doları ucuza mal edemiycek hikaye bu ta ki Fedin tekrar 0 faize geri dönüşüne ya da ülkeler ticarette kendi paralarını kullanana kadar.

tmm da bugün için ne yapmak lazım beklemeli mi öğleden önce çıkmalı mı :/ hazır çıkmışken satıp tekrar düşmesini mi beklemeli. 98 den çıkıp geçen gün kü gibi 90 91 92 leri beklemeli mi :/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

merkez bankası cumaya gitti . piyasa allaha emanet . şu anda alış yapılırsa pazartesi kar edilebilir gibi geliyor. 

bu işte yorumları okuyup kendin hareket etmelisin .suçu brilerine atmak para kaybetmene neden olacaktır. 

burdakiler yüksekten uçar ama yorumları takip için kullanılabilir 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spawm
    spawm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacılar kenarda dolarınız varsa unutun ama 1000 dolarda 2 ay once alsanız 220 tl kar yapardınız ,varsa paranız şöyle yatırım yapacağınız  80,000-10,000  tl gibi size tavsiye vereyim şu anda giresunda fındıklar tüccarlar 11.5tl den fındık alıyor ,senenin sonunda fındık 20tl'yi görür aynısı geçen senede oldu dolar ne kadar artarsa fındıkta artar ahanda yazdım buraya biz şu an yapıyoruz

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.
Toplam Hit: 18882 Toplam Mesaj: 131
dolar