folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Eyy Mürid"Ler 2008"E Girerken Yilbasi Gecesi Neler Yapacaksiniz ?

Eyy Mürid"Ler 2008"E Girerken Yilbasi Gecesi Neler Yapacaksiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    taksime gitcektim ben:C Sağolsun TOPba$ iptal etti. Ama gene bi yerlere takılmayı dü$ünüyorum:D

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    kasvetli bunu yazdı:
    -----------------------------
    SEN MÜSLÜMANSIN UNUTMA NOELİ KUTLAMA

Müslümanlar! Miladi takvim Hz. İsa (as) doğum günü başlangıç kabul edilerek Hristiyanlarca hazırlanmıştır.Hz İsa’nın (as) doğum günü yani noel hristiyanlar tarafından dünya genelinde çeşitli eğlencelerle kutlanmaktadır.

Buraya kadar normaldir.Endişe verici taraf ise ; bu kutlamalara Müslümanlarında iştirak ediyor olmasıdır.

Oysa yılbaşı ,bir hristiyan bayramıdır ve Müslümanlar bu bayramı kutlayamazlar .Çünkü;

İslam ,onlara benzemeyi yasaklamaktadır.Hz. Peygamber (sav) şöyle buyurmaktadır. “Kim bir kavme benzerse oda onlardandır”(Hadis-i Şerif)

İslam hristiyanları dost edinmeyi yasaklamaktadır:”Ey iman edenler !Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin” (Kuran-ı Kerim)

Müslümanlar ! Hristiyanların senin bayramını kutladığını gördünmü ?O halde neden onların bayramını kutluyorsun ?

Çam ağacı süslemek ,hindi yemek onların dinlerine özgü bir adettir.

Bu geceyi eğlenerek geçirmek isteyenlere şunları hatırlatmak isteriz :

•   Bu gece yapılacak eğlenceler ,inancımıza aykırıdır.
    •   Yapılan eğlenceler ,kültürümüzü yakıp yıkmaktadır.
    •   İçilen içkiler ;kendimize ,ailemize ve çevremizde bir çok zarar vermektedir.
    •   Cinsellik ön plana çıkarılarak ,sınırsız özgürlük naraları atılarak ve gayr-ı meşru ilişkiler özendirilerek aile ve toplum değerlerimiz zarara uğratılmaktadır.
    •   Piyango ,tombala ve her türlü şans oyunları ile insanlarımız kumara alıştırılmaktadır.

“Çoluk çocuğuna helal lokma götürmek isteyen aile resileri ! Piyango ve kumardan gelen kazanç helal değildir.Bunlardan hiçbir hayır bekleme !”

•   Yoksulluğun ve fakirliğin arttığı dünyamızda ,bu gecede yapılan sınırsız harcama ve israfın hesabını Allah a vermeyiz

SEN MÜSLÜMANSIN UNUTMA YILBAŞINI KUTLAMA

Herkesin toplu halde isyanda olduğu bu günde sizde isyan bayraklarını kaldırıp içicem şunu yapıcam bunu yapıcam derseniz yanlışa düşerseniz 

bizim bayramımızı kandilimizi kimse kutlamazken biz niye başkalarının bayramını kutluyoruz ..... 

tahiri tanıonmu hoca?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visionary
    visionary's avatar
    Erkek

7 ocakta finallerim başlıyor.yurtta oda da tek başıma oturup ders çalışacam...

ama daha sonra aileme kendimi acındıracam sömestrda istediğim yere gidecemmmmm....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SariCoCuK
    SariCoCuK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hiçbişi Yapmıyorum Amk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    kasvetli bunu yazdı:
    SEN MÜSLÜMANSIN UNUTMA NOELİ KUTLAMA

Müslümanlar! Miladi takvim Hz. İsa (as) doğum günü başlangıç kabul edilerek Hristiyanlarca hazırlanmıştır.Hz İsa’nın (as) doğum günü yani noel hristiyanlar tarafından dünya genelinde çeşitli eğlencelerle kutlanmaktadır.

Buraya kadar normaldir.Endişe verici taraf ise ; bu kutlamalara Müslümanlarında iştirak ediyor olmasıdır.

Oysa yılbaşı ,bir hristiyan bayramıdır ve Müslümanlar bu bayramı kutlayamazlar .Çünkü;

İslam ,onlara benzemeyi yasaklamaktadır.Hz. Peygamber (sav) şöyle buyurmaktadır. “Kim bir kavme benzerse oda onlardandır”(Hadis-i Şerif)

İslam hristiyanları dost edinmeyi yasaklamaktadır:”Ey iman edenler !Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin” (Kuran-ı Kerim)

Müslümanlar ! Hristiyanların senin bayramını kutladığını gördünmü ?O halde neden onların bayramını kutluyorsun ?

Çam ağacı süslemek ,hindi yemek onların dinlerine özgü bir adettir.

Bu geceyi eğlenerek geçirmek isteyenlere şunları hatırlatmak isteriz :

• Bu gece yapılacak eğlenceler ,inancımıza aykırıdır.
    • Yapılan eğlenceler ,kültürümüzü yakıp yıkmaktadır.
    • İçilen içkiler ;kendimize ,ailemize ve çevremizde bir çok zarar vermektedir.
    • Cinsellik ön plana çıkarılarak ,sınırsız özgürlük naraları atılarak ve gayr-ı meşru ilişkiler özendirilerek aile ve toplum değerlerimiz zarara uğratılmaktadır.
    • Piyango ,tombala ve her türlü şans oyunları ile insanlarımız kumara alıştırılmaktadır.

“Çoluk çocuğuna helal lokma götürmek isteyen aile resileri ! Piyango ve kumardan gelen kazanç helal değildir.Bunlardan hiçbir hayır bekleme !”

• Yoksulluğun ve fakirliğin arttığı dünyamızda ,bu gecede yapılan sınırsız harcama ve israfın hesabını Allah a vermeyiz

SEN MÜSLÜMANSIN UNUTMA YILBAŞINI KUTLAMA

Herkesin toplu halde isyanda olduğu bu günde sizde isyan bayraklarını kaldırıp içicem şunu yapıcam bunu yapıcam derseniz yanlışa düşerseniz

bizim bayramımızı kandilimizi kimse kutlamazken biz niye başkalarının bayramını kutluyoruz .....

Bütün bunları senmi düşündün alkış alkış.
    aq........

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

yanlışlıkla olu bilgisyarda sorun var o yüzden göndermedi sandım bi daha gönderince                               duble               oldu .cevap yaz diyeceğime de yeni konu aç demişim bu foruma fazla girmediğim için olur böyle şeyler yeni konuda silcektim silemedim varsa admin silsin selam yazan konuyu .

^''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Yani bu yazıyı yazan insandan duble lafını beklemezdin.''Bu onların dili günah konuşmayalım gibi bişi hoca sana heç bişi demiyom senide öle yetiştrmişler yazık.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

müridin c/p ettiği yazıya laf eden müridlere soruyorum; kaçınız bu yazıyı baştan sona okudu? yahut içinde yılbaşının hristiyan bayramı oldğu dışında yazılanların hangisi yanlış? adamlar yılbaşını içe sıça israf ede ede geçiriyor çam süslüyor nerden çıktıysa artık hindi yiyor felan... aşağıda yazılanlardan hangisi saçma alkolün bize zarar verdiğimi kumarın haram oldğmu? hemen yobaz de geç anasını satıyım en kolayı o demi.. lan daha ne yazılanı idrak edin bi önce... adam noele yılbaşı demiş diye yerden yere vurdunuzda aşağıda yazılanları okumadınızımı ayet hadis bile geçiyor yazının içinde daha neye karşı çıktğnızı bile bilmiyorsunuz acizliğin daniskası ulan...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

”Ey iman edenler !Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin” (Kuran-ı Kerim)

Bu pek doğru sayılmaz ha ? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

zabaha kadar içcez noeli müslümanların kutlamasını protesto etcez

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

uyuyacam, zira normal herhangi bir gün benim için değişen bir durum yok.

Birde benim için bir sene içinde 2 tane yılbaşı kutlamak biraz abes kaçar. Çünkü hicri yılbaşıları eğlence yapıyorum evde. 

Kuruyemiştir, alışveriş falan.  

tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 10212 Toplam Mesaj: 72