Dün Akşam Başımdan Geçen Bir Olay ( Garip )
-
bitirici Nokta. kafayi gömdüm şu KAfa Gömlere Hastayım
-
Beni niye çağırmadın KARAKUTU ;)
-
hocam ben de adres vereyim orayada gel
:d
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
ayy ne kadaağ kırosunn.
-----------------------------adresini ver :P
-
isteyene adresimi verebilirim beyler... Kendine güvenen varsa gelsin. zerre kadar cesareti olan gelsin. ben delikanlıyım diyen gelsin. gelsinde bi çay ısmarlayım amk tanışalım kaynaşalım :))))
-
Yokki Hayatımızda Böyle Actionlar.
Cesaretin İyi Ama
Ya Adamlar 10-15 Kişi Olsa Seni Arabaya Koysalar
Ormana Götürüp Beyzbol zopasıyla dövseler. :D
-
IronEagle bunu yazdı:
-----------------------------
Yokki Hayatımızda Böyle Actionlar.
Cesaretin İyi Ama
Ya Adamlar 10-15 Kişi Olsa Seni Arabaya Koysalar
Ormana Götürüp Beyzbol zopasıyla dövseler. :D
-----------------------------hep dediğim gibi en fazla dayak yerim :)) en kötü ihtimal ise ölürüm, olabilirliği olan şeyler. Bu yüzden her olaya farklı açıdan bakmak lazım. bir insan denizdeyken boğulmaktan korkar, arabadayken kaza yapmaktan, yangında ise yanmaktan korkar.
Mekana gidersin 15-20 kişi çıkar diye korkarsın yada çekinirsin, korkmadım sonucunu biliyorum en fazla kemiklerim kırılacağı bilincindeyim ama çoğu kişinin ihtimal verdiği olasılık olmadı. Demek ki en küçük olasılıklar bile önemli, hem fark etmez eğer bir kişiyi 15 kişi bekliyorsa daha bi heyecanlı giderim "vaayy be derim ne adammışım 15 kişi beni karşılıyor"
:))
-
hahah uzun olmuş ama süper olmuş =)
-
slient king pm attım adresini yolla bana :D
-
Buna benzer bir olay benimde başımdan geçti.
Bahsedeyim biraz istedim.
Eskiden bir dönem birlikte oldugum bir hatun vardi.Kızın babasıda kızda komundü.neyse Kızla ayrıldıktan bir süre sonra bir elemanla bir elemanla cıkıuor.Bilmedıgım nedenden dolayı bırı arıyor adı oguzmus elemanın neyse kufur kufur bıtıyor ben y nın sevgilisiyim rahatsız edıyormussun fılan faln.Alakam yok neyse.Yok öle birşey kardesım dıyorum ozmanlar 17 yaslarında fılanım.Yok bilmem ne yaparız senı alsancak benden sorulur karsıma cıkma falan filan.
İyi dedım gelıyorum aksama adres var bana dedım arka sokak denılen alternatf bir mekan vardı oraya geldedı saat 8 de .Kış gunu normalde kımse olmaz diye dusundum orada.
Tek basıma beklıcem senı dedi.Ama telefonda konusurken nereye geleyim lan dedıgımde arkadan arka sokaga gelsn dıye 2 3 tane elemann sesı gelıyor.Tamam dedım bu ibneler 3 5 kısı dalıcaklar bana dedım.
Benimde genellıkle arkadas cevrem benden hep buyuklerdır.Neyse emir i aradım ben elemanlara haber ver dedım Arka sokak ta farklı farklı gırın dedı.durumu anlattım kımse farklı masayla muhabbet etmesın dedım.
Enişteninde mekanı var alsancakta onu aradım söyledım tamam dedı sahıbını tanıyorum dedi.Mekanı cok dagıtmayın yanlız dedı.Neyse saat 8 olmus içeriye girdim.2 tane izbandut gıbı adam selam verdı tanımıyorum .Mekan sahıbı olamaz dıye dusundum.
Bizim arkadaslarda 3 tane farklı masada kımının masalarında kız var kımınde tavla oynuyorlar bazılarıda nargıle ıcıyor.
Girdim 3 tane lavuk bırde o orospu masada beklıyor.Ne var lan dedım telefonda ne dıye artıslık yapıyorsun.
Benım bıtmıs bu y ile işim dedım alacagımı almısım dedi.Benımle olan olay nedır.Ivız zıvır rahatsız edıyormussun falan fılan diyor birde.
Baktım 3 birden ayaga kalktı .Erkeklıgınız buna mı yetıyor dedım.Gel cıkalım dedım dısarıda halledelım dedım ne yapıcaksak dedim.
Ne yapacagını sannedıyorsun bana dedı bız 3 kısıyız sen tek kısısın dedı.aslında musta kullanmak gıbı bır amacım yoktu ama 3 kısı gelınce elımı montun cebıne aldım mustayı takdım.Adrenalın patlaması yasanmaya basladı.Gecirdim bir tane elemanın agzının ustune bunlar bana toplamda 3 kez vurmadan .Biri saglam gecırdı yanlız karnıma o sırada.Bizim elemanlar kalktı dısarı attık elemanları orada allah ne verdıyse dayağı yedı ıbne evlatları.elamanlar kan revan bıraktık elemanları.Yalvarıyorlar artık yapmayın diye cenın pozisyonunda yerde 3 tane tip .Polise haber vermıs bırılerı. .Polis geldi .biz bıraktıktan sonra bıraktıktan bır kac dk sonra bu orospu da su fılan verıyor onlara.İçerideki iri yarı 2 tane eleman cıktı polis gelince bir problem yok dedi ismiyle hitap etti polise . Hesap yüzünden tartısma cıkardılar dedi.Halledın aranızda dedı polis bizim2 elamana .Biz gittk sonra .İçeri sokmus bunları tekrar.Bu lavukları ayılttıktan sonra mekanda kırılan cam masa için hesap cıkartmıs. Paraları cıkısmıyor tabı.Dayaga ragmen gece yarısına kadar mekanın temizliğini ,bulasık vs tum işlerini yaptırtıyor bunlara.Elemanla 5 yıl boyunca 3 kac defa karsılastık yolunu çeviriyor ne zman görse mekana girsem mekandan apar tapar cıkıyor.Daha sonra bır arkadastan duyduguma göre orospu o cocukla o olaydan bir süre sonra ayrılmıs