Dün Geceki 32.Gün Programı (Osman Pamukoğlu)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Bakın hocalar Türkiyede gruplar belli
islami kesim
solcu kesim
milliyetçi kesim
ideolojik kesim
birde etnik kesim malumunuz
osman paşa nerden oy alacak? en yakın mhp gibi görünüyo mhp den aldı diyelim %3 ( hiç sanmıyorum ya :) neyse mhp zaten siyasi bir parti değil neyse akp den hiç alyamaz solcu kesimdende alsın hadi %2 ideolojik kesim zaten ideolojik :)) etnik kesime gelince kürtler pkk yı bitirsin diye oy vereceğini hiç sanmıyorum :)
osmanın iyi para bulması lazım şuanki finansman kaynağı zayıf medya ile anlaşması lazım çok şeyler olması lazım ancak %10 u aşsın
ama böyle olmazki ya kimse tartışmıyo :(.....
-----------------------------bu konuda harbıden mantıklı konusuyorsun benımde hosuma gıdıyor bu adam ama bencede %5 onun ıcın buyuk bı basarı olacaktır
hee bısey daha bu secımde akp yıne %40 dan asagı dusmeyecektır
-
Osman pamukoğlu ilk üçe değil hatta ilk 5' e bile giremez gönül girmesinden yana ama olmaz 1. si parası yok 2. sağlam ideolojisi yok üzerinden siyaset yapacağı halk askeri sever ama siyasete geldimiydi her zaman dur der
biraz chp'nin biraz da mhp nin oylarını alacaktır sadece barajı aşamayacaktır keşke oylar bölünmesede paşam ya chp den yada mhpden meclise girse kabineye girse Savunma Bakanlığı yakışır paşama buadamdahayatvar bu adam pkkyı gerçekten bitirir -
hocam nasıl baktın programa ben onu anlamadım.izlemişsin iki dk lık karşıt videolar sallamasyon konuşuyorsun.
Akademi konusuna hiç girmeyeceğim.Paşamız 7 yüksekokul bitirdi.O konu da zaten hiçbiri onunla mukayese dahi edemez.
Bir tane de yazar vardı aralarında.Yazarlıksa paşamızın 7 tane kitabı var.Program gayette saygılı başladı.Taa ki onlar boylarını aşan cümleler kurasıya kadar.Önce onlar Paşaya saygı gösterecek!!Göstermek zorunda!!Onun da dediği gibi o bir siyasi parti lideri!.
"vay be", "aman" laflarıyla birlikte sürekli arka fondan gelen "üff" seslerini geçtim sürekli paşamızın dediklerini papağan gibi tekrar eden ve soru sorup dinlemeyen şerefsize paşamızın saygı göstermesini bekliyorsun.O adam belki ileri de Türkiye'nin başına geçecek!.Bunu kimse bilemez.Sen ise çapulcu pkk sempatizanı bir gazeteci olarak gelmişsin hayvanlık yapıyorsun...(bknz : Erdoğan'ın bundan 10-15 sene önce ki Türkiye laik olamaz sözlerine rağmen şuan başbakan olması...)
(Arada söylemeden geçemeyeceğim.Herkes taraf gazetesinin ne bok olduğunu biliyor.O adamlar paşaya bu kadar yüklendiyse belli ki korktukları bir şey var.Her insan sinirlenebilir)
Ordaki erkekte kadında alayı pkk ya destek çıkan tiplerdi.Paşa "ben insan olana adam olana saygı gösteririm" tarzı bir şey dedi.Kurdu köpekle muhattap ettiler.Bir de saygı mı gösterecektik?
Bir insanın bayan olması ona saygı gösterileceği anlamına gelmez..Kadın tek kelime doğru bir şey mi söyledi ki şimdi sen kadını üste çıkarıyorsun..
Sana göre dağda ki terörist kadınları da vurmayalım... Oh ne ala memleket.Saygı gösterelim onlara da...Orda ki kişilerin ağzından "doğudan çekilip rahat bıracaksın" diye bir söz çıktı.Ne demektir bu?
Bir avuç pkk sempatizanını adamdan sayacak karakter de biri olmadığı için bu kadar insan paşanın yolunda... Onun için bu kadar destekçisi var!. Onunda tabiriyle diğer particiler gibi ip cambazlığı yapmıyor!.Arkasında biz olduğumuz için dobra dobra çekinmeden konuşuyor.Ama yok siz ahmedinejat gibi kişilerin kürsüde abdye karşı konuşurken ayağını kaşımasını seversiniz değil mi? "Adama bak be işte böyle olmalıyız" demeyi bilirsiniz.Ama Türk biri bunun %1 ini yapsa kimse sindiremez...
Bir de tekrar söylüyorum.Programı nasıl izledin cidden anlamadım.En baştan tekrar izle.Olmadı tekrar, tekrar, tekrar....
Çünkü bir tane bile soykırım lafı geçmemişken, andıracak bir laf dahi yokken varsayımlarda bulunuyorsun.Paşa güzelce açıkladı.Dünya'da şimdiye dek destek almayan bir terör kuruluşu yoktur, olmadı, olamaz da dedi.Önce onların sahipleriyle konuşacağız ve teslim olun diye çağrı bırakacağız.Eğer gelip teslim olmazlarsa özel eğitimli 20000 kişiyle dağa çıkıcağız dedi.Burada yanlış olan nedir?
-
paşam gümbür gümbür gelecek geleceğin atatürkü olacak bekleyin bu türk milletinin ayranı gabardımı görürler
-
Asker siyaset yapamaz ama bakkalcı siyaset yapar değil mi ? işte bu sizin eğitiminiz. taraf gazetesinin yazarı asker doğudan çekilsin diyor. Osman paşa ne diyor sonuna kadar bu sınırlarda kalacağız diyor. Bu topraklar bizim diyor. Atatürkten sonra 2. kurtarıcı olarak görüyorum. lakin mandacılar bunu kabullenemiyor. Türk milleti osman paşayı bir tanısın o zaman görün ortalığı...Bu ülke üzerinde oynanan oyunların hepsi tek tek kırılacak. Bağımsızlığımızı yeniden kazanacağız diyen osman paşaya hep destek tam destek...
mhp chp nin içine girseydi diyenlere : 50 yıldır aynı sürec var. değişen birşey yok. bu siyasetin bir parçası olmak yerine yeni bir dirilişin gerektiğine inanıldığı için osman paşa tek başına bunu göğüslemeyi seçmiştir.
şu videodan herkes ders almalı bir farkı olduğuna varmalı.
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=1072035679999
niye HEPAR diyenlere..,
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=1041750924985&oid=20688012979
-
benim bu adama inancım var.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Osman pamukoğlu ilk üçe değil hatta ilk 5' e bile giremez gönül girmesinden yana ama olmaz 1. si parası yok 2. sağlam ideolojisi yok üzerinden siyaset yapacağı halk askeri sever ama siyasete geldimiydi her zaman dur der
biraz chp'nin biraz da mhp nin oylarını alacaktır sadece barajı aşamayacaktır keşke oylar bölünmesede paşam ya chp den yada mhpden meclise girse kabineye girse Savunma Bakanlığı yakışır paşama buadamdahayatvar bu adam pkkyı gerçekten bitirir
-----------------------------Hocam paşamız ideoloji konusunda aynen şu sözleri sarf etmiştir : "ideolojiyle etoktinlerle hiçbir alakamız yok.Bunlar köhnemiş eski külüstür şeyler.Biz 360 dereceyiz.Sağ, sol, orta, merkez.Bunlar daralmış, sığ ve bugün hiçbir işe yaramayan kavramlardır..." .
Yani Paşamız Atatürk gibi idealist bir yaklaşım içerisindedir.Zaten bu yüzden Atamızın anıtına "Bugün 11 Kasım 1938'dir" yazmıştır.Onun ilkelerini kuşkusuz bugün en iyi kavrayan tek liderdir.Bu sebeple ikinci Atatürk gözüyle bakılıyor.
Ayriyetten siyaset çizgizi düzdür.Lafı dolaylamaz, çevirmez..Yapması gerekeni yapar ve çekilir.Aynı Atatürk gibi, bugünün Rusya'sı gibi...Eğer bu adamı meclise sokarsak bir daha ki seçimlerde ben eminim akp yi düşürür, bu adamı iktidar yaparız...
Saygılar.. :)
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------Asker siyaset yapamaz ama bakkalcı siyaset yapar değil mi ? işte bu sizin eğitiminiz. taraf gazetesinin yazarı asker doğudan çekilsin diyor. Osman paşa ne diyor sonuna kadar bu sınırlarda kalacağız diyor. Bu topraklar bizim diyor. Atatürkten sonra 2. kurtarıcı olarak görüyorum. lakin mandacılar bunu kabullenemiyor. Türk milleti osman paşayı bir tanısın o zaman görün ortalığı...Bu ülke üzerinde oynanan oyunların hepsi tek tek kırılacak. Bağımsızlığımızı yeniden kazanacağız diyen osman paşaya hep destek tam destek...
mhp chp nin içine girseydi diyenlere : 50 yıldır aynı sürec var. değişen birşey yok. bu siyasetin bir parçası olmak yerine yeni bir dirilişin gerektiğine inanıldığı için osman paşa tek başına bunu göğüslemeyi seçmiştir.
şu videodan herkes ders almalı bir farkı olduğuna varmalı.
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=1072035679999
sıfır siyasete bir partiyle değilde millet vekilliğinden sonra kendi partisini kursaydı keşke barajı geçemeyen partiler arasına gireceği kesin artık taşlar oturmuşkolaykolay değişiklik olmaz bu Türkiyenin siyasetinde sıfırdan başlamayla hiç olmaz bu artık kesin osman pamukoğlunu destekliyorum ama akp nin karşısında diğer partilerden oyları bölecek bir parti akp ninişine yarayacak başka birşey değil boşakendimizi kandırmayalım gönül öyle olmasını ister ama olmayacaktır.
vatan bölünürken partilerde birlik sağlanırsa millibütünlükte öyle sağlanır her pohpohlanan kendine bir parti açarsa ohoo
ülkede çok fazla parti var çoğu partinin yerinde saymasının sebebi barajı aşamayanların oyları aşanlar tarafından toplanması bütünlük böyle böyle bozuluyor -
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
biraz chp'nin biraz da mhp nin oylarını alacaktır sadece barajı aşamayacaktır keşke oylar bölünmesede paşam ya chp den yada mhpden meclise girse kabineye girse Savunma Bakanlığı yakışır paşama buadamdahayatvar bu adam pkkyı gerçekten bitirir
-----------------------------Hocam paşamız ideoloji konusunda aynen şu sözleri sarf etmiştir : "ideolojiyle etoktinlerle hiçbir alakamız yok.Bunlar köhnemiş eski külüstür şeyler.Biz 360 dereceyiz.Sağ, sol, orta, merkez.Bunlar daralmış, sığ ve bugün hiçbir işe yaramayan kavramlardır..." .
Yani Paşamız Atatürk gibi idealist bir yaklaşım içerisindedir.Zaten bu yüzden Atamızın anıtına "Bugün 11 Kasım 1938'dir" yazmıştır.Onun ilkelerini kuşkusuz bugün en iyi kavrayan tek liderdir.Bu sebeple ikinci Atatürk gözüyle bakılıyor.
Ayriyetten siyaset çizgizi düzdür.Lafı dolaylamaz, çevirmez..Yapması gerekeni yapar ve çekilir.Aynı Atatürk gibi, bugünün Rusya'sı gibi...Eğer bu adamı meclise sokarsak bir daha ki seçimlerde ben eminim akp yi düşürür, bu adamı iktidar yaparız...
Saygılar.. :)
osmanpaşanın komuta ettiği o ordu ozaman pkkyı kökten temizleseydi eğer dedğin doğruydu halk birşeyler görmeden kimseyi öyle kurtarıcı olarak grmez tama çok büyük bir darbe vurulmuş olabilir ama şuan o zamankinden çok daha fazla güçlenmiş durumda pkk halk bu kanu tamamen durdurana oyunu verecektir. osman pamukoğlunun siyasi yönden pkk ile bir mücadele açıklamaları yok 2 büyük açıklaması var idam gelecek pkk dağdan temizlenecek dağdan temizlesen ne olacak iner ovaya ovada ne yapacaksın onuda açıklamalı tv lere bende onu hiç açıklamıyor -
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------askerlerin siyaset yapamayacagının canlı göstergesi.daha önce davullarla zurnalarla kutlanan 12 eylüllerin şimdi kara gün edilmesinin sebebini daha iyi anlamamız için gönderilmiş adeta.
siyasetin s sinden anlamıyor,konusmasını oturmasını kalkmasını bilmiyor ne düzgün bir hitap sekli ne bir saygı belirtisi.yarın meclise girdiğinde orada ''muhalefet'' diye bir kavram olacağını kimse söylememis buna,bugun gazeteci ile dahi konusamayan adamdan kimse muhalefet ile oturup karar almasını beklemesin.
kendinden baska kimsenin düşüncesine saygısı yok.baskası konusurken dinlemiyor bile saga sola bakınıyor sonra lafını bölüp kendi bildiklerini bi yerden okurcasına söylüyor.ilk 3e bile giremeyecek secimlerde kendiside biliyor dün söz veremedi zaten
çözümleri hala age of empires gibi,100bin adam topla dal ölsün hepsi.ulan 25 yıldır böyle zaten hani nerde çözüm?50 yıl sonra kürt-türk nüfusu yarı yarıya olacak neredeyse o zaman napıcaksın soykırımmı? yapmadıgın ermeni soykırımı bile bugun basına ne belalar acıyor görmüyomusun?ama dediğim gibi siyaset,diplomasi kavramı sıfır adamda.o onu düşünemez ona göre topla askerini git dal.
bu adama bide 2.atatürk diyenler var ulan Atatürk'ün efendiliği,görgüsü saygısına bi bakın sonra bide bu adama bakın.Atatürk bizi dünyada siyasi platformlarda nasıl temsil etmiş bi bakın.giyimi kusamı oturup kalkısıyla atayı gören ''vay ulan türkler böylemi'' der ama bunu göndersen bm toplantısına bildiğin kahveden gönderme adam modeli.ama ülke bunu seviyor mnkym tayyip davosta 2 hareket yaptı davos fatihi oldu,bunu göndersek gider döver birini.
daha karsındaki insana ''siz'' diyemeyen adam.babasının olglu sanki gelmiş sen diyor azarlarcasına,sıkıstıgı zamanda sen ve senin gibiler diye anında yaftalıyor.dün resmen karsısındaki 5 kişi taşak gecti adamla.hani böyle kahvede okey oynayan birini kütüphaneye götürürsün ya aynı o sekil.karsısındaki bayana bile ''sen'' dedi öküz.ulan görüşünü begenmeyebilirsin,hadi ultra öküzsün saygıda duymadın,ama o bayan ulan bayan.dolmusta yurdum kroları bile bayan gördümü yer verir sen cıkmıs hitap etmeyi bilmiyorsun.iki kelimeyi bi araya getiremiyor adam
-sayın general
ben general değilim
-sayın pamukoglu?
(5 saniye duraksama,garip mimikler) ben 8 sene önce generaldim artık degil
-tamam pamukoglu dedim,size sayın pamukoglu diyebilirm heralde?
(7 saniye duraksama) ben general degilim,siyasi partı baskanıyım
-ama size soyisminizle hitap edebilirm degilmi?sayın pamukoglu?
baskanım ben.(karsısındakini kücümseyen bakıslar)
böyle öküz bi adam işte.gelde bunu birlesmis milletlere bilmemneye temsile gönder.ama counter strike kültüründen gelmiş,kurtlar vadisi kültürüyle yogurulmus,kan uykusu belgeselini call of duty tadında izlemiş hormonal seviyesi tavan yapmıs ergen gencleri için tam bir kahraman kendisi.
tamam cok iyi askerdir lafım yok,orda bizim hayal edemeyeceimiz ortamlarda savasmıstır biz burda sıcak yatakta yatarken dağ başında ölüm tehlikesiyle uyumustur herseye eyvallah.ama kardesim askersin işte asker.neyine siyaset senin?her lafını oraya getiriyor işte,karsısında kendinden kültür akan akademik kariyeri ışıl ışıl kadın baktı kendisini itin götüne sokuyor laflarıyla hemen konuyu ceviriyor ''sen hiç kan gördünmü?senin üstüne mermi geldimi mermi? ulan kadın o ne mermisi?öküzmüsün sen?hepimiz cepheyemi cıkalım?bu ülkenin doktora mühendise hiçmi ihtiyacı yok?bırakalım üniversiteyi daga cıkalım anasını satiym adamın düşünce dağarcığı bu kadar işte.adamın gözünde orduda çay getirip götüren en ezik erbaş sırf elinde tüfek ve dagda oldugu için 6 sene tıp okuyan beyin cerrahından daha üst seviyede.
bu adam için en iyi cözüm,bastaki siyasi parti tarafından askeri komutanın basına geçirilmesi.ciddiyim bu adamın isi olamaz diplomasiyle bürokrasiyle cünkü adamın işi o değil burda adamı yermiyorum.bende kalp ameliyatı yapamam cünkü benim işim değil.herkes yapabileceği en iyi işte görev alsın.verin bu adama yetkiyi salın doğuya oda mutlu olsun bizde.
Hacı önce sen hitabı öğren! Öküz dediğin adam Türk Silahlı Kuvvetlerine 37 senesini vermiş bir GENERAL.Akıllı ol... Sen ve senin gibilerini merak ediyorum ,askerin nesinden korkuyorsunuz siyaset söz konusu oldu mu ?
Bunca sene siyaseti siviller yaptıda ne oldu - 20 senede bir darbeye muhtaç kaldı ülke.Sence bir ülkede sivil yönetim azmamış olsa ( en son darbe öncesi günde 50-60 ölüm haberi geliyordu Türkiye'nin dört köşesinden,Irak'dan beterdi bugünki halini düşünecek olsan.) asker neden o darbeleri yapma gereği duyar ki?
İkincisi , darbeden korkuyorsunuz 10 yıl geri gideceğiz diye .Allah aşkına kargaşa dönemlerinde ne kadar ileriydik :)
Askere hitap etmesini iyi öğren , babanın oğlu yok karşında. Öküz bence askerinin değerini anlayamayan sen ve senin gibilere layik olan bir hitaptır anladın mı öküz arkadaşım!