Dunya Turu Projem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    merhabalar
    bu hayat boyle gecmez bu yuzden harbiden unutamayacagim bisey yapmak istiyorum.bu yil sonuna dogru yola cikip dunyayi gezmek istiyorum.tabi minibusle 3-4 kisi olarak.kafamdaki plan soyle: avrupadaki guzel sehirleri dolasip rusya nin icinden gecip china e ordan gemiyle japonya ordanda gemiyle amerikaya gecmek orda minibusu satip ucakla turkiyeye donmek.bu baglamda bu konuyla ilgili onerilerinizi bekliyorum ozellikle suraya mutlaka git surayi mutlaka gor surdan gec, bak surda soyle bi sorun yasarsin, surda turkleri sevmezler, surasi pistir, surda hersey ucuzdur.
    ozellikle kucuk turistin az geldigi yerlesim yerlerinden gecmek istiyorum.
    aranizda gelmek isteyende olursa para biriktirsin yola cikmadan bi hafta kadar once tekrar konu acicam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Malesef o işler dediğin kadar kolay değil.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

hocam o kadar benzin parasını nerden bulcan allah askına yav insanlar şurdan suraya gıdemıyor

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Romanyaya kadar yolun var ... Orada g.tünüzü keserler :D

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

hangi dilleri biliyorsun ona göre afrikayada gitmeni tavsiye ederim özellikle güney afrika ve güney amerika

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

blmrt bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam o kadar benzin parasını nerden bulcan allah askına yav insanlar şurdan suraya gıdemıyor

her yeri türkiye gibi sanıyorsun heralde.

konuya dönersek, avrupa turu yapmanı öneririm.

mesela benim tanıdıklar bulgaristana gittiler 2000$ civarına opel vectra aldılar, hollandasından fransasına her yeri gezdiler.

arabayla türkiye'ye dönüp 6 ay daha kullanıp, aldıkları paradan daha fazlaya hurdacıya mı çıkmacıya mı ne itelediler.

güzel plan gibi.

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Sarper bunu yazdı:
    merhabalar
    bu hayat boyle gecmez bu yuzden harbiden unutamayacagim bisey yapmak istiyorum.bu yil sonuna dogru yola cikip dunyayi gezmek istiyorum.tabi minibusle 3-4 kisi olarak.kafamdaki plan soyle: avrupadaki guzel sehirleri dolasip rusya nin icinden gecip china e ordan gemiyle japonya ordanda gemiyle amerikaya gecmek orda minibusu satip ucakla turkiyeye donmek.bu baglamda bu konuyla ilgili onerilerinizi bekliyorum ozellikle suraya mutlaka git surayi mutlaka gor surdan gec, bak surda soyle bi sorun yasarsin, surda turkleri sevmezler, surasi pistir, surda hersey ucuzdur.
    ozellikle kucuk turistin az geldigi yerlesim yerlerinden gecmek istiyorum.
    aranizda gelmek isteyende olursa para biriktirsin yola cikmadan bi hafta kadar once tekrar konu acicam.

Uçma.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

süper bir fikir. severim böyle şeyleri. bende bir zamanlar deniz yoluyla ufak bir tekne ile sahilleri gezmek istiyordum. halen de isterim. en azından akdeniz, hint, çin gibi.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    en fazla 3 bin km. avrupa tutar.9 bin kmde ordan china ya giderim.(c harfinin altinda nokta olani yok bu klavyede ondan cin yazmiyorum anlam bozuk geliyo :D) bunu yakiti nasi odycen diyen arkadas icin yazdim tabi.dizel bi arac olucak.15-20 kurus yaksa kmde hesapla iste.zaten full akbille cikmiycaz yola bi sene para biriktiricez.bildigim tek dil ingilizce ama dil zekam iyidir her turlu anlasirim insanlarla
    bide bi yil kadar gezicem oyle sadece avrupa falan degil avrupada sevdigim guzel oldugunu duydugum bi kac sehir var prag falan onlardan sonra dogudan dogru amerikaya gidicem.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

avrupayı interrail ile gez hocam hiç uğraşma direksiyon başında :)

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

iyi yolculuklar hacı :D

Zehirrr . . .
Toplam Hit: 9489 Toplam Mesaj: 64