Dün Akşam Başımdan Geçen Bir Olay ( Garip )
-
hacı hiç bu kadar uzun bi yazıyı okuduğumu hatırlamıyorum tahribatta :D
harbi sürükleyici olmuş da sonuna tatmin olmadım :| -
bide kızlarda klasiktir mahkemeye verecem bilmem napacam fln..
-
Senin gibiler fazla yaşamıyor hocam=)
Kahramanlığını taktir ediyorum ama kahramanlığının amacını taktir etmiyorum, boş bir risk almışsın kurusa bakma
Aldığın riski de geçtim mekana gitmek için verdiğin otobüs parasına değmez.
böle delikanlı ayağı yapan boş adam dolu ortalık, bahsettiğin kız da tahminimce bunlarla aynı kalitededir. Zaten adamlar söylediğini yapacak adam olsa gece kafanla odunla vurur iyice patakladiktan sonra konusma faslına geçerlerdi =)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Kahramanlığını taktir ediyorum ama kahramanlığının amacını taktir etmiyorum, boş bir risk almışsın kurusa bakma
-----------------------------şeyhim bu aralar daha bi sosyalsin forumda :)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Amacım aslında kahramanlık değildi, hep konuşurlar ya telefonda adresini ver geleceğim deyip gelmezler ya . Hani aslında adresi alıpta gelenlerinde olduğunu göstermekti :) çok şükür korkum yok, dediğin gibi an fazla kısa yaşar yada dayak yerim.
-
üşenmedim okudum gayet saçma bi kız muhabbeti. ben olsam sallamaz knight oynamaya devam ederdim =)
-
canafar bunu yazdı:
üşenmedim okudum gayet saçma bi kız muhabbeti. ben olsam sallamaz knight oynamaya devam ederdim =)
-----------------------------muhabbet kız muhabbeti değil , muhabbet adam mısın değil misin muhabbeti :) kız için kılımı biler kıpırdatmam.
-
canafar bunu yazdı:
ko diince yarıldım :D -
artııııı hayvansıın
-
NovalgiN bunu yazdı:
artııııı hayvansıın
-----------------------------Teşekkür ederim :\