En Çok Konusu Mesajı Silinen Mürid
-
silinen konu log larına bakarken koçero diye bi mürütin aynı gün içerisinde 10 mu 11 mi ne konusu silinmiş açtıgı konularda mynetten etten göten konular
-
Bence gereksiz.
Yorum modülünü ne için açtılar ama sonuç = Kimin en çok yorumu var ?
Bu istatistik sayesesinde de kimin en çok konusu silindi diye bişi çıkar, herkes silincek konu açmaya başlar, tahribatın %40 ı AB üyeliği bekler.
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Bence gereksiz.
Bu istatistik sayesesinde de kimin en çok konusu silindi diye bişi çıkar, herkes silincek konu açmaya başlar, tahribatın %40 ı AB üyeliği bekler.
-----------------------------yuh artık hani ilişkilendirme düz mantık doruda gerçekten inanıyomusun bu son yazdıına üyelik açık deilken insanların banlanmayı göze alcağını?
-
Forumu takip ettiğim kadarıyla narkoz :)
-
silinen konu loglarındaki sebepleri okumasını seviyorum :)
ya türkiye AB ye girerse...
-
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Bence gereksiz.
-----------------------------yuh artık hani ilişkilendirme düz mantık doruda gerçekten inanıyomusun bu son yazdıına üyelik açık deilken insanların banlanmayı göze alcağını?
-----------------------------Buyur, burdan yak ; http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=76669
Sence akıllarına gelir mi bahsettiğin üyelik meselesi ?
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------
ağırlığımı koyarım siteye. konular kime göre gereksiz. işine gelmeyince silerler abi.
-----------------------------http://www.tahribat.com/rulelist.asp
ve yöneticilere göre..
-
Şimdiye kadar 3 konum silindi. Biri plaka konusu birini boşverin. Bu ikisinin sebebini biliyorum. Ama bitane silinmişti. hiçte saçma falan değildi. underzeroya sormuştum bakıp söyleyecektı sebebını. Bir sene geçti hala söyleyecek :)
-
en cok olmasada actığım tek konu silindi %100 silinme başarısı gösterdim ;)
-
dur bi sql yazalım kimmiş bakalım :)