Dün Geceki 32.Gün Programı (Osman Pamukoğlu)
-
Arkadaşkar dün gece 3'e kadar bekledim son dakikasına kadar izledim programı.
Birkaç aydın geçinen akedemist,gazeteci ve araştırmacı yazara karşı (toplamda 3 kişi,biri sosyolok akademist,biri taraf gazetesi yazarı,diğer kadının ne olduğunu tam anlamadım ama oda gazeteciydi.)
birde 3'üne karşı Osman Pamukoğlu.
Paşanın yanında bir adam var ama neredeyse hiç muhalif olamadı.Birde diğer stüdyodan canlı bağlanan eski kültür bakanı namık kemal diye bir siyasetçi.
İnanın arkadaşlar, bu aydın diye geçinen insanların dilinde sadece şu var,kurulmuş bebek gibi tekrarlıyorlar ' Artık barış olsun!'
Bizde onu istemiyor muyuz sanki? Ama nasıl bir barış? Yugoslavya gibi paramparça olunarak sağlanacak bir barış mı ?
Herneyse, onlar başladılar saydırmaya - kadın diyor ki ben Diyarbakır'da yaşıyorum, DTP'ye çok bağlı halk.Ne dense yapıyor.Birtane hödük (taraf gazetesi yazarı yabancı isimli biri) asker neden peki yıllarca bitiremedi madem bir avuç gerilla deyip durdu ? Orda onun ağzını burnumu sikesim geldi. herneyse, sonra godaman bir sosyolok vardı buda akademist, askerle dalga geçti resmen - paşaya emredersin paşam falan dedi gülerek. Herneyse kadında konuştu , asker o kadar köy yaktı o kadar insanı öldürdü falan dedi , tavuk yumurtalarına kadar ezen yok eden asker yokmuydu falan dedi ?
Paşa herbirine bir güzel cevap verdi , sizler halkı tanımıyoyorsunuz dedi - kaçınızın üzerine mermi yağdı bir köyden dedi ? Hiç birinde tık yok ! Sonra durdu , kaçınız gerçek bir teröristle konuştunuz,yüzyüze geldiniz dedi. Akademist bişeyler diyecek gibi oldu yok hapsenede gördüm falan dedi , ben dedi 202 tane pkk'lının bizzat sorgulamasını yaptım biliyorum niyetin ne olduğunu dedi. Gene o 3 hainden ses yok! En sonlara doğru paşa'ya diklendiler, uslübunu değiştir falan diye.
O götveren akademist tutturdu, eğer önümüzdeki seçimde ilk 3'e giremezsen bırakacakmısın siyaseti diye. Paşa gayet net söyledi, bu seçimde herkes görecek bizi diye. Bu arada belirteyim, 36 günde kurulmuş HEPAK, 57 ilde,220 ilçede şuan faliyette ve ilk kurulduğu yerde Van Başkale :) Hepsi öyle göt oldu ki ordakilerin.Herneyse, sonlara doğru kışlana dön paşa demeye başladılar,korkuyoruz falan dediler.
Şunu çok iyi gördüm ki, aydınım diyen bazı orospu evlatları sadece pkk'ya moral vermek için bu tür programlara çıkıyor. Mehmet Ali Brand Paşa'yı savundu en çok ona söz verdi.Şimdi hakkını yememek lazım, ama paşanın anlatacakları daha bitmeden program bitti o kötü oldu biraz. Sonlara doğru paşa dedi ki; ' Doğu'da tüm topraklar halka dağıtılacak, 20 senelik anlaşmalarla 50 yıl satmayacağı taahhüdüyle,yaşlısı genci sadece o halka verilecek.Orada görev yapan memura 10 yıl sonra birer daire verilecek.20.000 kişilik grup kurulacak, dağdakiyle değil kırsaldaki pkk ile savaşmak için dedi , ve ben ilk kez duydum bunu - 300.000 asker oradan çekilecek dedi.Sadece polis ve özel kurulacak 20.000 kişilik grup kalacak dedi.'
Programın sonunda durdum düşündüm ;
Türkiye bölünemez! Bu kadar orospu evladı olsada, bu hain olsada, bu kadar şovanist olsada, bu kadar provakatör olsada - 20 milyon kürdün 3/1'i yani 6-7 milyon insan pkk yandaşı olsada (bunu o sosyolok söyledi), bu ülke bölünmez!
Paşa çok netkonuştu, halk bizi biliyor dedi. ben cebimden tek kuruş ödemedim partiye , herşeyi gönüllüler yaptı dedi-ne devletten ne bir kurumdan tek kuruş almadık dedi. 36 günde kurulan parti 1 yılda 57 şehirde,220 ilçede örgütlendi dedi. Göreceksiniz sonucu dedi!
Allah yolunu açık etsin Paşa, yaparsan sen yapacaksın bişeyler!Kesilsin artık bu hain sesler, kopsun bölücü kafalar!
Şunuda demeden edemicem, orda bi göt dedi ki; ' Asker'den siyasetçi olmaz. Paşa'nın siyasi hayatı burda biter.'
Orda olsam ben derdim : ' Be götoğlu göt,bu ülke simitçiden başbakan- çobandan cumhurbaşkanı gördü.'
Aşalamak için demiyorum unutmayın ki ülkenin kurucusu bir askerdi, ilk cumhurbaşkanı bir askerdi,ilk başbakanı bir askerdi , ilk sivil darbeyide bir asker yaptı (celal bayar - halkın isteğiyle yaptı bunu çoğunuz bilir.)
İşte böyle arkadaşlar, ülkemizde çok orospu çocuğu var, gözleri açık tutmak lazım :)
Çok konuştun la video ver diyenlere :
Tıkla İzle -
:) Akedemisyenlere söylediği doğru
seçim sonuçlarına gelince yine sıkmış :) ilk 3 ü borak meclise gireceğini sanmam eğer %10 baraji sabit kalırsa
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------:) Akedemisyenlere söylediği doğru
seçim sonuçlarına gelince yine sıkmış :) ilk 3 ü borak meclise gireceğini sanmam eğer %10 baraji sabit kalırsa
-----------------------------
seçim sonuçlarında ilk 3'de olacak! Alper sen HEPAK'ın nasıl çalıştığını biliyor musun ? -
Osman Pamukoğlu bir röportajında iktidara gelirsem 1 yılda pkk yı temizleyeceğim,idamı tekrar getireceğiz demişti.peki ya sonrası ondan sonraki icraatleri.bence oda her siyasetçinin yaptığı gibi birşeyleri kullanıp oy toplamanın peşinde paşamızda pkk yı kullanıyor gibime geliyor
-
ArkiYaN bunu yazdı:
Osman Pamukoğlu bir röportajında iktidara gelirsem 1 yılda pkk yı temizleyeceğim,idamı tekrar getireceğiz demişti.peki ya sonrası ondan sonraki icraatleri.bence oda her siyasetçinin yaptığı gibi birşeyleri kullanıp oy toplamanın peşinde paşamızda pkk yı kullanıyor gibime geliyor
-----------------------------hepsi var
ekonomiden eğitime tüm program hazır
ama öğrenmek için okumak lazım di mi?
son seçimde oy verdiğin partinin programını da bilmiyodun demek
-
vaatlere bakmaya gelince millet bu gibi insanların söylediği vaatlere bakar. ama iş akepe ye gelince vaade bakmadan müslümandır diye veriyorlar. avrupalıların dediği gibi türkiye halen " hasta adam "
-
Sinirleniyorum, tamamını izleyemiyorum. 3-4 Pkk lının arasında tek kalmıştı Osman PAMUKOĞLU. izlediğim kısımda hepsine cevabını verdi. Kadın dedi "asker köy yaktı", Osman Paşa da dedi "Sizin üstünüze doğru hiç kurşun yağdı mı, hiç ölümle burun burunu geldin mi?", kadın hiç birşey diyemedi, kaldı öylece. Daha fazlasını izleyemedim sinirden.
Bir de Pkk lıların kendileriin sempatik göstermek için PEKEKE demeleri yok mu.
-
Hepar deilmiydi abi o :|
oy verecek başka parti tanımıyorum. gelsin paşa paşa yönetsin ülkeyi.
-
ArkiYaN bunu yazdı:
hocam bana kalırsa bu adam dediğini yapar,sonuçda 25 senedir bu işin içinde. çatışmaların en göbeğinde oldu hep.Bu arada paşanın bilinmeyen bir yönünü diyeyim , 5 sefer üstü üstüne ordu riyakat nişanı almış- bu cumhuriyet tarihinde bir rekor sayılıyor.
Herneyse, çoğumuz en azından duymuşuzdur abisinden,arkadaşlarından yada bir tanıdığından - pkklılar dibimizden geçiyor ama dokunamıyoruz diye. işin siyasi kesimi bunlar. hepimiz artık az çok biliyoruz.
bunun yanı sıra, paşa siyasi bir gücüde eline alırsa - bunları hayli hayli yapar- dediklerinden fazlasını bile yapar. unutmayın ki; şuanki iktidarsız iktidar döneminde çıktı tüm bu açılım-pkk ve kürt olayları. Eminim 1 senede dediğini yapar! -
sanırım anlatmak istediğimi anlatamadım.tabiki bir sürü yönde planları vardır her partinin olduğu gibi ama kaç tanesi bu planları uyguladı düzene soktu.Tamam pkk yı en iyi bilen birisi olabilir 1 yıl içindede temizleyebilir bunu kullanarakta ülkeden oyları toplayabilir fakat diğer yapacağı işlerde pek güven alamiyorum her siyasetçide olduğu gibi.
-
Varg bunu yazdı:
vaatlere bakmaya gelince millet bu gibi insanların söylediği vaatlere bakar. ama iş akepe ye gelince vaade bakmadan müslümandır diye veriyorlar. avrupalıların dediği gibi türkiye halen " hasta adam "
-----------------------------akp konusunda haklısın ama diğerlerinin vaatleri de olsa sallamazlar
kim bize daha yakın kim bize torpil geçer ya ona bakıyo herkes
ya da en safları da var yüzünü görüyo televizyonda çıktı demek iyi bişey diyip basıyo oyu