Dün Akşam Başımdan Geçen Bir Olay ( Garip )
-
en azından dediklerinin arkasında durmuşsun tebrikler ,) ne de tebrik konusu ya neyse ,))
-
hocam ayıp etmişsin çocuklara
yazık la sağa... :p
-
waaay hacı tebrik ederim gerçekten süpersin :)
-
En kral delikanlılık 1 kurşuna bakar... Ekmeğime namusuma silahıma laf gelmedikten sonra gerisi boş...
-
Parlak olan
P.O
kısaltmasına bittim
kızın semti neresi onu da söyle :D
-
Ben- ...kerim kankalığınızı lan, Erkek adamın kızdan kankasımı olurmuş oğlan ! şimdi seninle dışarı çıkacağız o telefonda konuştuklarını tekrar yüz yüze konuşup fantezi yapacağız.
P.O. - Abi ben sadece uyarmak istedim, çok üzülmüştü, senin gibi birini beklemiyordum. Zaten oda salak beni gaza getirdi.
B- Heh bende o gazını almaya geldim
-----------
Bu parcayi cok sevdim :)
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
En kral delikanlılık 1 kurşuna bakar... Ekmeğime namusuma silahıma laf gelmedikten sonra gerisi boş...
-----------------------------Yetiştirilme tarzımdan olsa gerek hoca, bir insan onuru için yaşar onur kavramı içinde senin bu saydıklarının hepsi mevcut. Benim amacım artistik yapmak değildi sevmemde bu ilk de değil son olmayacakta. kişiliğimi aşağılayacak her türlü hakarete karşı gelirim. Amacım delikanlılıkta yapmak değildi sadece onların tarzında hallettim olayı yoksa şiddet yanlısı değil olabildiğince uzlaşmacı bir kişiliğim vardır. Üstümde bir şey taşımam, tartışmalı ortamları da hiç sevmem terlerim ve tedirgin olurum.
Herşeyden önce itibar en önemlisi , ya silik bir karakter olursunuz yada silen karakter bu ikisi arasında bir seçim yapmak lazım.
-
muge ye bak la tahribati bile karistirdi
-
irwa bunu yazdı:
en azından dediklerinin arkasında durmuşsun tebrikler ,) ne de tebrik konusu ya neyse ,))
-----------------------------e irwa hocam konu tam senlik :)
-
IronEagle bunu yazdı:
Yokki Hayatımızda Böyle Actionlar.
Cesaretin İyi Ama
Ya Adamlar 10-15 Kişi Olsa Seni Arabaya Koysalar
Ormana Götürüp Beyzbol zopasıyla dövseler. :D
-----------------------------çocuk kızla kanka takılıyo ya 15 kişilik gay bi grup olsaydı hepside aktif bindiriyolar arabaya... :)