Eurovizyon Yarışmacıları
-
ben yunanistana verdim
ne olcak ?
-
12 puan ermenistana gitti kalktım sövdüm.nan kim verdi acep.Sanırım "hepimiz ermeniyiz" diyenler :P
-
sarkıları dua falan ya ordan dını olay topladılar heralde:D
amk ermenıstana oy verılırmı ya kopekler ..bu arada burda bıle sıyaset var amk herkez kndı komsusuna zartuna zurtuna verıo puan ..bizdeki ayrı öküzlk 12 puan amk 12 lan :|
-
Zaten birinci olmayı bekleyemezdiniz bu şarkıyla. Neyse güzel oldu öyle
Not : Amına koyim faşistlik felan yapmayın yarışma işte lan. Ha yunan ha ermeni hepimiz insan değil miyiz uleyn.
-
karadağ, macaristan, ukrayna, moldova 1 puan
gürcistan 2 puan
izlanda 3 puan
finlandiya 4 puan
romanya, norveç, bulgaristan, isveç, 7 puan
avustralya, danimarka, bosna-hersek, arnavutluk, isviçre, makedonya 10 puan
fransa, belçika, almanya, hollanda, ingiltere 12 puan verdi.
yurtdışındaki türklerde olmasa buda olmasdı ama nese saolsunlar diğer ülkelerinde ne yapalım müzik zevkleri yokmuş ...
sırbistan 268 puan aldı ohaa acayip ara yaptı...
-
Bakarsanız 12 puan veren fransa, belçika, almanya, hollanda, ingiltere bunlarla hep husumetlerimiz var. Politik puan aldık bunlardan.
-
Hepimiz ermeniymişiz zaten şaşmamalı oraya 12 puan gittiğine.Sadece orada yürüyen yavşaklar oy verse yeter.Bu arada kenan iyi bir derece aldı tebrik ederim.
-
bize yuksek oy gelen butun yerler turk kaynio amk bi ingiltere surpriz yapti dedim bunlar ermenistana verirler soykirim filan hesabi ama bize verdiler
bi bizim sarki bide ruslar inki fena deildi
sirbistan dini olaylardan dolayi kapti 1. ligi
ama ukranyayi anlamiyom heriflerin tipi bikere kayik amk sarkilarindada bi dance diolar baska bi bok demiolar
butun ulkeler komsularina verdi galiba bi biz tarafsiz sactik oylari
-
eurovision u atlattığımıza göre artık makinaya bakma vakti geldi arkadaşlar eurovision falan hiaye şike dolu şeyler hepsi salla yaaaokan bayulgen kanal d de...
-
abi olay cok basit bosa yapılan bi yarısma bu. avrupadaki ulke sayılarına gore bakarsak nerdeyse yarısı slav. hepsi birbirine veriyo deişmez kaide. baltık ulkelerine bakarsak onlarda hepsi birbirine veriyo türkiyenin 12puan aldıgı yerler almanya fransa hollanda belcika bunlarda deişmez kaide orada yasıyan cok sayıda turk var oyları saolsun. boyle bir kısır dongu icinde suregelen ve gelecek olan bir yarısma. buradan ne objektif puanlar nede baska birsey beklenmez topunun ak