folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Dün Akşam Başımdan Geçen Bir Olay ( Garip )

Dün Akşam Başımdan Geçen Bir Olay ( Garip )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

bitirici Nokta. kafayi gömdüm  şu KAfa Gömlere Hastayım

Beleş wireless kahramanı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yokumben
    yokumben's avatar
    Erkek

Beni niye çağırmadın KARAKUTU  ;)

Çeker-Çizer-Söver
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

hocam ben de adres vereyim orayada gel

:d

dokunmak sanattır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

ayy ne kadaağ kırosunn.

adresini ver :P

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

isteyene adresimi verebilirim beyler... Kendine güvenen varsa gelsin. zerre kadar cesareti olan gelsin. ben delikanlıyım diyen gelsin. gelsinde bi çay ısmarlayım amk tanışalım kaynaşalım :))))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Yokki Hayatımızda Böyle Actionlar.

Cesaretin İyi Ama

Ya Adamlar 10-15 Kişi Olsa Seni Arabaya Koysalar

Ormana Götürüp Beyzbol zopasıyla dövseler. :D

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

IronEagle bunu yazdı:

Yokki Hayatımızda Böyle Actionlar.

Cesaretin İyi Ama

Ya Adamlar 10-15 Kişi Olsa Seni Arabaya Koysalar

Ormana Götürüp Beyzbol zopasıyla dövseler. :D

hep dediğim gibi en  fazla  dayak yerim :)) en kötü ihtimal ise  ölürüm, olabilirliği olan şeyler. Bu yüzden  her olaya farklı açıdan  bakmak  lazım. bir insan denizdeyken boğulmaktan korkar, arabadayken kaza yapmaktan, yangında ise yanmaktan korkar. 

Mekana gidersin 15-20 kişi  çıkar diye korkarsın yada çekinirsin, korkmadım sonucunu biliyorum en fazla   kemiklerim kırılacağı bilincindeyim ama  çoğu kişinin   ihtimal verdiği olasılık  olmadı. Demek ki en küçük olasılıklar  bile  önemli, hem fark etmez  eğer bir kişiyi 15 kişi  bekliyorsa  daha bi heyecanlı giderim  "vaayy be derim ne adammışım 15 kişi beni karşılıyor" 

:))

Mevzu derin | Papikolas Planet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

hahah uzun olmuş ama süper olmuş =)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

slient king pm attım adresini yolla bana :D

=)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Buna benzer bir olay benimde başımdan geçti.

Bahsedeyim biraz istedim.

Eskiden bir dönem birlikte oldugum bir hatun vardi.Kızın babasıda kızda komundü.neyse  Kızla ayrıldıktan bir süre  sonra bir elemanla bir elemanla cıkıuor.Bilmedıgım nedenden dolayı bırı arıyor adı oguzmus elemanın neyse kufur kufur bıtıyor ben y nın sevgilisiyim rahatsız edıyormussun fılan faln.Alakam yok neyse.Yok öle birşey kardesım dıyorum ozmanlar 17 yaslarında fılanım.Yok bilmem ne yaparız senı alsancak benden sorulur karsıma cıkma falan filan.

İyi dedım gelıyorum aksama adres var bana dedım arka sokak denılen alternatf bir mekan vardı oraya geldedı saat 8 de .Kış gunu normalde kımse olmaz diye dusundum orada.

Tek basıma beklıcem senı dedi.Ama telefonda konusurken nereye geleyim lan dedıgımde arkadan arka sokaga gelsn dıye 2 3 tane elemann sesı gelıyor.Tamam dedım bu ibneler 3 5 kısı dalıcaklar bana dedım.

Benimde genellıkle arkadas cevrem  benden hep buyuklerdır.Neyse emir i aradım ben elemanlara haber ver dedım Arka sokak ta farklı farklı gırın dedı.durumu anlattım kımse farklı masayla muhabbet etmesın dedım.

Enişteninde mekanı var alsancakta onu aradım söyledım tamam dedı sahıbını tanıyorum dedi.Mekanı cok dagıtmayın yanlız dedı.Neyse saat 8 olmus içeriye girdim.2 tane izbandut gıbı adam selam verdı tanımıyorum .Mekan sahıbı olamaz dıye dusundum.

Bizim arkadaslarda 3 tane  farklı masada  kımının masalarında kız var kımınde tavla oynuyorlar bazılarıda nargıle ıcıyor.

Girdim 3 tane lavuk bırde o orospu masada beklıyor.Ne var lan dedım telefonda ne dıye artıslık yapıyorsun.

Benım bıtmıs bu y ile işim  dedım alacagımı almısım dedi.Benımle olan olay nedır.Ivız zıvır rahatsız edıyormussun falan fılan diyor birde.

Baktım 3  birden ayaga kalktı .Erkeklıgınız buna mı yetıyor dedım.Gel cıkalım dedım dısarıda halledelım dedım ne yapıcaksak dedim.

Ne yapacagını sannedıyorsun bana dedı bız 3 kısıyız sen tek kısısın dedı.aslında musta kullanmak gıbı bır amacım yoktu ama 3 kısı gelınce elımı montun cebıne aldım mustayı takdım.Adrenalın patlaması yasanmaya basladı.Gecirdim bir tane elemanın agzının ustune bunlar bana toplamda 3 kez vurmadan .Biri saglam gecırdı yanlız karnıma  o sırada.Bizim elemanlar kalktı dısarı attık elemanları orada allah ne verdıyse dayağı yedı ıbne evlatları.elamanlar kan revan bıraktık elemanları.Yalvarıyorlar artık yapmayın diye cenın pozisyonunda yerde 3 tane tip .Polise haber vermıs bırılerı. .Polis geldi .biz bıraktıktan sonra  bıraktıktan bır kac dk sonra bu orospu da su fılan verıyor onlara.İçerideki iri yarı 2 tane eleman cıktı polis gelince bir problem yok dedi ismiyle hitap etti polise . Hesap yüzünden tartısma cıkardılar  dedi.Halledın aranızda dedı polis bizim2 elamana .Biz gittk sonra .İçeri sokmus  bunları tekrar.Bu lavukları ayılttıktan sonra mekanda kırılan cam masa için hesap cıkartmıs. Paraları cıkısmıyor  tabı.Dayaga ragmen gece yarısına kadar mekanın temizliğini ,bulasık vs tum işlerini yaptırtıyor bunlara.Elemanla 5 yıl boyunca 3 kac defa karsılastık yolunu çeviriyor ne zman görse mekana girsem mekandan apar tapar cıkıyor.Daha sonra bır arkadastan duyduguma göre orospu o cocukla o olaydan bir süre sonra ayrılmıs

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 14918 Toplam Mesaj: 90