Emek Hırsızlığı (Tribunewear)
-
Tesbihevim.com bana salı günü iade edilen tesbihin ödemesini yarın pau tarafından
Vadesiz hesabıma iade edileceğini, Edilmediği taktirde öğlen 12'de arayıp
Belirttirseniz aynı dakika içerisinde ben şahsen gidip elimde yatırıcam paranızı
Diyen bir firma sahibiyle görüştüm. Tesbihevim.com ? 160TL ?
TribuneWear ? 50 TL ? Hafta başı ?
Yarın cuma ? Nazama geç kalmayalım !
-
EricNorthman bunu yazdı
Tesbihevim.com bana salı günü iade edilen tesbihin ödemesini yarın pau tarafından
Vadesiz hesabıma iade edileceğini, Edilmediği taktirde öğlen 12'de arayıp
Belirttirseniz aynı dakika içerisinde ben şahsen gidip elimde yatırıcam paranızı
Diyen bir firma sahibiyle görüştüm. Tesbihevim.com ? 160TL ?
TribuneWear ? 50 TL ? Hafta başı ?
Yarın cuma ? Nazama geç kalmayalım !
Biz ona Allah korkusu diyoz :)
DjBlueMaN tarafından 12/Şub/15 23:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu konu açıldığı gün gittigidiyordan ürün satın almıştım. Ürün elime geldi, bozuk çıktı geri gönderdim para iadesi istedim. Para iadesi de bu gün öğleden sonra gibi elime ulaştı. Bunlar olurken hala şu ulaşamayan "50TL"yi bekliyorum hala :)
manyaki tarafından 12/Şub/15 23:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Biri benim hakkimda böyle bir konu açsa, mazereti birakir, telefonumu, bilgisayarimi ölü parasina satar, parayi yatirirdim o saniye, adamdan da özür diler olayi kapatirdim.
15 sene sonra çocuğun bunlari okusa, ya da komşunun oğlu senin oğluna bu sayfayi gösterse, üzer diye tahmin ediyorum.
-
birşey soracağım ama sabah böyle bir konu daga vardı dolandırılmak hakkında silinmemiş bulamadım
-
futurist bunu yazdı
birşey soracağım ama sabah böyle bir konu daga vardı dolandırılmak hakkında silinmemiş bulamadım
Kim açmış içerikte neler vardı belki post falan atmışızdır ablam
-
futurist bunu yazdı
O konu silinmis
Hocam önumuzdeki hafta cok erken onumuzdeki ay göndersen daha iyi olur bence -
EricNorthman bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Kim açmış içerikte neler vardı belki post falan atmışızdır ablam
bilsem sırra kadem bastı. ne oldu diye bakacaktım yok. omurgasızmı ne yazmıştı aklımda kalan
-
futurist bunu yazdı
Evet, diğer konuyu diyorsunuz galiba. Ben de bakındım ama ya silindi ya da yalnızca modların bakabildiği bir başlığa taşındı. Silindiyse de loglarda kötü görünür diye silinen konu loglarına koymamış olabilirler.
Apar topar silinmesi ya da taşınması (artık her neyse) yerine tarafların son sözlerini söyleyip işin artık bu saatten sonra olabildiğince tatlıya bağlandıktan sonra silinmesi daha doğru olurdu diye tahmin ediyorum. Böylelikle sorun çözüldükten sonra bile hala kim neyi savunuyor onu görür, ileride taraflar ile ilgili bir münasebetimiz olursa diye ona göre tavır alırdık.
Neyse, umarım çözülmüştür. Bu da çözülür de mesele kapanır. Çok da hoş değil böyle şeyleri okumak.
-
RaNGeR bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Evet, diğer konuyu diyorsunuz galiba. Ben de bakındım ama ya silindi ya da yalnızca modların bakabildiği bir başlığa taşındı. Silindiyse de loglarda kötü görünür diye silinen konu loglarına koymamış olabilirler.
Apar topar silinmesi ya da taşınması (artık her neyse) yerine tarafların son sözlerini söyleyip işin artık bu saatten sonra olabildiğince tatlıya bağlandıktan sonra silinmesi daha doğru olurdu diye tahmin ediyorum. Böylelikle sorun çözüldükten sonra bile hala kim neyi savunuyor onu görür, ileride taraflar ile ilgili bir münasebetimiz olursa diye ona göre tavır alırdık.
Neyse, umarım çözülmüştür. Bu da çözülür de mesele kapanır. Çok da hoş değil böyle şeyleri okumak.
ben baktım arkadas numarasını bırakmıs konuyu açan arkadasta aramış ona yarın ödeyeceğini söylemiş tatlıya baglamıslar.