Dün Akşam Başımdan Geçen Bir Olay ( Garip )
-
yaf kanka alınma ama delikanlı adam böle konulara girmez.Sizin bahsettiğiniz kabadayılık.Bence kızın suratına kapatmalıydın.Tabi seni ihtiyacı olduğu için aramamışsa
-
en başından beri hiç s.klemezdim : ]
-
vayy bee bu ne cesaret .. gerçi senden başka bişi beklenmezdi zaten :)) benide rahatsız eden bi şizofren var dövermisin onu benim için lütfennnnnnnnnnn :))
-
berraa bunu yazdı:
-----------------------------
vayy bee bu ne cesaret .. gerçi senden başka bişi beklenmezdi zaten :)) benide rahatsız eden bi şizofren var dövermisin onu benim için lütfennnnnnnnnnn :))
-----------------------------Tek çözüm uzlaşma, hallederiz :)
-
karakutu bunu yazdı:
berraa bunu yazdı:
-----------------------------uzlaşamıoruz işte tekdirle uslanmayanın hakkı kötekdir diye boşuna mı diolar all alla :) ben senin halkın deilmiyim ya :)
-
berraa bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
berraa bunu yazdı:
-----------------------------uzlaşamıoruz işte tekdirle uslanmayanın hakkı kötekdir diye boşuna mı diolar all alla :) ben senin halkın deilmiyim ya :)
-----------------------------Kız = Bela
;)
-
ben olsam, kankaları toplar giderdim..
-
-----------------------------Kız = Bela
;)
-----------------------------o tatlı belaymış ona göre
-
afern bea karakutu valla takdir ettim hea...