Dün Akşam Başımdan Geçen Bir Olay ( Garip )
-
Giriş:
Bundan yaklaşık iki sene önce bir kız arkadaşım vardı, kısaca özetlemek gerekirse hayatımda tanıdığım en paranoyak ve en kendini beğenmiş kız kurusuydu , oturduğu semti görmezden gelip benim semtime laf atıp "kıro"sunuz derdi ( lan bokum sanki senin semtin çok mu güzel ) herneyse. Anlaşamadık yol verdim gitti. Aslında biraz mantıklı olsaydı çok güzel bir çift olurduk ama öküzün önde gideni.
Gelişme :
Bizim ortak arkadaşımız olan Murat bununla telefonda konuşmuş, sonra belirsiz bir nedenle tartışmışlar sabah saatlerinde baya bir laf dalaşı yapmışlar telefonda, sevgili eski kız arkadaşım beni aradı ( Paranoyak diyorum çünkü olayı benimle nasıl bağladı anlamış değilim )
Hemen saldırmaya başladı, diyalog fazlası olmayıp eksik bir şekilde aynen böyle.
Telefon çaldı
Ben-Alo
O - Barış, merhaba ...
b- Merhaba, tanıyamadım.
O- Ben müge ve çok sinirliyim
b- eee?
O- Benimle uğraşmayın, sizi mahkemeye veririm ( v.s. v.s. )
B- Anlayamadım, kim seninle uğraşıyor ?
O- Muratla sen, artık yeter bunalttınız beni, kaç gündür uyuyamıyorum!
B- Senin paranoyak olduğunu biliyordum ama bu kadarda olduğunu tahmin etmemiştim, öküz müsün kızım sen ne uğraşacağım seninle ? kapat telefonu canımı sıkma benim
O- Siz göreceksiniz, göstericem size... ( v.s. v.s. )
B- Müge, hadi ablacım kapat telefonu yoksa ağır konuşacağım, senin hakkında en son iki sene önce konuştum ben, neyin peşindesin sen şizofren manyakmısın sen yaa ( Telefonu kapattım )
Bu sırada yanında bir dallama var sesi geliyor, Telefonu ver ben konuşayım filan diyordu oralı bile olmadım. Akşam üstü telefon çaldı, normalde o saatlerde telefonumu kapalı tutarım bela gelecek ya açık bırakmışım neyse baktım telefona
Ben - Aloo buyrun
çocuk - Barış ile mi görüşüyorum
B- Bu kimin aradığına bağlı
Ç- Ben orhan
B- Hangi orhan, kusura bakma tanıyamadım
Ç- Mügenin arkadaşı, onu çok kızdırmışsınız o yüzden aradım
B- Eeee?
Ç- Göstericem size, ben ona çok değer veriyorum sizi bitiririm
Dedi ve ipler koptu bende artık, sabrımın da bir sınırı var, hem olayla hiç bir alakam yok hemde bu tarz kız meselelerini büyüten erkek tiplerine de sinir olurum, yahuu her şeyi es geçtim adını en son iki sene önce andığım öküzün yüzünden başım belaya girecekti.
B- Madem göstereceksin, adres ver geleyim yüzyüze konuşalım
Ç- Ben çok gördüm sizin gibilerini, veririz gelmezsiniz siz.
B- Lan olum , sizli bizli değil bu mesele ! sen ver ben geleceğim. Madem delikanlısın sen gel.
Ç- Bağcılarda oturmuyor musunuz siz?
B- Evet zoruna mı gitti ?
Ç- Ayy Hepimiz kırosunuz , silicem sizi.
B- Lan oğlan gibi konuşma gavat, ver adresini yüz yüze konuşalım.
Ç- hayvansınız siz,.................
B- Adresini verecek misin yoksa telefonu yüzüne mü kapatayım ?
Ç- Al adresim ......................... Bekliyorum sizi !
B- Bekle iki saate oradayım. ( telefonu kapattım )
Neyse abi, bir arkadaşımdan rica ettim beni oraya kadar götürdü bahs ettiği mekana girdim sözde herkez tanıyormuş delikanlının hasıymış çok psikopatmış. ( telefonda söyledikleri bunlar ) Bu servis yapan elemanı çağırdım yanıma geldi
Ben- Felancayı tanıyormusun? burada buluşacaktık, buradakiler onu tanırmış.
Servisçi - Hayırdır abi?
B- Hayır hayır, eski arkadaşım buluşacaktık..
S- Tamam abi bak bahçenin köşesinde masada oturuyor iki kişi oradalar..
B- Eyvallah koçum...
Biraz salaklık bendeki de, ama davete gitmek gerekir felsefesi ile yola çıkmıştım. Gittim masalarına oturdum, çocuklar Allah için yapılılar. En kötü ihtimal birbirimize dalsak ayırırlar zaten dedim kalabalık yer ( zuhahaha ) Selam vererek masalarına oturdum
Ben- S.a.
Çocuklar- A.s. buyur abi...
Ben- Tek soru tek cevap uğraştırmayın beni, akşam üstü hanginiz aradı beni ?
Çocuklar birbirine bakıp, parlak olan...
Parlak olan- Bu akşam üstümü abi ?
Ben- hı hı... bu akşam üstü, canım delikanlı görmek istedi kırmayıp geliyorum dedim.
P.O- Bee, bendim abi...
Ben- Eee geldim, şimdi yanındakine söyle başka masaya geçsin konuşalım seninle adam akıllı.
P.O- Yok abi o benim kardeşim, gizlimi saklımız yok oda kalsın...
Çocuklardaki şaşkın ifadeyi görmeliydiniz. Bir kıro gelip mekanlarında onlara birazdan posta koyup gidecekti.
B- Zorla mı kaldırayım? Kalk lan çakal !
Diğer çocuk - Tamam abi siz konuşun...
P.O.- Ne konuşacağız ?
Ben- Lan yavşak, çok görmüşsün ya benim gibilerini bide beni gör diye geldim, sil bakalım sile biliyorsun.
P-O- Abi ben sadece uyarmak istedim, müge çok üzülmüştü ağlıyordu bide ben konuşayım dedim...
Ben- Müge kim lan ? Sevgilin mi ?
P-O- Yok abi arkadaşım, kankayız biz onunla
Ben- ...kerim kankalığınızı lan, Erkek adamın kızdan kankasımı olurmuş oğlan ! şimdi seninle dışarı çıkacağız o telefonda konuştuklarını tekrar yüz yüze konuşup fantezi yapacağız.
P.O. - Abi ben sadece uyarmak istedim, çok üzülmüştü, senin gibi birini beklemiyordum. Zaten oda salak beni gaza getirdi.
B- Heh bende o gazını almaya geldim
P.O- Abi tamam bir daha olmaz ….
B- Oğlum bak taa bağcılardan geldim, tek başıma ! telefonda konuşuyordun hani ne oldu ? Kıroyuz ya ama bak sendende delikanlıyız…
P.O- Abi özür dilerim, vallahi gaza geldim.
B- ağlayacaksın lan neredeyse , oğlum varya o gerizekalı kıza söyle bir daha benimle muhatap olmasın, ben onun hakkında hiç konuşmazken bırak konuşmayı aklıma bile getirmezken başıma açtığı işlere bakarmısın ? sırf bu yüzden ikizini çıplak elle dövüp komaya sokarım sizi…
Baktım bizim parlak oğlana arkadaki eleman işaret yapıyor dalalım filan gibisinden,
B- Vaayy bir delikanlı daha
Dedim kavga başladı, kalktım diğerinin yanına gittim, ayağı kalk dedim buda kalktı
B- Dalacakmısın ?
Diğeri – Ayıp senin yaptığın mekan basıyorsun, döveriz seni burada
B- kaç kişiyle ?
Dedim ve kafayı gömdüm, tahmin ettiğim gibi ayırdılar. Tamam dedim aramızda hallederiz bir anlık sinir dedim, oturalım dedim. Mekan sahibi çıkartmak istedi , sonra göynünü aldım adamın, oturmaya devam ettik .
Ben- Bak bağcıların kırosu mekanına gelip kafayı yedirdi sana , sizin ağz… sı… lan yavşaklar. Siz dua edin daha çocuksunuz, bir daha eğer bir daha bu şekilde saçma salak telefonlar gelirse yahut benim hakkımda konuştuğunuz kulağıma gelirse ozaman fena yaparım, o şizofren kızında ağ.. sı..arım ………..
Çocuklar - Ab i tamam özür dileriz v.s. v.s. v.s.
sonuç :
Sonra kızı aradım , bir dahakine daha sağlam tokmakcı edin kendine bunlarda iş yok dedim. Kapattım.
Geriside var ama gerek yok.
-
ayy ne kadaağ kırosunn.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
ayy ne kadaağ kırosunn.
-----------------------------biliyorum (:
-
XpertVision bunu yazdı:
ayy ne kadaağ kırosunn.
ulan ne güldüm bu yoruma :D abicim az medeni olsanıza. iki medeni insansınız sonuçta :F öyle bi şarkı vardıda servisten aklımda kalmış devamını bilsem uyarlıyacaktım :F -
hikayenin sonundan tatmin olmadım :D
-
Ekerci bunu yazdı:
hikayenin sonundan tatmin olmadım :D
-----------------------------çok uzuyor hoca, mahkemeye vereceklermiş de filanda fistanda ...
-
yazı uzun ama okumaya değer :D
-
edit yanlışlıkla 2 kere yazdım :)
-
Özet geç.
-
İlginç , iyi olmuş hareket gelmiş hayatına bu zamanda böyle heyecan nerde..
Hayatlarımız monoton arkadaş.
-
harbi adammışsın ben mekana girmeye tırsardım