En Çok Konusu Mesajı Silinen Mürid
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------ben narkozu çok görür oldum son zamanlarda deletefolderlogda..alıştı oraya bence yöneticisi olsun o mıntıkanın:D
bide buna bakın hoşuma gaçtıda:D:D
Konu ID: 9096
Konuyu Acan : Antikky
Konu Başlığı : Yılan ne yer?
Silinme Sebebi : eşşeğin ziki yer,yenmi?:D
-----------------------------
hahahah süper cevap yazmış antikky :D:D. güldüm bayağışaka maka narkoz çok boş post+konu açıyordun banlanması iyi oldu bence
-
Cr4zY bunu yazdı:
-----------------------------Hayvan heralde cbekçibaşına dion en son madalyayı o aldı :d
holy sen ne dion anlamadım adam ne olmuş dedi böle böle dedik bunun yaşla ne alakası var nasıl bi şey düşünüpte buraya bağladın :|
-----------------------------Noluor her nese
Yaptıgınız Ayıp Arkadaşlar Narkoz MRT Adam Banlandı Arkasından Demedıgınız Laf Kalmadı Yakışmıor Size
İzmir Buluşmasınada Bu gidişle kımse gıtmeyecek bole yaparak çok kısı kaybedıceksınız bu sıteden : NARKOZ MRT.Caves . cbekcibasi buluşmaya gelmioruz listeden ismimiz silinirse sevınırım
-
Cr4zY bunu yazdı:
-----------------------------Hayvan heralde cbekçibaşına dion en son madalyayı o aldı :d
holy sen ne dion anlamadım adam ne olmuş dedi böle böle dedik bunun yaşla ne alakası var nasıl bi şey düşünüpte buraya bağladın :|
-----------------------------Noluor
Yaptıgınız Ayıp Arkadaşlar Narkoz MRT Adam Banlandı Arkasından Demedıgınız Laf Kalmadı Yakışmıor Size her nese
İzmir Buluşmasınada Bu gidişle kımse gıtmeyecek bole yaparak çok kısı kaybedıceksınız bu sıteden : NARKOZ MRT.Caves . cbekcibasi buluşmaya gelmioruz listeden ismimiz silinirse sevınırım
----------------------------
dayı adamlar size illa girin siteye demiyorlar , giren girer zatenn
-
hatırımız kaldı...
1000 tane üyenin 3 günde sildiremediği konu adetini, 3 kişi sildirmişsiniz, aman gelmeyin hocam...