folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dün Geceki 32.Gün Programı (Osman Pamukoğlu)



Dün Geceki 32.Gün Programı (Osman Pamukoğlu)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    abdullahazad
    abdullahazad's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mayıs/2007
    Erkek

    ArkiYaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Osman Pamukoğlu bir röportajında iktidara gelirsem 1 yılda pkk yı temizleyeceğim,idamı tekrar getireceğiz demişti.peki ya sonrası ondan sonraki icraatleri.bence oda her siyasetçinin yaptığı gibi birşeyleri kullanıp oy toplamanın peşinde paşamızda pkk yı kullanıyor gibime geliyor 
    -----------------------------

    seçim programını okusaydın bilirdin teror sorunundan başka neler yapacagını.


    az insan çok huzur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    ArkiYaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Osman Pamukoğlu bir röportajında iktidara gelirsem 1 yılda pkk yı temizleyeceğim,idamı tekrar getireceğiz demişti.peki ya sonrası ondan sonraki icraatleri.bence oda her siyasetçinin yaptığı gibi birşeyleri kullanıp oy toplamanın peşinde paşamızda pkk yı kullanıyor gibime geliyor 
    -----------------------------

    hayır mhp den oy çalmaya çalışıyo :) Pkk Pkk Pkk başka birşey yok

    ekonomist kadro yok 

    ektidar kadrosu yok

    tek kendi var birde pkk yı bitireceği vaatler hadi diyelim pkk yı bitirdi neyle silahla kaç ton mermi kaç ton füze felan buda ekonomik külfiyet

    hadi diyelim bunu hal etti  adb yi dinlemedi ab yi dinlemedi kafasına buyruk davrandı dolaylı ambargo yedi ya sonrası

    Ülkede Pkk var ama daha büyük şeylerde var iç ve dış politika var

     

     

     

    onlarıda geçtik...

     

    Osmanın finansmanı nerden sağlanıyo? bi deyin hele ? askeri emekli maaşlıyla bu işler olmaz yeni kurulmuş parti devlettende para alamıyo deyin hele bana


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2008
    Erkek

    Sonlara doğru paşa dedi ki; ' Doğu'da tüm topraklar halka dağıtılacak, 20 senelik anlaşmalarla 50 yıl satmayacağı taahhüdüyle,yaşlısı genci sadece o halka verilecek.Orada görev yapan memura 10 yıl sonra birer daire verilecek.20.000 kişilik grup kurulacak, dağdakiyle değil kırsaldaki pkk ile savaşmak için dedi , ve ben ilk kez duydum bunu - 300.000 asker oradan çekilecek dedi.Sadece polis ve özel kurulacak 20.000 kişilik grup kalacak dedi.'

    Rahmetli Başbuğ Türkeşin Fikirleridir Bunlar toprak Devrimi


    De Get Yalan Dünya...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    Bakın hocalar Türkiyede gruplar belli

    islami kesim

    solcu kesim

    milliyetçi kesim

    ideolojik kesim

    birde etnik kesim malumunuz

     

    osman paşa nerden oy alacak? en yakın mhp gibi görünüyo mhp den aldı diyelim %3 ( hiç sanmıyorum ya :) neyse mhp zaten siyasi bir parti değil neyse akp den hiç alyamaz solcu kesimdende alsın hadi %2  ideolojik kesim zaten ideolojik :)) etnik kesime gelince kürtler pkk yı bitirsin diye oy vereceğini hiç sanmıyorum :)

    osmanın iyi para bulması lazım şuanki finansman kaynağı zayıf medya ile anlaşması lazım çok şeyler olması lazım ancak %10 u aşsın

     

     

    ama böyle olmazki ya kimse tartışmıyo :(.....


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2009
    Erkek
    Paşam Hepsini Döt Etti =)
     


    ;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2007
    Erkek
    Sadece Şehit anaları ve şehit aileleri eş dostu verse bu adam gene meclise girer ama vereceklerini  pek sanmıyorum.. bizim ülkemizde koyun çok..yıllarını terörle mücadeleye vermiş bi insanı bile başa getirmekten korkar olmuşuz.. acaba darbecimi olur diye..

    böyle düşünenler tvlerde şehit cenazelerini gördüklerinde timsah gözyaşı dökmesinler ozaman boşuna ağlamasınlar..alın işte adam asacağım diyor. .tayyiple bi 50 sene daha bu ülke yaşasa bi 50 sene daha türban muhabbeti davos muhabbeti sürer gider..
    tayyipin en önemli özelliği halkıyla konuşurken küçümser gibi konuşuyor ve dalga geçiyor.. biz halk olarak bize saygı gösterenin yanında değil bizle dalga geçenin yanında olmayı seviyoruz nedense..

    ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mayıs/2007
    Erkek

    Monitörden fırlama imkanım olsa o Doğu Ergil denilen adamın ağzını yüzünü sol gözünü var ya...

    deli etti beni...

    Sadece 8 dakikasından bomba sözler : 

    *bana silah çekmedikçe benden korkmana gerek yok.Biz hiçbir yerden çekilmeyeceğiz.

    *Sen terbiyeni kendine sakla beyefendi.Sen bana nasihat ve tavsiye de bulunamazsın!.İnsan ve adam olana öyle söylerim!.

    *Doğru Ergil denilen haysiyetsize : Kürt raporları hazırlayıp para alıyor musun?Kaç tanesinden aldın kaç tanesinden almadın?Peki avrupa fonlarının hangilerinden destekleniyorsun? . Fonları getiricem.O belgeleri de getiricem.Ve moral ver dağdakilere!!Ve millette sizi izlesin.Biz yürekli adamlarız!.Biz sizin gibi deniz anası gibi dövünüp yanmayız!.

    *Şuanda mecliste ki partilerin birinden %36, birinden %27, birinden %13 birinden %6 oy alıyoruz.İşte partinin gücü!. Bunu çok iyi bildiğimizden ve şuanda piskoloji belli olduğundan ben öyle alıştıkları klasik particiler gibi ip cambazlığı yapmıyorum.Bu parti benim cebimden 5 kuruş para çıkmadan 36 günde kuruldu.8-10 ay da yaklaşık 60 il ve 220 ilçede örgütlendik.

    vs... gerisi için izleyin =)

     

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mayıs/2007
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

    -----------------------------

     

    hacım kadrosunu bu ayın sonuna kadar düzenleyecek.Ama inan güzel adamlarda var.Daha çok Turancı kesim yer alıyor kadrosunda.Paşa bunu direk dile getirmese de Doğuda ki kardeşlerimizle birlik olmayı hedefliyor gibi..(ya da ileri de düşünecektir)Yani bu benim şahsi düşüncem.Çünkü iki başkan yardımcısı var biri kesin olmak üzere Turancı.Ötekinden de şüpheleniyorum.Partide ki önemli kişilerle sıkça görüşen biriyim.

    Diğer kesimde işletme ve iktisat okuyan kişiler.3 emekli asker, 3-5 tane de yazar vardı kadrosunda.

    Paşamız tıpkı Rusya gibi düz siyaset yapıyor.Zaten olması gerekende bu.Yıllardır insanların beynini bitirdiler.Avrupa neden Rusya'ya bulaşamıyor?Her bulaştığında doğalgazı kesiyor bilmem bişi yapıyor adam ediyor hepsini.Unutmayalım ki ülkemizin de çok güçlü kozları var.

    Paşamızın yardımcılarından Gül Tan hanımın gençleri bilgilendirmek amaçlı bir konuşması var.Onda bu ambargo konusundan bahsediyor.Eğer bugün bir şeyleri değiştirmeye kalkmazsak ileride bağımsızlığımızı almamız mümkün değil.Eğer bize oy veriyorsanız kurtuluş savaşında halkımızın yaptığı fedakarlıkları yapacaksınız diyordu.

    Eğer çoluğumuzun çocuğumuzun bu topraklarda gönül rahatlığıyla yaşamasını istiyorsak oyumuzu paşaya vermeliyiz.Gerektiğinde hükümeti,orduyu ve diğer bütün devlet kurumlarını eleştirebilen bir başka kişi var mı? Olan bitene karşı çıkan başka kimse yok.
    Meclistekiler çocuk gibi birbiriyle oynuyor.

    Mhp dediğin parti zaten devlet bahçeliyle bitti.Adamın dtplilerle el sıkıştığı videolar heryerde geziyor.Bakma şimdi avazı çıktığı kadar bağırdığına...Baykal da bir gün önce rte ile kavga ediyor ertesi günü güle güle sohbet ediyor.Hepsi birbirleriyle danışıklı dövüş içerisindeler.
    Sence akp'ye neden bu kadar oy veriliyor?Çünkü büyüklerimiz eski tarihlerde baykal yüzünden ülkenin elektriklerinin ne hale geldiğini biliyor.Mecbur oraya veriyor.
    Peki ya millet neden chp ye oy veriyor? Aynı şekilde sırf akp liler istediğini yapamasın diye oy veriyor.Yoksa baykalı seven kim?
    Mhp'ye oy verenlerin de çoğu bahçelinin kara kaşı kara gözü için vermiyor.İki partinin arkasından gelebilecek tek bu parti var.Yoksa aynı şekilde bahçeliyi seven de yok.

    Şuan günümüz de kimse desteklediği partiye oy vermiyor.Herkes birbirinin önünü kesmeye çalışıyor.İnan sağcıdan solcuya, solcudan sağcıya bir çok oy geçişi oldu.İki tarafta onları temsil edenleri beğenmiyor. 

    Tüm bunların yanına alternatif olarak bir kişi çıkmış.Dürüst, sivri dilli Adam gibi adam olan biri.Şimdi bu halk kime oy versin? Umut gösteren başka kim var? 

    dipnot: Arkadaşlar paşamızın parti programı hazırdır.Tek pkk olarak gündeme çıkmasının sebebi günümüz de en çok can alan konu bu olduğu içindir.Kendisi de dile getirdiği gibi siyaset cambazlığı yapmamaktadır. Ben eminim ki Ankara Kurultayı toplantısını netten izlerseniz hepiniz gönlünüzü paşaya kaptırırsınız.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    askerlerin siyaset yapamayacagının canlı göstergesi.daha önce davullarla zurnalarla kutlanan 12 eylüllerin şimdi kara gün edilmesinin sebebini daha iyi anlamamız için gönderilmiş adeta.

    siyasetin s sinden anlamıyor,konusmasını oturmasını kalkmasını bilmiyor ne düzgün bir hitap sekli ne bir saygı belirtisi.yarın meclise girdiğinde orada ''muhalefet'' diye bir kavram olacağını kimse söylememis buna,bugun gazeteci ile dahi konusamayan adamdan kimse muhalefet ile oturup karar almasını beklemesin.

    kendinden baska kimsenin düşüncesine saygısı yok.baskası konusurken dinlemiyor bile saga sola bakınıyor sonra lafını bölüp kendi bildiklerini bi yerden okurcasına söylüyor.ilk 3e bile giremeyecek secimlerde kendiside biliyor dün söz veremedi zaten

    çözümleri hala age of empires gibi,100bin adam topla dal ölsün hepsi.ulan 25 yıldır böyle zaten hani nerde çözüm?50 yıl sonra kürt-türk nüfusu yarı yarıya olacak neredeyse o zaman napıcaksın soykırımmı? yapmadıgın ermeni soykırımı bile bugun basına ne belalar acıyor görmüyomusun?ama dediğim gibi siyaset,diplomasi kavramı sıfır adamda.o onu düşünemez ona göre topla askerini git dal.

    bu adama bide 2.atatürk diyenler var ulan Atatürk'ün efendiliği,görgüsü saygısına bi bakın sonra bide bu adama bakın.Atatürk bizi dünyada siyasi platformlarda nasıl temsil etmiş bi bakın.giyimi kusamı oturup kalkısıyla atayı gören ''vay ulan türkler böylemi'' der ama bunu göndersen bm toplantısına bildiğin kahveden gönderme adam modeli.ama ülke bunu seviyor mnkym tayyip davosta 2 hareket yaptı davos fatihi oldu,bunu göndersek gider döver birini.

    daha karsındaki insana ''siz'' diyemeyen adam.babasının olglu sanki gelmiş sen diyor azarlarcasına,sıkıstıgı zamanda sen ve senin gibiler diye anında yaftalıyor.dün resmen karsısındaki 5 kişi taşak gecti adamla.hani böyle kahvede okey oynayan birini kütüphaneye götürürsün ya aynı o sekil.karsısındaki bayana bile ''sen'' dedi öküz.ulan görüşünü begenmeyebilirsin,hadi ultra öküzsün saygıda duymadın,ama o bayan ulan bayan.dolmusta yurdum kroları bile bayan gördümü yer verir sen cıkmıs hitap etmeyi bilmiyorsun.iki kelimeyi bi araya getiremiyor adam

    -sayın general

    ben general değilim

    -sayın pamukoglu?

    (5 saniye duraksama,garip mimikler) ben 8 sene önce generaldim artık degil

    -tamam pamukoglu dedim,size sayın pamukoglu diyebilirm heralde?

    (7 saniye duraksama) ben general degilim,siyasi partı baskanıyım

    -ama size soyisminizle hitap edebilirm degilmi?sayın pamukoglu?

    baskanım ben.(karsısındakini kücümseyen bakıslar)

    böyle öküz bi adam işte.gelde bunu birlesmis milletlere bilmemneye temsile gönder.ama counter strike kültüründen gelmiş,kurtlar vadisi kültürüyle yogurulmus,kan uykusu belgeselini call of duty tadında izlemiş hormonal seviyesi tavan yapmıs ergen gencleri için tam bir kahraman kendisi.

    tamam cok iyi askerdir lafım yok,orda bizim hayal edemeyeceimiz ortamlarda savasmıstır biz burda sıcak yatakta yatarken dağ başında ölüm tehlikesiyle uyumustur herseye eyvallah.ama kardesim askersin işte asker.neyine siyaset senin?her lafını oraya getiriyor işte,karsısında kendinden kültür akan akademik kariyeri ışıl ışıl kadın baktı kendisini itin götüne sokuyor laflarıyla hemen konuyu ceviriyor ''sen hiç kan gördünmü?senin üstüne mermi geldimi mermi? ulan kadın o ne mermisi?öküzmüsün sen?hepimiz cepheyemi cıkalım?bu ülkenin doktora mühendise hiçmi ihtiyacı yok?bırakalım üniversiteyi daga cıkalım anasını satiym adamın düşünce dağarcığı bu kadar işte.adamın gözünde orduda çay getirip götüren en ezik erbaş sırf elinde tüfek ve dagda oldugu için 6 sene tıp okuyan beyin cerrahından daha üst seviyede.

    bu adam için en iyi cözüm,bastaki siyasi parti tarafından askeri komutanın basına geçirilmesi.ciddiyim bu adamın isi olamaz diplomasiyle bürokrasiyle cünkü adamın işi o değil burda adamı yermiyorum.bende kalp ameliyatı yapamam cünkü benim işim değil.herkes yapabileceği en iyi işte görev alsın.verin bu adama yetkiyi salın doğuya oda mutlu olsun bizde.


    Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adana01
    adana01's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Nisan/2007
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

    askerlerin siyaset yapamayacagının canlı göstergesi.daha önce davullarla zurnalarla kutlanan 12 eylüllerin şimdi kara gün edilmesinin sebebini daha iyi anlamamız için gönderilmiş adeta.

    siyasetin s sinden anlamıyor,konusmasını oturmasını kalkmasını bilmiyor ne düzgün bir hitap sekli ne bir saygı belirtisi.yarın meclise girdiğinde orada ''muhalefet'' diye bir kavram olacağını kimse söylememis buna,bugun gazeteci ile dahi konusamayan adamdan kimse muhalefet ile oturup karar almasını beklemesin.

    kendinden baska kimsenin düşüncesine saygısı yok.baskası konusurken dinlemiyor bile saga sola bakınıyor sonra lafını bölüp kendi bildiklerini bi yerden okurcasına söylüyor.ilk 3e bile giremeyecek secimlerde kendiside biliyor dün söz veremedi zaten

    çözümleri hala age of empires gibi,100bin adam topla dal ölsün hepsi.ulan 25 yıldır böyle zaten hani nerde çözüm?50 yıl sonra kürt-türk nüfusu yarı yarıya olacak neredeyse o zaman napıcaksın soykırımmı? yapmadıgın ermeni soykırımı bile bugun basına ne belalar acıyor görmüyomusun?ama dediğim gibi siyaset,diplomasi kavramı sıfır adamda.o onu düşünemez ona göre topla askerini git dal.

    bu adama bide 2.atatürk diyenler var ulan Atatürk'ün efendiliği,görgüsü saygısına bi bakın sonra bide bu adama bakın.Atatürk bizi dünyada siyasi platformlarda nasıl temsil etmiş bi bakın.giyimi kusamı oturup kalkısıyla atayı gören ''vay ulan türkler böylemi'' der ama bunu göndersen bm toplantısına bildiğin kahveden gönderme adam modeli.ama ülke bunu seviyor mnkym tayyip davosta 2 hareket yaptı davos fatihi oldu,bunu göndersek gider döver birini.

    daha karsındaki insana ''siz'' diyemeyen adam.babasının olglu sanki gelmiş sen diyor azarlarcasına,sıkıstıgı zamanda sen ve senin gibiler diye anında yaftalıyor.dün resmen karsısındaki 5 kişi taşak gecti adamla.hani böyle kahvede okey oynayan birini kütüphaneye götürürsün ya aynı o sekil.karsısındaki bayana bile ''sen'' dedi öküz.ulan görüşünü begenmeyebilirsin,hadi ultra öküzsün saygıda duymadın,ama o bayan ulan bayan.dolmusta yurdum kroları bile bayan gördümü yer verir sen cıkmıs hitap etmeyi bilmiyorsun.iki kelimeyi bi araya getiremiyor adam

    -sayın general

    ben general değilim

    -sayın pamukoglu?

    (5 saniye duraksama,garip mimikler) ben 8 sene önce generaldim artık degil

    -tamam pamukoglu dedim,size sayın pamukoglu diyebilirm heralde?

    (7 saniye duraksama) ben general degilim,siyasi partı baskanıyım

    -ama size soyisminizle hitap edebilirm degilmi?sayın pamukoglu?

    baskanım ben.(karsısındakini kücümseyen bakıslar)

    böyle öküz bi adam işte.gelde bunu birlesmis milletlere bilmemneye temsile gönder.ama counter strike kültüründen gelmiş,kurtlar vadisi kültürüyle yogurulmus,kan uykusu belgeselini call of duty tadında izlemiş hormonal seviyesi tavan yapmıs ergen gencleri için tam bir kahraman kendisi.

    tamam cok iyi askerdir lafım yok,orda bizim hayal edemeyeceimiz ortamlarda savasmıstır biz burda sıcak yatakta yatarken dağ başında ölüm tehlikesiyle uyumustur herseye eyvallah.ama kardesim askersin işte asker.neyine siyaset senin?her lafını oraya getiriyor işte,karsısında kendinden kültür akan akademik kariyeri ışıl ışıl kadın baktı kendisini itin götüne sokuyor laflarıyla hemen konuyu ceviriyor ''sen hiç kan gördünmü?senin üstüne mermi geldimi mermi? ulan kadın o ne mermisi?öküzmüsün sen?hepimiz cepheyemi cıkalım?bu ülkenin doktora mühendise hiçmi ihtiyacı yok?bırakalım üniversiteyi daga cıkalım anasını satiym adamın düşünce dağarcığı bu kadar işte.adamın gözünde orduda çay getirip götüren en ezik erbaş sırf elinde tüfek ve dagda oldugu için 6 sene tıp okuyan beyin cerrahından daha üst seviyede.

    bu adam için en iyi cözüm,bastaki siyasi parti tarafından askeri komutanın basına geçirilmesi.ciddiyim bu adamın isi olamaz diplomasiyle bürokrasiyle cünkü adamın işi o değil burda adamı yermiyorum.bende kalp ameliyatı yapamam cünkü benim işim değil.herkes yapabileceği en iyi işte görev alsın.verin bu adama yetkiyi salın doğuya oda mutlu olsun bizde.


    -----------------------------

    @ama ülke bunu seviyor mnkym tayyip davosta 2 hareket yaptı davos fatihi oldu,bunu göndersek gider döver birini.

     Hacı  sende alışmışsın   dışarıya gittiğinde ezik duran adamlara hep  öyle olsun   istiyosun  heralde ;)

     @karsısında kendinden kültür akan akademik kariyeri ışıl ışıl kadın baktı kendisini itin götüne   sokuyor laflarıyla hemen konuyu ceviriyor

    sanırım    senle ben    aynı   programı   izlemedikk   kadının  söylediği manttıklı kısım  neydi  köyleri   askerler  yaktı dedi o kısım mı yoksa :s 

    @askerlerin siyaset yapamayacagının canlı göstergesi

    hacı  büyük liderlere bak çoğu   siyasete askeriyeden gelmedir  atatürk,ismet inönü vs.

     ayrıca   konuşma hitabından    adaptan   bahsediyosun   o zaman itin götüne lafını seninde kullanmaman lazım değilmi  sonuçta  saygı  sadece  ünlülere,siyasetçilere,askerlere    özgü    birşey değil  öyle   değilmi  ;)

Toplam Hit: 12215 Toplam Mesaj: 79