Emek Hırsızlığı (Tribunewear)
-
adamla birazdan telefonla konuşacam eğer dönüş yaparsa tabi.
zalimadamın ses tonu papayı bile islama çağıracak güçtedir. nefesi çöl fırtınaları kadar güçlüdür.
şüphesizki zalimadam arduous muridi hiç sevmediği halde adaletten yanadır. ona güvenen herkes haklı çıkmıştır.
-
zalimadam bunu yazdı
adamla birazdan telefonla konuşacam eğer dönüş yaparsa tabi.
zalimadamın ses tonu papayı bile islama çağıracak güçtedir. nefesi çöl fırtınaları kadar güçlüdür.
şüphesizki zalimadam arduous muridi hiç sevmediği halde adaletten yanadır. ona güvenen herkes haklı çıkmıştır.
Usta gene 37 dk konuşma uzun oluyor dinlerken sıkılıyorum :)
-
müdür o bilgi toplama stratejisi aslında. orada cümle içinde kişinin düşüne ve amaçlarını elde etmek için öyle uzun dolaylı konuşmak gerekiyor.
ilk başta sıkıcı gelebilir ama işin sırrı orda zaten. ulan peder okutsadıda avukat olsaydım keşke amk kimse değerimi bilmiyor benim.
-
zalimadam bunu yazdı
müdür o bilgi toplama stratejisi aslında. orada cümle içinde kişinin düşüne ve amaçlarını elde etmek için öyle uzun dolaylı konuşmak gerekiyor.
ilk başta sıkıcı gelebilir ama işin sırrı orda zaten. ulan peder okutsadıda avukat olsaydım keşke amk kimse değerimi bilmiyor benim.
Zalim reyiz ses kaydınıda alalım buraya :)
-
vay be arkadaş tek tek okudum
-
zalimadam bunu yazdı
Senin gönlün zengin abim boşver :)
-
slayshot bunu yazdı
valla uzun zamandır tek tek okuduğum tek konu oldu :) iyi oldu :)
edit : la birine borcum vs varsa "mavi nin bana borcu varıdııı falan diye konu açmasın söylesin direk bak unuttuğumuz birileri varsa. MaviGozluDev tarafından 11/Şub/15 16:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Bana kimsenin borcu yok fakat borcunu ödemek isteyen olursa bana ödeyebilir. :)
-
beklemedeyiz reyiz.
DrKill tarafından 11/Şub/15 17:50 tarihinde düzenlenmiştir -
MaviGozluDev bunu yazdıslayshot bunu yazdı
valla uzun zamandır tek tek okuduğum tek konu oldu :) iyi oldu :)
edit : la birine borcum vs varsa "mavi nin bana borcu varıdııı falan diye konu açmasın söylesin direk bak unuttuğumuz birileri varsa.Abi bi 30bin de bana takmistin bi ara alırım elin bollasinca :P