En Çok Konusu Mesajı Silinen Mürid
-
Konu açamama cezası mantıklı geldi. Örneğin 2 konu silinirse 1 gün, 4 konu silinirse 1 hafta, 6 konu silinirse 3 hafta gibi olabilir. Ban hiç olmuyo o zamanda:|
Örneğin 10 Konusu silinirse geçici olarak banlanabilir.
Tabi sayıları ayarlamak adminlere kalmış..
Bide profil kısmında silinen konuların isimleri, tarihleri we silinme sebepleri gözükebilir. -
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------
Konu açamama cezası mantıklı geldi. Örneğin 2 konu silinirse 1 gün, 4 konu silinirse 1 hafta, 6 konu silinirse 3 hafta gibi olabilir. Ban hiç olmuyo o zamanda:|
Örneğin 10 Konusu silinirse geçici olarak banlanabilir.
Tabi sayıları ayarlamak adminlere kalmış..
Bide profil kısmında silinen konuların isimleri, tarihleri we silinme sebepleri gözükebilir.
-----------------------------eet ya harbi ii olur şu izmir konularından 1kaç hafta kurtuluruz
-
Renegadealien'in çıkardığı istatistik tablosuna bakıyorumda yaş ortalaması neredeyse 17 lerde oluyor bu gerçekten kötü :/ neden üyeler bilinçsiz hareket ediyorlar? Sitenin kullanım koşullarınıı yada konu açarken sağda Rollerda geçen ibareyi görmüyorlar mı? yada Okuma zahmetindemi bulunmuyorlar? Yoksa kurallar yetersiz mi :S açık ve net değil mi az önce aklıma takıldı belirtmek istedim sorun nerde? Tahribatta mı? Yoksa Yaşta mı? yada Kurallarda mı ?
Edit@ İmla noktalama düzeltildi.
-
efsun bunu yazdı:
Renegadealien'in çıkardığı istatistik tablosuna bakıyorumda yaş ortalaması neredeyse 17 lerde oluyor bu gerçekten kötü :/ neden üyeler bilinçsiz hareket ediyorlar? Sitenin kullanım koşullarınıı yada konu açarken sağda Rollerda geçen ibareyi görmüyorlar mı? yada kuma zahmetindemi bulunmuyorlar? Yoksa kurallar yetersiz mi :S açık ve net değil mi az önce aklıma takıldı belirtmek istedim sorun nerde? Tahribatta mı? Yoksa yeni üyelerde mi ? yoksa Kurallarda mı ?
------------------------------ efsun a katılmamak mümkün deil yani
- çok mu zor doğru bölüme konu açmak
- düzgün yazmak
- kale almıyolar dirke dangır dungur yazılıyo post attım konu açtım falan
- yeni üyeler diye sınıflandırmıyalım ama doruluk payı gerçekten var
- kurallar gayet düzgün bence
- efsun a katılmamak mümkün deil yani
-
Genelde yeni üyelerin konuları siliniyor. Heyk üzerine konu açıyolar weya alıntı yapıyolar büyük çoğunluk bu yüzden siliniyo.
En önemli konu silinme nedeni müritlerin Silinen Konu Logları deletefolderlog.asp ye pek uğramamaları. -
Ben ne dedim :)
AB üyeliği bekleyen arkadaşlar daha çoook olucaktır :)
-
ben narkozu çok görür oldum son zamanlarda deletefolderlogda..alıştı oraya bence yöneticisi olsun o mıntıkanın:D
bide buna bakın hoşuma gaçtıda:D:D
Konu ID: 9096
Konuyu Acan : Antikky
Konu Başlığı : Yılan ne yer?
Silinme Sebebi : eşşeğin ziki yer,yenmi?:D -
ben bile varım :|
-
narkozu tek geçerim bence postlarıda silinmeli :)
-
renegadealien bunu yazdı:
narkozuda banlayalım biz en iyisi...
-----------------------------şuraya bi imzamı atayım :|