folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Eyy Mürid"Ler 2008"E Girerken Yilbasi Gecesi Neler Yapacaksiniz ?

Eyy Mürid"Ler 2008"E Girerken Yilbasi Gecesi Neler Yapacaksiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Bir süre nette takıldıktan sonra ders çalışmayı düşünüyorum,sonrada kitap okuyacam..İşte eğlence diye ben buna derim :D

Her Hakkım Saklıdır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    RIPER bunu yazdı:
    -----------------------------

”Ey iman edenler !Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin” (Kuran-ı Kerim)

Bu pek doğru sayılmaz ha ? 

doğru değil dediğin ayet koçum... ha bide ağzınız açıldımı hepiniz yabancı(bkz özelleştirme,biz bize yeteriz mantığı) düşmanı hepiniz anti-yahudi konu ayete gelincemi doğru yanlışlğnı sorgular oldunuz

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    Bir süre nette takıldıktan sonra ders çalışmayı düşünüyorum,sonrada kitap okuyacam..İşte eğlence diye ben buna derim :D
    holy yola gelior :| :P

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    RIPER bunu yazdı:

doğru değil dediğin ayet koçum... ha bide ağzınız açıldımı hepiniz yabancı(bkz özelleştirme,biz bize yeteriz mantığı) düşmanı hepiniz anti-yahudi konu ayete gelincemi doğru yanlışlğnı sorgular oldunuz

Ayeti ben demedim koçum Kasvetli denen şahsın mesajında geçiyor.Bence önce sen baştan sona oku. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    RIPER bunu yazdı:
    jannissary bunu yazdı:
    RIPER bunu yazdı:

doğru değil dediğin ayet koçum... ha bide ağzınız açıldımı hepiniz yabancı(bkz özelleştirme,biz bize yeteriz mantığı) düşmanı hepiniz anti-yahudi konu ayete gelincemi doğru yanlışlğnı sorgular oldunuz

Ayeti ben demedim koçum Kasvetli denen şahsın mesajında geçiyor.Bence önce sen baştan sona oku. 

merak etme okudum koçum bende onu diyorum zaten doğru değilmişya sana göre onu kast ediorum ben

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    HolySeclorum bunu yazdı:
    holy yola gelior :| :P
    Her zaman yaptığım şey :D Sevmem öyle yılbaşı,doğum günü gibi atraksiyonları..

Her Hakkım Saklıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    RIPER bunu yazdı:
    jannissary bunu yazdı:
    RIPER bunu yazdı:

merak etme okudum koçum bende onu diyorum zaten doğru değilmişya sana göre onu kast ediorum ben

nabıyon koçum

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:

müridin c/p ettiği yazıya laf eden müridlere soruyorum; kaçınız bu yazıyı baştan sona okudu? yahut içinde yılbaşının hristiyan bayramı oldğu dışında yazılanların hangisi yanlış? adamlar yılbaşını içe sıça israf ede ede geçiriyor çam süslüyor nerden çıktıysa artık hindi yiyor felan... aşağıda yazılanlardan hangisi saçma alkolün bize zarar verdiğimi kumarın haram oldğmu? hemen yobaz de geç anasını satıyım en kolayı o demi.. lan daha ne yazılanı idrak edin bi önce... adam noele yılbaşı demiş diye yerden yere vurdunuzda aşağıda yazılanları okumadınızımı ayet hadis bile geçiyor yazının içinde daha neye karşı çıktğnızı bile bilmiyorsunuz acizliğin daniskası ulan...

Noel

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Noel, her yıl 25 Aralık tarihinde İsa'nın doğumunun kutlanıldığı, Doğuş Bayramı, Kutsal Doğuş veya Milât Yortusu olarak da bilinen Hristiyan bayramı.

Noel, her yıl dünyadaki Hristiyanların çoğunluğu tarafından 25 Aralık'ta kutlanır. Kutlamalar 24 Aralık'ta Noel arifesiyle başlar ve bazı ülkelerde 26 Aralık akşamına kadar devam eder. Hristiyanların çoğunlukta olduğu ülkelerde pratik olarak Noel tatili yılbaşı tatiliyle birleştirilir. Ermeni Kilisesi gibi bazı Doğu Ortodoks Kiliseleri, Jülyen takviminde 25 Aralık'a denk gelen 7 Ocak'ı Noel olarak kutlarlar.

Bazı Ortodoks kiliselerinin Noel'i Jülyen takvimine göre kutlamasının nedeni, şu an kullanılan Gregoryen takviminin Katolik bir din görevlisi olan Papa XIII. Gregory tarafından düzenlettirilmiş olmasıdır. Noel'i şu anda 7 Ocak'ta kutlayan Ortodoks kiliseleri 2100 yılından itibaren 8 Ocak'ta kutlamaya başlayacaklardır.

asdasdasd müslümanlığınza elbette lafım yok ama bilinçlilik konusunda bi problem var sanırım. noel 26 ocakta bitiyor.. yani yılbaşı dahil değil. kısaca o c/p hıristiyan bayramı iddiası YALAN ve İNSANLARIMIZIN DİNE OLAN SAYGILARI VE SEVGİLERİNİ KULLANMAK SURETİYLE YAPIŞMIŞ BİR YANLIŞ YÖNLENDİRME!

yobaz nitelendirmesi de burdan geliyor zaten

TDK Sözlük

yobaz
    sıfat

1 .     Dinde bağnazlığı aşırılığa vardıran, başkalarına baskı yapmaya yönelen (kimse):
           "Bu memleketi de dört buçuk yobaza bırakamayız."- A. Gündüz.
    2 .   mecaz  Bir düşünceye, bir inanca aşırı ölçüde bağlı olan (kimse).
    3 .   halk ağzında  Kaba saba, inceliksiz (kimse).

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lastsoldier
    Lastsoldier's avatar
    Erkek
    ben yılbaşı gecesi doğmusum herkezin benim dogum günümü kutlaması cok guzel ama lanet olsun ben vestel yetkili servisinde elektronikciyim çalışacaz nöbet var 12 ye kadar neymiş yılbası günü milletin tv.si bozulursa napacakmış. eger yılbasında vestel tv.niz arıza yaparsa servisler gece 12 ye kadar acık haberiniz olsun  vehasıl benim yılbası bombok gececek. herkeze ii eglenceler

nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

tolga zaten noelle yılbaşı arasındaki farkı idrak ettik onu yazan adam hatalı fakat şu var... arkadaşların büyük kısmı altını okumadan tutarsız yorumlar yapmışlar nedense diğer kısımları hiç okumadan karşı çıkmışlar orada çok doğru olan yerlerde var hatta ayet dahi var onların dinimizde yeri olmadğnı söyleyebilirmisiniz.. direk adamı tek yanlışıyla sorgulamakta ayrı bi yobazlıktır bana göre... hoş şu var yılbaşıda noelde aynı bok.. bizim geleneğimiz değil onu demeye çabalıoz ama kutlayan kutlar banane... bende elbet bişeyler yapacam ama herkesin yaptğı gibi olmayacak...

Toplam Hit: 10218 Toplam Mesaj: 72