Eyy Mürid"Ler 2008"E Girerken Yilbasi Gecesi Neler Yapacaksiniz ?
-
kasvetlinin yazdığı yazı nie bu kadar dokunduki kimi yobaz yazmış kimi başka bişey
orda yazanları dikkatlice okuyun “Kim bir kavme benzerse oda onlardandır”(Hadis-i Şerif)
hadisi war hee siz onlar gbi olmak istiyosanız tmm
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
uyumayı düsünüyorum +8 de avrupa yakası özel var onu izlicem + 10 da falan tbtye girerim 12 ye kadar + 12 de anında görüntü show war onu izlerim sonra yatarım :B
-----------------------------o da güzel:F
-
Yılbası bizim degil nekadar sacma bir sozdur. sen 31 aralıktan 1 ocaga gecerken 07 den 08 yılına girmiyormusun, demekki yılbası seninmis dimi. Yeni yılın gelmesi kulturel bir olay degildir. bir millete veya bir dine ozgu birseyde degildir. bir senenin son gunu ve yeni senenin ilk gunu insanlar eglenirler bunda ne dine nede millete aykırı bir durum yok. icki icer bilmemne yapar o kendi iradesine kalmıs bir olay. yılbasında icse ne fark eder random bi gun icse ne farkeder, icen adam herzaman iciyor zaten. Ben eglenirim kardesim, ne israf yaparım ne icki icerim normal bir gunum nasıl geciyorsa oda oylecene arkadaslarla yada olmazsa ailemle eglenerek geciririm. bununda ne dine nede milletime aykırı bir tarafı yok.
-
evdeyim a.q. hiç bişi yapmıcam ailemle bir cezayir şarabı açarız (1955) yudumlaya yudumlaya geceyi kavga dövüş bitiririz...
babam yine baslıcak ata olm bari bu sene adam ol
annem yine dicek artık hayatını bi düzene sok
tek başıma evde olmucamı anladım a.q. TÜM TAHRİBATI ÇOK SEVİYORUM TEKER TEKER HERKEZİ ÖPÜYORUM. -
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
walla simdiden söleim ben sabaha kadar içicem :D dağıtıcass arkadaslarla sizler ? ewet yorumlarınızı beklioruz
-----------------------------bkz: reklamlar
-
Kızlarla bire bir alem yapacaz :|
-
Öncelikle müslümanlar olmayanlar mesajların sonuna ben yahudiyim ben hristiyanım diye not düşsünler bizde bilelim ona göre cevap yazalım çünkü öyle basite indirdiniz ki bazı şeyleri size ne diyeceğimi bilmiyorum
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------”Ey iman edenler !Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin” (Kuran-ı Kerim)
Bu pek doğru sayılmaz ha ?
-----------------------------bak kardeşim yanında ne yazıyor (Kuran-ı Kerim) sen Allah'u Teala'nın kitabına nasıl doğru sayılmaz diyebilirsin (Kuran-ı Kerim) bir bütündür bir ayetini inkar eden yalanlayan bütün hepsini inkar etmiş sayılır hayatında kaç kere okudun ne biliyorsun bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın ..
dantelus
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Noel, her yıl dünyadaki Hristiyanların çoğunluğu tarafından 25 Aralık'ta kutlanır. Kutlamalar 24 Aralık'ta Noel arifesiyle başlar ve bazı ülkelerde 26 Aralık akşamına kadar devam eder. Hristiya
bizi aydınlattığın için sağol sen kendin de kutlama yapacağın için goggledan arama yapmış bulmuş kopyala yapıştır yapmışssın niye çünkü günah olduğunu haram olduğunu duyunca olamaz diyorsun kendi nefsini tatmin ediyorsun şeytanın söylediklerini yapmak insanın kendisini akıllı zannetmesini zannedebilir.Ama ben senin akıllı olduğunu düşünmüyorum .ben yobazsam sen nesin yılbaşı günü ne yapacağını büyük bi cesaretle söyle ben büyük bir cesaretle burda yazdım ne olması gerektiği sen de söyle ne yapacağını bende sana senin ne olduğunu söyleyeyim.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
skyvelet
dağden kestim kereste,tencere yuvarlanmış kapanı bulmuş.
la olm o kitapta yazılanları öle at gözlüüle okımıcan.
1)İslam hristiyanları dost edinmeyi yasaklamaktadır:”Ey iman edenler !Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin” (Kuran-ı Kerim).oda insan bizde insanız onuda yaratan belli bizde.hoş onlarada kitap indi bizede 2 side kutsal 2 side değerli.dost edinmeden kasıt bşka bişi bu açık.2)Çam ağacı süslemek ,hindi yemek onların dinlerine özgü bir adettir. lan aq ne zamandan beri ağaç süslemek hindi yemek günah malmısın ii ben eve kavak aaacı getirem onu süsliyim veya tavuk kesiim ne fark var .
3)İslam ,onlara benzemeyi yasaklamaktadır.Hz. Peygamber (sav) şöyle buyurmaktadır. “Kim bir kavme benzerse oda onlardandır”(Hadis-i Şerif) ulan zten bunun konuyla alakası yok eski allahın dediklerine uymayan kavimler feci şekilde cezalandırılmıştr.buda onun üzerine söylenmiş biz söz.
4)Oysa yılbaşı ,bir hristiyan bayramıdır ve Müslümanlar bu bayramı kutlayamazlar .Çünkü; delicerem allahım lan biz yılbaşını adamların bayramı gibimi kutluyoz yeni bi yıl bitmiş acısıyla tatlısıyla yeni bi yıla bşlıcaz maral olsun neşe olsun die kutluyoz demi.
5)• Yoksulluğun ve fakirliğin arttığı dünyamızda ,bu gecede yapılan sınırsız harcama ve israfın hesabını Allah a vermeyiz. tmm dünya kaynakları tükeniyo biraz kısıtlı olmk güzel bişey.
6)• Bu gece yapılacak eğlenceler ,inancımıza aykırıdır. la bunun inacnla ne alakası var.7)tmm içkiydi şeydi onlar herkezin kendi iradesi.
nolur artık böle şylerle uraşmayalım kim naparsa yapsın ulan gitgide yobazlaşıyoz aq 5-6 sene snra yılbaşınıda kutlatmazlar. şimdi daaa yazacamda müridler okumıcak biliyom:D--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1-o diğer inen kitapların hükmü kalmamıştır yahudi ve hristiyanlar kafalarına göre değiştirmiştir. insanlıklarına lafımız yokda ben okuyorum at gözlüğüyle yinede okuyorum sen kaç kere okduun kaç tane tefsir okudun
2-onlara benzemek demek ne demek adamlar yılbaşı gecesi hindi kesiyor sen o gece kesersen onların yapmış olduğunu yaparsın deki benim dedemde kesiyordu örf ve adetim böyle o zaman soyunu araştırmaya alayım ben senin 2 ocakta kesersen hindiyi bir şey olmaz rahat ol kasma kendini bu yahudi ve hristiyanları da bu kadar koruma
3-kendi kafanda ne güzel uyduryorsun helak olan kavimler niye olmuş biliyormusun sen bilmiyorsan konuşma benzemek istersende seni tutan yok
4- peki kandil geceside senin mübarek gecen miraç gecesi senin mübarek gecen ne yapıyorsun geberme senin gibiler geberirse ben kimlere laf anlatıcam
5-burdada içmeyin demen yerine kısıtlı olalım diyorsun helal sana
6-senin inancınla alakası yok
7-senin iraden müslümanlığın karşısında durmak mı
sen kutla uzun yasaydın ben okurdum
kardeşim içen içer içmeyen içmez ama bazılarının zoruna gitti söylediklerimiz galiba anlamış değilim doğru olduğunu biliyorlar veya bilmiyorlar yada sırf burda adamı hasta etmek için muhalefet oluyorlar bizim tarihimizde yılbaşı diye bir şey yok sizin geleneklerinizi ve yılbaşı kutllama merakınızı anlamakta güçlük çekiyorum sizin geleneklerinizde varsa da sizde kalsın burda milleti gaza getirmeyin
-
kasvetli bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle müslümanlar olmayanlar mesajların sonuna ben yahudiyim ben hristiyanım diye not düşsünler bizde bilelim ona göre cevap yazalım çünkü öyle basite indirdiniz ki bazı şeyleri size ne diyeceğimi bilmiyorum
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------”Ey iman edenler !Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin” (Kuran-ı Kerim)
Bu pek doğru sayılmaz ha ?
-----------------------------bak kardeşim yanında ne yazıyor (Kuran-ı Kerim) sen Allah'u Teala'nın kitabına nasıl doğru sayılmaz diyebilirsin (Kuran-ı Kerim) bir bütündür bir ayetini inkar eden yalanlayan bütün hepsini inkar etmiş sayılır hayatında kaç kere okudun ne biliyorsun bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın ..
dantelus
Noel, her yıl dünyadaki Hristiyanların çoğunluğu tarafından 25 Aralık'ta kutlanır. Kutlamalar 24 Aralık'ta Noel arifesiyle başlar ve bazı ülkelerde 26 Aralık akşamına kadar devam eder. Hristiya
bizi aydınlattığın için sağol sen kendin de kutlama yapacağın için goggledan arama yapmış bulmuş kopyala yapıştır yapmışssın niye çünkü günah olduğunu haram olduğunu duyunca olamaz diyorsun kendi nefsini tatmin ediyorsun şeytanın söylediklerini yapmak insanın kendisini akıllı zannetmesini zannedebilir.Ama ben senin akıllı olduğunu düşünmüyorum .ben yobazsam sen nesin yılbaşı günü ne yapacağını büyük bi cesaretle söyle ben büyük bir cesaretle burda yazdım ne olması gerektiği sen de söyle ne yapacağını bende sana senin ne olduğunu söyleyeyim.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
skyvelet
dağden kestim kereste,tencere yuvarlanmış kapanı bulmuş.
la olm o kitapta yazılanları öle at gözlüüle okımıcan.
1)İslam hristiyanları dost edinmeyi yasaklamaktadır:”Ey iman edenler !Yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin” (Kuran-ı Kerim).oda insan bizde insanız onuda yaratan belli bizde.hoş onlarada kitap indi bizede 2 side kutsal 2 side değerli.dost edinmeden kasıt bşka bişi bu açık.2)Çam ağacı süslemek ,hindi yemek onların dinlerine özgü bir adettir. lan aq ne zamandan beri ağaç süslemek hindi yemek günah malmısın ii ben eve kavak aaacı getirem onu süsliyim veya tavuk kesiim ne fark var .
3)İslam ,onlara benzemeyi yasaklamaktadır.Hz. Peygamber (sav) şöyle buyurmaktadır. “Kim bir kavme benzerse oda onlardandır”(Hadis-i Şerif) ulan zten bunun konuyla alakası yok eski allahın dediklerine uymayan kavimler feci şekilde cezalandırılmıştr.buda onun üzerine söylenmiş biz söz.
4)Oysa yılbaşı ,bir hristiyan bayramıdır ve Müslümanlar bu bayramı kutlayamazlar .Çünkü; delicerem allahım lan biz yılbaşını adamların bayramı gibimi kutluyoz yeni bi yıl bitmiş acısıyla tatlısıyla yeni bi yıla bşlıcaz maral olsun neşe olsun die kutluyoz demi.
5)• Yoksulluğun ve fakirliğin arttığı dünyamızda ,bu gecede yapılan sınırsız harcama ve israfın hesabını Allah a vermeyiz. tmm dünya kaynakları tükeniyo biraz kısıtlı olmk güzel bişey.
6)• Bu gece yapılacak eğlenceler ,inancımıza aykırıdır. la bunun inacnla ne alakası var.7)tmm içkiydi şeydi onlar herkezin kendi iradesi.
nolur artık böle şylerle uraşmayalım kim naparsa yapsın ulan gitgide yobazlaşıyoz aq 5-6 sene snra yılbaşınıda kutlatmazlar. şimdi daaa yazacamda müridler okumıcak biliyom:D--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1-o diğer inen kitapların hükmü kalmamıştır yahudi ve hristiyanlar kafalarına göre değiştirmiştir. insanlıklarına lafımız yokda ben okuyorum at gözlüğüyle yinede okuyorum sen kaç kere okduun kaç tane tefsir okudun
2-onlara benzemek demek ne demek adamlar yılbaşı gecesi hindi kesiyor sen o gece kesersen onların yapmış olduğunu yaparsın deki benim dedemde kesiyordu örf ve adetim böyle o zaman soyunu araştırmaya alayım ben senin 2 ocakta kesersen hindiyi bir şey olmaz rahat ol kasma kendini bu yahudi ve hristiyanları da bu kadar koruma
3-kendi kafanda ne güzel uyduryorsun helak olan kavimler niye olmuş biliyormusun sen bilmiyorsan konuşma benzemek istersende seni tutan yok
4- peki kandil geceside senin mübarek gecen miraç gecesi senin mübarek gecen ne yapıyorsun geberme senin gibiler geberirse ben kimlere laf anlatıcam
5-burdada içmeyin demen yerine kısıtlı olalım diyorsun helal sana
6-senin inancınla alakası yok
7-senin iraden müslümanlığın karşısında durmak mı
sen kutla uzun yasaydın ben okurdum
kardeşim içen içer içmeyen içmez ama bazılarının zoruna gitti söylediklerimiz galiba anlamış değilim doğru olduğunu biliyorlar veya bilmiyorlar yada sırf burda adamı hasta etmek için muhalefet oluyorlar bizim tarihimizde yılbaşı diye bir şey yok sizin geleneklerinizi ve yılbaşı kutllama merakınızı anlamakta güçlük çekiyorum sizin geleneklerinizde varsa da sizde kalsın burda milleti gaza getirmeyin
-----------------------------Yoksa sen bize cezamı verecen yoksa sen sen aman yarabbim testere 5 misin zuhaaaaaaaaa:D
-
evet testereyim canım canım ben senin amcanım
unutmadan bana karşı olan insanlarada şunu söylemek istiyorum burdaki bazı arkadaşlar çok sapıttı işi çarptırdı yobaz dediler bilmemne dediler .
yılbaşını kutlamadan kasıt kıutlamaya gidersen içki içeceksin haram olduğunu biliyorsun ,cinsel ilişkide bulunacaksın bu da haram zaten burda bunları söyleyen abaza skyvelet taksime gidip orda belki bi kız düşer diye gidiyordur..geçen yılbaşı olan olayları hatırlatırım görüntüler burda kutlayalım diyenlerin hoşuna giden görüntülerdir.
kutlamak isteyen desin ki ben bunları yapmıycam desin hadi bunlar haram değil.
bana içki içmek haram değil zina yapmak haram değil diye mesaj çekmeyenlerin mesajlarına cevap yazmıycam
ölümde var zahit sen ölümü unutmuş olabilirsin ama öleceksin günü gelince otur iki dakika düşün
-
kasvetli bunu yazdı:
-----------------------------dantelus
-----------------------------asdasdasdasd demekle başlıyorum sözlerime.
Öncelikle ben islam dinine inanmıyorum, o sebeple senin söylediklerinden "allahım cehennemde yanacam böhühü" tarzı bi duyguya kapılmadım. Ben sadece verdiğin yanlış bilgileri düzelttim ve evet c/p yaptım. Ama yaptığım c/pler bilimsel bilgilerdir.(vikipedideki bilgilerin %96sının bilimsel olduğu bi araştırmayla kanıtlanmıştır) Eğer verdiğim verilerin yanlış olduğunu düşnüyorsun tartışabiliriz ve söylediklerimiz arkasındayım. ki benim verdiğim bilgilerin doğru olduğunu düşünecek olursak senin o yazdığın müthiş yazı az önce klozete bıraktığım boktan değersiz gibi bir yargıya varılabilir. Benim laflarım inandığın dine ve onun savunduğun kurallarına değil, senin onu kullanarak insanları etkilemeye çalışırken kullandığın yanlış bilgileredir
Benim akıllı olup olmadığımı yargılamak senin görevin değil sende buna katılırsın sanırım? öte yandan senin gibi bir insanın değer yargılarını önemsemeyecek kadar akıl, irade sahibi olduğumu düşünüyorum. Sanal mastürbasyonunu bozduysam özür dilerim sana kastım yoktu sadece arkadaşların doğru verilerle bilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum.