Eyy Mürid"Ler 2008"E Girerken Yilbasi Gecesi Neler Yapacaksiniz ?
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------her konuda istisnasız biri gelip ayetler atıyor ortaya ondan sonrada dinciler toplaşıp milleti kafir ilan ediyor bu ne ya??? her yerde baskı her yerde baskı buda internet baskısı yeni çıktı sanırım bi özgür düşüncemizi savunacağımız milletin bizi garip karşılamayacağı tahribat vardı o da bitti adamı dinden imandan soğutursunuz yemin ediyorum ...
yıl başı yıl başı nedir bu yıl başı? kocaman bi sene bitiyo işte sene boyunca dert tasa keder zart zurt 365 gün çilemizi çektik 6 saat dağıtalım eğlenelim ne var bunda? isteyen hindi yesin isteyen çam süslesin bize ne size ne? adamın yediği hindi senin hindin mi? adamın süslediği çam senin çamın mı? SANA NE!!! sen mi veriyorsun parasını??? biri gider içer biri gider kız eller kendi sorunudur sen mi vereceksin bu adama cezasını? tahribatın hepsi müslüman mı? Türkiyenin hepsi müslüman mı?
elhamdülillah müslümanım ben bişey yapmıcam yatıp uyicam der çeker gidersin konudan kalkıp ayetler yapıştırmanın mantığı nedir? ha varsa çevrende müslüman olupta bunları yapan gider uyarırsın internet bunun yeri değildir kimin müslüman kimin ne olduğunu bilemezsin yaptığın zorlamaya girer uyarı değildir... Mesela Kurban bayramında biri gelip kendi kitabından sözler yazıp hayvan katlediyosunuz siz ne biçim müslümansınız dese hoşumuza gitcek mi? empati kurmayı öğrenin önce..
bi yıl bitiyor yeni yıla giriyoruz diye müslümanlıktan mı çıkıcaz? Allah sen yeni yıl kutladın siktir git cehenneme mi diyecek ? dersede benim sorunum yanacaksam yanarım ne yapayım..
-----------------------------Bence, benimkinden önce son söz