Domuz Eti..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hapymy707
    hapymy707's avatar
    Erkek

domuz pis bi hayvandır bu yüzden eti yenmez kendi .... şeyini yer anladınız

içki ise şöyle dir insanın dengesiz olmasını saglar bir insanın yapmıyca şeyleri yaptırır 

şu cevabı verecektin: eger bırakmak istiyorsan ben alıştım ve bırakamıyorum ama sen istersen yiyemessin ama ben tabi bende bırakırım ama kolay deil 

diyecektin bu arada bana göre bırak içkiyi haram ahiret günün gelecek hesap sorulşacak  o zaman alışakanlık diyemiyeceksin

yorum yoh
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

domuz kendi dışkısını yediği için değil larva taşıdığı için yenmez. larva taşıyan hayvanlar genel olarak  yenmez çünkü kanına geçebilir ve kan damarlarında büyümeye başlayabilir belli bir boyuta geldiğinde damarı tıkar. bu damar beyninde de olabilir. domuz etinin yenebilmesi için inanılmaz derecede iyi pişirilmesi gerekir ve ne ilginçtir ki o şekilde piştiğinde pislik gibi kokuyor. tavuk da dışkısını yiyor, arapların kurbağa yediğini bilmeneyiniz var mı? yoksa öğrensin, kurbağa neyle besleniyor kardeşlerim :) konu çok su kaldırır.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

ete ateş değdi mi, babam olsa yerim arkadaş, adanalıyık allahın adamıyık kebab yerik ayran içerik

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

vay arkadaş millet benimki az günah seninki çok günah diye egosunu tatmin eder olmuş. sorsan herkes cennetlik. beni bağlamaz bu inanç konuları lakin illa günah sevap arayacaksanız adam olmaya bakın. domuz eti yiyen kafir de insan sevmeyen, dedikodu yapan evliya sanki amk.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Aynen kac kere jambon yedim olan birşey yok yeterki adam gibi pişsin sadece yağlı olmaması yeterli.

Din olayları felan eskide kalmış artık.Şimdi bana söleyin etrafımda 1 hristiyan 1 budist 1 müslüman 1 kafir var

hepimiz aynı masada yemek yiyoruz eee peki şimdi müslümanın dini son din diye farkı ne ? herkes aynı tuvalete gıdıyor aynı şekilde sevişiyor.Bana elle tutulur bi fark goster ben kebap yerken digerleri makarna yesin,o zaman anlarım son dini ilk dini.

Herkes korkunca kendi tanrısına sıgınıyor ya da iyilik yapıyor.Farkımız ne ? Son din ilk din ortanca din.

Aksine müslümanlar daha pis ve daha başarısız birçok şeyde bu yüzyılda gördügüm kadarı ile.

herkes müslüman olcak öle kıyamet kopcak meselesine cok var demekki.Aksine insan sınırları aşınca müslümanlıgıda sorguluyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Beyler olayı kaydırmayalım.

isteyen yer isteyen yemez isteyen inanır isteyen inanmaz kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok.

Hakaret edipte birbirimizi kırmayalım bu konuda çöp olmasın

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

Domuz eti? Hayatımda yediğim en güzel en lezzetli et.. Ama benim şöyle bi farkım va rben sadece yaban domuzu yiyorum :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Vucüdun bin günahı, kalbin bir günahından iyidir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Ben sahsim adina solye dusunuyorum ve soyluyorum bunu soran arkadaslara..

Zaten 2 tane gunahi isliyoruz zina ve ickiyle  isin icersine bide domuz etini koymanin bi geregi yok.... Bir dunya alternatifi var degilmi varsin domuz etide yememis olayim..

Domuz eti yememek hayatimda cok buyuk bir kayip degil bence  ama  en azindan 1 gunahtan kurtulmus olurum :D:D...

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Beyler olayı kaydırmayalım.

isteyen yer isteyen yemez isteyen inanır isteyen inanmaz kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok.

Hakaret edipte birbirimizi kırmayalım bu konuda çöp olmasın

-----------------------------
    Hocam arkadaşın dediği saçma bir kere. Zina da haram ama yapılıyor, alkol de haram içiliyor mantığıyla yola çıkarsan ne kalır elinde. Zina yapan, alkol içen, domuz eti yiyen var diye her günaha girmenin anlamı yok. Çevredekilerin ne yaptığı seni ilgilendirmez ki zaten bu dının nasıl bir çevreden çıktığını biliyorsan insanın tek başına duruşunun önemini anlarsın. Olaya günahın küçüğü büyüğü olmaz mantığıyla yaklaşmak gerek. Domuz eti yemek az günah o zaman hurra domuz etine diyorsa bir insan samimiyette bazı problemler var hocam. Herkes istediğini yapmak da özgür tabi ki bunu unutmamak lazım.
Toplam Hit: 11637 Toplam Mesaj: 79