Dunya Turu Projem
-
Bu yolculuk için kaç para ayırdın acaba merak ettim :)
-
sadece cep harçlığı için 50k euro güzel para valla. Allah yolunu açık etsin hacı inşallah yaparsın istediğini, ispanya'ya gittiğinde barça maçınıda unutma :)
-
bro rusyaya kadar beni de yaz..
rusya ya gideceğim bu yaz, birlikte takılırız hatta oradan da sensation white için norveç e geçmeyi planlıyorum... hayatının partisi olur ;) torunlarına anlatacağın takılmacalı bi anın olur, süper dede derler sana :P
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------
Romanyaya kadar yolun var ... Orada g.tünüzü keserler :D
-----------------------------maalesef öyle... rusca ögren :D parani iyi yere sakla... kacis plani hazirla.. Allaha yalvar :D
-
bence yanında fazla nakit taşıma bankadan çekersin.
-
Sağlam sponsorla bu dediğin hayal değil.. adamın teki bisikletle bile yapmış bu turu.. KOLAY GELSİNN
-
çini boşversen mantıklı. çine 9 bin harcıyacağına, avrupada harca o 9 bini, köyleri dahil gidersin.
hem anlatıcak çok hikayen olur. heryeri bilirsin oh yes.
-
husnuweb bunu yazdı:
blmrt bunu yazdı:
hocam o kadar benzin parasını nerden bulcan allah askına yav insanlar şurdan suraya gıdemıyor
-----------------------------her yeri türkiye gibi sanıyorsun heralde.
konuya dönersek, avrupa turu yapmanı öneririm.
mesela benim tanıdıklar bulgaristana gittiler 2000$ civarına opel vectra aldılar, hollandasından fransasına her yeri gezdiler.
arabayla türkiye'ye dönüp 6 ay daha kullanıp, aldıkları paradan daha fazlaya hurdacıya mı çıkmacıya mı ne itelediler.
güzel plan gibi.
-----------------------------kulağa güzel gelio hakatenn
-
boşver türkiye turu yap daha iyi . ama dikkat et ha kendine
Sonra barış gelini vardı onun hikayesine dönmesin :D
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------boşver türkiye turu yap daha iyi . ama dikkat et ha kendine
Sonra barış gelini vardı onun hikayesine dönmesin :D
-----------------------------Muhahah :D:D