Dün Akşam Başımdan Geçen Bir Olay ( Garip )
-
amq ben sevdiğim kız için girdim bu tür bi olaya.
Kısaca şöyle:Kız beni seviodu ben kızı.Eleman x den ayrılacaksın die muhabbet yaptı.(MSN den)Neden dedim.Ben onu seviyorumda ondan dedi.Bende seviiorum genç dedim.Öyleyse kapışacaz dedi.Bende hani kız ortada isteyene gider mantığında hodri meydan dedim.Meğer o kavgada kapışmaktan bahsediomuş.Gel şuraya adam akıllı konusalım dedi.Amq gittim 8 kişiler.
Teke tek çıkcaz dedi.Bende amq bi mal oldum.3-4 yumruk yedim.yere düştüm.Bebe bıraktı o kıza dokunursan *ikerim seni dedi.Bende ayıldım tabi , gözüm karardı, tirger kayışı koptu.Bebeye daldım diğer 7 kişi gık etmedi.Dağılın lan piç soyları dedim.Dağıldılar amq.Bu sırada bebe yine geldi.Birbirimizin ağzını yüzünü kırdık.
Ama bitiş sahnesinde kız benim yanımda ağlıodu bitanem neden böyle bi saçmalık yaptın die.Bebede orda yatıodu ağzı yüzü kan içinde.
Yediği dayakla kaldı, bende bi böyle yücelmiştim kızın karşısında :D
-
hepsini okudum hocam takdir ediyorum seni :)) bir dahaki sefere kaşınan olursa tahribattan adam toplayıp gidersin artık tahribat tişörtleriyle :) klavye delikanlıları çıktığı gibi birde telefon delikanlıları çıktı ama sen gidince değiştiler..
-
Sen her mekana çağırana gidiyorsan fazla yaşamazsın hocam.
Bu sefer ucuz atlatmışsın bence , eğer sevdiğin bi kız için gitseydin anlarım da , sen oraya ya dövmeye ya dayak yemeye gitmişsin. Ne için? Bi hiç için. Ya aksiyon seviyorsun dicem ya da kendine çok güveniyosun.
her ikisi de iyi değil bence , gereksiz uğraşları bırakırsan daha iyi olur , ama iyi ders vermişsin o kesin. şimdi o lavuk bi daha aynısını başka birine yapamaz.
-
karakutu adin fatih mi
-
gamyoncu gözlüğünüde taktınmı hoca
-
Bir cerrahpaşada kahveyi el bombası ile dağıtan polat alemdarı tanırım bide seni artık hocam:D
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
karakutu adin fatih mi
-----------------------------:D:D konuyu okumadın galiba kardeş fatih mi diye soruyosun adama :D
-
okudumda profildeki resmini bi arkadasa cok benzeettim belki kendini desifre etmek istemiyordur diye sey ettim :)
-
gencler hızlılık yapmak istemişte agır kayaya denk gelmiş :) ama böle durumlarda hehe diyip kapıcaksın teli ugrasılıcak işler değil. evde boxerımı giyip götü yaymak varken bu sıcakta iş mi amk :D
-
bu kız icin degermi bu turseyler o ayri konu :))