folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dün Geceki 32.Gün Programı (Osman Pamukoğlu)

Dün Geceki 32.Gün Programı (Osman Pamukoğlu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    attackatak bunu yazdı:

osmanpaşanın komuta ettiği o ordu ozaman pkkyı kökten temizleseydi eğer dedğin doğruydu halk birşeyler görmeden kimseyi öyle kurtarıcı olarak grmez tama çok büyük bir darbe vurulmuş olabilir ama şuan o zamankinden çok daha fazla güçlenmiş durumda pkk  halk bu kanu tamamen durdurana oyunu verecektir.  osman pamukoğlunun siyasi yönden pkk ile bir mücadele açıklamaları yok 2 büyük açıklaması var idam gelecek pkk dağdan temizlenecek dağdan temizlesen ne olacak iner ovaya ovada ne yapacaksın onuda açıklamalı tv lere bende onu hiç açıklamıyor 

Hocam paşa hükümetten yeterli desteği alamadığı için pkk yı kökten temizleyemedi.Ama kendi açıklamalarına göre İran'da bir dağa kıstırmıştı ve hükümet izin verseydi halledicekti.Mlsf o zaman ki mason lider buna müsade etmedi..

Pkk bugün daha güçlü değil.Bizim o zamanlar gece görüşlerimiz bile yoktu hocam.Asıl güçsüz olan bizdik.Ayrıca pkk nın o zaman ki gücü şehirlerde boy gösteriyordu.Yol kesiyorlardı.Benim astsubay dayım o vakitlerde arabayla bir yere gitmeden önce yengeme el bombası nasıl çekilip atılır onu anlatıyordu.Yola çıkacak kamu çalışanları ben öleceksem bir kaçını da kendimle birlikte götürürüm mantığıyla hareket ediyordu.O zamana kıyaslarsak bugün pkk çok daha güçsüz ve Türk ordusu çok daha güçlü durumda.Pkk aldığı siyasi ve medya desteği sayesinde güçlü gösterilmek isteniyor.

Terörü nasıl bitireceğine gelince açıklıyor hocam.20000 kişilik Özel birlik kurulup onlar gibi savaşılacak.Orada ki 300000 kişilik ordu geri çekilecek.Sabit karakol kalmayacak.Terör örgütünün kendisiyle değil sahipleriyle konuşulacak.Orda ki bütün devlet mülkü sayılan araziler halka dağıtılacak.Caydırıcı unsur olarak idam kullanılacak.Ovayla ilgili planlarında oralara mülkler yapmak vardı sanırım.Bir çok açıklaması var inan beynim almıyor unutmuşum.Cidden çok uzun.Özellikle sanırım avrasya tv de idi bunun hakkında çok güzel bir program yapmıştı.İzlemeni tavsiye ederim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

mutlaka izlerim hayır olmuş olsa dahi ikisini bir açıklamalı kamuoyunda gözüken sadece osmanpaşa dağ çözümünü söylüyor

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

pkknın bitmemesini kan uykusunda osman paşa anlattı izlediyseniz eğer. Son pkkya darbe yapılacağı operasyonda amerika f16yla kendi uçağını vuracakmış o yüzden operasyonu durdur emri genelkurmaydan gelir operasyon yapılmaz. ama yine ertesi günlerde operasyona devam edilir. ve yine son operasyon için sülüman demirelle osman paşa arasında şöyle bir konuşma geçer;

sülüman demirel: Dağdakilerin terörist olduğuna eminmisin  iranla bir kaos yaşamak istemiyoruz paşa der.

Osman paşa : Horoz dünyanın her yerinde horozdur der.

pkknın bitmemesi siyasi eziklikten dolayıdır. yoksa askere bırakılsa  dağda tek kişi kalmaz.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

ArkiYaN bunu yazdı:
    Osman Pamukoğlu bir röportajında iktidara gelirsem 1 yılda pkk yı temizleyeceğim,idamı tekrar getireceğiz demişti.peki ya sonrası ondan sonraki icraatleri.bence oda her siyasetçinin yaptığı gibi birşeyleri kullanıp oy toplamanın peşinde paşamızda pkk yı kullanıyor gibime geliyor 

pkk konusunda ne söylüyorsa doğrudur

izlemeyen varsa kan uykusu belgeselini izlemesini tavsiye ederim 

400 tane terörist öldürüp 1 tane bile şehit vermemiştir bunu göz önünde bulundurmak gerek

yakından takip edenler vardir mutlaka

derki eğer pkkyi temizlek istiyorsak bu askerlerin işi değildir hertürlü eğitimi almış gönüllü askerlerin işidir. der

savaş stratejisi konusunda üstüne adam tanımam ama tabiki diğer yönden türkiyeye ne gibi ne kadar katkısı olur bilemem ama zararı olmayacağına inandığım tek insandır aynı zamanda.

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:
    ArkiYaN bunu yazdı:
    Osman Pamukoğlu bir röportajında iktidara gelirsem 1 yılda pkk yı temizleyeceğim,idamı tekrar getireceğiz demişti.peki ya sonrası ondan sonraki icraatleri.bence oda her siyasetçinin yaptığı gibi birşeyleri kullanıp oy toplamanın peşinde paşamızda pkk yı kullanıyor gibime geliyor 
    hocam bana kalırsa bu adam dediğini yapar,sonuçda 25 senedir bu işin içinde. çatışmaların en göbeğinde oldu hep.Bu arada paşanın bilinmeyen bir yönünü diyeyim , 5 sefer üstü üstüne ordu riyakat nişanı almış- bu cumhuriyet tarihinde bir rekor sayılıyor.

Herneyse, çoğumuz en azından duymuşuzdur abisinden,arkadaşlarından yada bir tanıdığından - pkklılar dibimizden geçiyor ama dokunamıyoruz diye. işin siyasi kesimi bunlar. hepimiz artık az çok biliyoruz.

bunun yanı sıra, paşa siyasi bir gücüde eline alırsa - bunları hayli hayli yapar- dediklerinden fazlasını bile yapar. unutmayın ki; şuanki iktidarsız iktidar döneminde çıktı tüm bu açılım-pkk ve kürt olayları. Eminim 1 senede dediğini yapar!

olay pkk yı dağdan temizlemekse atsınlar 10 tane taktik başlıklı nükleer bomba bitsin gitsin bu iş..

şehirden, fakültelerden, liselerden, kahvehanelerden nasıl temizleyecek?.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:

Hacı önce sen hitabı öğren! Öküz dediğin adam Türk Silahlı Kuvvetlerine 37 senesini vermiş bir GENERAL.Akıllı ol... Sen ve senin gibilerini merak ediyorum ,askerin nesinden korkuyorsunuz siyaset söz konusu oldu mu ?

Bunca sene siyaseti siviller yaptıda ne oldu - 20 senede bir darbeye muhtaç kaldı ülke.Sence bir ülkede sivil yönetim azmamış olsa ( en son darbe öncesi günde 50-60 ölüm haberi geliyordu Türkiye'nin dört köşesinden,Irak'dan beterdi bugünki halini düşünecek olsan.) asker neden o darbeleri yapma gereği duyar ki?

İkincisi , darbeden korkuyorsunuz 10 yıl geri gideceğiz diye .Allah aşkına kargaşa dönemlerinde ne kadar ileriydik :)

Askere hitap etmesini iyi öğren , babanın oğlu yok karşında. Öküz bence askerinin değerini anlayamayan sen ve senin gibilere layik olan bir hitaptır anladın mı öküz arkadaşım!

lan anten,sana laf söyleyenmi varda gelmiş bana burda hakaret ediyorsun?al paşan gibi bende adamına göre konustum bak.saygıyı bi kenara koydum senle konusurken nasılmıs?

siviller siyaset yaptı-darbe oldu siviller siyaset yapmasın.peki o zaman darbelerde noldu?götü doğrulttukmu?darbe sonrası olusan ekonomiden haberin varmı senin?elindeki paranın bir günde 10da 1 i kadar deger kaybetmesi bişi ifade ediyormu senin için?etmez tabi,hayat counter gibi zaten git öldür gel bitsin.ondan sonra 20 yılda bir darbe yap.işte bu yuzden asker siyaset yapamaz.asker siyaset yapmasında bakkalmı yapsın diyenler var.he bu ülkede bi asker var bide bakkal var zaten arası yok dimi,bu kadar kıt bi milletiz işte.asker dediğin 1 meslek birimi,sivil dediğin 3984758394 tane meslekten insan.hangi birini eleyeceksin simdi? peki ya ''en kötü yönetim en iyi darbeden iyidir'' sözünü kim neden söylemiş hiç düşündünüzmü?

öküz diyorum cünkü bana göre karsısındaki insana nasıl hitap edecegini bilmeyen insan öküzdür.sana göre değildir.37 sene dağda kalmıssa bende onu diyorum dağ bu adam için en iyi mekan.getir askeri komutanın basına bu adamı daga cıkarın.cünkü teröristler bu dilden anlar,bu adamın konustugu dilden.ama bu dil bizi uluslararsı platformda temsil edecek dilmi? hayır kardesim hayır! hötle zötle olmuyor bu işler köy kahvesi değil orası.arkadaslarımızın über anlama seviyesine hayranım hemen demişler ezilip büzülsünmü.e tabi asker yönetmesin diyince bakkalmı yönetsin diyen zihniyetten farklı bişi beklememek lazım hayatı 2 kavramdan ibaret sanıyorlar.kabadayı olmayınca ezik olacak.Yahu orada adam gibi duracak,ne ezilecek ne saygısızlık yapacak tıpkı ATATÜRK gibi? Siz Atatürkün hiç bi yerde saygısızca hitabını yada bu tip ''ökzülüğünü'' gördünüzmü?Yunan bayragını yerden alan,şeriat yandaşları hocalara dahi konusurken ''Efendiler'' diye baslayan birisi simdi şu paşa gibi öküzlük yapmadı diye ''ezik''mi? İşte bunu anlayamıyorsunuz.İstediğiniz çıksın orda bayrağın üstüne sıçsın,karşıt görüşlere hitap ederken it muamelesi yapsın.Gelmiş bana burada bunu savunuyorsunuz.

Dün resmen adamla taşak geçtiler en son birisi emret komutanım falan diyodu gülerek,bunları sizde görüyorsunuz görmezden geliyorsunuz,tutunacak baska bişeyiniz olmadıgı gibide tıpkı paşanın yaptıgı gibi ''höött zööött'' bunlara sarılıyorsunuz.neymiş paşa ben adam olana cevap veririm demiş vay vay vayyy!! ne konustu bee!! büyük paşa!nasıl laf koydu!

Atatürk asker kimliğinden öte bir devlet adamıydı.ve tarihin gördüğü en büyük devlet adamıydı.Sen her türden adamla muhattap olacaksın devlet adamıyken.Daha hiç bi sıfatın yokken 5 tane gazeteciyle konusamıyosun,örnek gösterdiğiniz Atatürk hem ülke içinde kürtlerle islamcılarla çerkezlerle ermenilerle lazlarla hemde ülke dısında ingiliziyle fransızıyla abd siyle nasıl konustu sanıyorsunuz?paşa gibi iki lafı bir araya getiremeyerekmi?

Ben kürtleri sevmem,eski postları döktürmeyin bana burda,seçimlerde mhp ye oy verdiim bile cıkar üzülürsünüz sonra yaftalarınız boşa gitti diye ;)

Efendiler ve ey millet, biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz. En doğru en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.”

düşünceni bir böyle ifade etmek var bir de,

Sus! sen konusma! sen ve senin gibiler bu ülkeyi bölemiyecek!ben adam olanla konusurum ülen!

şeklinde ifade etmek var.

peki simdi delikanlı gibi cevap verin,bu laflarla begenmediginiz tayyibin davosta yaptıkları ile ne fark var?ama hepiniz anti tayyipcisiniz,hatta senin iletindede tayyibin lafından esintiler var,meydan okudugun iletindeki lafla paşanın üslubu ne kadar benziyor deilmi?

madem sivil yönetim tü kaka,darbeler en iyisi,o zaman asker kökenli Atatürk neden oligarşiyi getimemiş acaba?zaten ordunun başkumandanı,kendide başa geçerdi orduyla beraber yönetirdi neye gerek seçimmiş meclismiş demokrasiymiş.bunları düşünen yok tabi.

bana gelince,ben ne devlet adamlıgına soyunuyorum nede siyasi bi vasfım var.kendi halimde biriyim kullandıgım hakaretler,sözler ne ülkeyi temsil eder nede bi yetkisi vardır.Hal ve hareketimin ülke bürokrasisiyle zerre ilgisi yoktur.Bu yüzden benim ''öküzlük'' yapmamla devleti yönetmeye soyunan bi genel pari baskanının ''öküzlük'' yapmasının aynı degerde olmadıgını idrak edecek yastasınızdır sanırım,hadi selametle

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek
    Kitabını okuyun paşanın. İncelikleri görünce pkk ile nasıl başa çıkılacağı gayet iyi anlaşılıyor..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clio
    clio's avatar
    Erkek
    @fenerist07 , Eleştri yap , öküzlük yapma . Birtek Sizin gibi sözde kürdistan hayalleriyle yaşayan sitelere üye olanlar sevmiyor paşamızı : http://img264.imageshack.us/img264/1606/pkk.jpg
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

clio bunu yazdı:
    @fenerist07 , Eleştri yap , öküzlük yapma . Birtek Sizin gibi sözde kürdistan hayalleriyle yaşayan sitelere üye olanlar sevmiyor paşamızı : http://img264.imageshack.us/img264/1606/pkk.jpg

bravo bir tek müfeddiş gadget'ımız eksikti oda oldu.bak genç,

1.si verdiğin linkle alakam yok,herkesin nickini aratsan yüzlerce kopyası cıkar sana bircok holyone bulabilirim,benim nickimi kullanan tanımadıgım bir eleman yüzünden yaftalamalarına dikkat et.

2.si hayatımda antalyadan doğuya geçmedim ailem 7 göbek antalyalıdır kürtlükle zerre alakam yoktur

3.sü dedektiflik yaparken şunlarıda göz ardı etme,yada gördünde söylemsi zor geldi galiba?ben yıllardır buradayım kocum veremeyecek hesabım yok.Uzağa gitmene gerek yok

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=44726

http://www2.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=4&folderid=43036

veee en önemlisi

http://www1.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=6&folderid=74161

hadi simdi bi çay koy gel

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

fenerist hocam iyi açıklamışsın olayı

osman pamukoğlunu severim ama siyasete girmesini hiç samimi bulmadım.Sadece pkk sorununu çözmek için meclise girmek,iktidar olmak/olmak istemek ne kadar doğru..Hadi diyelim iktidara geldi pkk sorununu çözdü peki sonra ne olacak,siyasetten ne kadar anlıyo ki,insanları yönetmek askeri yönetmekden çok daha zordur..

Toplam Hit: 12886 Toplam Mesaj: 79