En Çok Konusu Mesajı Silinen Mürid
-
örnek bir mürüd olmak kolay değil taabi (H) :D
tarikatın en efendi mürüdü :D ayrıca en az postu silinen mürüdü :D
-
Öncelikle tahribat 'a yada kurallarına söylenecek bişey yok bir eksiklikte yok bence !
daha çok üyelerin zaman zaman duyarsız olmalarından kaynaklanıyor, daha dikkatli daha temkinli olabilir..
Adminlerimizin sabrına ve anlayışına gerçekten hayranım . Aşırı yorumlar yazmasamda konulara inanın çok konu inceliyorum ve okuyorum. Siteye üye olalı 1 yıl olmasına ragmen önemli uyarı alacak , yada ortamı gerecek bir tepki almadım .. ve özellikle sırf canım sıkıldı msj atayım yada canım sıkıldı konu açayım tarzı düşünen hocalara şunu tavsiye ederim. Madem canın sıkılıyo madem bişiler arıyosunki bu bir kabahat yada kusur değildir. O zaman http://www.tahribat.com/deletefolderlog.asp yi girsinler bi baksınlar ne var ne yok adminlerimizin o konular için yorumları ne .. nasıl tepki vermişler..
Zaten adminlerin keyf için zevk için üye banlayacağına inanmıyorum öyle olsalardı deletefolderlog.asp de çok malzeme bulurlardı bundan şüphemiz olmasın :)
Öncelikle bir kendimize sql sorgusu çekelim :) sonra diğer sorunları çözmeye çalışalım ..
Tahribatı seviyorum valla bide şu buluşma günlerine bi gidebilseydim :)
-
konuya acan alpn kardeşimiz(...) en az 3 sayfalık postu kendısı atmış... ve özellıkle caves'e saldırmış gibi goruyorum,yani ben oyle anladım.aralarında ne var onu da bılmıyorum.bugun tahribat grup msnınde alpn sureklı sercan, caves benim anamı sikti dedi durdu.anlamadık gitti...
-
sercanincesu bunu yazdı:
-----------------------------
konuya acan alpn kardeşimiz(...) en az 3 sayfalık postu kendısı atmış... ve özellıkle caves'e saldırmış gibi goruyorum,yani ben oyle anladım.aralarında ne var onu da bılmıyorum.bugun tahribat grup msnınde alpn sureklı sercan, caves benim anamı sikti dedi durdu.anlamadık gitti...
-----------------------------Alpn cavese bu saldırdı cavesde bunun sitesiyle msn'sini hackledi o kadar basit bi olay
-
sitem mi varmış benim?
edit: AHAHA :D süper hekırlar alpn.org u register etmiş bide üstüne mail i almışlar:D i
Domain Name:
alpn.org
Status: CLIENT TRANSFER PROHIBITED, TRANSFER PROHIBITED, ADDPERIOD
Registrar: Directi Internet Solutions Pvt. Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com (R27-LROR)
Expiration Date: 2009-10-20 23:54:34
Creation Date: 2008-10-20 23:54:34
Last Update Date: 2008-10-21 09:50:24
Name Servers:
ns2.yasalshell.net
ns1.yasalshell.netsiz neymişsiniz be abi:)
-
harbiden yuh :|
iyi ki bir istatistik istendi, yayınlandı :|
harbiden güldüm =)
konuya dönecek olursak son yapılandırılan kurallar hoşuma gitti =)
-
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------sitem mi varmış benim?
edit: AHAHA :D süper hekırlar alpn.org u register etmiş bide üstüne mail i almışlar:D i
Name Servers:
ns2.yasalshell.net
ns1.yasalshell.netsiz neymişsiniz be abi:)
-----------------------------
caves şimdi benle alpin@alpn.org dan konusuyor msn adresının senın oldugunu söyluyor.
-
Yav ne bu cocukca hareketler,yasinizin adami olsaniza biraz. O ona bunu yapmis o ona boyle demis.Ustelik bizene aranizdaki meseleden gidip ozelde halletsenize :S
-
Aslında o bi tane hıyarlık madalyası olan eleman vardı ha :D
Bence onun konuları sık sık silinmeli :D Neydi adı yaw. Hani komünist bi tane siber bişeydi her halde.
-
Hayvan heralde cbekçibaşına dion en son madalyayı o aldı :d
holy sen ne dion anlamadım adam ne olmuş dedi böle böle dedik bunun yaşla ne alakası var nasıl bi şey düşünüpte buraya bağladın :|